Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski seter

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski seter
jhunter
 img560.imageshack.us/img560/1748/img0560l.jpg

img291.imageshack.us/img291/4803/pako261.jpg

img821.imageshack.us/img821/591/img0556mr.jpg

dr NM
 Jhunter, lepo nema šta!
Posebno mi se sviđaju marke od oranž-belog psa, izuzetno su stilske.

Hunter forever
 Jhunter koliko setera imas?Vidi se da su lepi i negovani psi.
marka Engleski poenter marka

Cvele
 jhunter, nije mi jasno ovo na prvoj i trecoj slici sta rade ? Jel' to marka kad tako prilepe zadnjicu za tlo Smean Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

aca
 tako je cvele.seteri obicno malo spuste zadnjicu tj cucnu kad markiraju divljac.i da ne zaboravim da svima cestitam nasu srpsku novu godinu.pozdrav i laku noc

jhunter
 Cvele to je najlepsa marka koju seter moze da ti da i takvi psi mnogo vrede.

onebullet
 moj seter....;);)

onebullet
 fazanka tacno ispod nosa.....Uvredjen

onebullet
 jhunter stvarno prelepo markiranje ovog vaseg psa, ima li ista lepse od sedenja ili lezanja na travi...SmileSmile

Boban
 Kolege ,dobri su vam ovi pomocniciB)
sve najbolje vam zelim.Bravo 2

Savic Marko
 jhunter stvarno lepi seteri......nema sta.....

Savic Marko
 solider, takodje lep pas...Smile

sve najbolje u odgajanju kolege odgajivaci

jhunter
 Hvala kolege,ima jos lepih slika koje cu da postavim.
A za ovog balavca bi porucio da se ubuduce prvo raspita o odlikama rase pa onda da komentarise tu rasu.Kroz moje ruke je proslo mnogo setera sto Italijanskih na obuci sto mojih koji su zavrsili u ino lovistima,i o seterima dosta znam a drugu rasu osim setera ne drzim.

img210.imageshack.us/img210/5953/23122010319.jpg

img695.imageshack.us/img695/3913/23122010320.jpg

onebullet
 Ovo gore na slici je tipicno prikradanje engleskog setera, kao velike divlje macke se krecu ka divljaci, nijedan drugi pticar nema ovakvu marku...Smile
Sve najbolje svim seterasima i drugim odgajivacima, dace Bog samo da psi budu zdravi.

onebullet
 Evo jos jedne lepe slike, nisu moji psi ali moja familija...
onebullet priložio:
5xokr9.jpg

ohotnik
 Pozdrav seterdjije lepi su vam psi Vrlo lepe marke jos bolje snimljene.Drzim nemce ali sam uvek voleo da odgledam turnus setera na takmicenju oduvek me fascinirala njegova jedinstvena i neponovljiva marka.Cesto izadjem sa komsijama sudijom ucom i doktorom hristicem koji sada ima oko 35-40 setera verovatno ga znate da bih uzivao u njihovom trku na terenu gde prosto izgleda kako klize nad zemljom i naravno jedinstvene marke.Pozdrav

onebullet
 evo mog psa, uh tada je imao nekih 7 meseci, malo je losija slika slikao sam telefonom....Bye

Cvele

jhunter kaže:
Hvala kolege,ima jos lepih slika koje cu da postavim.
A za ovog balavca bi porucio da se ubuduce prvo raspita o odlikama rase pa onda da komentarise tu rasu.Kroz moje ruke je proslo mnogo setera sto Italijanskih na obuci sto mojih koji su zavrsili u ino lovistima,i o seterima dosta znam a drugu rasu osim setera ne drzim.

img210.imageshack.us/img210/5953/23122010319.jpg

img695.imageshack.us/img695/3913/23122010320.jpg

Povedi malo racuna kako se izrazavas!
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Predator
 Imam setera koji je star oko dvije godine. Pas nije obučavan već je samo izvođen u lov i ponekad puštan da se istrči, obično van lovišta. Izuzetno je živahan i prvih tri-četiri sata lova jedva da se može obuzdati koliko juri, dok se kasnije umori i pred sam kraj lova skoro da se vuče. Što se pretraživanja tiče, relativno smo zadovoljni s njim jer se zavlači i u najveći gustiš. Kažem relativno zato što pretražuje u trku i desi se da mu promakne miris divljači koja mu bude blizu, a kasnije je pronađe u drugom ili trećem krugu. Najveći problem predstavlja markiranje divljači, jer do sad nikad nije stao na fazana. O zecu da ne pričam. Par puta je podigao jarebice i stao nakratko u marku na mjestu odakle ih je podigao, a zatim bezglavo jurio u pravcu kuda su otišle. Ima li način da se ovaj pas nauči da markira (poželjno je bez upotrebe uređaja koji proizvode elektro-šokove)? Svaki savjet je dobrodošao.

Sasvim prirodno

jhunter
 img20.imageshack.us/img20/3830/16012011383.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski špringer španijel KINOLOGIJA 160 17.02.2016. 21:12
Engleski Poenter KINOLOGIJA 2771 24.04.2015. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,637 posete www.srbijalov.com