Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
|
DakiNS |
Objavljen 09.04.2012. 07:49
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Hteo sam to da rascistim do kraja ali ste kao svi odjednom MUDRO ucutali pa sam prekinuo vise pricu.Slava je sada ponovo zapalio vatru pa neka je sam i gasi! Spiker tek informacije radi niti te volem niti te ne volem, nikada te nisam banovao. Brisao jesam kada su bile gluposti upisane ili zakuvavanje.Na ovoj temi vise necu pisati.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 09.04.2012. 07:58
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
pa ja nisam smeo da pisem jer bi me banovali trajno tj dadoste mi opomenu,koliko znam lala me se uzeleo da me banuje,a nisam voljan da pisem o coveku koji ne vredi ni pisljiva boba za mene! da sam poceo da pisem neznam ko bi gde zaglavio! zato Slavo batali tog tvog doktora i uzni se u pamet postavljaj slike NOD ako ga imas a ako ga nemas ne vidim svrhu da vatas ovde krivine i zavadjujes narod nije ti ovo tema LSS pa da rendas sve redom...  |
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 09.04.2012. 08:02
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
a da se ipak vratimo na temu nemački oštrodlaki ptičar ili će stvarno biti banovanja
|
|
|
|
vasa DND |
Objavljen 09.04.2012. 08:27
|

Član

Upisa: 63
Pristupio: 14.05.2011. 09:20
|
Gospodo admini, mozete banovati bilo koga kad i kako hocete to je vase pravo,mogucnost i vlast u nekom smislu te reci. Osim sremca i dakija do nekle ( zatajio i predao se na kraju da li po direktivi ili da ne uvredi kolegu ne znam) svi ate zatajili u zadnjih odam strana. Privatan rat administratora koji se stavlja u zastitu jednog protiv drugog clana nije u redu i ne treba nas da gusi i temu, tema je nemacki ostrodlaki, a ne Zubanovic i Sestic. Prama tome ovo je dramota ne damo za ovu temu nego i za ceo forum Srbijalov. Stavite tacku i radite cestito ni po babu ni po stricevima. Postoje javni organi sto se time bave pa tamo nek se resavaju ti problemi. Na ovoj temi im nije mesto.
Pozdrav i svako dobro.
kude nadje taj rec
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.04.2012. 09:30
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
Kad nekog PLJUJES I KAD GA OKRIVIS DA IMA FALS RODOVNIK TO MORAS I DADOKAZES!!!!Da jasno i glasno kazes ko mu je prodao kera,ko je dao taj rodovnik a ne da znas celu pozadinu sa ljudima sa ovog foruma pa kad krene klupko da se odmotava uplasis se za sebe i pojedine drugare koji mozda budu imali problem jer su ucestvovali u svemu ovome i jos uzeli pare za kera!!!Zubanovic sve ovo znao !!!Svedoke koje je predlozio su DIREKTNO UMESANI U CELU PRICU!!!!Toliko o POSTENJU!!!!!!!!!!!!!!!
ADVOKATA SESTIC IMA I PODNECE TUZBU ZA KLEVETU !!!
NESEKIRAJTE SE VI ZA ADVOKATA!!!!
Na sudu ce morati da dokazu sta je ko radio i pricao!!!!
OVO ISKLJUCENJE IZ PREDSEDNISTVA MU JE TESKO PALO!!!!! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 09.04.2012. 09:39
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Aca Velika Plana kaže:
pa ja nisam smeo da pisem jer bi me banovali trajno tj dadoste mi opomenu,koliko znam lala me se uzeleo da me banuje,a nisam voljan da pisem o coveku koji ne vredi ni pisljiva boba za mene!
Da li se ovo odnosi na mene - da ne vredim ni pišljiva boba? Ili na nekog drugog? Na koga god da se odnosi, jako je ružno što si to napisao. Bolje se zapitaj, da li si ti nekom vredan bilo čega.
Nit sam te željan, nit mi je cilj bilo koga banovati. Za ovakvu budalaštinu bi te stvarno trebalo isključiti - lupaš čoveče, kao otvoren prozor.
Sad je dosta, i ličnog vredjanja, i prozivki, i olajavanja, i svega ostalog. Nemate ni trunku mere, ali zato imate svoje sitne interese, koje gurate i preko ovog, a bogami i preko nekih drugih foruma.
Džaba - svoju vrednost kao uzgajivača, i vrednost svojih pasa, pokažite na terenu.
Dosta više!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 09.04.2012. 09:47
|

