Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
|
Zuban |
Objavljen 29.03.2012. 00:18
|

Stari član

Upisa: 251
Pristupio: 27.09.2011. 18:08
|
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...
...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...
|
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 29.03.2012. 13:52
|

Stari član

Upisa: 357
Pristupio: 02.12.2010. 20:09
|
Spiker-mrmosh (Banovan 29.03.2012. 15:24) Datum isteka: 01.04.2012. 15:24
Srbijalov Admin Tim!*
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )
|
|
|
|
Zuban |
Objavljen 29.03.2012. 14:03
|

Stari član

Upisa: 251
Pristupio: 27.09.2011. 18:08
|
@ ...izvinjavam se svima!!! ...promaklo mi i nisam primetio gresku. Naravno da treba da glasi 2003. a ne 2010.!
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...
...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...
|
|
|
|
lovacribolovac |
Objavljen 29.03.2012. 16:10
|

Pripravnik

Upisa: 6
Pristupio: 09.03.2012. 09:41
|
zamolio bih sve koji znaju nesto o ovom podmetanju da to vec jednom kazu a ne da kruze kao kisa oko Kragujevca, ja sam cuo da su krivi grad Vrsac i Kovin, ipak me to bas interesuje jer sam kuju pario sa Brikovim sinom, i ako neko bas tacno zna neka kaze i da jednom zavrsimo sa tim a te koji su to uradili da pljujemo gde god ih vidimo pozzz
lovacribolovac
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.03.2012. 16:32
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Večeras ćemo da završimo ovu priču jednom zauvek na ovaj ili onaj način!
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
270 |
Objavljen 29.03.2012. 17:06
|

Veteran

Upisa: 974
Pristupio: 06.07.2010. 23:37
|
Daki NS, zašto u opšte čekati veče? Zašto se ne završi sve sad i odmah?
Prvo je trebalo zabraniti bilo kakvu raspravu o ovome bar dok se pomenuti disciplinski postupak PRAVOSNAŽNO ne okonča, po istom principu po kome je u ovoj zemlji zabranjeno komentarisanje NEPRAVOSNAŽNIH sudskih odluka a kamoli sudskih postupaka ili pred krivičnih postupaka!!!
Ovu raspravu do sada sam shvatio kao pritisak na disciplinske organe jednog kluba i sramota je što se isti vrše preko ovog foruma!!!
Što se mene lično tiče admini su ovde debelo pali na ispitu i pokazali dvostruke kriterijume!!! |
|
|
|
WILD SENSE |
Objavljen 29.03.2012. 17:33
|

Stari član

Upisa: 298
Pristupio: 10.04.2010. 19:57
|
270 kaže:
Prvo je trebalo zabraniti bilo kakvu raspravu o ovome bar dok se pomenuti disciplinski postupak PRAVOSNAŽNO ne okonča, po istom principu po kome je u ovoj zemlji zabranjeno komentarisanje NEPRAVOSNAŽNIH sudskih odluka a kamoli sudskih postupaka ili pred krivičnih postupaka!!!
Ovu raspravu do sada sam shvatio kao pritisak na disciplinske organe jednog kluba i sramota je što se isti vrše preko ovog foruma!!!
Što se mene lično tiče admini su ovde debelo pali na ispitu i pokazali dvostruke kriterijume!!!
B)
Svestranost
|
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 29.03.2012. 18:58
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
270 kaže:
Što se mene lično tiče admini su ovde debelo pali na ispitu i pokazali dvostruke kriterijume!!!
svaka ti je na mestu! B)
 |
|
|
|
vojkan |
Objavljen 29.03.2012. 19:04
|

Stari član

Upisa: 203
Pristupio: 17.12.2009. 15:48
|
270 kaže:

Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.03.2012. 19:24
|

Admin

|
Podugačak je rep koji se vuče na ovoj temi i bockanje podyebavanje ,niski udarci i slično. Ja lično hteo sam da dam priliku svima da kažu šta imaju u vezi tog . Sve što nije vezano za temu ili tu priču oko rodovnika brisao sam jer je bilo pokušaja svakojakih. Tako da vama kolege koji redovno pratite ovu temu i istinski ste ljubitelji DD pružim šansu da u miru uživate u razmeni korisnih saveta slika i iskustava. I sami ste svedoci bivših zbivanja i posle ove večeri dok sam ja admin neće biti takvih ekscesa ili se barem neće razbuktati. Mene lično nervira podmetanje nekih priča koje se čuju samo u nečijim glavama, a kada direktno pitam za odgovor koji tvrde da znaju -tajac. Nadam se da razumete moje razloge.
|
|
|
|
WILD SENSE |
Objavljen 29.03.2012. 19:31
|

