Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
|
Radonjic |
Objavljen 09.04.2012. 16:06
|

Član

Upisa: 144
Pristupio: 27.12.2010. 21:15
|
DrGoranSestic kaže:
Slobodan za parenje. CH. B CH. T CH. Reprodutore - BRIK - Nemački oštrodlaki ptičar. Pas koji je obeležio stoleće.
Lovi svu pernatu i dlakavu divljač. Oštar pas na gornjoj granici.
Cena parenja - 200E.
Zainteresovani neka se jave na jedan od dva telefona!
Tel: 064/060-999-1
063/120-41-29
Velika Plana
BRIK 1

BRIK 2

BRIK 3

P.S. Javljeno mi je da ovde okačim ovaj oglas.
Savo ako Sestic sve to zna, kolika je njegova moralna krivica da takvog psa pusta u priplod. Isti je i predsednik KD u svom mestu i kinoloski sudija tako da o onom " nisam znao " nemozemo dalje komentarisati.
Sto se tice podnosenja prijave disciplinskoj komisiji SDDK od strane podpredsednika Zubanovica je jedno statutno pravo koje moze svaki clan kluba da upotrebi. Poznato mi je isto tako da je Zubanovic podneo istu prijavu na zahtev vise clanova SDDK sto je i bio u obavezi kao podpredsednik istog.
Sa gospodinom Sesticem sam se dosada video dva puta u zivotu. Prvog puta na skupu clanova SDDK u Vracevom Gaju 2011 i drugi put na medjunarodnom internacionalnom ispitu-HZP u Kovinu 2011. Tokom razgovora Sestic je izjavio da i sam zna da papiri nisu ti koji poseduje njegov pas i da je pokusao da u KSS to regulise, ali zasto sve to nije bilo realizovano nisam ni sam mogao da razumem. Sto se tice zubala! Isto tako, gospodin Sestic nije nov u ovom poslu da nije u mogucnosti da oceni dali pas sa takvim zubalom dozvoljen za dalji priplod.
Ne razumem o kakvim advokatima je rec i klevetama. Ovo je jedna legalni i demokratski vid sprovodjenja statuta SDDK za koji je isto taj klub nadlezan. Za sve one koji nisu clanovi istog njihovi komentari i sl. su apsolutno ne merodavni. Sada dali je isti klub na pravom putu videcemo u buduce, ali sto se tice njegove brojnosti ( preko 180 clanova ), pasa izvedenih na radnim manifestacijama i sl. pokazuje da je ovo zasad jedan od vodecih klubova u Srbiji.
Pozdrav uz Uvek dobar pogled
Igor Radonjic
|
|
|
|
Radonjic |
Objavljen 09.04.2012. 16:28
|

