Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
|
Zuban |
Objavljen 28.03.2012. 23:23
|

Stari član

Upisa: 251
Pristupio: 27.09.2011. 18:08
|
DakiNS kaže:
Znači Lenno je otac Briku a Lenna je uvezao Popović. Zatim ga je pario i prodao štence, a jedno od štenadi je Brik. E ajde da onda idemo do kraja ne samo radi mene nego radi svih ostalih koje davimo sa pričom kojom treba da dave KSS.Ko je vlasnik kuje i ko je prodao štene Šestiću?
Daki, o ovome je vec pisano stranice i stranice na BK forumu, gde je cak i Marko tada izpricao svoju verziju. Nije na mene da sada sve to ponavljam anemam ni volje vise. Ali u par reci. Marko je stene prodao negde kod Panceva. Nakon sto su mu dostavljeni Rodovnici , otisao je kod vlasnika da mu da Rodovnik. obzirom da je stene, sad vec mlad pas bio u menjanju zuba ili slicno, pogledao je zube... ustanovio je da Stene nema dobre zube i na licu mesta pred vlasnikom pocepao Rodovnik, avlasniku rekao : Dacu ti kasnije drugo stene. Kasnije je to stene u madjuvremenu "Brik-a" video negde i ustanovio da je to taj pas itd.,itd.
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...
...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 28.03.2012. 23:24
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
SANJA CITAVA OVA PRICA JE I POKRENUTA KAKO BI UMESTO SESTICA U REPREZENTACIJU USAO DRUGI COVEK????
Sad je sve izaslo na videlo i drago mi je zbog toga!!!
I ono u HRVATSKOJ je bio propali pokusaj pred sam sampionat iz iste kuhinje!!!!!
Izgleda je kuvar los !!! |
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 28.03.2012. 23:25
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
DakiNS kaže:
Sremac neka ostane vremena da ko ima šta da kaže da se izjasni i da odgovore na postavljena pitanja da jednom i zauvek raščistimo sa raznoraznim zayebancijama i podbadanjima. A ukoliko do sutra uveče se ne bude razjasnilo obećavam da ću svaki upis na tu ili sličnu temu automatski brisati a člana laditi po redosledu. Pa sada kome se svidelo a kome ne. 
al da ladis i Slavu! axaxaxaxa 
Aco da li je i tebi vruće
DakiNS |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 28.03.2012. 23:29
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
citat
Daki, o ovome je vec pisano stranice i stranice na BK forumu, gde je cak i Marko tada izpricao svoju verziju. Nije na mene da sada sve to ponavljam anemam ni volje vise. Ali u par reci. Marko je stene prodao negde kod Panceva. Nakon sto su mu dostavljeni Rodovnici , otisao je kod vlasnika da mu da Rodovnik. obzirom da je stene, sad vec mlad pas bio u menjanju zuba ili slicno, pogledao je zube... ustanovio je da Stene nema dobre zube i na licu mesta pred vlasnikom pocepao Rodovnik, avlasniku rekao : Dacu ti kasnije drugo stene. Kasnije je to stene u madjuvremenu "Brik-a" video negde i ustanovio da je to taj pas itd.,itd.[/quote]
Sledeće pitanje za sve učesnike - ko je kupio štene i dodao mu sadašnji rodovnik?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 28.03.2012. 23:32
|

Stari član

Upisa: 357
Pristupio: 02.12.2010. 20:09
|
canis aureus znaci trebalo bi da sacekamo da pola Srbije ima lazne rodovnike - pa da onda provirimo iz misje rupe i povedemo raspravu negde u nekoj kafani ?!
A da ne ostanem duzan ni ovom forumu - da ne bi ispalo da favorizujem BK , postavicu i ovde taj famozni snimak - mozda se i iz njega cuju neki odgovori na vasa pitanja ! Ko bi ga znao ?!
http://youtu.be/K6QMQFiEQaI
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )
|
|
|
|
Zuban |
Objavljen 28.03.2012. 23:39
|

