Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
milos zoric
 i1259.photobucket.com/albums/ii559/nenadzoric/DSCN1355.jpg Slika sa danasnje modjunarodne utakmice u Despotovcu.I neka neko kaze da ne postoji saradnja izmedju DD klubova.Gospodu sa slike poznajete i moje pitnje glasi,ko je ovde VALTER?GrinB)

Zuban

slavaplana kaže:
Pricu sam Ja vodio jer je vreme da se ovde otkrije ISTINA i da se stavi tacka na ova desavanja!!Ko je kriv ODGOVARACE !!!

Pomogao sam samo da se brze dodjedo istine a PORODICA DD KLUBA ce reci svojim clanovima posle Disciplinskog postupka ko je kriv i kakvi su rezultati Zubanoviceve prijave!!!
Sve se zna i svi kriju istinu koja nimalo nije u prilog podnosiocu prijave i svedocima na Disciplinskom postupku!!

KADIJA TE TUZI, KADIJA TI SUDI!!!!

Takodje cu objaviti u sledecoj nedelji jos par stvari za koje imam dokaze a to ce tek zaboleti mnoge sa ove teme kako bi razresili i druga pitanja oko muvanja sa papirima, uvozom kerova koji su izbaceni iz priploda u maticnom klubu itd....

Otvorena je pandorina kutija !!!!!

Mnogi sa ove teme su u zabludi i nemaju prave informacije pa je red da ih podelim sa istima!!!!Tek ce da leti perje pojedincima koji su sebi dali za pravo da ovde kvare postene i savesne odgajivace,da ih javno PLJUJU kako nemaju pojma o nicemu a sami su u debelim problemima sa zakonom !!!!

Dele savete i pricaju price kao da su SVECI a oni u problemima do guse !!!!!

Ti mene interesuju i za njih cu uvek naci vremena!!!!

Od juce me je zvalo,necete verovati 11 osoba ,koji su svesni cinjenice da ovako vise nemoze i nude svaki vid pomoci,podatke,papire pa cak i pomoc u INOSTRANSTVU oko prikupljanja potrebnih podataka!!!

Da se svi koji imaju problem sa zakonom vise ovde nejavljaju i da se istima stavi do znanja da se sve zna pa makar i odgovarali pred zakonom ali da se o tome javno progovori!!!
DOSTA MI JE VAS "POSTENIH "VISE!!!!!!!

Slavo radite to sta smatrate da treba da se uradi,kao sto i radite kao Moderator ovde u Vasoj Kuci. A ja cu, odnosno, vec radim u "Svojoj" Kuci sta mislim da je potrebno da se radi. Sve dok clanovi Kluba koji posteno i redovno placaju svoju clanarinu, to od mene ili nas traze i sa pravom ocekuju...! Vi ste nerazuman covek i uzalud je sa vama dalje diskutovati. uhvatite se kao pijan za plot i Zabranjeni Psi za priplod u maticnoj zemlji i opet sve iz pocetka. Iako sam vam lepo objasnio pricu tog Lenna, aako ima jos koji drugi pas, slobodno navedite i njega ili njih, pa cu vam i na to napisati sta ima da se napise.;) Problem ovde je sto ste se uhvatili da ustvari skrenete paznju ljudi u drugom pravcu!...sto dalje od mesta zbivanja! No meni je sve jedno , ipak ce sve ici zapocetim tokom, jedino ako sad niste ovim ipak uspeli uplasiti nekog...???!!! ...moja baka je uvek govorila: sta je bilo videli smo, sta ce biti videcemo...!
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...

...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...

Lala

milos zoric kaže:
I neka neko kaze da ne postoji saradnja izmedju DD klubova.Gospodu sa slike poznajete i moje pitnje glasi,ko je ovde VALTER?GrinB)

Das ist Walter, ohne machinegewehr:
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Rođo SVI smo mi Walter jedino ima i pokoja Black Adder ali se ne slika ovako .Grin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

milos zoric
 i1259.photobucket.com/albums/ii559/nenadzoric/DSCN1359.jpgKao sto vidite svi su nasmejani i veseli,takmicari,sudije,organizatori sto je znak da je sve proslo u najboljem redu i ovim putem ja kao posmatrac svima cestitam i zelim jos vise uspeha u daljem radu.Nakraju svi smo mi Valter.Srbijalov

milos zoric
  Pametno zbori baka!

slavaplana
 gos.Zubanovicu neskrecem ja paznju u drugom pravcu Vec ovo sto ste Vi pokrenuli POMAZEM da se sto pre dodje do istine!!!!

Probleme u Vasoj kuci ce resiti na kraju JAVNI TUZILAC iz Smedereva u to budite sigurni!!!!B)

Zuban
 CenzurisanoAdmin Power

Ili će biti odgovora na jednostavna pitanja 'KO' i 'KADA' i 'KAKO', u vezi rodovnika, ili brišemo prazna prepucavanja.
Srbijalov Admin Tim

...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...

...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...

Zuban

slavaplana kaže:
gos.Zubanovicu neskrecem ja paznju u drugom pravcu Vec ovo sto ste Vi pokrenuli POMAZEM da se sto pre dodje do istine!!!!