Član

|
slavaplana kaže:
Se one koji su dali odlicne ocene BRIKU a clanovi su VASEG kluba treba pod hitno IZBACITI iz clanstva Vaseg kluba jer ne rezlikuju dobro od loseg zubala i istima ZABRANITI da sude vise!!!!Kako radite tako Vas i cene ostali u SVETU i svako pozivanje na vas klub kod vecine u svetu izaziva GADJENJE i preziz u sta sam se uverio licno u NISU na poslednjoj manifestaciji gde je bio ogroman broj iz celog sveta sto sudija a sto takmicara!!!Ljudi samo odmahuju rukom kad sepomene Vas rad i Vas klub!!!
Vidis Slavo i to je vid demokratije. Svako ima pravo na svoje misljenje. Moje na primer je sasvim drugacije. Sto se tice SDDK
http://drahthaar....aender.php
Na ovom linku mozes videti cak da je isti klub kao i jedini priznat od strane Svetske federacije i maticne zemlje VDD. Sto znaci da ima dosta onih kjoji imaju slicno misljenje kao i ja.
Zato radite vi onako kako vi mislite da treba, a mi ce mo kako mi mislimo pa ce mo na kraju videti ko je sta postigao.
Bez bilo kakvih losih namera pozdrav uz Uvek dobar pogled
Igor Radonjic
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.04.2012. 17:08
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
gos.Radonjicu koliko se secam Vi ste bili u Starom Selu kada je organizovan U.O. Vaseg kluba???Mozda sam pogresio ali mislim da sam i Vas upoznao na istom sastanku!!!!
Ja nemam problem kao vasi pojedini clanovi kluba koji ce sto sta morati da dokazu sta i kako su radili i na koji nacin su pojedine pse uvezli u Srbiju koji su i zvanicno izbaceni iz priploda u maticnoj zemlji !!Takodje sudije koje sude na Vasim ispitima ce morati da objasne kako i sta su ocenjivali kod doticnog psa !!!Kako to da je i na Madjunarodnom planu taj isti BRIK ocenjen od strane Bugara, Grka,i Nemaca sa odlicnim ocenama?????
Kako je moguce da pas sa losim zubalom osvoji sto se moglo osvojitiu Srbiji ,Italijipa cak i na vasim ispitima koje Vi organizujete Sestic ima uspeha i to zvanicno stoji u podacima i Vasoj evidenciji sa istih ispita!!!!Kako se desilo da u prosloj godini BRIKi njego potomci pokupe gotovo sve pehare i sva prva mesta na svim izlozbama,utakmicama i tek tad se podigla galama i prica oo istog psa???Kako to da BRIK ima oko 20 sampiona u radu i lepoti ako ima lose zubalo???Kako to a se isto kroz priplod ne prenosi na potomke vec vrhunska genetika koju ovaj pas ocito ima???
Sta se desilo kod Bore u VRACEVOM GAJU ????Ko je napravio leglo sa lenonom koga je ZUBANOVIC UVEZAO?????Sta je radio Marko?????Vi sve znate ali necete javno da priznate VASU BRUKU u kojoj su ucestvovali POJEDINCI KOJI SE JAKO VISOKO KOTIRAJU U VASEM KLUBU?????
Kad je sve poznato i kad se sve zna sta ce biti sa njima i sa njihovom odgovornoscu?? Idi te do kraja a ne selektivno kako pojedincima odgovara u ovom slucaju!!!!
Nepriznajete FCI a negadite se kad Vam KSS da 300.000din !!!!
Koliko Vam je para MAHMUD do sada uplatio zarad kluba ?????
I ja Vama zelim sve najbolje u daljem radu alibudite FER pa ovu pricu zavrsite do kraja u okviru Vaseg kluba!!!Ovo je pocetak sa FALS rodovnicima i SKART KEROVIMA ZA PRIPLOD!!!Ocistite svoje clanstvo od POJEDINACA koji gledaju samo SVOJ INTERES!!!!
Takvi VAm u KLUBU NETREBAJU !!!!!
Takvima mesto nije u KINOLOGIJI!!!!
SVERCERIMA I JAJARAMA!!!!! |
|
|
|
Zuban |
Objavljen 09.04.2012. 18:39
|

Stari član

Upisa: 251
Pristupio: 27.09.2011. 18:08
|
Postovane Kolege Odgajivaci, vodici, Lovci i ljubiteli ove rase pasa.
obracam se svima, koji zele da cuju, koje ovo zanima, koji su razumni i imaju bar jos 3 ciste...!
1.) Ja nisam uvozio , ovde stslno spomenutog Psa: Lenno vom Venusberg.
2.) Lenno je od mene kupio Marko Popovic, kao stene od nekih 3 meseca i koliko mi je poznato pas nije ni kasnije imao GENETSKI DEFEKT. Cak sta od njega po srbiji ima dosta potomaka, Sampiona ili slicno...
3.) Ja nikada nisam uvozio ili "Svercovao" Priplodnjaka koji je u Nemackoj bio zabranjeni za priplod/uzgoj!!!
4.) Lenno u Nemackoj nije nikada bio Priplodnjak!!! Sto se moze lako proveriti a i dokazati.
...a evo i linka odgajivacnice, gde se moze videti da pas nije nikad ucestvovao ovde na Ispitima ili slicno.
http://www.vomven.../lwurf.htm
Za tacnost ovde napisanog, dajem svoju casnu rec i spreman sam, a i voljan, pred Sud da odgovaram.
Goran Zubanovic.
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...
...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...
|
|
|
|
Radonjic |
Objavljen 09.04.2012. 18:41
|

