Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
LU Aleksandrovo
 Bravo, dovoljan je pogled, pa prst a na kraju samo oštro izdata komanda, pa da se on sav pokunji i oseti krivicu, dalje nejdem i ne primenjujem ni jedan drugi vid kažnjavanja, pa čak ni oduzimanje večernje poslastice pre spavanja. Pas treba da oseti ljubav kad je oseti on će uzvratiti još većom ljubavlju, normalno onako kako to samo psi mogu.
E lepo je čuti da ima još nekoga ko ne bije svog kera, i kočioni sistem u mozgu mu ne razvija batinom i erdapom.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

LU Aleksandrovo
 Jeli ovako izgleda Master, jeli mu dlaka mekana ili oštra. Postavi neku sliku gde se lepo vidi, neka bude veća, bez mnogo pejzaža okolo.
LU Aleksandrovo priložio:
brik_1.jpg

cokoladni
 OVO JE MAX
cokoladni priložio:
01.jpg

priroda i drustvo

LU Aleksandrovo
 Probajte kod ovakvih fotografija da uradite crop image to jest da isečete onaj deo fotografije kako bi na njemu detalji bili uočljiviji a ne bi prešao dozvoljeni limit u veličini fajla za slanje.

Za one koji nisu baš vešti postavio sam link za skidanje jednog malog programa za optimizovanje slika -Image optimizer - i nalazi se na 7 stranici u temi postavljanje slika, kome nešto ne bude jasno a skoro nema šta da ne bude neka me slobodno pita objasniću.

Vidim i da su mngi postavili avatere sa svojim fotografijama ili ljubimcima gde se jedva nešto raspoznaje, program je odličan i za te stvari.

arnotije
 Ili ja nisam lepo objasnio ili me vi niste razumeli, ili je nesto trece ... Nisam rekao da ja bijem psa, nego da kada pridje nekom nepoznatom taj NEKO( ne ja)Smile nepoznati ga udari, cusne kako god ali da mu usadi strah od nepoznatih ljudi, e sad ko uzme odraslog psa to je drugo, nadam se da sam sada pojasnio.
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

aca
 cika lalo setite se ko je kod vas bio tamo gde drzite kera,taj koji vam je ukrao kera sigurno zna gde se nalazio

arnotije

LU Aleksandrovo kaže:

arnotije kaže:

Lala kaže:
Bio bih zahvalan forumašima, naročito po Vojvodini (pošto se tu ptičari najviše koriste), da mi jave ako saznaju da se neko ponovio sa NKD braoncem koji liči na Mastera, uvedenim u lov, a bez papira (mada, papiri su čudo). Master je star 16 meseci. Ima jedva primetnu belinu izmedju prednjih nogu, na grudima. Slike imate na temi NKD, a ima i snimaka sa YouTube. Ponavljam, čipovan je, a blesav je zato što prilazi svakom čoveku, bez straha.

E Lalo necu da ti stajem na muku, ali tu je greska koju vecina cina, da si mu par puta namestio da u lovu ili ovako kad pridje nekome nepoznatom dobije malo batina tesko bi ga uhvatili. Ranije mi je to bilo cudno kad sam cuo od starijih lovaca ali to primenjujem. Bolje pas da se strasi kad neko nepoznat digne ruku na njega mada nemci uglavnom laju kad se osete ugrozenim i da mi se malo drugari smeju, ali nema da ga uhvate.

He posle bitke su svi generali pametni, i ja imam problem sa ovim dobijenim psom isto kao i Lala al kako da ga učim batinom kad sam ga sa 11 meseci doneo, već pomalo traumiranog i svog zabunjenog, kako kad tek treba da me prihvati. Ima logike u tome što ti pričaš. ali ako se urade na vreme, sad kad sam ga vodio u lov sa još 8 odraslih što NKD što NOD sav je bio izderan, ebali su mu kevu, ne zna ni da se brani ova kujica ga razbija bogami razbijala je i brata dok je bio živ, na kraju majka joj je prodata upravo što se nije moglo loviti sa više kerova i ako joj se neki ne bi svideo, najviše sam se toga i plašio kad sam ih dobio al kad sam sad video ovog kako su ga izgrebali baš ću da je pustim pa čak malo i da razvijem agresivnost kod nje a kod njega koliko vidim nikada.
Nije lako kad dobiješ psa uvedenog u lov od strane drugih ali ponekad nemožeš da biraš, donekle možeš da utičeš na njega ali nikada kao kada ga uzmeš od 2 meseca i staviš u krevet da spava pored tebe.
Niko se ne trudi da " bude general posle bitke" ja sam samo izneo svoja iskustva i iskustva starijh lovaca od mene koja su dala rezultat, a da sam hteo da glumim pamet ili tako nesto mogao sam da iznadjem jos mnogo razloga. Ovo je samo bila prilika za one mladje kolege da se ukaze sta moze da se uradi da se predupredi da ne dodje do ovakvih nemilih dodgadjaja.
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Lala
 Manite se sad, svi koji su nešto napisali su pokušali da mi daju neki dobar savet da nadjem psa. Niko nije bio zlonameran.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

arnotije
 Sve je iz prevelike zelje da se nadje ker, a svako iskustvo je dobro doslo.;)
Matija Beckovic

Hunter forever
 Lalo probaj prelistaj oglase po internetu ja ih trazim...
marka Engleski poenter marka

blackhunter
 cokoladni,postavi malo bolje tvog MAXA ovako se nista ne vidi...i daj poreklo psa...
dobar pogled...lovac

DakiNS
 Lalo ukoliko se ne snađeš do tada a odlučiš se da držiš bretona (on je mali , ne smrdi) može i u stanu da bude , moj Zik je odrastao u stanu i svi smo bili presrećni sa njim. Od sledećeg legla kojeg budem imao imaš na poklon prvobirano štene. Pa sad ti vidi . Da li je to OK?

zoranp
 Evo jedna lepa fotografija od juče Smile

i56.tinypic.com/2mceeev.jpg

Daki Lala ima ponudu i od tebe i od mene za štene, pa ja mislim da je to sasvim ok!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS

zoranp kaže:

Daki Lala ima ponudu i od tebe i od mene za štene, pa ja mislim da je to sasvim ok!!
Svaka čast Zorane lep lovački gest. Ja sam se poveo time da Lala živi u stanu a na drugom mestu drži psa, ovako bi mogao bretona imati pored sebe u stanu.

Bacelj Djordje
 kolega zorane p. mnogo simpaticna slika interesujeme kako ste joj ysi tako zalizali jel to specijalno za fotografisanjeKoTuKoga
BACELJ DJ

alex

zoranp kaže:

Svaka cast kolega
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Jank

DakiNS kaže:
Lalo ukoliko se ne snađeš do tada a odlučiš se da držiš bretona (on je mali , ne smrdi) može i u stanu da bude , moj Zik je odrastao u stanu i svi smo bili presrećni sa njim. Od sledećeg legla kojeg budem imao imaš na poklon prvobirano štene. Pa sad ti vidi . Da li je to OK?

Daki i Zoranp....Pravi prijatelji se ne moraju tražiti oni su uvek tu kada zatreba....Nemam reči kojima bih izrazio zadovoljstvo zbog vašeg humanog i nadasve prijateljskog gesta...Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

alex
 Stvarno lep gest odusevljen sam svaka cast kolege odusevljen sam Daki i Zoranp svaka cast odusevljen sam vasim gestom SrbijalovKolceiveli 3Srbijalov

alex
 Zoranp stvarno lep NKD stvarno lep

aca
 bravo kolege daki i zoraneBravo 2B)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,455,964 posete www.srbijalov.com