Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski Poenter

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski Poenter
Lala
 'Bem ti miša, iz kakvog ugla je slikan, ispade da ima glavu kao pitbull!!!
A izgleda da ima junački apetit, vrlo jak pas, čini mi se!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Milan J
 Pas nije moj,ali kao moj,od mog velikog prijatrlja iz Pozarevca.
milan j
Lisica

miroslav79
 ma zena nas slikala bice boljih slika a jede isto kao nemac nema razlikeSmile

milols_lovac_ostrovac
 b
milols_lovac_ostrovac priložio:
dsc04486.jpg

milols_lovac_ostrovac
 n
dsc04487.jpg

milols_lovac_ostrovac
 m

Negovan
 Horndrup's Max brat od moje kuje Horndrup's Donne.

Negovan
 Horndrup's Rolf drugi braz od moje kuje Horndrup's Donne

knele
 gospodo hvala vam na lijepim slikama pointera i ja ih drzim i lovim sa njima,,vidim cesto se pominje problem kako kerovi idu daleko,,da neko lovi jarebicu kamenjarku u crny goru [pozelio bi da mu poenter ide minimum 500 metara jer u protivnom ce morati lovac umjesto njega da lovii,,ja bih volio da znam ko ima ty pointere koji najduze idy ,,to se trazi , ps lako ga je skratiti ali muka produziti..unapred hvala

Pravilo je da se pre upisa komentara, upišeš na temi 'Predstavite se'
Srbijalov Admin Tim

knele
 ova konstatacija na duzinu kretanja je iz pre par stranica unazad,,
Negovane vidim da si veliki meraklija za pointere i veoma sy ti zgodni kerovi na slikama ..da li mozes da mi kazes kliko su visoki u prosjeku i da li imaju trkackih linija u sebi tj za ytakmice ,, tj koliko se dygo udaljavaju,,hvala

Negovan
 knele visina je oko 62.Sto se tice takmicarskih kerova kod njih nema to su sve lovacki kerovi maksimalna daljina do 100 metra.Neznam kolko si citao o mojim kerovima ja sam ih sve uvezo iz Danske kod njih je manje tih takmicarskih kerova vise za lov.lovac

milols_lovac_ostrovac
 pozz,kolege drago mi je da se ova tema polako budi jer govori o jednoj stvarno plemenitoj i aristokratskoj rasi.Do skoro sam imao NKd pticara koji se pokazao kao stvoren za grupni lov zbog srednjeg radijusa kretanja koji ne ometa druge ucesnike u lovu,ali posto mi je uginuo dve nedelje pred lov na prepelice,od ocevog prijatelja na poklon dobijam POENTERA,i uvidjam zasto ga zovu kraljem polja i mirisa,tskvo culo mirisa moze imati samo penter .to je stara lovna linija,perfektnog nosa,i dosta vislja u odnosu na liniju koja se trazi kod trajlera,moj pas je visok u grebenu 67 cm,ali je i dosta sporiji i uspesno ga koristim u svim lovovima, pre nekoliko godina moj otac je imao setera i sa njime lovio ja sam vec tada shvatio nadmoc nosa engleza nad kontinentalcima,!Ja mislim da nema lepseg prizora od istegnute siluete poentera koji stoji nampet kao strela
u nekoj detelini ili zelenom zitu i markira jarebice,svaka marka poentera je prica za sebe...!Neko voli da pas ide dalje neko trazi kraci rad,ali o ukusima ne vredi raspravljati,tako da je sve stvar obuke i potrebe vlasnika,!istina je da se sve vise gubi osnovna svrha poentera a to je lov,i da ga kod nas ima sve manje,one stare lovne linije krupnih pasa kojima ne smeta zima je sve manje,poenter zbog svojih vrlina i atletske gradje sve vise gubi smisao i postaje takmicarski pas ciji se rad svodi na petnaest minuta punog galopa,umesto celodnevnog lova za koji je stvoren...
\\\\Poz

milols_lovac_ostrovac
 Poenter,, Gospodar vetra,,
36168_10150269458940068_861235067_14969253_2819846_n.jpg

miroslav79
 milose svaka ti cast na slici prava lepota nema staBravo

milols_lovac_ostrovac
 Hvala puno,slika je preuzeta sa interneta nije moja,ali svakako dopunjava temu...pozvao bih sve ljubitelje ove rase da se ukljuce u razgovor...pozz

Negovan
 Milose: Slika je prava! Bravo 2

Negovan
 Sto se tice zime ja mislim da ima razlike u Poenterima na primer moji kerovi spavaju u otvoreniim kucicama zimu odlicno podnose. Mislim da je ta razlika sto je kod njih u Danskoj drugacija klima tamo je maksimalna temperatura 25 stepeni mozda neki vise zime katastrofalno hladne...............

Boban
 Pa desi ti Negovane,nema te danima kad ce taj lov?
Jel ides sada uskoro,slika poentera je prava .B)

Negovan
 Bobane ja sam tu pratim situaciju stase desava po forumu.Idem kuci kad ADMIN krene nemogu bez njega i DARKA. Kada ti kreces jel ides za lov.......

Lala
 Samo vas posmatram Smile
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski seter KINOLOGIJA 1168 13.09.2017. 21:05
Engleski špringer španijel KINOLOGIJA 160 17.02.2016. 21:12
Pudl poenter KINOLOGIJA 8 15.01.2013. 22:44
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,753,897 posete www.srbijalov.com