Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Novom Sadu LORIST

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Novom Sadu LORIST
bogoljub
 Znak raspoznavanja je LD ZEC GARDINOVCI Zelena majica sa narandzastim ispisom i zecom.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

bogoljub
 Ja sam sutra u 11 na sajmu,pa koje tu tu ko nije nije.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

DakiNS
 Verovatno i ja oko 12
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

huntinggirl1
 Bogami lep plan, samo svi zovu forumaše na štand, a gde su forumašice u svemu tome, Confused
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Podunavac
 Sutra ko ode na sajam nek nabaci koju sliku i napiše par reči o ponudi i cenama.
Tri prsta 2Kolce

DESPERADOS
 Kolege vidimo se sutra na sajmu ....B)
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

DakiNS

huntinggirl1 kaže:
Bogami lep plan, samo svi zovu forumaše na štand, a gde su forumašice u svemu tome, Confused
Pa one su ukras
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

sheytan

huntinggirl1 kaže:

Jes, vala, nigde ni "Dj" od "djentlmena"... Cry

Draga koleginice, a bogami i ostala bando ljubitelja mooshkog drooshtva Grin , ja sam u chetvrtak posle 15h tamo, el voljan iki za upoznavanje? iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

huntinggirl1
 Daki Kiss
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Sniper Hunter

sheytan kaže:

huntinggirl1 kaže:

Jes, vala, nigde ni "Dj" od "djentlmena"... Cry

Draga koleginice, a bogami i ostala bando ljubitelja mooshkog drooshtva Grin , ja sam u chetvrtak posle 15h tamo, el voljan iki za upoznavanje? iveli 3

Ko ce da se upoznaVA sAs teBe tako braDatooog i jos nosiS reDenikOve Za metKoveROFL

sheytan
 ^ Cenzurisano Cenzurisano Cenzurisano

Nisam lep, al sam zato gloop! Jaooo
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

marijan
 Šta ima novo na sajmu?Hoemo jo

zeljkox
 Danas bilo dosta jadno. Valjda prvi dan pa zato... Smile
Lepo sam se ispricao sa nekim likom iz "Tigar" kompanije, kaze da spremaju jos neke modele cizama kao i da unapredjuju neke stare modele. Model "Ultra" jos nema u prodaji ako sam dobro shvatio.
Polovne italijanske puske nisu skupe na sajmu.
Ima dosta manje zenskog roda za strandovima nego prosle godine. Ili su se prodavci opametili ili je ovo prvi dan pa ce zenska radna snaga izaci narednih dana. Grin

stojkuki
 Bas me zanima. Idem u petak. Kakve su cene municije.
Ima li tu nekih noviteta?

vojkan
 Daj na kolega zeljkox neke cene tih polovnih italijanskih pusaka ako moze!
Hvala!
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!

zeljkox
 Nisam se trudio da zamaptim detalje ali na jednom mestu, PA, bokerice, polozare - beretta, franchi itd, od 30k din pa na gore...
Cinilo mi se povoljno ali sad u kakvom su stanju te puske, treba malo pazljivije pogledati.

zeljkox
 Municija, ponuda i cene mislim da su ono, standardne.
Winter Ivo cizme kod super taneta samo 3000din, ima i desetak modela Orizo.
Ovi iz Orizo su tek sastavljali strand a imali su tamo sigurno 50-60kutija razbacano samo sto su cene na sajtu cini mi se jeftinije tj imaju popust za razliku od cena kod super taneta.

Lala
 Evo sad sam stigao sa sajma, sredjujem prve utiske, ima nešto fotografija... Dakle, na prvi pogled, ponuda nije loša, nije baš za medalju, ali ako nešto neko traži da kupi, može da nadje. Dosta toga je ponudjeno, raznih nivoa kvaliteta, a spram kvaliteta i cene su razne. Gužve nije bilo, posećenost otprilike na prošlogodišnjem nivou, ili za nijansu slabija.
E sad, oko cena... Po mom utisku, cene nisu baš popularne! Municije ima, raznih proizvodjača i tipova; video sam i RC lovnu sačmu, i Nobel Sport, i B&P, i Belota, pa onda Rio, od domaćih naravno Krušik, Belom, Capriolo.... Ima raznih, za sve ukuse, ali cene.... Ko je planirao da povoljno kupi municiju na sajmu, nisam siguran da će ostvariti planove.
Cena opreme takodje bez nekih sajamskih pogodnosti, čak mi se učinilo da su neke stvari i skuplje, nego u redovnoj prodaji. To se jedino ne odnosi na vrhunske stvari gde su izgleda prodavci shvatili da su cene previsoke za ova krizna vremena, pa su neke artikle dali na popust, ali su i tako snižene cene, po mom mišljenju, ipak dostupne samo za relativno uskom krugu ljudi.
Od članova foruma sam sreo samo Bogoljuba, jedno vreme (45 min.) sam sedeo u kafani ispod šatre, ali niko od forumaša se nije pojavio, ili me nije prepoznao.
Cene pušaka nisam imao previše vremena da gledam, jer sam dobar deo dana proveo u neplaniranom razgovoru sa skoro kompletnim rukovodstvom LSV, ali to je već za neku drugu temu.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Još jedan detalj sa sajma - za cene me ne pitajte.

Lala
 Jedini štand gde sam stigao da odem, je štand kragujevačke Zastave, gde mi je pogled privukla jedna predivno uradjena puška, sa gravurama i rezbarijama fenomenalno uradjenim. Dok sam zagledao pušku, prišao mi je čovek koji je rekao da je on lično tu pušku uradio, i gravure na drvetu, i na metalu. Radi se o gospodinu Vladanu Vučkoviću - Vučku. Drago mi je da sam imao priliku da ga upoznam.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Sajam u Nišu LOVAČKI SAJMOVI 267 15.04.2016. 12:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,379,738 posete www.srbijalov.com