Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Podunavac

Indjijanac kaže:
ma nemoj,a što bejbe nije prao ruke kad je muzo koze?Shock

E onda onaj fini sir što smo jeli nebi imao onakav dobar šmek. Ono se postiže sa mužom i klikeranjem naizmenično. I obavezno u dubokim čizmama.ROFL
Tri prsta 2Kolce

DakiNS

Indjijanac kaže:
ma nemoj,a što bejbe nije prao ruke kad je muzo koze?Shock

Zaboraviste da Zoki ima i kozu i jarca a kada je muzao bio je mrak pa nije siguran koga je u stvari muzaoHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 a šta je onda krckalo u siru kad smo ga probavali?Diskusija
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

vuk71
 daki za subotnju organizaciju zasluzujes oskara popularnosti.. klopa odlicna , atmosfera neopisana...sve u svemu fantazija...

ficha007
 Nego da mi nastavimo tamo gde smo stali. Na slici dole vidi se dolazak Miše71 odnosno predstavnika masonske lože "Srbijalov" koji je na druženje poveo svoga sina Stefana i najnoviji japanski izum - minijaturne akumulatore-ubice koji su toliko mali da stanu u džep pantalona a mogu da se koriste za razne stvari. Na primer pecanje.

img19.imageshack.us/img19/5412/016bsj.jpg

img571.imageshack.us/img571/3250/036yl.jpg

Čak je i svog sina uspeo da ubedi u to da je on vešt pecaroš, a sve vreme akumulato je samo radio i radio.

img9.imageshack.us/img9/6784/026yt.jpg
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS

Indjijanac kaže:

Ma to je pesak iz kornjačine supe sa GalapagosaHaHaHa

Podunavac

Indjijanac kaže:

Ne smem da kažem, to je tajni dodatak po posebnom receptu.
Tri prsta 2Kolce

Indjijanac

DakiNS kaže:

Indjijanac kaže:

Ma to je pesak iz kornjačine supe sa GalapagosaHaHaHa

nisam vam ni ispričao o doručku na godišnjem,svako jutro kajgana od 6 kornjačinih jajaGladan
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS
 Miša me posebno obradovao. Iako živi najdalje nije kasnio a dobio sam na poklon ranac i to nov .Konačno onaj stari (oko 25-30 godina ide u penziju). Sada mogu i ranac u lov da nosim pošto retko lovim sa Rančerom.Rančer me odučio od nošenja ranca.Jer kada ga poneseš natrpa unutra doručak za celu grupu pa do pauze ti presedne lov a posle pauze trpa divljač u njega. Hteo sam da mu nabavim jednog šerpasa.Grin

ficha007
 Ovog momenta moj sin gleda slike sa druženja i pitam ja njega koja je ovo ptica

img339.imageshack.us/img339/2971/022it.jpg

a on će kao iz topa: Labud.

Ja mu kažem da greši i da je to guska, a on me pita kako guska kad je labud. Mislim se ja u sebi, ima jedan čika, veliki ljubitelj prirode i životinja koji se malo zabunio, a pošto dotičnu pticu, mislim labuda, nikada nije video, čovek pomislio da je guska.

Ova ptičica pojavila se na momenat kod našeg splava sve dok se nije pojavio ovaj čovek

img24.imageshack.us/img24/1871/030iq.jpg

kada je nesretna ptica pobegla glavom bez obzira. Niko od prisutnih nije znao zašto, jer se to ovakvom ljubitelju prirodnijeh lepota ne mere desiti. Tajna je dugo bila čuvana, ali je naš uvek dobri Bejbe ispričao zašto njega guske, pardon labudovi ne voleROFL

Događaj nije za širu lovačku javnost, ali je ovako, jedna poučna priča iz života tada mladog i nadasve "nei(u)skusnog" Zokija.Grin

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS

Indjijanac kaže:

nisam vam ni ispričao o doručku na godišnjem,svako jutro kajgana od 6 kornjačinih jajaGladan

