Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Kragujevcu

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Kragujevcu
Indjijanac
 naravno i štand naše fabrike oružja
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Indjijanac
 kao i štand zanatske radnje"RADE HAMERLES",baš sam se pitao otkud da se nije pojavio još koji privatni preduzetnik koji se bavi oružarskim temama,bar u Kragujevcu ima mnogo ljudi koji su dobri majstori

Indjijanac
 praktičnih stvari za prave lovce koje privlače pažnju,srndać sa slike ispod čeke je naslikan na kartonu

Indjijanac
 kamera sa senzorom koja se pali na pokret,a takodje može da snima i noću,mnogo dobra stvar za praćenje divljači,a može da posluži i za krivolovce

Indjijanac
 da mnogo ljudi prati ovaj forum imali smo intermaker i ja prilike da se juče uverimo jer u razgovoru sa nekoliko ljudi videlo se iz njihovih upućenosti na posebne teme da prate.tako je i jedan momak sa ove slike rekao da je svaki dan na sajtu Srbijalov ,a prilikom poziranja je rekao da se nikad nesmeje

Predator

Indjijanac kaže:
ja ,Intermaker i Ijeftić bili upravo na tom mestu ali do pola dva,zatim smo šetali u krug,bili kod šatora sa kotlićima i ponovo sevraćali na to mesto.
evo i slike obratite pažnju na pozadinu

Kolege, nadam se da sad vidite da sam na pravdi Boga proglašen krivim za voajerstvo. Znao sam da će se sam odati! HaHaHa

Sasvim prirodno

arli
 Znači ipak sam malo okasnio-došao sam posle 14hConfused. Kada sam izašao sa sajma, ekipa u šatorima je bila na vrhuncuGrin...

Indjijanac
 misliš li na ovo arli??

Indjijanac
 jedna lepa vitrina za oružje

DakiNS
 Nešto se sav izvrneš na klik
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

ssekir75

Indjijanac kaže:
kamera sa senzorom koja se pali na pokret,a takodje može da snima i noću,mnogo dobra stvar za praćenje divljači,a može da posluži i za krivolovce

pod uslovom da oni nju ne "snime"... Yes
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

arli

Indjijanac kaže:
misliš li na ovo arli??

Tako je ekipa iz zastave je bila na"nivou"Grin

INTERMAKER
 ssekir75, većina ovakvih kamera ima u sebi ugrađenu mogućnost za SIM karticu (primer LU Beljanica Resavica) koja fotografije šalje kao MMS na zadati broj (brojeve). U slučaju koji ti pominješ kao mogućnost (i meni je isto palo na pamet) slika krivolovca (može da se upotrebi i za ličnu kartu ili pasoš) stiže na telefon lovočuvara, predsednika, upravnika lovišta...

To je dodatni trošak (slanje MMS-a) ali postoje paketi u mobilnoj telefoniji koji nude i besplatno slanje istih uz mesečnu pretplatu.

U suštini: ne isplati se biti krivolovac.

INTERMAKER
 Na sajtu LSCS-a je postavljena zvanična informacija o Sajmu na adresi www.lovackisavez.rs koju prenosimo u celosti:

Od 23. do 26. maja 2013. godine, u Kragujevcu, na Šumadija sajmu, održan je 5 međunarodni sajam lova, ribolova, lovnog turizma i nautike, a u organizaciji preduzeća Meteor Stil, Lovačkog saveza Centralne Srbije i Šumadija Sajma.

Ovogodišnji Kraguj M okupio je 34 izlagača, a procenjuje se da ga je posetilo oko 8000 posetilaca.

Izlagači su predstavili oružje, municiju i opremu za lov i ribolov, kao i trofeje naše i divljači drugih zemalja. Među izlagačima, isticali su se štandovi Zastava oružja i Prvog partizana, Lovačkog saveza Centralne Srbije, Trofej-komerc iz Beograda, Meteor Stil-a itd..

Na svečanom otvaranju, u četvrtak 23. 05. 2013. u 11:00 časova, bili su prisutni gosti iz cele Srbije, među kojima izdvajamo predstavnike Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Lovačke komore, Srbijašuma, Skupštine Grada Kragujevca, turističkih organizacija i agencija, medija, lovačkih udruženja, lovačkih portala itd.