Stari član

|
slavaplana kaže:
SANJA CITAVA OVA PRICA JE I POKRENUTA KAKO BI UMESTO SESTICA U REPREZENTACIJU USAO DRUGI COVEK????
Sad je sve izaslo na videlo i drago mi je zbog toga!!!
I ono u HRVATSKOJ je bio propali pokusaj pred sam sampionat iz iste kuhinje!!!!!
Izgleda je kuvar los !!! 
Slavo, jos jednom... Ako se ovo nekim slucajem odnosi na mene, a izgleda da jeste, budite u to uveren da niste u pravu i da ste totalno na pogresnom putu. Kakve Kuhinje i bakraci, kao da mene zanimaju Prvenstva ili takmicenja... sto se mene tice, ako KSS to odobrava, moze ici svaki dan na neko Svetsko prvenstvo, dok nekom ne dojadi...
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...
...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...
|
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 28.03.2012. 23:41
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
Aca Velika Plana kaže:
DakiNS kaže:
Sremac neka ostane vremena da ko ima šta da kaže da se izjasni i da odgovore na postavljena pitanja da jednom i zauvek raščistimo sa raznoraznim zayebancijama i podbadanjima. A ukoliko do sutra uveče se ne bude razjasnilo obećavam da ću svaki upis na tu ili sličnu temu automatski brisati a člana laditi po redosledu. Pa sada kome se svidelo a kome ne. 
al da ladis i Slavu! axaxaxaxa
Aco da li je i tebi vruće
DakiNS
meni je dobro al Slavi kolko vidim prekipelo ;)  |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 28.03.2012. 23:42
|

Admin

|
spiker-mrmosh kaže:
canis aureus znaci trebalo bi da sacekamo da pola Srbije ima lazne rodovnike - pa da onda provirimo iz misje rupe i povedemo raspravu negde u nekoj kafani ?!
A da ne ostanem duzan ni ovom forumu - da ne bi ispalo da favorizujem BK , postavicu i ovde taj famozni snimak - mozda se i iz njega cuju neki odgovori na vasa pitanja ! Ko bi ga znao ?!
http://youtu.be/K6QMQFiEQaI
Mator sam i gluv , lakše mi je da pročitam nego da nagađam u onoj buci šta je ko rekao.
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 28.03.2012. 23:44
|

Lovčina

|
Aco ti nesvatas poentu ove price Marko prodaje psa u Pancevo, cepa kako kazu rodovnik ,3-ci covek posreduje oko BRIKA i UZIMA 250EURA a coveku iz Panceva daje drugog psa ,psa prodaje Sesticu ali sa kakvim rodovnikom?????
Ti isti treba da svedoce protiv Sestica koji su sve ovo zakuvali a sad cute!!!!Cutali bi i dalje da nije napravio to sto je napravio i sto je u reprezentaciji SRBIJE a oni nisu!! |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 28.03.2012. 23:46
|

Lovčina

|
ZUBANOVICU ipak Vi nekuvate tako dobro!!Ovoje skuvano u drugoj kuhinji !!!B) |
|
|
|
Zuban |
|

Stari član

|
DakiNS kaže:
citat
Daki, o ovome je vec pisano stranice i stranice na BK forumu, gde je cak i Marko tada izpricao svoju verziju. Nije na mene da sada sve to ponavljam anemam ni volje vise. Ali u par reci. Marko je stene prodao negde kod Panceva. Nakon sto su mu dostavljeni Rodovnici , otisao je kod vlasnika da mu da Rodovnik. obzirom da je stene, sad vec mlad pas bio u menjanju zuba ili slicno, pogledao je zube... ustanovio je da Stene nema dobre zube i na licu mesta pred vlasnikom pocepao Rodovnik, avlasniku rekao : Dacu ti kasnije drugo stene. Kasnije je to stene u madjuvremenu "Brik-a" video negde i ustanovio da je to taj pas itd.,itd.
Sledeće pitanje za sve učesnike - ko je kupio štene i dodao mu sadašnji rodovnik?[/quote]
Sumnjam da ce to neko ovde odgovoriti. Jer jedni to neznaju adrugi se zanimaju Spekulacijama, u koje ja ne zelim da ulazim. a treci se sigurno nece javiti. U sustini zato i sluzi taj pokrenuti proces ...pa ce da vidimo.
|
|
|
|
DakiNS |
|

