Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
|
VOM TIGRA HAUS |
Objavljen 28.03.2012. 22:30
|

Član

Upisa: 97
Pristupio: 27.11.2010. 17:47
|
Gospodine Zubanovicu vi me stvarno zabrinjavate..Iz mog posta ste trebali da shvatite sta je prebacivanje prljavog vesa u tudje dvoriste..Vama odavno niko nije hteo da replicira iz jednog razloga a to je da niko nije hteo da se svadja.Naravno kada sam procitao neke nebulozne prijave u kojima se pominjem iz rekla kazala i vasih zakljucaka ko kada pise na forumu moram da vam kazem da sam bio zaprepascen..
Ako niste mogli da shvatite objasnicu vam kada se uclanite u klub NOD Gornja Resava -Despotovac ili kada se vidimo licno .Vi ne zelite ovde da odgovorite na konkretna pitanja koliko vidim a zasto bi onda neko drugi morao.
I jos morate da shvatite da sam vam ja najbolji prijatelj na svim forumima..Ja ne pricam kao oni cije vam pertle vire iz d...a kada im nesto treba a kada vas nema kazu da imate oglav na glavi..
Trece isprozivali ste i izvredjali 5-6 ljudi ovde samo zato sto ne dele vase misljenje..Protiv vas nema nikakve zavere vec ste sami navukli pitanja koje ste sami trebali sebi da postavite pre seljackog tuzakanja na osnovu rekla kazala..
Ko se bre urotio protiv vas.Za tog Lena prvi put cujem ,niko nikad od mene nije trazio nikakvu statistiku niti da mu bilo sta odradim protiv vaseg lika i dela.Ako hocete to da shvatite dobronamerno ok ako ne zivite u zabludi u toj sumi koju samo vi vidite i u cije grane udarate ..
Sanju nikad nisam upoznao ,pricao ili razmenjivao bilo kakve pp ili druge poruke sem jednog posta ovde na Srbija lov forumu kao odgovor na pohvalu mojih slika..
Sa Sesticem sam se zadnji put takmicio prosle godine maja mislim u Raci ako ne gresim..Ja sam ga pobedio u razredu zenki on mene u muzjacima i za BOB ..Cestitali jedan drugom sportski ,i to je sve ..
Posle izlozbe popio sam pice sa Dzoom iz Plane ako nije greh posto smo iz razlicitih klubova..
Sa Veskovim sam se video avgusta 2011 na reviji u Desdpotovcu popio par pica sa svima platio i otisao na put za CH istog momenta.Posle toga ga nisam cuo sve do pre mesec dana kada me je covek kulturno pozvao da mi cestita uvoz steneta i da se raspita kojih je linija i ZAMISLI NIKO TE NIJE NI SPOMENUO..
Sa Takicem se cujem kad kad ,obicno pred odmor jer zivi u Becu i to mi je na pola puta odavde --Tada me uvek ugosti sa komplet porodicom ispricamo se odmorim pa nastavim putovanje i puno mu hvala na tome,,
Sa bratom se cujem redovno jer zivimo u istoj kuci i cuva moje pse pored njegovih i brine o mom celokupnom domacinstvu.Bilo bi glupo da se ne cujemo zar ne 
Pa bih te zamolio da ne iznosis lazi i neistine i skreces temu napadima na ljude koji te nista ne diraju vec imaju razlicite poglede na neke stvari..
Vec da odgovoris ljudima na lavinu ovih pitanja koju si sam pogresnim postupcima izazvao..
Molio bih te da budes kulturniji u svom izrazavanju jer smo svi ovde odrasli ljudi a takodje niko se ne pali na efekat dranja zastrasivanje i guranje mase..
Sve ovo odgovorno tvrdim i zelim da ti dam kompjuter ,fiksni i mobilni telefon da ih nosis na ekspertizu u CIA,FBI,KGB ili u onaj nemacki BND mada se jezim ot tih nemaca i njihovih simbola jer deda mi je bio nosilac partizanske spomenice 
I naravno ako se utvdi drugacije platicu sve troskove ekspertize a vama se izvinuti na svim forumima sveta |
|
|
|
canis aureus |
|

