Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
zoranp
 ...samo ti klikeraj!!Ogovaranje
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Indjijanac
 Odobreno
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS
 Jel otkrismo ko je napisao poruku
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Jank
 Jedva sam čekao izveštaj sa poslednjeg druženja. Lepo, lepo, nisam ni sumnjao da će biti loše, čestitam organizatoru Dakiju i kao što se može videti...Splav je izdržao....Dobro je.....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Predator

Indjijanac kaže:
ma bio je s...njan zbog nedolaska zeme PredatoraPodrka

Ne volim dolaziti nenajavljen, a i znam kako je kad se nešto organizuje za određen broj ljudi pa bane još 10-ak nenajavljenih. Da sam znao da će druženje potrajati do večeri, najavio bih se ranije, odgodio put za sljedeću subotu i produžio s posla kod Dakija. Sve sam se nadao da ću kao i obično ostati duže na poslu i možda zakasniti na autobus, ali čuda se dešavaju pa sam stigao. U suprotnom bih sigurno navratio bar na pola sata. Ako ništa da podjelim "duševni bol" koji ste nanijeli mom zemi Zokiju. Grin Drago mi je da ste se lijepo družili i da je splav izdržao sav taj teret (Zoki, Sremac, Fića x 2, Klaja, Daki... da ne nabrajam dalje). Prijatno sam iznenađen "gostima iznenađenja", pa se nadam da ste pored silne zayebancije našli malo vremena da popričate i na neke konstruktivnije teme. Sve u svemu, svaka čast Dakiju na pozivu i organizaciji, a ja ću vam se priključiti neki drugi put. iveli Srbijalov

Sasvim prirodno

bogoljub
 Zbog slabog odziva druženje forumaša zakazano za 15.9.2012. u Gardinovcima se OTKAZUJE.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

bogoljub
 Bilo je tu svakojakih traka za šešire ......Dragoljupe
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

ficha007
 E pa ovako...

Zbog veoma lepih uspomena sa prošlog druženja na identičnoj lokaciji, i još lepšeg u luđeg druženja kog bata Snipera, o čemu je na ovim stranicama pisano na dugačko i na široko, a u želji da napunim baterije dana 08. septembra leta Gospodnjeg 2012. godine zaputih se, ničim izazvan, a sa svojim babom da ne kažem ćaćom u N.Sad, kod Dakija na splav.

Ovde moram da napomenem da je lokacija održavanja ovog masonskog skupa bila strogo čuvana državna tajna do zadnjeg momenta, a sve zbog nekih ljudi iz viših a i nižih saveza koji su se polomili ne bi li saznali mesto i vreme održavanja ovog skupa koji se, slobodno može reći i nazvati Trilateralnom komisijom srpskog lovstva ili sastankom Bildberg grupacije srpskog lovstva. Ko ne zna o čemu se radi neka klikne na linkove ispod.

http://sl.wikiped...a_Komisija
http://www.balkan...redsednika

Elem, koliko se mesto, odnosno lokacija sastanka držala u tajnosti i koliko su neki ljudi žabe, da ne kažem punoglavci pokušavali da isti opstruišu, tačnije miniraju vidi se iz priložene slike. O čemu se radi. Kao u maniru filmova o Džemsku Bondu, političkih trilera Roberta Ladlama, ekipa Srbijalov predvođena našim hrabrim Admin timom, vešto je eskivirala mesto sastanka. Čak je otišlo toliko daleko, da pošto je postojala sumnja da se telefoni članova prisluškuju, da je u etar dat totalno pogrešan opis splava na kojem će se sastanak održati. Priložene slike govore više od reči. Preko noći su ljudi-žabe izvršili diverziju na pogrešan splav i misleći da su obavili zadatak otplivali mutnom dunavskom vodom.

img850.imageshack.us/img850/4332/017aoh.jpg

Ali avaj, stradao je pogrešan splav.

img713.imageshack.us/img713/6297/005ubr.jpg

Dakijev je ostao nedirnut, i sastanak je mogao da počne.