U petak, 24. 05. 2013., sa početkom u 11:00 časova, u organizaciji Lovačkog saveza Centralne Srbije je održana naučno-stručna tribina na temu Savremeni problemi u gazdovanju populacijama divljeg zeca i mogućnosti za njihovo prevazilaženje, na kojoj je preko 50 predstavnika svih značajnijih institucija koje se bave lovstvom raspravljalo o stanju zečijih populacija u lovištima na teritoriji R Srbije, o uzrocima i posledicama smanjivanja brojnosti zeca, o lovnoj, biološkoj i etičkoj opravdanosti hvatanja i naseljavanja divljeg zeca i mogućnostima veštačkog uzgoja divljeg zeca u Srbiji. Donešen je jednoglasan zaključak da je za smanjenje populacija divljeg zeca najzaslužniji ljudski faktor, odnosno nebriga države i nelovačke populacija, te prenamnoženost predatora, posebno pasa i mačaka lutalica i prekomerna upotreba pesticida na poljoprivrednim površinama, ali da je brojnost zeca moguće vratiti na prvom mestu smanjenjem kvota za odstrel, hvatanjem i naseljavanjem divljeg zeca iz sličnih staništa i ustanovljavanjem lovnih rezervata-prirodnih površina za reprodukciju u svim lovištima.

U subotu, 25. 05. 2013. godine je, u organizaciji Lovačkog saveza Centralne Srbije, održano takmičenje u kuvanju lovačkog gulaša, kao i takmičenje u kuvanju riblje čorbe, organizatora Meteor Stil. Na takmičenju u kuvanju lovačkog gulaša učestvovalo je rekordnih 12 ekipa iz cele Srbije, a da se gulaš tradicionalno najbolje priprema u Šumadiji, govori i podatak da su sva tri prvoplasirana iz Kragujevca. Pobednik je udruženje Domaćini za seoski turizam, sa takmičarima Pavlović Dragošem , Jelenom Pavlović i Nemanjom Mirčeski, dok je prošlogodišnji pobednik, ekipa Meteor Stil, koju su činili Stepanović Ljubiša, Antonijević Nebojša i Alimpijević Dušan, zauzela drugo mesto. Treće mesto je zauzela ekipa Ananas- Neša, koju su činili Simonović Nenad i Milošević Momčilo.

Na takmičenju u kuvanju riblje čorbe ostvaren je sledeći rezultat: pobednik je ekipa Kuvam pa šta-Vlado, drugoplasirana je ekipa Zastava oružje-Magma, a treće mesto je pripalo ekipi Varaličarska sekcija Kragujevac.

U subotu, 25. 05. 2013. je održano i takmičenje u gađanju glinenih golubova, na strelištu u vinjištu, u Kragujevcu. Najuspešniji strelac na leteće mete je Bojan Jovanović iz Topole, drugoplasirani je Faton Bajrami iz Preševa, dok je treće mesto zauzeo Branko Ivaneža.

U nedelju, 26. 05. 2013. godine, poslednjeg dana sajma, firma Zastava oružje je povodom svoje 160-ogodišnjice postojanja dodeljivala lovački karabin LK M85 standard jednom srećnom posetiocu, koji je kao deo grupne posete (20+ ljudi) posetio sajam Kraguj M. Na svečanom izvlačenju, nagrada je pripala Živojinu Stankoviću iz Smederevske Palanke.

Čestitamo organizatorima na dobro organizovanom i uspešnom sajmu, takmičarima na plasmanima, dobitnicima na osvojenim nagradama, sa željom da se sledeće godine okupimo u još većem broju na sajmu u Kragujevcu.

Lala
 Pored zvaničnog, oficijelnog dela sajma, koji je opisan u prethodnom postu koleZe INTERMAKERA, paralelno se odigravao i onaj nezvanični deo, ispod šatre LU Šumadija Kragujevac, na terenu gde je bilo takmičenje u kuvanju lovačkog gulaša. Ova ekipa ispod šatre bi komotno mogla da konkuriše forumašima, u svom raspoloženju!
Na snimku je i Indjijanac, u bratskom zagrljaju sa veselim Elkom - na samom početku snimka! Elko ima malo 'zamagljen' pogled, ali to je zato što ga pesma pogodila! Grin
Snimak su mi dostavili moji obaveštajci! Smeko

[movie=youtube]0Y0VAUqplrs[/movie]
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac
 mora da se Elko setio Lale pa mu se pogled zamaglioROFL ko o čemu Lala samo gleda da nafata mušterijeHaHaHa

alex
 Danas sam bio na sajmu srednje zalosno je video sam Snajper.Canon.Karalic, i jos neke nista zanimljivo jedino sto mi je zapalo za oko je rogovlje Sibirskog Srndaca prelepo rogovlje
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

golf071
 I ja sam bio juce.Nista novo.Manje izlagaca nego prosle godine.Zadrzao sam se pola sata,kupio futrolu za lampu i nista vise. Prolazio sam kroz Kragujevac i reko ajd da svratim.
Novine

kriva cevka
 Postovane kolege da li znate do koliko sajam radi sutra ???

AcaNik
 Има ли ове године сајам у Крагујевцу и када је?

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Sajam u Novom Sadu LORIST LOVAČKI SAJMOVI 769 07.10.2024. 14:02
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Sajam u Nišu LOVAČKI SAJMOVI 267 15.04.2016. 12:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,697,142 posete www.srbijalov.com