Admin

Upisa: 4116
Pristupio: 22.01.2010. 15:41
|
Čime je zaslužio gos'n Šestić ovaj portal da ga isti toliko brani, pravda, ... uzdiže i dokazuje?!?
Što se ne sačeka izveštaj komisije nego se ovde "tera pravda" koja samo na ovakav, prikazani način, narušava ugled ovog našeg portala, foruma?!?!
Lalo, Sremac, Sniperu zašto dopuštate da tema ide ovim tokom?! I vi ste administratori ...
Zašto se ne otvori posebna tema koja bi bila namenjena ovakvim "dokazivanjima" ...?? -pa da nikad ne otvorim tu temu jer briga me baš za poštenje Šestića i da li neko nosi majcu sa nekim amblemom ako je isti amblem NEzabranjen!!(i zašto se uopšte diže tolika frka oko "majce"?!? da bi se, možda, skrenula pažnja sa onoga što je bitnije?!? )
P.S. jel gos'n Šestić uopšte član NAŠEG portala? Pod kojim niKom, ako jeste? Hvala
The best of the World all game caliber 8x57JS

|
|
|
|
WILD SENSE |
|

Stari član

Upisa: 298
Pristupio: 10.04.2010. 19:57
|
DakiNS kaže:
Citat
Posto je Marko Popovic, saznao da sam sebi kupio te stence...uzviknu je na telefonu: jedan je za mene,jedan je za mene....!!! Gnjavio me je nekoliko dana i ja sam pristao da mu ustupim jedno STENE!
Meni u svemu ovome nije jasno jer se priča o Marku Popoviću koji je preuzeo Lenna, a kakve to ima veze sa Šestićem i njegovim psom Brikom? 

Svestranost
|
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 28.03.2012. 22:36
|

Stari član

Upisa: 357
Pristupio: 02.12.2010. 20:09
|
Rekoh jednom ! Ja navijam i uvek cu navijati za istinu i pravdu ! ! !
A shodno tome pojasnicu i kako je zapoceo razgovor izmedju mene i Sestica koji je imao prilike da vidi siroki auditorijum !
Na CACIB izlozbi u Sokobanji pridjem ja lepo G Sesticu kojeg sam tada video drugi put u zivotu i pitam :
"Gospodine Sesticu , ako nije problem voleo bi da znam sta je istina u vezi vaseg Brika i njegovog rodovnika , jer danima se vodi rasprava po nekim forumima oko toga ?"
Bez trunke razmisljanja covek mi je ispricao i sta je istina i ko mu je smetio lazni rodovnik imenom i prezimenom , i ko mu je prodao psa i kako je on utvrdio da to je pas mnogo mladji od rodovnika i kako je danima jurio ovoga i onoga ne bi li prvo doznao koji mu je pravi rodovnik , a kasnije i da li moze da vrati psu taj rodovnik - cak i po cenu da mu se izbrisu sve dotadasnje titule !
Ocigledno se videlo da se covek osecao prevarenim , da mu je bilo krivo zbog toga i da ni jednog momenta nije zeleo da ucestvuje u toj igri koja mu je ne njegovom voljom smestena !
Sve to je ispricao ispred 20 ljudi !
Taj njegov gest cu uvek duboko da cenim !
Za razliku od ovih drugih koji su kad sam taj snimak postavio na BK odmah poceli da mi prete Mus dresurom i fizickim nasiljem i javno i privatno ! A o doticnom slucaju naravno "nisu imali pojma" ! Kao sto se iz prilizenog vidi da i dan danas "nemaju" !?
I rekao sam Clanova Srpskog porodicnogDD kluba !
Sto u prevodu znaci "nekih clanova"- ne svih ! Ali ih zato ova druga polovina svesrdno brani pljujuci sami sebi u lice iako direkno nisu ucestvovali u svemu tome ! Ali se apsolutno svojim ponasanjem mogu podvesti pod saucesnike! To je za mene jos i gore ! Lazno svedocenje - nikom nije nista dobro donelo , ni pred Bogom ni pred ljudima !
Toliko Daki - druze moj !
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )
|
|
|
|
Zuban |
Objavljen 28.03.2012. 22:37
|