A zato si se ti tako ugojio na godišnjem.Pa pobogu kako si mogao 6 komada smazati.Maznuo sam ti jedno iz gepeka, pa neka vide kolege koliki ti je apetit.

ficha007
 Na sledećoj slici vidimo čuvenu "trojku" kako se približava splavu. Šta reći osim: Blago kući koju zaobiđuGrin

img853.imageshack.us/img853/6429/031umd.jpg

Jank

DakiNS kaže:

Indjijanac kaže:

A zato si se ti tako ugojio na godišnjem.Pa pobogu kako si mogao 6 komada smazati.Maznuo sam ti jedno iz gepeka, pa neka vide kolege koliki ti je apetit.

Ma kakva kornjača meni se čini da je ovo jaje od gore pomenute tice...da ne kažem moooda od Labuda....HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

ficha007
 E sad, pošto se vidi da sam na druženje poveo i "babu" red je bio da ga "krstimo", pa je u pogledu svete vodice izbor pao na Dakijev "Vulkan".

img855.imageshack.us/img855/9963/029yb.jpg

Ovde Daki pokušava da odgovori mog "ćaću" od te rabote, a on čovek navalio, pa hoće da proba i gotovo. A Lala, staro spadalo još govori Dakiju, "Pusti čoveka Daki, ma nije u opšte ljuto, što ga odgovaraš"

I nakon što je svojski zagrabio, jer je Lala uspeo da ga obradi, ćaća je probao, Vulkan, a rezultat, tačnije njegov kiseli osmeh govori sve

img513.imageshack.us/img513/3325/027hy.jpg

Umalo da ostanem bez tatka. Kod Dakija se jačina, tj. ljutina meri skovilima a kod mog matorog brojem kapljica znoja koje mu orose vrh temena ROFL

Jank
 Mangupi jedni, navukli ste ćaleta na tu ljutinu, dobro je da na skupu nije bilo beline (mislim Belog praha), šta će jadan čovek morao da proba...Grin

Neca92
 Unapred se izvinjavam se sto se ubacujem...
Juce, u nedelju, sam bio Limunov gost u lovu na prepelice! Smile Lepo su me docekali, ispostovali maximalno, malo smo lovili (ne bas uspesno, ali nije to ni toliko bitno), a onda nastavili druzenje pored Morave uz rostilj i paprikas! Smile Sve u svemu, lepo druzenje sa dobrim i prijatnim ljudima! Smile
Limune, hvala jos jednom na pozivu, druzenju i gostoprimstvu! Bicete i vi moji gosti. Bye
Inace, trebao sam da upoznam i Milutina (Browningbar-a), ali bice prilika...
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

DakiNS
 Jank jedva sam ga ubedio da smanji dozu,verovatno mislio čovek da mi je žao vulkana ili da sam stipsa, jer da je probao koliko je u početku hteo druženje bi nastavio u hitnojIznenadjen

DakiNS

Neca92 kaže:
Unapred se izvinjavam se sto se ubacujem...
Juce, u nedelju, sam bio Limunov gost u lovu na prepelice! Smile Lepo su me docekali, ispostovali maximalno, malo smo lovili (ne bas uspesno, ali nije to ni toliko bitno), a onda nastavili druzenje pored Morave uz rostilj i paprikas! Smile Sve u svemu, lepo druzenje sa dobrim i prijatnim ljudima! Smile
Limune, hvala jos jednom na pozivu, druzenju i gostoprimstvu! Bicete i vi moji gosti. Bye
Inace, trebao sam da upoznam i Milutina (Browningbar-a), ali bice prilika...

Ma kakvo ubacivanje kakvo izvinjavanje ? Udri po tastaturi i daj koju sličicu da vidimo kako vam je lepo biloOdobreno

Jank
 Neco ima mesta na ovoj temi za sve još ako bi bila i neka sličica da vidimo Limuna i čuveno vino iz gepeka...e to bi bilo super...Bye

DakiNS
 Kako misliš da vidiš "nevidljivo" vino?Grin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 25
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,689,916 posete www.srbijalov.com