Malo sam pogledao temu, od 240 upisa, ja sam postavio 52! Kad sam blesav...Sremac otprilike isto toliko, ili čak malo više. Zoranp jedno 10-15.
A gde su vaše ostale kolege, Zorane? Njima sve potaman, izgleda, ili ima nešto, što ih sprečava? Jel da podsetim, ko se sve ovde u početku oglasio, pa se posle izgubio u žaru borbe protiv nepravilnosti? Gde su Gedža, Alezi, Vuk71, Boro, i ko još, jesam li nekog izostavio? Pa čak i meshtan ufitiljio?
Izgleda su na forumu važnije teme o pečurkama, ili neke slične, po važnosti daleko iznad ove prozaične teme, o 'specijalitetima' u LU BAP? Alal vera, borci za pravdu!
Tako ste lepo odćutali...
Samo da kažem još nešto: nemoj da mi više niko šalje na PP ili mail, neke informacije o nepravilnostima i kršenjima zakona po LU, i da traži od mene da ja to objavljujem, a da informatora ne pominjem. To je krajnje bezobrazno i podlo, i kukavički. Ako znate za kršenje zakona, reagujte sami, prijavite inspekcijama, reagujte. U zadnjih nedelju dana (da ne pominjem ranije) sam dobio 3 takva pisanija, sa opisom kršenja zakona i muljanjima po LU, i sva 3 ista šema: ajd objavi ti Lalo ali mene ne pominji, ti se Lalo ne plašiš, ti si Lalo budala koja će da podmetne ledja za nekog koga u životu nije video, objavi Lalo, iako nisi ni video ni čuo to što objavljuješ, ti si Lalo ovo-ono... Zayebite vi te priče. Imate forum, pa pišite sami. Niti sam ja šalter za žalbe, niti sam neka inspekcija, jedino što ste od mene mogli da vidite, jeste da se može otvoreno i pošteno pisati, kad nema putera na glavi. (Ovo što sam napisao se ne odnosi na vas iz BAP, vi ste imali pameti i petlje, da to uradite, ali ste brzo izduvali, mislili ste da će preko noći da se reši sve.).
Ovu temu je otvorio Sremac, i ja neću da je zatvaram, mimo njega. On će odlučiti šta i kako.
Lala kaže:
Malo sam pogledao temu, od 240 upisa, ja sam postavio 52! Kad sam blesav...Sremac otprilike isto toliko, ili čak malo više. Zoranp jedno 10-15.
A gde su vaše ostale kolege, Zorane? Njima sve potaman, izgleda, ili ima nešto, što ih sprečava? Jel da podsetim, ko se sve ovde u početku oglasio, pa se posle izgubio u žaru borbe protiv nepravilnosti? Gde su Gedža, Alezi, Vuk71, Boro, i ko još, jesam li nekog izostavio? Pa čak i meshtan ufitiljio?
Izgleda su na forumu važnije teme o pečurkama, ili neke slične, po važnosti daleko iznad ove prozaične teme, o 'specijalitetima' u LU BAP? Alal vera, borci za pravdu!
samo opusteno Lalo nemoj se mnogo jediti sto smo se ućutali,tiha voda breg roni
"Dodju tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati.''
Lala kaže:
I pre nego sto si napisao ovaj poslednji upis osetio sam da je nesto na moju adresu. Mozda je trebalo ranije misliti o pisanju , malo pre nego sto smo zatrpani upisima , koji su po meni otupili ostricu ovog foruma i zamaglili borbu za istinu i lovacka prava. Ne zelim ni sa kim da polemisem, ali isto tako ne zelim da me prozivaju ljudi iz cijih brojnih upisa se vidi da nisu u materiji i da pisu svasta i o svemu. Naravno postujem svaciju zelju da o svemu iznesu i pokusaju nametnuti svoje mislenje i kazem svakom, samo napred, a vreme ce sve pokazati.
Da, tebe sam zaboravio, marcony.
Ja treba da vam prebiram po statutu i pravilnicima, i da komentarišem način izbora grupovodje? A vi, ni reč o tome? Pa čak i neki koji se učlanili pre par nedelja, kao Savo, koji je izgleda čestit čovek, piše, razgovara, pa uvidi gde je problem, pa proverava, pa ima želju da neke stvari popravi, a vi 'prvoborci' tajac? Eeee, pa ako ste tako mislili, niste trebali ni počinjati.
OK, Boro, ako tako misliš, u redu. Nema ljutnje, ja nisam u materiji, ti nisi u upisima, rezultat obadvojice isti . Ako je vama dobro, onda ništa...
Ja svoje mišljenje ne namećem nikom, ne pada mi na pamet, ali ga iznosim, pa koga zanima, nek čita, koga ne zanima, nek preskoči.
Hvala na pažnji.
Lalo počeli smo i veruj mi završićemo,a to dal pišemo ili nepišemo manje je bitno,mislim da neke stvari ne treba da pišemo mnoge stvari smo izneli u javnost,a možda nismo trebali jbg na greškama se uči.
"Dodju tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati.''