Stari član

Upisa: 251
Pristupio: 27.09.2011. 18:08
|
DakiNS kaže:
Citat
Posto je Marko Popovic, saznao da sam sebi kupio te stence...uzviknu je na telefonu: jedan je za mene,jedan je za mene....!!! Gnjavio me je nekoliko dana i ja sam pristao da mu ustupim jedno STENE!
Meni u svemu ovome nije jasno jer se priča o Marku Popoviću koji je preuzeo Lenna, a kakve to ima veze sa Šestićem i njegovim psom Brikom? 
@ Daki, ko tu vise da zna o cemu se sve radi...?! Ja sam za sebe kupio to stene i na molbu Marka, kao sto sam vec izneo, ustupio mu jedno/to STENE!!! To stene, odnosno kasnije i Pas je bio bez vidnih Genetickih mana. A problem je u tome, da je Lemnno vom Venusberg, otac Briku...!!! Tako Marko Kaze a sve drugo ce se pokazati i nadam se dokazati...?!
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...
...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 28.03.2012. 22:45
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Znači Lenno je otac Briku a Lenna je uvezao Popović. Zatim ga je pario i prodao štence, a jedno od štenadi je Brik. E ajde da onda idemo do kraja ne samo radi mene nego radi svih ostalih koje davimo sa pričom kojom treba da dave KSS.Ko je vlasnik kuje i ko je prodao štene Šestiću?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 28.03.2012. 22:50
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
PA TO OOOOOOOOOOOOOOOOOO
gos. ZUbanovicu cekam celog dana da kazete da ste Vi uvezli BRIKOVOG OCA LENNONA i da odatle dolaze SKART zubala!!!
Zar niste Vaseg druga pomenuli u prijavi kao svedoka na Sesticeve izjave a sada dolazimo do CINJENICE da je isti znao i da je njegov pas OTAC BRIKA A gde je originalni rodovnik ????
Sami ste se izleteli i upecali !!ZAO mi je!!!!!!!!!
TRAZILI STE, GLEDAJ TE!!!!!!!!!!!!!!
Zar u stene neide originalni rodovnik pored cinjenice da je isti pas placen 250 eura pa ma kakav on bio???
Ako nije za priplod koristice se za lov zasta mu je neophodan i rodovnik ako se slazete??? |
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 28.03.2012. 22:54
|

Stari član

Upisa: 357
Pristupio: 02.12.2010. 20:09
|
canis aureus ako malo bolje budes citao i pratio temu shvatices (nadam se) da ovde u opste tema nije Sestic !
I kao sto rekoh smesno je sto vas nekolicina pokusavate da skrenete ili ugasite ovu raspravu ! Za koju je veoma bitno da ostane na ovoj temi - kako bi mladi odgajivaci dobro videli sa kim imaju posla i od koga ce sutra kupiti stene , i sta ih sve moze ocekivati ako ga kupe od pojedinih sveznalica !
A takodje znam da Brik i njegov rodovnik nisu jedina "smrdljiva corba" koja je izasla iz te kuhinje ! Marifetluci tog tipa su nekima prosto usle u krv - i nikako se ne mogu osloboditi odredjenih navika !
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 28.03.2012. 22:56
|