Član

|
slavaplana kaže:
gos.Radonjicu koliko se secam Vi ste bili u Starom Selu kada je organizovan U.O. Vaseg kluba???Mozda sam pogresio ali mislim da sam i Vas upoznao na istom sastanku!!!!
na zalost nisam bio prisutan navedenom sastanku posto trenutno zivim i radim u Nemackoj, ali se nadam da ce mo imati prilike da se upoznamo.
slavaplana kaže:Ja nemam problem kao vasi pojedini clanovi kluba koji ce sto sta morati da dokazu sta i kako su radili i na koji nacin su pojedine pse uvezli u Srbiju koji su i zvanicno izbaceni iz priploda u maticnoj zemlji !!Takodje sudije koje sude na Vasim ispitima ce morati da objasne kako i sta su ocenjivali kod doticnog psa !!!Kako to da je i na Madjunarodnom planu taj isti BRIK ocenjen od strane Bugara, Grka,i Nemaca sa odlicnim ocenama?????
Vidis Slavo da jedan pas u Nemackoj-VDD dobije odobrenje za dalji uzgoj ili ne dobije mora minimum biti star 15 meseci i normalno sve zahteve zato ( polozi prolecni radni ispit-VJP, jesenji uzgojni ispit-HZP, snimak kukova i od ove godine OCD tek tada izlazi na eksterijerno bodovanje forme i dlake i tada dobija odobrenje ) U svim drugim slucajevima pas nemoze dobiti odobrenje za priplod. Naravno ovo vazi samo za maticnu zemlju i VDD, sad dali ce ti psi koji su prodati u inostranstvo pariti zato je odgovorna ustanova koja je nadlezna za tu drzavu, a ne VDD. Koliko sam jos razumeo navodni otac od Brika je iz Nemacke uvezen jos kao stene sto automatski znaci da isti nije vremenski mogao da dobije bilo kakvu zabranu jer zato vreme nije u mogucnosti poloziti ili ne poloziti navedene ispite. Sto se sudija tice vidis njemu su sudile i sudije koje nisu clanovi SDDK pa stacemo sa njima ili jos sta, sta ce mo sa Sesticem koji je isto tako kinoloski sudija?
slavaplana kaže:Kako je moguce da pas sa losim zubalom osvoji sto se moglo osvojitiu Srbiji ,Italijipa cak i na vasim ispitima koje Vi organizujete Sestic ima uspeha i to zvanicno stoji u podacima i Vasoj evidenciji sa istih ispita!!!!Kako se desilo da u prosloj godini BRIKi njego potomci pokupe gotovo sve pehare i sva prva mesta na svim izlozbama,utakmicama i tek tad se podigla galama i prica oo istog psa???Kako to da BRIK ima oko 20 sampiona u radu i lepoti ako ima lose zubalo???Kako to a se isto kroz priplod ne prenosi na potomke vec vrhunska genetika koju ovaj pas ocito ima???
Koliko je meni poznato gospodin Sestic nije dosada izveo ni jednog svog psa na radnim Ispitima kluba nego samo na utakmicama sto je velika razlika u nacinu rada i razmisljanja za ovu rasu. Sto se tice svih tih izlozbi i utakmica tu ne mogu nista da vam kazem jer ja imam sasvim drugaciji nacin rada sa DD tako da mi taj sistem nista ne znaci ( pehari ne love ). Nije tacno da se ne prenosi na potomke posto sam kako Brikovo zubalo imao mogucnosti videti i njegovo potomstvo koje je na zalost imalo istu genetsku manu.
slavaplana kaže:Sta se desilo kod Bore u VRACEVOM GAJU ????Ko je napravio leglo sa lenonom koga je ZUBANOVIC UVEZAO?????Sta je radio Marko?????Vi sve znate ali necete javno da priznate VASU BRUKU u kojoj su ucestvovali POJEDINCI KOJI SE JAKO VISOKO KOTIRAJU U VASEM KLUBU?????
Slavo ma nemoj tako ostro. Ovde svi mi komentarisemo dobrovoljno. BRUKA i sl. mi smo samo posmatraci, a ne i akteri. Ja sam cuo dve price ( price!!! ) sada dali su tacne ili ne nemogu da tvrdim. Gospodin Sestic je isto tako clan ovog foruma pa bi bilo naj bolje da isti iznese. Sto se mene licno tice istina je naj bitnija u ovom poslu.
slavaplana kaže:Kad je sve poznato i kad se sve zna sta ce biti sa njima i sa njihovom odgovornoscu?? Idi te do kraja a ne selektivno kako pojedincima odgovara u ovom slucaju!!!!
Vec sam ti u predhodnom postu na pisao da ovo nije bilo misljenje jednog pojedinca nego veceg broja clanova gde je Zubanovic kao podprecednik kluba morao tako postupiti.
FCI je kako u svetu tako i kod nas jedna priznata organizacija, cak sta priznata je i od strane VDD. Jedino sto meni licno smeta je to sto se ista organizacija ne po zabavi malo vise lovnom kinologijom za lovnu rasu posto je isto ta rasa stvorena prvenstveno za lov. Moje licno misljenje je to da sistemi ispitivanja ( utakmice ) nisu dovoljni pokazatelj lovno upotrebljivosti lovne rase pasa nego sluze prvenstveno sportskom nadmetanju i komercijale.
Dobili smo finansisku pomoc od strane FCI, ali za sto se ne pitate koliko je ovaj klub ucinio za ekspanziju ove rase. Koliki je borj stenadi bio pre 10 godina, a koliki je sada. Koliko se FCI pritom dobio para samo od izdavanja rodovnika za iste. Videce te da je suma mnogo veca od tih 300000 hiljada koji su i te kako pomogle klubu.
Vidis Slavo Zubanovic i ja smo doveli Nemacke sudije ( trojicu ) koje su sudile u Srbiji za DZABE. Njima je bio placen samo putni trosak, smestaj i hrana. Sve moje troskove sam ja licno platio, a da ne pominjem vreme i novac koji sam potrosio dok nisam pronasao sudije koje bi sudile dva dana sa putem cetiri u Srbiji bez finansiske nadoknade.
slavaplana kaže:I ja Vama zelim sve najbolje u daljem radu alibudite FER pa ovu pricu zavrsite do kraja u okviru Vaseg kluba!!!Ovo je pocetak sa FALS rodovnicima i SKART KEROVIMA ZA PRIPLOD!!!Ocistite svoje clanstvo od POJEDINACA koji gledaju samo SVOJ INTERES!!!!
SVERCERIMA I JAJARAMA!!!!!
Nas cilj i jeste da stvorimo klub koji ce se drzati pravila propisanih za ovu rasu od strane maticne zemlje rase. Ne moze se sve odjednom. Kao sto sam i napisao buducnost ce pokazati ko je bio u pravu.
pozdrav uz Uvek dobar pogled
Igor Radonjic
|
|
|
|
Zuban |
Objavljen 09.04.2012. 18:51
|

