Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: PRVI PARTIZAN

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
PRVI PARTIZAN
ssekir75
 па ту и јесте дилема Grin

ше, слажем се са тим и то наводим као контрааргумент, обзиром да знамо колико волУ све што је наше...
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

canis aureus
 PPU SP 9,3x62 18,5g
testing na mokroj hartiji + daska debljine oko 3cm ... na 200 metEri
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

canis aureus
 ...
ovo naše čedo sam nameniJo uglavnom za pogonske lovove ali ako kadkad zazuji i sa čeke neće da me razočara ... ako se pokaže 'vako k'ona testingu Stari

Odobreno
Dim

sheytan
 DELUJE EXTRA! ČESTITAM SITULACIJU! Hoemo jo

I menjaj potpis! (ja ću uzmem taj tvoj stari! Smeko )
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

sheytan
 [xhide]"Ovo je pricha koju vrlo nerado pricham, to je pricha o virmi zvanoj PPU..." Grin

DakleM, redovno sam hvalio PPU, jednu vrlo ozbiljnu fabriq u svetskim okvirima(po meni), fabriq koja pravi cca. 1.000.000 mechitja DNEVNO... Svima preporoochivao da pazare njinu dzebanu, jer je die beste odnos hvalitet-paritet... Grin I lichno qpovao redovito, naravno... QJ NEMA U QTJU PPU QRABINSKIH MECHITJA U LOVNIM VERZIJAMA BAREM 200kom, NEK MU CRKNE KOLOR TV U BOJI! Smeko Shala mala, nej da zamerite!

Tjekom Grin januara pazarim si ja, sav happy & sretjan ROFL , 120 komooda za najshejtanskiji qliber, 270www., sas 8.4g SP(O). Zima, zalihe, ovo ono, ne probam ja to odmah, logichno. Bitno je da sam kao i svaki droogi hrchak navukao robe u svoj skromni dom Grin ! I otopli to, naravno, i zeman dodje da se probaju zalihe... I opali stari majstor prvi kom... FINO, skoro u mush, par cm ispod neke druge dzebane, na koju je upucato... Ajmo josh koji, di ima, tu se i proliva Smile ! E, tu pochinje snoshka! Shock

4 sledetja - grupe nema, vrag zna koji di bije... Odsekoh se - razmisljam, ode optika/montaza/cev i sl. u PM, verovatno! Shock Proverih sa prethodnom dzebanom, 3kom - perfektno! Ne razumem

I tu dolazi jedna od glavnih prednosti PPU-ja! Smile

Shta bismo mogli uchiniti da se vako neshto desi sa BILO KOJOM uvoznom dzebanom? MALO SHTA, ubedjen sam! Stari Sa domatjom - izgleda da moze SVE Smile ! Kontaktirao sam ljude iz PPU, objasnio problem, i uspeo da dobijem konjflet zamenu dzebane, za dzebanu druge serije! Presrean Ovu novu nisam probao(danas sam je preuzeo di sam je i qpio), ali nebitno, bitno je da su ljudi voljni izatji u susret!!! Bravo 2 I da se ne moze bezrezervno prihvatiti onaj chesto pominjani stav, da im domatji qpci uopshte nisu bitni! Smile Nisam prvi kome su izashli u susret, to znam, a meni izvesno nisu morali, jer bih jaaaako teshko dokazao njihovu krivicu, npr. na sudu...(municija nije sa extremnim pretiscima, sve normalno funkcionishe, sem shto ne pogadja... Grin )

Tako da - josh jednom sve pohvale za PPU, i sve najbolje im zelim u budutjem radu! iveli 3[/xhide]

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

MMilos
 Svaka im čast!
I ja sam pobornik one novokomponovane krilatice "Kupujmo domaće"...
A takođe mislim da je ono što se dobije za 1 evro/komad više nego kod većine stranih proizvođača ;)
Nije RWS 5x bolji, iako košta toliko !

stojkuki
 Hm, .... Bracala .... Samo ti kalibar nesto skripi. Da nije taj amerikanski mozda bi i pogadjo .... Znas, ... ti njini uvek prave kolateralnu, ... Meter vamo ... meter tamo, .... Pa ak strada Zivkova krava, ... Opet meso je meso ....