Admin

|
Slavo pitanje je da li je Popović znao da su ostali štenci lošeg zubala. A sa druge strane ako je znao zašto je pario psa koji genetski prenosi loše osobine. Ta to prvo raščistimo a ostaje i pitanje vlasnika kuje i prodavca pa ćemo dalje.
|
|
|
|
VOM TIGRA HAUS |
Objavljen 28.03.2012. 22:58
|

Član

Upisa: 97
Pristupio: 27.11.2010. 17:47
|
E sad ja tebe da pitam nesto..
Kako je moguce da tvrdis da taj ker Brik potice od tvojih pasa a neznas pravi pedigre ,odgaivaca ko ga je kome prodao ,bar prvi put pa da idemo dalje ..
Kako je moguce da taj ker Brik bude pozitivno ocenjen na Manifestaciji Srpskog kluba na kojoj je pse ocenjivala komisija od tri clana a da ti tvrdis da on ima predgriz..
Zasto nisi stao u odbranu ljudi tj. clanova kluba koji su se tada zalili na sistem ocenjivanja ,neispunjena obecanja vezana za ocenjivanje.Prazne ocenske liste tj 2 redica na specjalki koja je najavljena po uzoru na Nemacko ocenjivanje..
Zasto nisi branio clanove koji su se tada bunili od svojih kolega iz Predsednistva koji su izneli samo niz uvreda bez nijednog objasnjenja vezanog za specijalku..
Tada si izgubio jedno 5-6 clanova koji rade sa psima ,uvoze ,takmice se itd i nisi nijednim prstom mrdnuo da razmotris njihove prituzbe..
Zasto nisi reagovao kada su isti ljudi iz predsednistva ismejavali nas koji imamo registrovane odgaivacnice jer kao to je marketing i pomodarstvo..A sada se posle vase kritike da nemozete pratiti rodovnike poput maza x lunja i da to u Nemackoj nije primerno svi se ti isti polomise da dobiju imena bez trunke srama...
Zasto si pustio da ismejavaju i sam si ismejavao Temerinski klub koji je dozvolio starijim psima da polazu VJP I HZP kako bi se utvrdilo dali ti psi imaju kvalitet da udju u priplod bez upisivanja njihovih rezultata u pedigre ili sl..i Jer bolje je da se svi psi vide u terenu nego da bude rekla kazala...
Jer sada je i Srpski klub to usvojio i odjednom je postalo normalno i moralno bitno je bilo samo da se sto vise uspljuje konkurencija 
I jos jedno pitanje koje me bas interesuje.Na ovom i BK forumu si vise puta ispljuvao KSS ,LSS i skoro sve nase institucije.Palio masu da otvara neki nov Lovno kinoloski savez ..Pa me zanima dokle si sa tom idejom stigao i kako napreduje..
Jer prema tvom pisanju u poslednjih par meseci deluje mi kao tresla se gora rodio se mis..Vise ne spominjes ostalo je jos par nekih ljudi kojima izgleda nisi rekao da to ne spominjiu ..Jer izgleda mi da si dobio neku cvrgu ili nesto slicno od nadleznih institucija pa si se primirio i video gde je kome mesto...
Sad nesluzbeno i mene su malo pre zvali mnogi ljudi i pitali da te pitam jer znas da se neki od tvojih svedoka koje pominjes u tuzbi nalaze u istraznom zatvoru zbog neke kradje  |
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 28.03.2012. 22:58
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
Vidi se da neko nesto muti,a koliko znamo Sestic ima nick ovde pa neka se lepo izjasni,ovo preko Slave je malo nekulturno i nepristojno,ako imate nesto licno da kazete jedno drugom idite u kafanu pa se raspravite a ja da citam ovo ovde vise necu,kolega Zubanovicu moj savet,batalite da se svadjate sa ovim "doktorima" kinoloskih nauka,kao razuman i posten covek verujem da se osecate prozvanim,ali da sam ja na vasem mestu nijedan od ovih "doktora" ne bi dobio odgovor... licno,bilo bi ispod casti jednog kinoloskog i lovnog radnka koji je zivot posvetio DD da se svadja sa nekim koji samo proziva iza ledja! Gospodjo Sanja vas kolega Slava je zakuvao ovo a ne Zuban,nemojte da izvrcete temu naopacke bez potrebe toliko od mene i POZDRAV |
|
|
|
Zuban |
Objavljen 28.03.2012. 23:04
|