Stari član

Upisa: 251
Pristupio: 27.09.2011. 18:08
|
...da bi se ustanovilo, da jedan pas nije pogodan za Uzgoj/priplod, neobhodno je da isti ima najmanje 3 legla iza sebe i sa najmanje 2 razlicite kuje. Druge mogucnosti nema!!!
...pa se pitam: Sta drugi odgajivaci rade sa stencima/psima, kod kojih se ispostavi da imaju neku geneticku gresku. Naprimer zubi, testisi, oci ili slicno...?
...za sazaljenje nije potrebno nista.Njega dobijamo dzabe. Zavidnost se ne dobija na poklon. Zavidnost se mora radom zaraditi. A ja imam mnogo da radim...
...pusti zavidnike da zavide i mrznike da mrze. Sta mi bog dao, to covek nema pravo da mi uzme. Ja sam covek i imam svoj cilj. Ko me zato prezire, sam ne vredi mnogo...
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.04.2012. 20:50
|

Lovčina

|
Pozdrav i sve najboljeu daljem radu Vama i Vasim clanovima !!!
Komentari na ovoj temi mogu da daju ljudi koji nisu Vasi clanovi ai glupo bi bilo da svi razmisljamo kao CLANOVI kluba!!!
Uvek ima onih ,kao ja,sto neprihvataju sve na prvu loptu i sto pojedine stvari vole da prvo provere pa tek onda da se oglase!!
Zelim Vam dado kraja ove godine broj vasih clanova predje i 200 odgaivaca u Srbiji!!!
Selektivnim pristupom ,kao sto je to slucaj sa SESTICEM ,samo rusite svoj kredibilitet.Ako je zaista onako kako kaze Zubanovic u svojoj prijavi i da se ja nekim slucajem pitam i da odlucujem SESTIC BI LETEO IZ KLUBA ZA SVA VREMENA da se doslo do prave istine!!!!!!!
Ovako SE TRESLA GORA ,RODIO SE MIS!!!!!
Sta ste postigli????
ZABRANA 4god. i NEMOGUCNOST RADA U PREDSEDNISTVU???
SMESNO!!!!!!!!!!!!!!!
Da je sve kako Vi tvrdite isti bi odleteo iz Vaseg kluba ali sta ovo znaci???
Mozda je ovo TRULI KOMPROMIS da se vise netalasa na ovu temu???
Ja talasam jer mislim da je Sestic u pravu a da su ovde ZASTICENI ODGOVORNI koje Vi namerno stitite!!!
ISTI STAV PREMA SVIMA PA KAKO BUDE!!!!!
Mozda ja tu gresim????? |
|
|
|
Aca Velika Plana |
Objavljen 09.04.2012. 20:59
|