...nastaviće se kad dođem iz SMGrin
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 Zeznuo sam se. Tek u 10.00 krećemStidljiv tako da nastavim

...Da su ovi pokušaji ljudi-žaba shvaćeni ozbiljno svedoči i ovo plovilo koje je angažovano da nam čuva leđa i da nam pritekne u pomoć ili da pohvata moguće diverzante. Kao što se iz priloženog vidi radi se o katamaranu, specijalno napravljenom za hvatanje diverzanata, na čega snažno sugeriše njegov oblik. Samo vozilo izrađeno je u stealth tehnologiji i totalno je nevidljivo za radare zbog svoje niske siluete.Grin

img145.imageshack.us/img145/5280/003ax.jpg

Kako se nama žurilo da budemo među prvima, jer je babo izrazio želju da vidi ko su ti Supermeni sa Srbijalov portala, zaista smo među prvima i došli i zatekli Dakija i Klaju kako plaču. Pomislio sam da se nešto gadno dogodilo, ali sam video da Daki i Klaja testere luka, pa je ubrzo diskusija krenula, a neki su nastavili da rade ono što su i do tada radili.Smile

img812.imageshack.us/img812/4333/006ik.jpg

Ja sam uzeo fotoaparat i krenuo da fotkam ovu rustičnu prirodnu okolinu i mogu vam reći da mi nije bilo jasno zbog čega je za mesto sastanka odabran ovaj soc-komunistički pejzaž pun dizalica, gvožđa, betona...ali će mi se kasnije, sa dolaskom jednog čoveka oči konačno otvoriti. Pogotovo kada je izneo svoje mišljenje da čeka da Crvena furija ponovo zavlada ovim prostorima, sve mi je bilo jasno.ROFL

img801.imageshack.us/img801/1264/011rmn.jpg

Pogledajte samo molim vas taj kontrast čelika, betona, gvožđa sa ovim luksuznim plovilima na vodi. Pa prosto se oseti sukob dve struje, dva shvatanja, dve religije ako tako mogu da se izrazim.
Sirota radnička klasa koliko do juče, radila je i gradila, pravila je brodove, a sa druge strane imate primerke buržoazije koji su to sve dokono posmatrali sa ovih svojih luksuznih plovila, klimatizovanih naravno. HaHaHa

img407.imageshack.us/img407/8509/004sqf.jpg

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

zoranp
 Grin...e zato će to moj kolega Zastava 750, narodna vlast sve nacionalizovati ili kako se to kaže zaplenitiGrin...i normalno dati radnicima i seljacima (čitaj samoupravnim proleterskim rukovodiocimaGrin) na samoupravljanje!!...jer neprijatelj vreba i izvana i iznutra!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 Kolega ficho 750 kako se svidelo ćaletu fichi 850 društvo i druženje

slavko75
 kolege cuvajte sa komaraca nemoj ko da bude uboden Smeko
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

DakiNS
 U NS nema komaracaGrin

Tu skidam kapu gradskim vlastima! Oslobodili nas te napasti.A za ubosti koristimo noževei neke druge stvari ovisno o tome ko je u pitanjuHaHaHa

slavko75
 odlicno a bio sam se zabrinuo xaxax OdobrenoBravo 2
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

bogoljub
 Pa kod nas je i lokalna vlast dala sugestiju za odbranu od komaraca.KUPITI DVE PECKALICE PA SE BRANITI.Navodno im predhodnici ostavili praznu kasu?Sva sreća da se voda povukla pa nema bara gde bi se ova napast legla.Inače komarci i obadovi su ove godine kao rode hibridni jer se nije prskalo.Navodno mi smo deo Koviljsko Petrovaradinskog rita koji spada u zaštićenu zonu gde se mogu tretirati samo larve komaraca.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

ficha007

DakiNS kaže:
Kolega ficho 750 kako se svidelo ćaletu fichi 850 društvo i druženje

Ficha 850 ima samo reči hvale za organizovano druženje. Ipak najjači utisak na njega ostavili su: Zoki, alijas Bejbe i naravno tvoja "Vulkanska lava"ROFL.

Da si ga samo video. Ceo put do kuće je prećutao, a baš je rečit čovekROFL. Mislim da ga je još "vario" u putu.