sheytan
 Qq mene, qj se javlja! Kad registroojesh prvi EU srednji qliber, javi se! Grin

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Podunavac
 Bata Šeki a jel može moj pobratim Apinest da se žali u PPU kako mu je slagao metak (PPU 8x57 IS) kad je nanišanio vepra. Ja ću da budem svedom, a ima još svedoka sa ovoga foruma. Pa da mu ovi iz Užica pošalju drugog vepra. Može da bude pod kožom, ali bez droba.ROFL
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 hehehe Da dobije prasca - to tjemo izvesno sredimo! hehehe

A sad ozbiljno - slagao mu metak? Qj kriv? Slabo udarita kapisla? Vojni metak, obradjeno zrno Grin ?

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Podunavac
 Original PPU 12,7 SP i to iz uvoza. Ne znamo šta se desilo pošto moj pobra od besa nije hteo ni metak da pokupi. Posle lova ja probao pušku i opalila normalno. Znači problem je bio u metku.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 U metq koji je bacio? Teshko mozemo znati... Smile

Trebalo bi pogledati kako igla udara i ove shto opaljuju... Nebitno, dok ne slaze josh neki, PA GA SACHUVA, nishta ne mozemo zakljoochiti! Smile

Da li mu je nekada vojni slagao? Njima su kapisle lechka tvrdje...

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Podunavac
 Nikada mu nije slagala puška ni pre ni posle toga. Znači da je baš u tom metku bio problem, najverovatnije u kapisli.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 ... koju ne proizvodi PPU... Smile

Apinest, ne daj Boze da se desi ponovo, obavezno sachuvaj metak, moŽda je do pooshke...

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

MMilos
 Nikad nisam čuo da karabinski metak slaže a udari ga igla...do sad.
Za sačmeni jesam, čak se i meni dešavalo...a tek drugaru što ima Zastava bokericu...retko kad i da opali, ustvari Grin

sheytan
 hehehe Samo polako, Miloše, mlad si i neuqsan, meci su pred tobom! Grin

Sve može, sem dve stvari, a nadam se da znaš koje... iveli 3

(imam par kom. kod qće, od pobre, neopalitih... Iz prelamače, one slabiji udarac imaju, nego Mauser igla! Smile Isto tako, mislim da poluautomati imaju takodje manju silu udara po kapisli...)

Sad tek videh, progutah Ž:

sheytan kaže:
...

Apinest, ne daj Boze da se desi ponovo, obavezno sachuvaj metak, moŽda je do pooshke...

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

moravac 1
 Ma i skupe dzebane nekad kazu skljoc.A nase pa kolega kolege koje pucaju i to iz karabina raznih sorti su uglavnom zadovolji...ali....Kolce
srbija

MMilos
 Za prelamače sam čuo, loše sam se zrazio...Smile
Još ako ima lufta u vuGla...ihaaaj, škloca kao foto aparat Grin

sheytan
 Ma, može da bidne svašta, ali bez metka praktično samo nagadjamo, da ne kažem LOOPAMO! Grin

Npr., Mauser, ako zatvarač nije zabravljen do kraja, hoće da okine, ali tako da sve slabije dodiruje igla kapislu, što je zatvarač lošije zabravljen... Smile

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

canis aureus
 tebra shey Bye
čitam tvoje pozitivno iskustvo s PPjUom a sJećam se i kadE smo onomad pričali o toj problematiKi ...
Pitam se, da li bi izašli u susret/zamenili da je bila manja količina?? recimo, kutija-dve?! NevJerujem!! A pozna'm mnoštvo domaćih lovaca što taku količinu pazarU Siroma
... sam taj problem tak'oj renomiraToj firmi ne bi treb'o da se dešava! a dešava se redovno!! ....
Dim

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Prvi Damski lovački klub u Srbiji LOVAČKA UDRUŽENJA 69 26.08.2016. 22:37
Moj prvi lovački pas KINOLOGIJA 13 03.07.2014. 20:56
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,624,910 posete www.srbijalov.com