Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
bogoljub
 Ja sam morao prvi da vas napustim jer su mi došli rođaci iz Kanade.Posle toga sam išao na susret generacije tu sam zaglavio do ujutro tako da u nedelju nisam bio u stanju da dođem na sajam.Sve u svemu kao u onoj pesmi Vašar je bio a na vašaru...
Eh šta ćeš sine da kupi Babo? .......
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

DakiNS
 Bogoljube preskačeš gradivo , pročitaj prethodnu stranuGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

bogoljub
 Još nerasuđujem kako treba dotukla me subota i fizički i finansijski
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Jank
 Dobro je bilo....vidim po slikama...sreća da ste bili samo na lovačkom sajmu....da ste bili na poljoprivrednom sajmu nestala bi sigurno i neka motika....HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

bogoljub
 Teško da bi neko uzeo motiku.Danas je svi izbegavaju,i koriste špric i razne hemikalije da se reše korova.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Jank

bogoljub kaže:
Teško da bi neko uzeo motiku.Danas je svi izbegavaju,i koriste špric i razne hemikalije da se reše korova.

U pravu si.....špric i belo navuklo se celo selo....HaHaHa

bogoljub
 Nisu svi iz te pesme od DJ Krmka.Ima i takvh a i drugih poštenih poljoprivrednika.Ali nebi da se vaćaju motike.traktor
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Podunavac

Jank kaže:
Dobro je bilo....vidim po slikama...sreća da ste bili samo na lovačkom sajmu....da ste bili na poljoprivrednom sajmu nestala bi sigurno i neka motika....HaHaHa

Dobro ujače kad ti misliš da se pojaviš na nekom druženju? Baš sam mislio da ćeš u subotu da skokneš do sajma a ono Trt Milojka. Gori si i od Sremca.ROFL
Tri prsta 2Kolce

Lala

Podunavac kaže:
Baš sam mislio da ćeš u subotu da skokneš do sajma a ono Trt Milojka. Gori si i od Sremca.ROFL

Dje ga pogodi!!!! Odobreno
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jank

Jank kaže:

Ovo je istorijsko pitanje koje niko od aktera "poljoprivrednika" iz Stiga i Homolja nije komentarisao....HaHaHa

slavko75

Lala kaže:

Podunavac kaže:
Baš sam mislio da ćeš u subotu da skokneš do sajma a ono Trt Milojka. Gori si i od Sremca.ROFL

Dje ga pogodi!!!! Odobreno

bas ga pogodi, ali ga izgleda i ena i ona pogodila oklagijom pa je put pobrko Smeko
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Jank

Podunavac kaže:

Jank kaže:

Dobro ujače kad ti misliš da se pojaviš na nekom druženju? Baš sam mislio da ćeš u subotu da skokneš do sajma a ono Trt Milojka. Gori si i od Sremca.ROFL

Za vikend mi je bila u gostima "Vesela mašina" zato nisam mogao u NS, a moje proizvode ćemo negde valjd degustirati...HaHaHa

slavko75

Jank kaže:

Podunavac kaže:

Jank kaže:

Za vikend mi je bila u gostima "Vesela mašina" zato nisam mogao u NS, a moje proizvode ćemo negde valjd degustirati...HaHaHa

oda vam mozda i oproste AKO taj proizvod probaju , kolege kruska je ko bog verujte mi
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Indjijanac
 I danas je na jednom mestu bilo više komada forumaša,u Indjiji na lovno kinološkom kupu učestvovao je naš Zoran Popović poznatiji kao Bejbe,Indjijanac,Gedžaindjija i jedan učesnik koji nije član foruma ali je dobro poznat ovde na forumu,a to je NKD Max of Berthaus.naš kolega Zoranp se prvi put takmičio sa svojom kujom Grandom koja se fenomenalno pokazala,nego je on da nekažem usrao motku,promasšio je fazanskog petla iz marke sa 2 metkića,a zatim je sa još 2 metkića oborio fazansku koku i tako doveo sebe u situaciju da se nada peharu koji mu se jako dopao.Medjutim ja sam mu odmah po dolasku zamerio par stvari jer na takvom takmičenju se sve ocenjuje,evo i slike na kutiji za prevoz psa napravio je krov a nije postavio oluke i odžakHaHaHa
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS
 Ko ti je kriv Indjijanac pa nisi shvatio da Zoki to koristi za transport pasa a i pokretnu pečenjaru.Što se tiče efektivnosti pucanja to nije nikakva novost ali jedna je pala , a Zoki poneo pehar . Majkane svaka čast.

Indjijanac
 bio je na visini zadatka i sve čaure je poneo kući da ne zagadjuje prirodu
Indjijanac priložio:
caure_2.jpg

Indjijanac
 ama nije se družio samo sa forumašima,vodio sam ga i da poseti rodje,siti su se ispričaliHaHaHa

Indjijanac
 ko je na ovoj slici objasniće vam zoki jer je meni slikajući se rekao kako će se zvati ova slika

I Jevtic
 zamisli da nisu rodjaci kaznjeni i da nisu u karantinu kakav bi to zagrljaj bio
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

DakiNS

Indjijanac kaže:
ama nije se družio samo sa forumašima,vodio sam ga i da poseti rodje,siti su se ispričaliHaHaHa

Jesu li se ovako izpozdravljali

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,465
Najnoviji član: Stevan Belor...

Poslednje vesti
Obaveštenje korisnicima lovišta
dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

65,106,758 posete www.srbijalov.com