Lala kaže:
Samo da kažem još nešto: nemoj da mi više niko šalje na PP ili mail, neke informacije o nepravilnostima i kršenjima zakona po LU, i da traži od mene da ja to objavljujem, a da informatora ne pominjem. To je krajnje bezobrazno i podlo, i kukavički. Ako znate za kršenje zakona, reagujte sami, prijavite inspekcijama, reagujte. U zadnjih nedelju dana (da ne pominjem ranije) sam dobio 3 takva pisanija, sa opisom kršenja zakona i muljanjima po LU, i sva 3 ista šema: ajd objavi ti Lalo ali mene ne pominji, ti se Lalo ne plašiš, ti si Lalo budala koja će da podmetne ledja za nekog koga u životu nije video, objavi Lalo, iako nisi ni video ni čuo to što objavljuješ, ti si Lalo ovo-ono... Zayebite vi te priče. Imate forum, pa pišite sami. Niti sam ja šalter za žalbe, niti sam neka inspekcija, jedino što ste od mene mogli da vidite, jeste da se može otvoreno i pošteno pisati, kad nema putera na glavi. (Ovo što sam napisao se ne odnosi na vas iz BAP, vi ste imali pameti i petlje, da to uradite, ali ste brzo izduvali, mislili ste da će preko noći da se reši sve.)
(Ovo što sam napisao se ne odnosi na vas iz BAP, vi ste imali pameti i petlje, da to uradite, ali ste brzo izduvali, mislili ste da će preko noći da se reši sve.)[/quote][/quote]
ne znam odakle ti ova informacije? Mnogo grešiš veruj mi!!
Lala kaže:
OK, Boro, ako tako misliš, u redu. Nema ljutnje, ja nisam u materiji, ti nisi u upisima, rezultat obadvojice isti . Ako je vama dobro, onda ništa...
Ja svoje mišljenje ne namećem nikom, ne pada mi na pamet, ali ga iznosim, pa koga zanima, nek čita, koga ne zanima, nek preskoči.
Hvala na pažnji.
Prvo, izbrisi mi prvi od ona dva ista upisa, i drugo nemoj da gresis, moja konstatacija SE NIUKOLIKO NIJE ODNOSILA NA TEBE I NA TVOJE UPISE. Mi se razumemo kao prvog dana iako se nikada nismo upoznali.
Tema je vaša, izvolite. Problema imate pun vagon, rešavajte, diskutujte... ako sam vam pomogao da se stanje u vašem LU popravi, drago mi je, ako nisam, barem nisam odmogao.
Ako na temi pišu 2-3 čoveka, onda to nije tema, nego dopisivanje par članova, a to mogu da rade i preko PP.
Lala kaže:
Hvala na pažnji.
Prvo, izbrisi mi prvi od ona dva ista upisa, i drugo nemoj da gresis, moja konstatacija SE NIUKOLIKO NIJE ODNOSILA NA TEBE I NA TVOJE UPISE. Mi se razumemo kao prvog dana iako se nikada nismo upoznali.
Pa videlo se ko nije u materiji a uz dojave svojih doušnika iz BP je postavljao kojekakva pitanja i okrivljivao kolege iz BP koji su imali dovoljno hrabrosti da pokrenu ovu temu i suprostave se nepravdi!!
Lala kaže:
Tema je vaša, izvolite. Problema imate pun vagon, rešavajte, diskutujte... ako sam vam pomogao da se stanje u vašem LU popravi, drago mi je, ako nisam, barem nisam odmogao.
Ako na temi pišu 2-3 čoveka, onda to nije tema, nego dopisivanje par članova, a to mogu da rade i preko PP.
slažem se!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
Lalo,Lalo meshtan nije ufitiljio...samo se malo povukao u ilegalu jer se bavi operativnim radom!A sto se tice tvoje primedbe za javljanje clanova iz palanackog ld tu se u potpunosti slazem sa tobom!I veruj mi,mnooogo cenim tvoju veeeliku pomoc i podrsku koju nam pruzas jos od prvog dana!I jos nesto:mnogo clanova naseg ld je je uvidelo pravo stanje i znaju ko laze a ko govori istinu...cak sam se iznenadio za neke ljude...ko bi reko...
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Panin ovo je tema vezana za tvoje LU!
Ali pošto se najviše stvari "dešava" u LD "Jelen" Bačka Palanka onda se o tome najviše i piše!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Imam ja objašnjenje za to što Lala kaže "izduvavanje"!
Mi se protiv nezakonja i nepravde borimo već više od godinu dana!
O svemu smo obavestili sve nadležne institucje, ali vidljivog rezultata još uvek nema!
Bilo bi mnogo bolje kada bi se mnoogi iz BP koji čitaju upise na ovom forumu, i kojih je sve više, registrovali i učestvovali u diskusiji!
Ja čujem da ima sve više onih koji su svesni dešavanja u našem LD i oji su veoma nezadovoljni!
Ali zašto još uvek ćute...ne znam!
Možda čekaju Skupštinu???
Lalo, a o tvom angažmanu vezano za naše probleme, ti znaš šta ja mislim!
B)
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Znate li da je LD "Jelen" za lovnu 2010/2011 godinu prijavilo LU veći prihod od odstrela divljači nego za lovnu 2009/2010 godinu????
Mislite o tome!
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?