Stari član

Upisa: 251
Pristupio: 27.09.2011. 18:08
|
slavaplana kaže:
PA TO OOOOOOOOOOOOOOOOOO
gos. ZUbanovicu cekam celog dana da kazete da ste Vi uvezli BRIKOVOG OCA LENNONA i da odatle dolaze SKART zubala!!!
Zar niste Vaseg druga pomenuli u prijavi kao svedoka na Sesticeve izjave a sada dolazimo do CINJENICE da je isti znao i da je njegov pas OTAC BRIKA A gde je originalni rodovnik ????
Sami ste se izleteli i upecali !!ZAO mi je!!!!!!!!!
TRAZILI STE, GLEDAJ TE!!!!!!!!!!!!!!
Slavo sa vama ne vredi vise razmenjivati ni jednu rec a ne diskutovati. Vi bi iz najbanalnijih stvari da stvorite neki podvig  Slavo, nije to tajna, da sam ja uvezo Lenna, kao stene, kome uzput receno, nije nista Falilo!!! kao sto ste i ustanovili, dao je izuzetne Sampione, koje vi toliko obozavate i dizete u nebo...;)
Neznam kako dolazite do zakljucka da sam se negde zaleteo i jos na Vas mamac...???!!! To ste mogli saznati kad god ste hteli...Vi ste me "Upecali"...??? Cime bre Slavo,cime...??? Jer istinom, da sam Marku ustupio STENE ?! Slavo nedostaju vam polako Argumenti...
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...
...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 28.03.2012. 23:05
|

Admin

|
DakiNS kaže:
Slavo pitanje je da li je Popović znao da su ostali štenci lošeg zubala. A sa druge strane ako je znao zašto je pario psa koji genetski prenosi loše osobine. Ta to prvo raščistimo a ostaje i pitanje vlasnika kuje i prodavca pa ćemo dalje. 
Da nastavimo gde smo stali, molio bih da ako neko zna da odgovori pa da završimo sa ovim davljenjem.
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 28.03.2012. 23:05
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Hval svima na paznji i na pracenju upisa ja sam postigao sta sam hteo a dalju sudbinu Sestic Gorana iz Starog Sela neka resava PORODICA DD- kluba na celu sa Laslom Tormom ,koji je ocenjivao BRIKA ,PODPREDSEDNIKOM KLUBA gos.ZUBANOVICEM i predlozenim svedocima koji ce se sigurno setiti i prodaje psa ,para koje su dobili (250 eura) i rodovnika koji su SESTICU dali na ime kupljenog PSA!!!OSTALO DOKAZUJTE !!!!!Saslusavajte se medjusobno jer medju Vama malo je cistih i pravih UZGAIVACA ove rase sto je SPIKER UPRAVU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B)
POZDRAV SVIMA !!!!! |
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 28.03.2012. 23:09
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
slavaplana kaže:
Hval svima na paznji i na pracenju upisa ja sam postigao sta sam hteo a dalju sudbinu Sestic Gorana iz Starog Sela neka resava PORODICA DD- kluba na celu sa Laslom Tormom ,koji je ocenjivao BRIKA ,PODPREDSEDNIKOM KLUBA gos.ZUBANOVICEM i predlozenim svedocima koji ce se sigurno setiti i prodaje psa ,para koje su dobili (250 eura) i rodovnika koji su SESTICU dali na ime kupljenog PSA!!!OSTALO DOKAZUJTE !!!!!Saslusavajte se medjusobno jer medju Vama malo je cistih i pravih UZGAIVACA ove rase sto se SPIKER UPRAVU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B)
POZDRAV SVIMA !!!!!
a sta si to postigao sem toga sto si pozavadio narod???  |
|
|
|
huntinggirl1 |
Objavljen 28.03.2012. 23:12
|