Kud te druže moj ranije ne upoznadoh. HaHaHa Mislim u pogledu tog vulkana i mog matorog. Da sam imao ranijih godina, dok sam studirao da mu malo "osolim" jelo uštedeo bi mi živacaROFL

DakiNS
 Žao mi što ne uslikah kada je prvi puta probao vulkansku lavu, pa skino šešir i počeo da puhće a komentar je bio: Uh i ćela mi se oznojalaGrin

ficha007
 E sad red bi bilo da opišemo i opremu koja je čekala majstor Kuvara, sa velikim K da prione na posao. Na slici se vidi da je uredno spremljen kotlić, omanje bure za hlađenje pivca i ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića, a dobro dođe i ako probate Dakijevu Vulkansku lavu da se malo ždrelo podapere.

img841.imageshack.us/img841/5391/008wng.jpg

Pošto je društvo bilo brojno tu su bili prisutni i obezbeđeni i dva stola i par klupa na rasklapanje kako bi svi gosti mogli da se smeste.

img194.imageshack.us/img194/3901/010jzk.jpg

Zaista sve je bilo na vrhunskom nivou, čak su i drva bila spremna, zajedno sa sekirčetom, ali je ipak falilo par stvari: brener, wc papir iz LSV-a...i... i naravno potpaljivač koji je uredno kasnio na žurku.

img96.imageshack.us/img96/2883/009vtd.jpg

Sve bi bilo u redu i zaista ne bi bilo nikakve zamerke da se u prvim momentima opuštanja nije dogodio jedan mali incident. Odjednom je pored mesta održavanja sastanka proletelo Neidentifikovano Četvorotaktno Samohodno Vozilo sa sve otvorenim gepekom. Projurilo je brzinom svetlosti, toliko brzo da nismo mogli da u prvom momentu vidimo vlasnika istoimenog vozila. Da zlo bude veće vlasnik je Neidentifikovano Četvorotaktno Samohodno Vozilo parkirao pored mog i ja sam morao da vidim ko je to bio, jer sam se uplašio moguće diverzije.

img35.imageshack.us/img35/9418/014exi.jpg
img40.imageshack.us/img40/9648/015mfz.jpg

Šta reći osim da ovi Novoslađani vozidu ko blesavi

ficha007
 Odjednom se iz imenovanog vozila pojavio naš i vaš domaćin dragi moji čitaoci - Drug Glavni. Posle lozinke i otpozdrava
(čitaj: Kum Ruzvelt ROFL) pušten je u objekat gde se ispozdravljao sa ostalim gostima i naravno odmah prionuo da...kuva kafu. Skuvao je - svaka mu čast. Ako tako i ženi kuva kafu, "alal mu bečke ćufte". Pa još ako joj servira kafu u krevet, onda je jasno zašto ga pušta da badavadžiše sa ovim, videćete kasnije, zgubidanimaROFL

Podunavac
 Šta više reći kad je skoro sve rečeno. Ali evo i nekih mojih utisaka. Upoznao sam uživo neke kolege koje sam do sada poznavao samo preko portala i mogu da kažem da su me oduševili.Presrean Ekipa Srbijalov kao da je birana preko TV Pinka putem audicije. Sve sami "šampioni".HaHaHa Atmosfera je stvarno bila na nivou.Bravo 2 A evo i par slika i od mene.

Moj rođa Daki pokušava da nahrani celo društvo sa jednom ribom. Kad je pošlo za rukom Hristosu što nebi i Daki pokušao.Grin
i48.tinypic.com/jrtgs9.jpg

Sremac uživa u "prirodnim" lepotama (dve golišave mačke u čamu).
i48.tinypic.com/2d0o21x.jpg

Moj zemo Beybe (ZoranP) drži govor (kao drug Tito) i svi ga pažljivo slušaju (ni ne trepću).
i49.tinypic.com/sqd.jpg

Beybe osim govorničkog talenta ima još jedan. Može da "pročita" čoveka. Ovaj put je pročitao Indjijanac. Pogodio je da se u Indjijanacu još uvek krije malo dete koje voli da se "klikera". I to pogotovo u slanoj vodi (moru). A Beybe dobro poznaje i navike nama egzotičnih životinja kao što su krokodili na primer. Slikovito nam je opisao ljubavni zov i navike krokodila.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,495,839 posete www.srbijalov.com