Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Jank
 Ma donosio ga prošle godine u Staro Selo pa nije smeo da ga prikaže ....kaže nije dovoljno odležalo...Pfft
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

ficha007
 ...idemo mi dalje. Zamolio bih čitaoce foruma da obrate pažnju na sledećeg lika. Nosilac najviših odlikovanja i priznanja LSV-a, spasilac kornjača sa Galapagosa i ostalih četvoronožnih, a Boga mi i dvonožnih životinjica...
Naravno radi se o našem i vašem Indjijancu.
Pogledajte vi samo taj nevini osmeh deteta, dok mu mozak radi punom parom u smišljanju raznih nepodopština.

img59.imageshack.us/img59/576/032wlo.jpg

Gleda u Bejbea i samo smišlja li smišlja.

Pisac ovih redova susreo se sa njegovim aparatom koji ume da pravi "nezgodne" fotografije, ali to nije ništa kakvih sve on nepodopština ima.

img89.imageshack.us/img89/9256/040hp.jpg

Omiljena igra su mu klikeri i "klikeranje" a još ako je to negde u nekom plićaku mora ili reke! Smeko sreći nikad kraja. Tada njegov mobilni sa dobrom kamerom velike rezolucije samo "fercera". A voda oko njega samo "šapuće" kloklokloklo....ROFL

Tada nastaju interesantne fotografije raznih "lepota mora i podmorija" Galapagosa
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 Sledeći na slici je pripadnik "Crvene furije" koji žarko priželjkuje povratak nekih "starih vremena" i nekih "otoka u Cro primoriju".

img571.imageshack.us/img571/9712/038qoa.jpg

Inače veliki ljubitelj životinja i prirode, samo sa malo slabijim poznavanjem ptica, naročito labudaROFL koje često menja sa guskamaHaHaHa.

Tvorac je i izumitelj sira kozijeg ( il jarčevog ROFL ) sa maslinama i ličkim biljem koji je planuo na splavu.
Naš kolega Apinest može da posvedoči da je to iskreni prijatelj svih naroda i narodnosti vasceloga sveta jer u njemu bije srce "bratstva i jedinstva koje treba čuvati kao zjenicu oka svoma. Majku ti Božiju."ROFL

Ono što će obeležiti njegov život za svagda je slučajni susret sa jedinom glumicom i pevačicom čije ime počinej na slovo "S" a nije Snežana SavićROFL. Da, da dragi moji čitaoci, to je Severina. A ko se pita zašto ono "glumica" nek pogleda lektiru za IV razred srednje škole pod obavezno. HaHaHa

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

zoranp
 Fićo vala zagoniš li nam zagoniš .. i to poštenoBravo 2!!!..ali doće i tvojih pet minuta slave. samo polako!!Grin

Neco ima li kakvih sličica od Limuna i družine!!??
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

ficha007
 Haha. Znam Zoki da mi ekipa neće ostati dužna tako da moram da budem Ninja i imam Zum i na leđima inače, kako ti kažeš, sjariše ti oma a nisi se ni osvrnuo.Grin

Jank

ficha007 kaže:

img89.imageshack.us/img89/9256/040hp.jpg

Tada nastaju interesantne fotografije raznih "lepota mora i podmorija" Galapagosa

Odakle li je ovaj stigao ...rekao je da će biti na moru....Bye

Neca92

zoranp kaže:

Neco ima li kakvih sličica od Limuna i družine!!??

Limun ima par slicica, ne znam da li ce da ih postavi. Recicu mu ja, pa kako bude... Smile
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

zoranp
 Evo još koja sličica kolega forumaša i kolega iz LD-a, a iz prošlonedeljnog lova u Neštinu!!Odobreno

i47.tinypic.com/15pixc0.jpg

i45.tinypic.com/b53dbk.jpg

i49.tinypic.com/2cdwg8k.jpg

i50.tinypic.com/fbm0w4.jpg
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Indjijanac

ficha007 kaže:
Haha. Znam Zoki da mi ekipa neće ostati dužna tako da moram da budem Ninja i imam Zum i na leđima inače, kako ti kažeš, sjariše ti oma a nisi se ni osvrnuo.Grin

Fićo neznam zašto mi je to palo napamet,al učinilo mi se da ćeš nick promenuti u DJENKAika
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS
 Jel ovako
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ficha007

Indjijanac kaže:

ficha007 kaže:

Fićo neznam zašto mi je to palo napamet,al učinilo mi se da ćeš nick promenuti u DJENKAika

Ili u Džordž, pa da vičem: "Mennneee nikad nećeeeee uhvattitiiii"

Predator
 Vidim ja da će neki forumaši dobiti nove nadimke:
klikeraš
vulkanizer
ornitolog
Miša girica
karate kid
....
ROFL

Sasvim prirodno

Indjijanac
 ej,nemoj da dajete po dva nadimkaNjanjanja
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

papiga
 Nesto ste pokisli na ovim slikama polaska u lov da vas nije vlasnik parcele naterao da prvo oberete ovaj kukuruz na kojem sedite ili ste presisali prethodnu noc Grin
docekacu ja i taj dan da svane............

Jank
 Jeste li ovo bili na komišanju kukuruza ili u lovu....HaHaHa

Podunavac
 Toliko je svinja bilo da su na jednoj parceli pojele sav kukuruz, a mi pokupili u prikolicu ono što je ostalo za njima.Grin A ko nije video Apinesta ujutro u 5 sati nema pojma šta je propustio.Ups U Neštinu šakali skaču ko kenguri i napadaju ljude (lovce). Jedan jedva živu glavu izvukao.HaHaHa
Tri prsta 2Kolce

ficha007
 Na ovoj slici vidi se kako smo mi pravnici duševni i dobri ljudi, uvek spremni da pomognemo, da udelimo besplatan pravni savet.

img708.imageshack.us/img708/3379/042pq.jpg

Vidi se kako moj brat Sremac deli pravne savete Robiji i Bejbeu koji je pri tom gurnuo ruke u džepove i "klikera" se, a naš prijatelj Vuk sve Sremčeve reči pomno zapisuje i pravi beleške.Grin

ficha007
 "Ma ne, ne, ne Stefane, ne peca se tako kornjača! Daj čika Indjijancu da ti pokaže kako se to radi. To su ti one Galapagoške kornjače, nisu ti to ove naše, moraš specijalni mamac da staviš..."

img94.imageshack.us/img94/9927/045su.jpg

ficha007
 " &&/%&$#""#&%&/%...a Lala je obećao da će da pere sudove ali me je izradio...hmmmm, koga bi mogao na kraju da prevarim...mmmm mislim da će to ovoga puta da bude Majkan, a jednog dana...pravnici. Da, da. Pravnici ima da ribaju..."

img651.imageshack.us/img651/7893/046qc.jpg

Sad znam ko je "smestio" našem Majkanu, i od koga su potekle ideje o "pravničkim mekim ručicama" koje će da peru sudove.

Daki, a ja mislio da smo mi neki drugari.Grin

ficha007
 A vidi ova dva Majkana kako posmatraju fotografa i ko zna šta mu misle...verovatno ništa lepo. Vidim ja da ću morati da se pripazim na sledećem druženju Vaistinu

img42.imageshack.us/img42/5310/049gq.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,689,450 posete www.srbijalov.com