Stari član

|
prijatelju nije za tebe bila namenjena ta uvreda lose si shvatio upis,a drugo da bi nesto znao o cemu pises trebas poznavati coveka a ti znas nekoga 2 godine za razliku od toga ja ga znam 10 godina prema tome,malo smiri strasti,ja moje interese cuvam u svojoj glavi ne iznosim ovde,a sto se tice lupanja ko otvoren prozor to odavno se zna ko i kako lupa! pozdrav |
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 09.04.2012. 09:51
|

Stari član

|
slavaplana kaže:
Kad nekog PLJUJES I KAD GA OKRIVIS DA IMA FALS RODOVNIK TO MORAS I DADOKAZES!!!!Da jasno i glasno kazes ko mu je prodao kera,ko je dao taj rodovnik a ne da znas celu pozadinu sa ljudima sa ovog foruma pa kad krene klupko da se odmotava uplasis se za sebe i pojedine drugare koji mozda budu imali problem jer su ucestvovali u svemu ovome i jos uzeli pare za kera!!!Zubanovic sve ovo znao !!!Svedoke koje je predlozio su DIREKTNO UMESANI U CELU PRICU!!!!Toliko o POSTENJU!!!!!!!!!!!!!!!
ADVOKATA SESTIC IMA I PODNECE TUZBU ZA KLEVETU !!!
NESEKIRAJTE SE VI ZA ADVOKATA!!!!
Na sudu ce morati da dokazu sta je ko radio i pricao!!!!
OVO ISKLJUCENJE IZ PREDSEDNISTVA MU JE TESKO PALO!!!!! 
pa neka dokaze vec jednom ko je sta i kako uradio i zavrsi sa tom pricom necu da slusam vise o njemu dosta mi je tog coveka pun mi vise i Sestica i Brika i rodovnika i babe i dedova tog kera! necu da slusam kojekakve price kad znam kakav je on i kako se ponasa,kod mene takva dvolicnost ne prolazi! |
|
|
|
milos zoric |
Objavljen 09.04.2012. 11:51
|

Član

Upisa: 149
Pristupio: 05.10.2011. 19:36
|
Gospodo lovci i odgajivaci NOD pticara svi ste manje vise znali za fals rodovnik pomenutog psa,ali ste svi cutali a bogami i parili pod istim.E posto je neko pokrenuo temu ajde neka gospodin Sestic kaze svim clanovima foruma odakle mu pas i ko mu je "podvalio"rodovnik.Zasto ako se znalo da pas ima podmetnute papire isti nije povucen iz priploda?Znate li koliko je kuja napario i koliko stenadi imju fals papire?Verujem da su u SRBSKOM KLUBU NOD pticara znali za problem a ipak nisu ucinili nista da se isti resi.Gospodo velika je steta nacinjena srpskoj kinologiji i mnogo ce vode proteci Dunavom dok se ista ne ispravi ako to uopste moze da se ispravi.Pozdrav za sve postene i casne odgajivace i lovce. |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.04.2012. 12:06
|

Lovčina

|
 |
|
|
|
Zuban |
Objavljen 09.04.2012. 12:14
|

Stari član

Upisa: 251
Pristupio: 27.09.2011. 18:08
|
...sa nedavnog treninga.
...Poldi vom Wolf, (Rok vom Balkanhoff X Alma vom Wolf)

...stajanje na "Petla"

...uvek vam dobar pogled Lovci.
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...
...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...
|
|
|
|
canis aureus |
Objavljen 09.04.2012. 13:18
|

Admin

Upisa: 4116
Pristupio: 22.01.2010. 15:41
|
DakiNS kaže:
Hteo sam to da rascistim do kraja ali ste kao svi odjednom MUDRO ucutali pa sam prekinuo vise pricu.Slava je sada ponovo zapalio vatru pa neka je sam i gasi! Spiker tek informacije radi niti te volem niti te ne volem, nikada te nisam banovao. Brisao jesam kada su bile gluposti upisane ili zakuvavanje.Na ovoj temi vise necu pisati. 
Ta dićeš Daki?!?
Što sad ne banuješ gosp. Slavu pošto je, kao i prošli put, on taj koji pokreće svađu i zakuvava???
Vrlo je to prijateljski što radi za svog prijatelja te glumi nekakvog advokata ali dokle više?? Verujem da je više i sam sebi dosadio i prešao preko glave, isto kao i većini članova foruma a sigurno i administratorima, sa ovom dosadnom "advokaturom" i raspravom!
[xhide]P.S. -iako nit me interesovalo nit sam ranije nešto preterano ni čuo za gosp., a zbog svega ovde iznešenog sam se pomalo raspitao kod mnogih koji neće da se mešaju i ovde "glupiraju" a vrlo su upoznati sa problematikom ... iii ?!?!?, zapitajte se a pitajte i njega da li možda kojim slučajem nije znao šta uzima i sa kakvim papirima!!
A što jedan prijatelj reče: "nevin je u ovoj priči koliko i gospođica Ćićolina ...(možda u lakat )[/xhide]
Vozdra oštrodlaki
The best of the World all game caliber 8x57JS