Lovčina

Upisa: 1169
Pristupio: 17.07.2010. 15:32
|
e sada se postavlja jedno logično pitanje,
taj pas se plasirao na državnom prvenstvu i treba da predstavlja našu zemlju na svetskom prvenstvu,
kod NKD ove godine na svetskom u Zadru, jedan naš pas i vodič su suspendovani zbog nekih netačnih podataka ili tome slično,
kako će se ovaj pas takmičiti, a njega je ocenjivao isto jedan član DD kluba....
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 28.03.2012. 23:12
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
canis aureus kaže:
Lalo, Sremac, Sniperu zašto dopuštate da tema ide ovim tokom?! I vi ste administratori ...
Nadam se da je sada bilo dosta odgajivačke politike!
Svi ste izneli šta ste imali i mislim da bi svako nastavljanje bilo samo ponavljanje!
Pre izvesnog vremena smo imali anketu vezanu sa ovakve polemike, i malo je falilo da zbog ovakvih stvari, kinologija bude potpuno izbačena sa foruma!
Molim vas da svoje komentare prilagodite svrsi ove teme, a to je kombinacija DD-LOV!!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 28.03.2012. 23:18
|

Admin

|
Sremac neka ostane vremena da ko ima šta da kaže da se izjasni i da odgovore na postavljena pitanja da jednom i zauvek raščistimo sa raznoraznim zayebancijama i podbadanjima. A ukoliko do sutra uveče se ne bude razjasnilo obećavam da ću svaki upis na tu ili sličnu temu automatski brisati a člana laditi po redosledu. Pa sada kome se svidelo a kome ne.
|
|
|
|
Von Der Takic |
Objavljen 28.03.2012. 23:19
|

Pripravnik

Upisa: 5
Pristupio: 16.10.2011. 17:23
|
Slava Plana--Izgleda u tom slucaju DD porodice kadija te tuzi kadija ti sudi a kadijni jataci prodaju.
Takodje zamolio bih vas da vec jadnom kazete ko je coveku prodao stene pod fals papirima i sa kojim razlogom .Pa da se ova diskusija zavrsi.Isto bih vas zamolio kao i Zlaja Tigra Haus da nas ne vredjate i lepite neke izmisljene etikete i zavere jer nije kultirno i primereno odraslim ljudima
Milivojevic
|
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 28.03.2012. 23:21
|

Admin

Upisa: 4116
Pristupio: 22.01.2010. 15:41
|
spiker-mrmosh kaže:
canis aureus ako malo bolje budes citao i pratio temu shvatices (nadam se) da ovde u opste tema nije Sestic !
I kao sto rekoh smesno je sto vas nekolicina pokusavate da skrenete ili ugasite ovu raspravu ! ...
Temu ste doveli na nivo "žene na pijaci" i odličnu rasu pasa ste bacili u ko zna koji plan ističući vaše prioritetne planove!
Lično mi je smešnija nekolicina Vas koji "palite i rasplamsavate" raspravu ovde gde nije mesto tome a tamo negde gde bi trebalo da kažete ako već imate toliko toga ...
Nemam nikakvog interesa da bih sa nekom namerom "skretao" raspravu jer kad budem imao uslove za čuvanje psa sigurno ga neću nabavljati preko Vas a niti Šestića ... a i verovatno ću se odlučiti za "gospodskog" vižljana;)
Nastavite sa "paljenjem" , ja na ovu temu više neću zalaziti ...a možda Vam bude još smešnije kad budete nekad čitali šta ste pisali
The best of the World all game caliber 8x57JS

|
|
|