Admin

|
Pa ko je taj TREĆI čovek što prodaje psa Šestiću
|
|
|
|
WILD SENSE |
Objavljen 28.03.2012. 23:47
|

Stari član

Upisa: 298
Pristupio: 10.04.2010. 19:57
|
DakiNS kaže:
citat
Sledeće pitanje za sve učesnike - ko je kupio štene i dodao mu sadašnji rodovnik?[/quote]

Svestranost
|
|
|
|
Zuban |
Objavljen 28.03.2012. 23:47
|

Stari član

|
DakiNS kaže:
citat
Sumnjam da ce to neko ovde odgovoriti. Jer jedni to neznaju adrugi se zanimaju Spekulacijama, u koje ja ne zelim da ulazim. a treci se sigurno nece javiti. U sustini zato i sluzi taj pokrenuti proces ...pa ce se nadam se pokazati...
|
|
|
|
WILD SENSE |
Objavljen 28.03.2012. 23:48
|

Stari član

|
Zuban kaže:
DakiNS kaže:
citat
Sledeće pitanje za sve učesnike - ko je kupio štene i dodao mu sadašnji rodovnik?
Sumnjam da ce to neko ovde odgovoriti. Jer jedni to neznaju adrugi se zanimaju Spekulacijama, u koje ja ne zelim da ulazim. a treci se sigurno nece javiti. U sustini zato i sluzi taj pokrenuti proces ...pa ce da vidimo.[/quote]
B)B)
Svestranost
|
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 28.03.2012. 23:51
|

Stari član

Upisa: 357
Pristupio: 02.12.2010. 20:09
|
DakiNS ima onih koji zele da cuju i onih koji ne zele da cuju ! Ocigledno ti spadas u ove druge !
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 28.03.2012. 23:51
|

Admin

|
Ne mora se javiti .Slavo ajde pitaj Šestića od koga je kupio psa ili neka sam Šestić napiše koliko znam i on je član foruma.Pa konačno da završimo sa tim.
|
|
|
|
WILD SENSE |
Objavljen 28.03.2012. 23:53
|

Stari član

|
DakiNS kaže:
Ne mora se javiti .Slavo ajde pitaj Šestića od koga je kupio psa ili neka sam Šestić napiše koliko znam i on je član foruma.Pa konačno da završimo sa tim. 
Svestranost
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 28.03.2012. 23:54
|

Lovčina

|
ISTRAZUJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!B)
Izvinjavam se svima ako sam bio malo arogantan ali nije moglo drukcije !!!!Pozdrav i ova stvar je stavljena ADAKTA sto se tice mene!!!!B)
Javice se on sam!!!!!!!!Ja ga znam licno ali neka PORODICNI DD KLUB dodje do istine!!!Meni je trebalo 4 sata!!! |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.03.2012. 00:00
|

Admin

|
spiker-mrmosh kaže:
DakiNS ima onih koji zele da cuju i onih koji ne zele da cuju ! Ocigledno ti spadas u ove druge !
Niti držim DD niti imam afiniteta prema njima a od pomenutih, ne poznam nikoga , pa me baš interesuje kako si došao do tog zaključka.( nažalost deo sluha mi ostao u ratu ako treba da se pravdam) a pošto je tvoj sluh neoštećen a i učesnik si tog razgovora napiši kada već niko drugi nema kako kažeš mooda za to.
Vidim Spiker da si pročitao prvi deo mog upisa i brže bolje pobegao.Nemoj brate da se trpaš u pomije -poješće te svinje
|
|
|