Probleme u Vasoj kuci ce resiti na kraju JAVNI TUZILAC iz Smedereva u to budite sigurni!!!!B)

@ Slavo, ovo ce 1. resiti Klub po statutu! A sta ce naknadno resiti Javni u Smederevu, to cemo takodje videti.
Hvala na POMOCI vidim da ih sad dobijam sa svih strana, da ni sam neznam vise sta i ko pomaze a sta i ko odmaze...Hmmm

Lala

Zuban kaže:

slavaplana kaže:

@ Slavo, ovo ce 1. resiti Klub po statutu! A sta ce naknadno resiti Javni u Smederevu, to cemo takodje videti.
Hvala na POMOCI vidim da ih sad dobijam sa svih strana, da ni sam neznam vise sta i ko pomaze a sta i ko odmaze...Hmmm

Kakve veze ima DD klub i njegov statut, sa izdavanjem rodovnika? Nemojmo zamenjivati teze.

Zuban

Lala kaže:

Zuban kaže:

slavaplana kaže:

Kakve veze ima DD klub i njegov statut, sa izdavanjem rodovnika? Nemojmo zamenjivati teze.

...ja i ne pisem samo o Rodovniku, kao sto to ni Slava ne radi. Ovo je ceo splet stvari koji ce se morati resiti.

Lala
 A ja pišem o nedostatku hrabrosti i o nepostojanju volje da se kompletna istina istrese na sto, sa imenima i ulogama svih aktera, a ne da se preko ledja jednog čoveka, ko god to bio, prelama serija brljotina.
Kakvo bre zaklanjanje iza statuta, iza kluba, iza čega već? Pa nije ni ova brljotina uradjena po statutu. Neko je nekog izgleda pokušao da namagarči, pa propala kombinacija, zbog zavisti možda, ili zbog ljubomore, ili zato što je neko od aktera bio nespretan, a drugi akter suviše iskusan da nasedne... Čudni ste vi uzgajivači.
Nemate petlju da rešite problem, a zašto, to vi valjda bolje znate.
Mene DD klub ne zanima, srećan vam rad i puno uspeha, ali ako ovako radite, kalkulantski, slabo ćete se 'leba najesti od takvog klupskog rada - to je moje mišljenje.

DakiNS
 Vreme za upise o rodovnicima i podmetanjima je isteklo. Sinoć sam obećao da ću tolerisati upise te vrste , niste to iskoristili. Temu prepuštam LOVCIMA ljubiteljima rase , a svaki daljnji upis na priču o falsifikatima brisati a članove banovati.Imali ste priliku niste je iskoristili i dosta.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

milos zoric
 BRAVO RODJO TAKO SE TO RADI "KRATKO ALI JEBITACNO"Kolce

WILD SENSE

DakiNS kaže:
Vreme za upise o rodovnicima i podmetanjima je isteklo. Sinoć sam obećao da ću tolerisati upise te vrste , niste to iskoristili. Temu prepuštam LOVCIMA ljubiteljima rase , a svaki daljnji upis na priču o falsifikatima brisati a članove banovati.Imali ste priliku niste je iskoristili i dosta.

Rastanak
Svestranost

jeremy
 Kolega da li ti jako nedostaje hlađenje?
Na najboljem si putu.

Srbijalov Admin Tim

Mein Jagdhund-der Weimaraner

WILD SENSE
 Aragon vom Guboden- {Pliska IV vom Donaueck+Ulan v. d. Dachswies}

i44.tinypic.com/iptw6b.jpg
Svestranost

Boban-KG

DakiNS kaže:

BravoZivioRodjoRaanjSrbija
Manje vina,manje vinaiveli 3

KREC
 Bravo Daki Smile ovo je jedan od boljih postova,nadam se da ce doci vreme da se i na ovoj temi prica samo o lovu.
dobar vam pogled,Mirko

milols_lovac_ostrovac
 Pozz za sve nemdzije,,zamoio bih ljude koji se razmeju i gaje ovu rasu da mi daju svoje misljenje o ovom psu,naime to je pas s kojim lovi moj otac koji od pocetka drzi ostrodlake,sto nije slucaj samnom jer ja gajim poentere,inace psa sam ja radio i prava je oluja u terenu,stilski se veoma lepo nosi i pretrazuje visokim nosem,miran je na poletanje i na zeca,komotno bi mogao da trci utakmice tipa B,ali me zanimaju detalju koji se ticu eksterijera ako se sta moze sa ove slike videti..!!inace pas je star 2 godine,kombinacija Nick Vom Eschendorf X Trnova Joko..!!

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/403/dsc05176d.jpg/]img403.imageshack.us/img403/1650/dsc05176d.jpg[/URL]

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Oštrodlaki jazavičar KINOLOGIJA 90 13.02.2016. 23:08
Bosanski oštrodlaki gonič BARAK KINOLOGIJA 79 07.04.2015. 00:31
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
Obaveštenje korisnicima lovišta
Dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,144,974 posete www.srbijalov.com