Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lampe, nosači, montaže

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lampe, nosači, montaže
Podunavac
 Rođo opaska da ništa na valja se odnosi na hrvatsku lampu Green R4, a ne na Laser Genetics ND3.
Tri prsta 2Kolce

srpko1

Podunavac kaže:
Rođo opaska da ništa na valja se odnosi na hrvatsku lampu Green R4, a ne na Laser Genetics ND3.

Bas tako kolega Podunavac Gren R4 nista nevalja a Laser Genetics ND3 je sasvim ok

srpko1

DakiNS kaže:

srpko1 kaže:

Kolega Podunavac, ovaj moj kolega koji poseduje laser ND3x40, mi je pricao da je kupio ovu lampu hrvatske proizvodnje i da to nista ne valja. Kaze da je to obicna lampa, koja emituje svetlost zelene boje, jer joj je staklo ispred sijalice zelene boje i da svinje od toga beze isto kao i od bole ili zute svetlosti. Tako da nemoj dzabe pare bacati.

Kolega Podunavac i kolega Arso i ostali koje interesuje laser Genetics ND3, kao sto sam obecao, posetio sam kolegu koji vec duze koristi u lovu na divlje svinje, laser Genetics ND3x40. Njegovo iskustvo iz prakticne upotrebe lasera je ovako, divlja svinja uopste ne reaguje na svetlost koju emituje ND3 laser. Imao je mnogo odstrela divljih svinja i nijednom svinja nije pobegla od svetlosti koju emituje ND3x40.

E meni sada tu ništa nije jasno

Kolega DakiNS jedan moj prijatelj vec duze vreme koristi Laser Genetics ND3 i vrlo je zadovoljan sa njim a isti taj moj prijatelj poseduje lampu Hrvacke proizvodnje Gren R4 i za nju kaze da nista ne valja

DakiNS
 Nisam pažljivo čitao pa mi se učinilo da se ista stvar jednom hvali a drugi puta kudi
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Tako je to kod starijih ljudi. Ne vide dobro a i mozak im više ne funkcioniše kao nekad. A o drugim fizičkom funkcijama da se i ne priča.HaHaHaROFL
Tri prsta 2Kolce

DakiNS

Podunavac kaže:
Tako je to kod starijih ljudi. Ne vide dobro a i mozak im više ne funkcioniše kao nekad. A o drugim fizičkom funkcijama da se i ne priča.HaHaHaROFL

Moraću i tebe provozati na motoru (tema lovačke čeke)
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

kelt
 PalicaPalicaPalica
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Podunavac
 Ne znam oću li stići na red od zeme Kelta? Vidim da mu se svidela vožnja.Grin
Tri prsta 2Kolce

Cvele
 Kako ste zadovoljni s' Nextorch T9? Smile Danas sam je kupio pa me interesuju iskustva... Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

darkon
 Cvele, ako je sa LED diodom, ja sam zaista prezadovoljan, i svetlošću, a i dužinom trajanja baterija.
Sa onom originalnom sijalicom nije ništa posebno...

Cvele
 Darkon, pise da ima Xenon sijalicu.... a kakva je ta sa LED diodom? Ja nisam vidjao takvu....

canis aureus

darkon kaže:
Cvele, ako je sa LED diodom, ja sam zaista prezadovoljan, i svetlošću, a i dužinom trajanja baterija.
Sa onom originalnom sijalicom nije ništa posebno...

takođe, iz svog iskustva sa NextorchomT9, mogu da se složim sa ovim upisom!
Sa LED diodom sam takođe prezadovoljan dok sijalica ...
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

arsa
 'ebes Cvele jos 2000 dindzi. Kupi ulozak sa LED i miran si. Ovako em je svetlo zuto,em baterije crpi k'o da je 3 kilovata...

darkon i canis su u pravu potpuno!!!!
lovac Joca i Luka srbijalov

darkon
 Cvele, pisano je o tome na prethodnim stranama ove teme.

Ta ksenonska ti je originalna, ali postoji mogućnost kupovine LED diode, kojom zameniš taj ksenon i onda dobiješ "T9" koji vredi.

najic
 A kolege gde ima da se pazari taj led ulozak ?
22-250, 30-06, 12, 20

Indjijanac

darkon kaže:
Kako sam rekao,tako sam i uradio i kupio led diodu za NexTorch T9.

Mogu vam reci da sam ja zadovoljan.
Baterije koje mi stoje u lampi nisu menjane sigurno 5-6meseci,dosta su koriscene i potpuno istrosene.
Bar je to tako sto se tice ksenonske,originalne sijalice.Znaci jedva da daje znake zivota.
Stavljam LED,kad ono dan.Snop svetlosti do nekih 100m,a na 50-60m se odlicno vidi.
Ja u neverici,ponovo stavljam originalnu sijalicu,opet jedva da svetli.
Ajde opet LED,ma ljudi to je neverovatno kakvu svetlost daje sa praznim baterijama.
Razmisljam i resim da svetlim malo duze,sa prekidima da vidim da li ce doci do nekih promena.Kad se sabere,LED je radio sigurno 15min.,a promene svetlosti nije bilo.

Mogu samo da pretpostavim kako ce raditi sa novim baterijama i koliko ce iste trajati.
Mislim da nisam uzalud dao pare za LED.

evo iskustva sa 7 strane ove temeIndjijanac
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Cvele
 Indjijanac hvala ti na ovom postu, samo jos da nam darkon kaze gde je kupio i koliko je platio... Smile

nenad_franc

Cvele kaže:
Indjijanac hvala ti na ovom postu, samo jos da nam darkon kaze gde je kupio i koliko je platio... Smile

cvele,kupio je u magnumu u jagodini i platio je negde oko 2000 Smile ako ti se ne ide,hoce i brzom postom da salju! Smile

Cvele
 Hvala nenade, ako stvarno tako poboljsava osvetljenje onda vredi uzeti.... Smile

nenad_franc
 evo ti je cvele ovde Smile
http://www.magnumserbia.rs/index.php?...o=Pretraga

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Skidajuće i fiksne montaže OPTIKE I MONTAŽE 458 10.03.2022. 00:38
Rusan nosači i montaže optike OPTIKE I MONTAŽE 26 16.11.2017. 18:17
Nosač za kuku OFF-ROAD 78 07.02.2017. 22:40
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,686,595 posete www.srbijalov.com