Stari član

Upisa: 298
Pristupio: 10.04.2010. 19:57
|
DakiNS kaže:
Podugačak je rep koji se vuče na ovoj temi i bockanje podyebavanje ,niski udarci i slično. Ja lično hteo sam da dam priliku svima da kažu šta imaju u vezi tog . Sve što nije vezano za temu ili tu priču oko rodovnika brisao sam jer je bilo pokušaja svakojakih. Tako da vama kolege koji redovno pratite ovu temu i istinski ste ljubitelji DD pružim šansu da u miru uživate u razmeni korisnih saveta slika i iskustava. I sami ste svedoci bivših zbivanja i posle ove večeri dok sam ja admin neće biti takvih ekscesa ili se barem neće razbuktati. Mene lično nervira podmetanje nekih priča koje se čuju samo u nečijim glavama, a kada direktno pitam za odgovor koji tvrde da znaju -tajac. Nadam se da razumete moje razloge. 
Daki, sto se mene licno tice kada je Admin tim u pitanju na ovoj temi, mislim da si ti poslednji Mohikanac!!
Svestranost
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.03.2012. 19:38
|

Admin

|
Kolega Slava je počeo da raspliće ono što je Spiker stalno potencira , vidim da postoje dva suprotstavljena tabora , admin tim ne pripada ni jednom taboru i drago mi je zbog toga,a ja se nadam da ću završiti sa tom pričom jer je već previše dosadna.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.03.2012. 19:59
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Da ne bude zabune: niko iz admin tima ne radi na svoju ruku, ako se nešto radi ili toleriše, o svemu je upoznat admin tim. Pustili smo da se i ova mučna diskusija razvije, jer je ta tema oko psa Brika prilično nezgodna za pojedine ljude, a može da ima posledice i po reprezentacij Srbije na svetskom prvenstvu 'Lovac i pas', na leto, gde je Srbija domaćin.
Dosta ljudi je upetljano, a sad se svi prave naivni i neupućeni, iako mislim da svi znaju sve, ali iz svojih razloga neće da kažu. Nepošteno i nefer. A niko neće, ili ne sme, da prevali preko jezika odgovor na prosto pitanje, koje je Daki postavio - svi redom peru ruke, i obilaze kao kiša oko Kragujevca!
Na neka pitanja smo dobili odgovor, a na neka nismo. Ostalo je nepoznato (kako za koga) ko je tog psa prodao, i kakvim rodovnikom je taj pas 'pokriven', tj. ko je nabavio i iz kog izvora taj rodovnik, i ko je tog psa ocenjivao i nagradjivao titulama.
Ostatak priče rešite u okviru svog kluba. Mi smo vam pomogli, da krenete u dobrom pravcu, ma kako izgledalo ružno sve ovo, bolje rešite problem, nego da ga gurate pod tepih. Na vama je da li ćete nastaviti rešavanje, ili ćete se opet zaglibiti u priču sa ćutanjem, nezameranjem, 'pokrivanjem', sa sistemom 'ja tebi, ti meni', i svim ostalim. Mnogo bre 'prljavog veša' izgleda ima.
Kada je rečeno da je bilo dosta priče o tome (a svako ko je hteo je mogao da napiše šta hoće), stavili smo tačku. I Slava, i Sremac, i Daki, i Sniper, i svi ostali, smo zaključili da je sada dosta. Pokazali ste koliko ste otvoreni, iskreni i pošteni prvo prema sebi samima, a posle i prema drugima. Pokazali ste i koliko ste spremni na rasčišćavanje. Svako od vas, mislim da treba prvo da sam sebe pogleda u ogledalu, pa tek onda da proziva drugog.
Samo nemojte admine deliti na 'dobre' ili 'loše'. Nema od te priče ništa. Pratili smo svi šta se dešava, i nije slučajno pušteno da diskusija 'podivlja'. Hteli smo da damo šansu da rešite problem, niste je iskoristili.
Ako želite, nastavite priču, to bi vam preporučio, za vaše dobro. Do kraja, pa kud puklo.
Daki vam je rekao da još večeras pokušate da jedni drugima date odgovore i da razmrsite stvar. I tako će i biti.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
goranqw |
Objavljen 29.03.2012. 21:23
|

Mlađi član

Upisa: 41
Pristupio: 10.02.2011. 13:23
|
a da li bi pustili da se ovo ovoliko rasplamsa da pricu nije vodio jedan od administratora ???
verovatno bi bilo  |
|
|
|
Boban-KG |
Objavljen 29.03.2012. 21:37
|

