Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: kalibar 16

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
kalibar 16
nidzamotocross
 Volim 12, a postujem 16. Nemam sta vise da kazem. Odobreno
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

pavlepavlaka
 ljudi mogu nesto da predlozim jeste da nisam jos lovac tek za 2 godine ali posto dosta lovaca kod mene na jugu okolina Nisa a verujem i kod vas ima kalibar 16 mnogi lovci zale sto nema krusik KARTONSKI metak kao za kalibar 12 ako ne bih bio problem nemoj da se ljutite ajde neka se svi ovde na forumu koji imaju kalibar 16 posaljemo neki dopis u Krusik Valjevo da makar naprave neki metak sa i bez korpice u stvari sa korpicom i filcanim cepom u sve granulacije u kalibar 16 ako ne onda makar samo sa filcanim cepom u svim granulacijama mislim ne da mislim nego sam siguran da bi se to dobro prodavalo zato sto je metak jeftiniji manje zagadjuje okolinu starije podseca na mlados podmladjuje moze i preko Lovac AGP posto su oni glavni distributer za krusik mislim da ce te da me podrzite znam da jos uvek ne lovim ali ja sam nasledio od dede 16 toz 63 tako da cu i ja za neku godinu loviti tom puskom jeste da na njihovom sajtu pise da prave ali nije tacno kada sam pitao u lovac agp zasto nema kartonski metak u kalibru 16 on mi je reko da krusik to trenutno ne pravi za taj kalibar. ako sam nesto lupnuo ili vam se moj predlog ne svidja molim vas nemojte da mi se smejete Vrlo tuan Smile vas mladji kolega Pavle Smile
А у руке Мандушића Вука биће свака пушка убојита!

-ANUBIS-
 [xhide]Ma nisi pavle taman posla Rastanak[/xhide]

pavlepavlaka
 anibus ne znam da li imas pusku u kalibru 16 ali mislim da sam dao dobar predlog i za lovce i za krusik Smile

DakiNS
 Pavle moram da te obavestim da postoje i znakovi interpunkcije kao što je ovo- , . ! ?Grin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

-ANUBIS-

pavlepavlaka kaže:
anibus ne znam da li imas pusku u kalibru 16 ali mislim da sam dao dobar predlog i za lovce i za krusik Smile

[xhide]Ne preferiram te manje kalibre. Confused A predlog sedni pa razmotri ga ponove ne si ga dobro opravioiveli[/xhide] OiAnibus a nitrolebus

pavlepavlaka
 kada pisem brzo na kompu izostavljam znakove ali to nije bitno sta mislite o predlogu da li bih se slozili samnom Smile

DakiNS
 Celu sezonu sam pucao Krušik BK specijal a i standard, u cal 16 malo mi je bio problem nabaviti za prepelicu ali ostale granulacije ima u Lovac AGP. S tim što sam nabavljao na početku sezone.

neca90

pavlepavlaka kaže:
Kada pisem brzo na kompu izostavljam znakove ali to nije bitno sta mislite o predlogu da li bih se slozili samnom Smile

Nemoj pogresno da me shvatis Pavle,ali na pitanja koja postavljas sigurno bi ti neko odgovorio,ali kad bi,kako to Daki rece,poceo da stavljas interpunkcijske znake,tacku,zarez,veliko i malo slovo,uzvicnik,upitnik,da ono sto se pise sastavljeno ne pises odvojeno i obrnuto...Ovako,kad neko vidi tekst i pomisli kako mu treba vremena da desifruje hijeroglife,izgubi volju da cita tekst u celosti,a kamoli da o njemu polemise...A nisi ti jedini koji tako pise,nazalost!

Nemoj da me shvatis pogresno i nemoj da se uvredis,ne mislim da te omalovazavam niti sta slicno tome,ali zaista!Dobronamerno ti kazem,ako ocekujes da neko cita sta pises,pisi onako kako treba,tj razumljivo,a ne da neko treba da desifruje tekst.Kazes "to nije bitno"...veruj mi,bitno je i te kako!Poslusaj me,ne mislim ti lose!

ssekir75

DakiNS kaže:
Celu sezonu sam pucao Krušik BK specijal a i standard, u cal 16 malo mi je bio problem nabaviti za prepelicu ali ostale granulacije ima u Lovac AGP. S tim što sam nabavljao na početku sezone.

u agp u nišu sam i ja dobio isti odgovor, tako da ovoga puta pavle nije lupio. za skoro dve godine koliko se muvam tamo, ne videh standard u 16.Confused
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Sniper Hunter
 Pavle ,moj savet pređi na ručno punjenu džebanu u cal 16 ,samo to može da ti pomoge .
PS. Uzeo sam puna pluća da pročitam post Grin

ssekir75
 само ако то радиш не слушај деду него бата снајпера ;)

п.с. јеее ради ћирилица!!! Presrean
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

pavlepavlaka
 Mozda ovde na forumu to nece da prihvati ali ovi lovci kod mene u kraju sigurno ce pisati peticiju ili ti molbu, da krusik krene da proizvodi tu municiju. Smile

Cvele
 Pavle, moz' da pisete do sutra, oni ce praviti sta njima odgovara Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

nidzamotocross
 Cvele Odobreno
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

DakiNS
 ssekir75 kaže:

u agp u nišu sam i ja dobio isti odgovor, tako da ovoga puta pavle nije lupio. za skoro dve godine koliko se muvam tamo, ne videh standard u 16.Confused[/quote]

U pravu si kolega standard sam kupovao u kalibru 12Odobreno

-ANUBIS-
 [xhide]Pavle samo udrite jako po njima(ko ti po nama) ima da prave metkove i metkove za vas. VukGrin
Bez ljutnje pavle na malo sale iveli[/xhide]

ssekir75
 не видим зашто не би правили. у србији је калибар 16 доста заступљен код старијих ловаца и верујем да би се стандард добро продавао ако ништа друго због цене. мада, ја га користим и ништа му не фалиConfused

Miroslaw
 Bravo pavle za inicijativu a i bilo bi lepo da ga prave. Nemojte odmah reci kako nece praviti i td, pre par godina sam poslao dopis u M90 sa molbom da naprave patron sa free shot casicom za cal 16 i eto prave ga doduse za prepelicu ostale promere casice prave sa polucasicom ali rezultat nije izostao, valja biti uporan i imati argumente.

pavlepavlaka
 ako ja krenem da dosadjujem ima automatski municija da dolazi na kucnu adresu malo sale na moj racun Smeko. Probacemo mozda nam i uspe .

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kalibar 20 MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 72 29.08.2022. 19:52
Univerzalni kalibar kod karabina KARABINI 253 25.12.2017. 22:22
Kalibar 223 vs 7,62x39 iskustva i mišljenja MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 20 27.06.2013. 13:38
kalibar 5,6x57r MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 4 22.06.2010. 18:47
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,462
Najnoviji član: Lela

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,571,073 posete www.srbijalov.com