Stari član

Upisa: 389
Pristupio: 06.04.2011. 08:42
|
slavaplana kaže:
Ja nemam problem kao vasi pojedini clanovi kluba koji ce sto sta morati da dokazu sta i kako su radili i na koji nacin su pojedine pse uvezli u Srbiju koji su i zvanicno izbaceni iz priploda u maticnoj zemlji !!Takodje sudije koje sude na Vasim ispitima ce morati da objasne kako i sta su ocenjivali kod doticnog psa !!!Kako to da je i na Madjunarodnom planu taj isti BRIK ocenjen od strane Bugara, Grka,i Nemaca sa odlicnim ocenama?????
Kako je moguce da pas sa losim zubalom osvoji sto se moglo osvojitiu Srbiji ,Italijipa cak i na vasim ispitima koje Vi organizujete Sestic ima uspeha i to zvanicno stoji u podacima i Vasoj evidenciji sa istih ispita!!!!Kako se desilo da u prosloj godini BRIKi njego potomci pokupe gotovo sve pehare i sva prva mesta na svim izlozbama,utakmicama i tek tad se podigla galama i prica oo istog psa???Kako to da BRIK ima oko 20 sampiona u radu i lepoti ako ima lose zubalo???Kako to a se isto kroz priplod ne prenosi na potomke vec vrhunska genetika koju ovaj pas ocito ima???
Sta se desilo kod Bore u VRACEVOM GAJU ????Ko je napravio leglo sa lenonom koga je ZUBANOVIC UVEZAO?????Sta je radio Marko?????Vi sve znate ali necete javno da priznate VASU BRUKU u kojoj su ucestvovali POJEDINCI KOJI SE JAKO VISOKO KOTIRAJU U VASEM KLUBU?????
Kad je sve poznato i kad se sve zna sta ce biti sa njima i sa njihovom odgovornoscu?? Idi te do kraja a ne selektivno kako pojedincima odgovara u ovom slucaju!!!!
I ja Vama zelim sve najbolje u daljem radu alibudite FER pa ovu pricu zavrsite do kraja u okviru Vaseg kluba!!!Ovo je pocetak sa FALS rodovnicima i SKART KEROVIMA ZA PRIPLOD!!!Ocistite svoje clanstvo od POJEDINACA koji gledaju samo SVOJ INTERES!!!!
SVERCERIMA I JAJARAMA!!!!!
da je nekima tesko dokazati i objasniti nesto ovo je najbolji primer!
prvo LENON nije uvezan
drugo sti je neko vec reko PEHARI NE LOVE (radonjicu imas pice od mene za ovo )
a ovo trece:
SVERCERIMA (opste poznato ovo podebljano ko je na tom mestu zakovan bese bio na granici sa ITALIJOM) mislim da si malo prenaglio o nekom tvom "doktoru" da ovako kazes bolje cuti  |
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.04.2012. 21:30
|

Lovčina

|
ACO da imas informacije ne bi tako pricao!!!
Ovako ja ti oprastam kao mom drugu!!! |
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 09.04.2012. 21:56
|

Stari član

Upisa: 357
Pristupio: 02.12.2010. 20:09
|
Džaba - svoju vrednost kao uzgajivača, i vrednost svojih pasa, pokažite na terenu.
Dosta više!
MARGO 11 meseci - BRIK (Yanko Bavaria X Calina) X BRITT (Aga X Ana)
http://youtu.be/y-J5bAiw550
http://youtu.be/yKPR60nklhY
http://youtu.be/I9r6oPc_Fx4
Lalo - paposle kazi da ne postujem tvoje zelje ! A ovom mom BRIK-u cu morati u najskorije vreme da promenim ime !
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )
|
|
|
|
darkon |
Objavljen 09.04.2012. 22:11
|

Lovčina

Upisa: 1727
Pristupio: 16.08.2010. 17:33
|
spiker-mrmosh, Margo odlično napreduje. 
Jedni od upisa, u ovom "Kinološkom" delu foruma, kakve volim da vidim su upravo ovakvog tipa kao što si ti postavio.
Njih i treba forsirati...
Pozdrav i sve najbolje u daljem radu sa njom. |
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 09.04.2012. 23:08
|