Član

Upisa: 73
Pristupio: 11.09.2010. 11:42
|
E,vala svaka vam cast.Poceli ste sami da se mazete i otkrivate karte do kraja.Objasnite nama ``ubogim``lovcima sta nabavljamo i sa cim se hvalisemo kad krenemo u LOV.Ta prica o Briku je samo mrva u odnosu na ono cime se pojedinci bave,a prodaju se za velike poznavaoce,ljubitelje i odgaivace.Pre bi se reklo trgovci sa dobrom pricom.
Valjda ce doci dan kada ce i ova tematika da se dovede u red.
Manje vina,manje vina 
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 29.03.2012. 21:38
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
goranqw kaže:
a da li bi pustili da se ovo ovoliko rasplamsa da pricu nije vodio jedan od administratora ???
verovatno bi bilo 
Gorane, odgovor na tvoje pitanje se nalazi u mom prethodnom postu.
Naravno da je priču vodio jedan administrator. I naravno da su se na priču odmah primili ljudi koji o tome znaju dosta, a neki su i direktno umešani.
Rešite problem već jednom, a ne da se vuče godinama ista priča. 'Okidač' za puštanje teme je bila disciplinska prijava, pa kad se već pokreće priča, hajde da se i završi do kraja. Bez navijanja za bilo koga! I bez licemerja, u stilu 'vidi ja sam čist, a svi ostali nisu'.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 29.03.2012. 21:43
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Pricu sam Ja vodio jer je vreme da se ovde otkrije ISTINA i da se stavi tacka na ova desavanja!!Ko je kriv ODGOVARACE !!!
Pomogao sam samo da se brze dodjedo istine a PORODICA DD KLUBA ce reci svojim clanovima posle Disciplinskog postupka ko je kriv i kakvi su rezultati Zubanoviceve prijave!!!
Sve se zna i svi kriju istinu koja nimalo nije u prilog podnosiocu prijave i svedocima na Disciplinskom postupku!!
KADIJA TE TUZI, KADIJA TI SUDI!!!!
Takodje cu objaviti u sledecoj nedelji jos par stvari za koje imam dokaze a to ce tek zaboleti mnoge sa ove teme kako bi razresili i druga pitanja oko muvanja sa papirima, uvozom kerova koji su izbaceni iz priploda u maticnom klubu itd....
Otvorena je pandorina kutija !!!!!
Mnogi sa ove teme su u zabludi i nemaju prave informacije pa je red da ih podelim sa istima!!!!Tek ce da leti perje pojedincima koji su sebi dali za pravo da ovde kvare postene i savesne odgajivace,da ih javno PLJUJU kako nemaju pojma o nicemu a sami su u debelim problemima sa zakonom !!!!
Dele savete i pricaju price kao da su SVECI a oni u problemima do guse !!!!!
Ti mene interesuju i za njih cu uvek naci vremena!!!!
Od juce me je zvalo,necete verovati 11 osoba ,koji su svesni cinjenice da ovako vise nemoze i nude svaki vid pomoci,podatke,papire pa cak i pomoc u INOSTRANSTVU oko prikupljanja potrebnih podataka!!!
Da se svi koji imaju problem sa zakonom vise ovde nejavljaju i da se istima stavi do znanja da se sve zna pa makar i odgovarali pred zakonom ali da se o tome javno progovori!!!
DOSTA MI JE VAS "POSTENIH "VISE!!!!!!! |
|
|
|
Boban-KG |
Objavljen 29.03.2012. 21:44
|

Član

|
Lalo,imam jednu matoru kerusu koja nije za priplod a skoro sam nabavio ``lepo`` stene ali sad mi nesto pade na pamet da pribavim jos jednu zenkicu pa da joj ja nacinim stence po mom ukusu.Papire stampam u boji. Dokle vise da nas j...u za velike pare.
Manje vina,manje vina 
|
|
|
|
Boban-KG |
Objavljen 29.03.2012. 21:51
|

Član

|
Slavo, u Pandorinoj kutiji je ostala NADA,pa se i ja nadam da ce se falsiranjima stati na put,kakve god oni vrste bili.
Nemojte rasteravati LOVCE sa foruma,glavnu rec vode trgovci.
Manje vina,manje vina 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 29.03.2012. 21:53
|

Admin

|
goranqw kaže:
verovatno bi bilo  Kolega vrati se na početak teme , lepo pročitaj pa ćeš videti od kada se priča rasplamsava, upravo zbog toga smo odlučili da je razjasnimo ili da više niko ne pominje.
I da podsetim ostale kolege sve što nije vezano za DD ili ovu priču ćemo brisati!
|
|
|