|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.04.2012. 13:41
|

Lovčina

|
Na kraju ce da ispadne da je Goran sam sebe ZAJEBAO i da je SAM SEBI PLATIO !!!!Zubanovic neka se oglasi i SVEDOCI koje je predlozio da vidimo kakve su izjave dali???? |
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 09.04.2012. 13:57
|

Stari član

|
canis aureus kaže:
DakiNS kaže:
Ta dićeš Daki?!?
Što sad ne banuješ gosp. Slavu pošto je, kao i prošli put, on taj koji pokreće svađu i zakuvava???
Vrlo je to prijateljski što radi za svog prijatelja te glumi nekakvog advokata ali dokle više?? Verujem da je više i sam sebi dosadio i prešao preko glave, isto kao i većini članova foruma a sigurno i administratorima, sa ovom dosadnom "advokaturom" i raspravom!
[xhide]P.S. -iako nit me interesovalo nit sam ranije nešto preterano ni čuo za gosp., a zbog svega ovde iznešenog sam se pomalo raspitao kod mnogih koji neće da se mešaju i ovde "glupiraju" a vrlo su upoznati sa problematikom ... iii ?!?!?, zapitajte se a pitajte i njega da li možda kojim slučajem nije znao šta uzima i sa kakvim papirima!!
A što jedan prijatelj reče: "nevin je u ovoj priči koliko i gospođica Ćićolina ...(možda u lakat  )[/xhide]
Vozdra oštrodlaki 
imas picence za cicolinu  |
|
|
|
Lala |
Objavljen 09.04.2012. 14:02
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Ne vidim da će dalja rasprava o ovome (Brik i njegov rodovnik) doprineti bilo kakvom rešenju ove zavrzlame. Kanda su svi znali sve, i svi se pravili blesavi, dok Brik nije počeo da mlati pehare po utakmicama! E onda zasmetalo...
I šta sad?
DD klub, čini mi se, pokušava da opere ruke, i da svali sve na Šestića. Šestića zabole uvo, jer ima vrhunskog psa. Rodovnik da li je falš ili nije, to najbolje znaju oni (par njih) koji su trgovali oko psa. Pa sad niko neće da preuzme odgovornost.
I treće: da li su baš sva imena u ovoj zavrzlami pomenuta?
Kad kupiš kola, sa falš saobraćajnom dozvolom, ako si prevaren, pa ti policija oduzme kola, ti tužiš prodavca za štetu. Ako si svesno kupio kola sa falš papirima, onda si saučesnik.
Kako dokazati falš papire za psa? Samo preko DNK analize. Ko hoće da se upusti u taj posao, alal mu vera.
A još teže je dokazati ko je šta znao, a ko nije. I ko je šta saznao naknadno, a ko je učestvovao u kreiranju ove ujdurme.
Džarnuli ste u osinje gnezdo, koje su sami učesnici u papazjaniji napravili, nek Bog bude u pomoć, da se ispetljate.
Ostaje pitanje učešća u reprezentaciji. Ako se iznese optužba da neki pas nema uredne papire, onda tu ne sme da se stane, da se ne bi desilo da na svetskom prvenstvu, na leto, bude problema. To bi bila nevidjena blamaža, kada bi domaćinu eventualno bio isključen pas sa takmičenja, zbog nekih sumnji.
Nema još puno vremena da se reši ovaj problem. Mislim da bi tu trebalo da se uključi i KSS, i da se reši mogući problem.
Ponavljam, ne vidim dalju svrhu pisanja na forumu, o ovome. Ko je izdao rodovnik pod kojim se Brik vodi? E pa neka sad KSS razreši to. Ne kažem da je KSS kriv, jer neko je, koliko ja razumem, podmetnuo tudji rodovnik. Kažem da je KSS nadležan, da ovo razreši. Kako to da izvede, nemam pojma, ali je činjenica da je to njihova nadležnost.
Na forumu se ovaj problem neće rešiti.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
WILD SENSE |
Objavljen 09.04.2012. 14:05
|

