Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "FAZAN" INDJIJA

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "FAZAN" INDJIJA
gedzaindjija
 Drugari pogodite koja se literatura cita u LU Fazan Indjija?

Lala
 'Ajd da probam da pogodim: da nije Krivični zakonik?!? Hmmm

Ili se bave lakšom literaturom, u vidu časopisa 'Predator'?

Ili paralelno čitaju oboje?!?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

gedzaindjija
 Lalo pogodio si,ono drugo,cela ekipa je bila na okupu i citali i vrteli su glavama u neverici da su postali medijske licnosti........Shock

Podunavac
 A sekretar baš lepo ispao na slici. Fotogeničan čovek.Foto Mogli su i sliku tog fazaneriste fazan da ture u novine, da vidimo kako i taj muljator izgleda.Lupa
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Pa što ne paze šta rade? Lepo im je govoreno na vreme, a i ovde na forumu je pisano i objašnjavano da mogu imati problema zbog prilično komotnog stava... Na kraju krajeva, i Indjijanac im je na sednicama organa LU objašnjavao i upozoravao ih, pa niko nije hteo da obrati pažnju. Ne shvataju ljudi da se sa nekim stvarima nije igrati!
A naročito nije pametno pretiti, ili štogod slično. Imaće neko prilike da se uvere da je i to tačno. Sve što smo napisali na forumu, sve se pre ili kasnije obistini, samo onaj ko neće da vidi to, taj ne ukapira o čemu se radi.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

zoranp
 NADAM SE DA ĆE KONAČNO I OVI NAŠI U PALANCI DA ZASJAJU U MEDIJIMA, PA IPAK SMO MI PRVI PLATILI "ŠKOLU"!!!Shock
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Indjijanac
 U Indjiji se trenutno isprobava najnovije naučno otkriće,FENIRANJE FAZANČIĆACry,mnogo se znoje fazančići pa ih redovno suše fenomHaHaHaROFL
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Indjijanac
 gde ima dima ima i vatre,priča se po krugovima ribolovaca da će da skupljaju novce da preko LU poribe jezero pored sedišta LU,pa će onda svi koji nisu dali pare za poribljavanje da plaćaju dozvole za pecanje,naravno LU a pogodite ko će naplaćivati karteJaooopa sad ima da donese diplomu iz Sremske Rače da je završio i to ne nešto bezveze,nego TEHNIČAR IHTIOLOGIJEBrzo se vraćam

DakiNS
 Baš me interesuje da li je isti sponzor i za tu novu diplomu?U Cara Trojana kozije ušiGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 Pa vec duze vreme ide uvertira kako bi se doslo do cilja,acilj je da se pecarosima na jezeru naplati boravak u blizini lu,naravno da novci treba da zavrse u dzepu pojedinaca u lu.

Indjijanac
 da čitanje foruma Srbijalov edukativno deluje pokazuje i primer iz indjijskog LU,dakle čitajući forum i aferu o prodaji laneta,uprava indjijskog lu je rešila da divlje prasiće iz sopstvenog gatera više neprodaje nego da ih menja za pečene domaće,tako je i pre nekoliko dana izvršena zamena ,naravno pečeno prase su pojeli aktivni dizači ruku iz UO i komisijaHaHaHa
KolceGladanRaanj

Indjijanac
 neznam zašto ali svakodnevno neko od indjijskih lovaca dodje da mi se požali na stanje u LU,šta ću vam ja gospodo lovci imali ste skupštinu pa ste glasali novi statut i normativna akta,smanjenje kirije i ko zna šta još.Ups
Zašto vam je kasa prazna?pitajte svoje rukovodstvoBrzo se vraćam
Dali će vam MK Komerc kao i prošle godine dati na poklon petnaestak tona kvalitetnih očinaka?a štaćete ako ni to nedobijete,a fazančići jedu li jeduROFL
Gde vam se nalazi službeeno oružje za lovočuvara?samo ga držite kod fazaneriste Jaoooal prvo proverite jel on uopšte može da čuva oružje?FIK
A kolka je plata fazaneristi?Bravo 2
možete da raspišete nagradnu igru i da date novu ladu nivu onom ko na slici prepozna nevidljivog lovočuvara!HaHaHa pa naravno prepoznaće ga jedino fazanerista jer ga je jedino on videoZum
a divlji prasići ? jeste li im stavili markice ?Respekt
ko pojede ono pečeno prase što su ga menjali za malo divlje prasenceGrin
jeste li bar plećku odneli u Vojvodjanski lovac da i direktor omrsi brk?Gladan

