Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
slavaplana
 Videcemo svi sta ce se desiti na takmicenjima i ko ce imati vise srece!!!

Imacemo svi prilike da se uverimo ko je jak na prici a ko na samom terenu !!

Mnogi pricaju a na terenu truba!!!

Nije ni ovo daleko pa sacekajmo svi zajedno!!!

mirkogl
 Sve čestitke Emilu na plasmanu u Natalince. Čestitam Zubanu i Siniši na uspešno položenom Hegewald-u, gde su uspešno reprezentovali Srbiju.

slavaplana
 Emil se palsirao za Nis!!!koliko ja znam on nije u Natalincima ????

mirkogl
 Greška Niš. Izvinjavam se.

vladant
 Kolege, kad se tacno kup odrzava u Nisu i gde je okupljanje takmicara, voleo bih da odem i pogledam?
Sveta Srpska zemlja!

asivica
 Pozovi na 018897035 ili 0603049003 Nesa upavnik LU Mali jastrebac Merosina nadomak Nisa jer se mi granicimo sa niskim udruzenjem a kup se odrzava 19-20-21.10.2012 i na nasim terenima tako da mozes dobiti sve potrebne informacije na dati broj telefona.marka
Jedva cekam da nedelja dodje...!!!Besan

vladant

asivica kaže:
Pozovi na 018897035 ili 0603049003 Nesa upavnik LU Mali jastrebac Merosina nadomak Nisa jer se mi granicimo sa niskim udruzenjem a kup se odrzava 19-20-21.10.2012 i na nasim terenima tako da mozes dobiti sve potrebne informacije na dati broj telefona.marka

Hvala kolega, to je svetsko prvenstvo ali mislim da je bilo reci o 6-7 Oktobru, neko okupljanje ali ne znam tacno sta je u pitanju?
Sveta Srpska zemlja!

asivica
 Ne ne ja znam zato sto smo pomerili otvor lova sa 21.10.na 28.10. zbog svetskog prvenstva tu i na nasim terenima jer sam slucajno i clan Upravnog odbora pa sam malo upoznat stime.
Jedva cekam da nedelja dodje...!!!Besan

Nikola Vukovic Plandiste NKD
 Naravno Zenit NEBO Brik Zemlja... Brik je jedan dobar lovacki pas i nista vise... Zenit je vec daleeko ispred po svakom segmentu, sirina, tacnost u sistemu koja je neverovatna, poen odlican, Jak nos, izuzetan rad na meso, leprsavost, fantasticno odradjen, stilski odlican.. Poen kakav je predamnom napravio je tezak i za poentera a kamoli za NODa a on ga je maestralno resio, jak vetar, fazan bezi bocno i pas radi kule bocno bukvalno... najteze nesto za resiti... brik u barazu trci 40m levo desno, okrene 2 kontra petlje i sudija kaze da je i stilski losiji od kuje koju je pobedio i uzi u pretrazivanju, samo vodic tada kuju nije imao 100% u ruci jer je bila mlada rec je o kuji Gita od Hajduckog Kamena... Jos jednom ponavljam dobar lovacki pas i nista vise...
Zivot je suvise kratak da bi lovio sa losim psom!!!

milos zoric
 Izborna utakmica kontinentalnih pticara za Reprezentaciju Srbije odrzace se u Nisu 06.10 2012.Skup takmicara u 07h isred Naisa.

Cvele
 Ispred Naisa? Hmmm Ako mozes malo da pojasnis gde je to...? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

slavaplana
 U Kostolcu nije ucestvovao BRIK nego mlad pas BOOS!!!
Razlika je velika izmedju ova dva psa!!

BOOS je na putu da bude bolji pas od BRIKA i ako je jos mlad ali start mu je 3 x bolji nego sto je to BRIK imao!!!

Imacete prilike tek da cujete za ovog psa i za rezultate koje bude imao!!!

mirkogl
 Na vreme su se Miloš i Nikola okrenuli ka pravoj rasi, svaka čast momci.

milos zoric
 Slavo ucestvovao je i Brik samo je po treci put kako ga ja pratim izbio divljac tj nije je markirao.A sto se tice mladog psa tu se slazem sa tobom izuzetan potencijal.Mladi pas je napravio lepu marku pa dugacak kule i na kraju realizacija fazanskog petla mada nije ostao perfektno miran na poletanje divljaci ali mlad je i nije mu zameriti.

darkon
 Jedan snimak od mene sa jučerašnjeg "treninga", pod navodnicima je, pošto je ta šetnja trajala 3 sata...
Nisu zabeleženi neki najlepši trenuci i marke, ali ima po nešto da se vidi.
Iako je bilo vlage, vreme je bilo dosta sparno, sa vetrom koji je duvao čas iz jednog, čas iz drugog pravca, pa kerovima nije bilo baš lako.
Teren, kupinjari, trnjaci, zaparložene njive, i sva divljač je bila po najvećim gustišima.

Na snimku su naravno NOD Boj i NKD Aga.

http://www.youtub...mp;list=UL

Ovde Boj sam, u marci na fazansku divljač.

img803.imageshack.us/img803/2025/abbb1.jpg

I jedna zajednička.

img4.imageshack.us/img4/1785/abbbh.jpg

Mirko, ja pse delim na dobre i lose... nebitna rasa..Bye Brika sam gledao u Vatinu, pred sudijama Laslom Tormom i Djurom Muncanom... Jasnije sad???
sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/166658_1847679349856_5652862_n.jpg

lovac junior
 kolega darko svi tvoji psi su samo za divljene,meni se najvise svidja NOD Boj.
Kinologija ZivioRodjoTri prsta 2
Elmermarkafazan

slavaplana
 Odobreno

Odgajivacnica Fantaistic of Miki ako sam dobro cuo je na Euro Dog Show dala 2 najlepsa NOD pticara Ziro CAC,CACIB BOB i nadamo se BOG za 10tak min i Djidjo CAC,R.CACIB, cestitke!!! Ako neko hoce da gleda za 10tak minuta pocinje izbor BOG 7 gde ce ucestvovati i Ziro
http://www.eukanu...-streaming

slavaplana
 Rade Savicu sledeci put kad dodjes na takmicenje NAHRANI KEROVE da nejedu ulov!!!ROFL

U Nisu 4 NKd 4 NOD i jedan bretonac!!!

Rad u polju najbolju rad iz Obrenovca, posle njega BOOS Gorana Sestica koji je imao najbolji aport kako cujem ali malo slabiji rad u polju ,Savic i rezerva miki sa svojim psom!!!Emil i Bunardzic se nisu plasirali!!!!
Ako neko ima kompletan izvestaj iz Nisa neka se javi!!
Kvalifikadije za Mediteransko takmicenje su prosle onako kako sam i ocekivao!!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Oštrodlaki jazavičar KINOLOGIJA 90 13.02.2016. 23:08
Bosanski oštrodlaki gonič BARAK KINOLOGIJA 79 07.04.2015. 00:31
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,627,904 posete www.srbijalov.com