Stari član

|
darkon Hvala puno ! Ovo je samo mali delic onoga sto ova malecka ume ! A ovo je ujedno i demanti velikih znalaca ovog i mnogih drugih foruma koji su tako slatko ispljuvali mog psa Brik-a
zbog nekih tamo CAC-eva, CACIB-a i BOB-ova , a za ciju ce se genetiku i prenosenje radnih i eksterijernih osobina tek cuti - dao je 13 stenaca eksterijerno prelepih , svih 13 sa apsolutno kompletnim zubalom pravilno makazasto postavljenim , sa odlicnom bradom , gradjom i pozeljnim tamnim okom ! Svi vlasnici stenaca koji su imalo posvetili vremena radu sa njima su prezadovoljni . Velika vecina je promarkirala na divljac u lovistu vec sa 4-5 meseci i pokazala odlican nos i karakter!
Uskoro cu postaviti i slike mladje zenkice koja je kod mene Lora - koju sam malo zapostavio sto se obuke tice zbog spremanja Margo za VJP , ali i ona je do sad pokazala sve pozeljne urodjene osobine koje samo u buducnosti treba blago doterati .
O radnim osobinam njenog brata Lord-a iz legla moze malo poblize napisati i Aca Vasic , clan ovog foruma .
A evo i njihovog ponosnog tate Brik-a .
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
|
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 09.04.2012. 23:13
|

Stari član

|
Ovo od Mrmosa mu je samo mesto stanovanja - nista vise !
|
|
|
|
milos zoric |
Objavljen 09.04.2012. 23:24
|

Član

Upisa: 149
Pristupio: 05.10.2011. 19:36
|
Rodjo ovi i dalje kao kisa oko Kragujevca niko nema muda da kaze ko je sve ovo zamesio. |
|
|
|
Hunter forever |
Objavljen 09.04.2012. 23:26
|

Lovčina

Upisa: 1595
Pristupio: 14.12.2010. 18:23
|
Spiker bravo za BRIKA super je
 Engleski poenter 
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 09.04.2012. 23:29
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Nezameranje, sistem 'pričam ti priču', 'nisam ja, on je', 'ne znam ja, došao sam biciklom' i ostali repertoar izbegavanja odgovora.
I onda treba da ih uvažavam kao otvorene, iskrene, čestite i poštene? Ma sve to društvo je kanda upetljano medjusobno, pa ne sme niko da povuče nogu.
Tako se ništa ne rešava.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 09.04.2012. 23:32
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
ja bi to
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 09.04.2012. 23:39
|

Lovčina

|
 |
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 09.04.2012. 23:43
|

Stari član

|
Prvo dragi moji Administratori da mi kazete ko me je i zasto banovao pre par dana kad sam postavio leglo iz koga je problematicni uvezeni pas - pa mozemo da nastavimo bilo koju pricu . Meni se po malo cini da vi pokusavate da sakrijete neke stvari od javnosti ne diozvoljavajuci joj da vidi leglo od 11 komada stenaca - od kojih se za samo ova tri koja je Zubanovic kupio gubi svaki trag i glas i ne postoji bilo kakav trag o njihovoj daljoj sudbini !
Ja znam i zasto je to tako ! Ko me je banovao i nije dozvolio to da kazem ?! A obrisao post u kome sam to pokazao !
Nisi ti taj koji ima prava da postavlja ovakva pitanja!
Ako ne želiš da nastaviš priču OK, ali velike priče nije ni bilo!
Banovao te je onaj koji je prvi procenio da su tvoji upisi neprimereni!
Tačka!
Srbijalov Admin Tim!*
|
|
|
|
spiker-mrmosh |
Objavljen 09.04.2012. 23:52
|

Stari član

|
I onda ocekujete da vam u buducnosti neko nesto kaze ?! Kad sam sam X puta bio izprozivan a Bogami i banovan od vas samih zbog zelje da pokazem da obicno o postenju pricaju K**** !
Ja samo mogu na ovaj nacin doci do zakljucka - da VI pokusavate nekoga ovde da zastitite i sakrijete istinu ! I nemam nameru vise sa vama da o tome polemisem !
Sigurno znam ciji se psi sigurno nece naci u mom dvoristu , a vi razmisljajete kad budete masovno poceli da dozivljavate sudbinu Sestica i jos mnogih drugih u reziji gotovo iste ekipe ljudi !
Toliko od mene ! Ovim je moje izlaganje na ovu temu zavrseno !
|
|
|