Stari član

Upisa: 298
Pristupio: 10.04.2010. 19:57
|
slavaplana kaže:
Na kraju ce da ispadne da je Goran sam sebe ZAJEBAO i da je SAM SEBI PLATIO !!!!Zubanovic neka se oglasi i SVEDOCI koje je predlozio da vidimo kakve su izjave dali????
Od koga je kupio,da li je neko pario kuje sa Brikom.. tu je Srpski Deutsch Drahthaar klub i njegovi nadlezni organi da o tome raspravljaju i istrazuju!A ti si poslednji covek kome treba bilo ko zvanicno da polaze racune jer jednostavno ti si za klub niko i nista!U medju vremenu istrazi i ti koliko je Brik kuja pario dosada.Tvoj kolega je ocigledno kada su u pitanju bila parenja uvek redovno zaboravljao da pas ima lazan rodovnik i lose zubalo.Gde je tu moral?Zasto nije objavio sve javno kad je saznao?Nego jecekao da nam svima nama neko ovde postavi snimak gde on sve lepo isprica covek....E sad nije on kriv sto je pustao na pse takvog psa Nego da negnjavim i ja sad ovaj narod sa ovim slucajem.Pustimo klub da resi to ili
ajd kad se zavrsi sudski proces javi nam ti,lebati!
Svestranost
|
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 09.04.2012. 14:20
|

Stari član

|
WILD SENSE kaže:
slavaplana kaže:
Na kraju ce da ispadne da je Goran sam sebe ZAJEBAO i da je SAM SEBI PLATIO !!!!Zubanovic neka se oglasi i SVEDOCI koje je predlozio da vidimo kakve su izjave dali????
Tvoj kolega je ocigledno kada su u pitanju bila parenja uvek redovno zaboravljao da pas ima lazan rodovnik i lose zubalo.Gde je tu moral?Zasto nije objavio sve javno kad je saznao?Nego jecekao da nam svima nama neko ovde postavi snimak gde on sve lepo isprica covek....E sad nije on kriv sto je pustao na pse takvog psa  na ovo pitanje i ja ocekujem odgovor! Zoki svaka ti je na mestu! B)  |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.04.2012. 15:25
|

Lovčina

|
KLUB DD-a nije konstatovao lose zubalo kad je BRIKA ocenjivao cak i TORMA!!!Toliko o losem zubalu!!! |
|
|
|
Zuban |
Objavljen 09.04.2012. 15:34
|

Stari član

Upisa: 251
Pristupio: 27.09.2011. 18:08
|
WILD SENSE kaže:
slavaplana kaže:
Od koga je kupio,da li je neko pario kuje sa Brikom.. tu je Srpski Deutsch Drahthaar klub i njegovi nadlezni organi da o tome raspravljaju i istrazuju!A ti si poslednji covek kome treba bilo ko zvanicno da polaze racune jer jednostavno ti si za klub niko i nista!U medju vremenu istrazi i ti koliko je Brik kuja pario dosada.Tvoj kolega je
ocigledno kada su u pitanju bila parenja uvek redovno zaboravljao da pas ima lazan rodovnik i lose zubalo.Gde je tu moral?Zasto nije objavio sve javno kad je saznao?Nego jecekao da nam svima nama neko ovde postavi snimak gde on sve lepo isprica covek....E sad nije on kriv sto je pustao na pse takvog psa  Nego da negnjavim i ja sad ovaj narod sa ovim slucajem.Pustimo klub da resi to ili
ajd kad se zavrsi sudski proces javi nam ti,lebati! 
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...
...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.04.2012. 15:41
|

Lovčina

|
Se one koji su dali odlicne ocene BRIKU a clanovi su VASEG kluba treba pod hitno IZBACITI iz clanstva Vaseg kluba jer ne rezlikuju dobro od loseg zubala i istima ZABRANITI da sude vise!!!!Kako radite tako Vas i cene ostali u SVETU i svako pozivanje na vas klub kod vecine u svetu izaziva GADJENJE i preziz u sta sam se uverio licno u NISU na poslednjoj manifestaciji gde je bio ogroman broj iz celog sveta sto sudija a sto takmicara!!!Ljudi samo odmahuju rukom kad sepomene Vas rad i Vas klub!!! |
|
|