Indjijanac
 još od juče počinju da me zivkaju lovci i da mi se žale kako im se izgleda zakupac iseljava iz "Lovca",pa kakve ja veze imam sa takvim dešavanjima ?Confused
muči ih kako će da naplate dug od zaostalih zakupa i komunalija?FIK

pa šta da vam kažem pitajte one koji su ga svojim zalaganjem doveli u povlašćen položaj a naročito FAZANERISTA,BIVŠI SEKRETAR-PREDSEDNIK PRŠA I SADAŠNJI PREDSEDNIK koji ima da se grdno iznenadi kad se otrezni i shvati gde se nalazi.
Lovci tako vam i treba kad ste dozvolili da o vašoj sudbini odlučuju oni koji su lovci samo na papiru.A koliko imate fazana i fazančića,da li to neko zna osim fazaneriste i pijanog predsednikaHaHaHa

gedzaindjija
 Danas sam bio sa jednim clanom upravnog odbora i cuo da L.U. indjija ne otvara lsezonu lova na prepelice jerim je lovna inspertorka zabranila lov zato sto nemaju upravnika lovistaBravo 2

DakiNS

gedzaindjija kaže:
Danas sam bio sa jednim clanom upravnog odbora i cuo da L.U. indjija ne otvara lsezonu lova na prepelice jerim je lovna inspertorka zabranila lov zato sto nemaju upravnika lovistaBravo 2

A kude je Vojvođanski lonac?

gedzaindjija
 Pa nisu izmirili dug za proslu godinu a za ovu nisu uplatili paihje Vojvodjanski lonac odkacio

DakiNS
 Nema upravnika ali zato imaju dva lovočuvara koji rade sve sem svog poslaConfused

Kako par ...... upropasti jedno lepo i perspektivno LU. Čime li se sada pravdaju ko im podmeće klipove , nema Indjijanca da na njega svale svoje budalaštine. Ej G.PreCedniče što se ne javiš da koju pametnu napišeš!

gedzaindjija
 Pre neki dan u poseti bio im gospodin Zoran Popović fazanerista se hvalio kako legu fazane .Kad je Popović obisao fazaneriju pitao ih kome misle da prodaju te fazane kad sadim vec fali oko dvesta grama za taj uzrast. dase fazani nemogu hraniti sa tim odpadom iz silosa ta hrana je dobra za izhranu prezivara.verovatno je fazanerista izstao sa casa o izhrani divljaci u cuvenoj skoli uSabcu staga briga bice prvo L.u. kojeje propalo zbog finasija

DakiNS
 Gedžo pa oskudacija na ovu krizu. Kako se nisi setio , tolika je oskudacija da se za doručak već godinama peku fazanska jaja.A fazani zauzvrat dobiju popadale mrvice sa stola. Što se tiče veličine , nije ona toliko baš bitna jer će oni da prežive ako na vreme pobegnu iz fazaneristovog kaveza, sam sumnjam da će pobeći za to trebaju operjala krila. PreCedniče izađi iz kreveta i pogledaj malo oko sebe.Grin

torbica
 Pozdrav za Sanju i Damski klub od L.U. "FAZAN" Inđija. Žao nam je što ste bile sprecene da svojim prisustvom uveličate nasu proslavu povodom trojnog bratimljenja sa L.U. iz Mađarske i Bora,ali se nadamo da ćete naći vremena u narednom periodu te da ćete vi i damski klub iz Mađarske biti naši gosti.Biće nam izuzetno drago da vam upriličimo lep lov i lepo druženje. Drago nam je da je osnovan jedan ovakav klub i trdićemo se da vam damo podršku u daljem radu. Prilažemo vam par slika da vam dočaramo jedan deo atmosfere.
torbica priložio:
003jpg.jpg

lovac

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,615,868 posete www.srbijalov.com