Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Gađanje karabinom

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Gađanje karabinom
sheytan
 Golfe, koliko je ovo u minusu?
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

sheytan
 Pošto je Golf očo, evo moje procene: na 100m će biti oko nule(po visini, naravno, a u stranu ima da ode 4x više, nema priče!), ili čak lečka u minusu! Stari

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

golf071

sheytan kaže:
Golfe, koliko je ovo u minusu?
30-40 mm
Novine

sheytan
 ^ OK, ondaK ti je osa otpićkog sigurno 50-60mm iznad ose od cevq! Odobreno

+4cm na 100m nećeš imati, bojim se... Hmmm

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

golf071
 Evo ga od danas oko 80met.
golf071 priložio:
885dscn0935.jpg

Novine

Sniper Hunter
 A što ne ode od šljive bre???

golf071

Sniper Hunter kaže:
A što ne ode od šljive bre???
blato,voda,nema sanse samo cizme.Cry
Novine

Sniper Hunter
 E i ti ideš bez čizama na strelište, ja kad idem i astalče nosim Grin nije ti pričao Milan ?Ne zameri šalim se malo kolega iveli

golf071

Sniper Hunter kaže:
E i ti ideš bez čizama na strelište, ja kad idem i astalče nosim Grin nije ti pričao Milan ?Ne zameri šalim se malo kolega iveli
Pravimo na prolece boks kao ceku,da moze da se puca normalno.Sutra ujutro ima turnir iz pistolja,pa cu da ih malo stisnem da to uradimo.
Novine

270
 Remington 700 SPS Varmint 308 Winchester, optika Nikon Monarh 2,5-10x42, Leupold STD montaža!
Pakleno precizna sprava, danas sa više vrsta municije, od vojne do streljačke ni sa jednom nije izašao iz 2cm na 100m!
Na slici 3 brza (ispucana za manje od 10 sekundi) "refuzna" PPU SP 9,7gr, na kraju gađanja kad se već cev dobro ugrejala posle 30-tak hitaca, u jedinu praznu metu!
(Klikni 2x za veću sličicu)

canis aureus
 OdobrenoBravo 2
270, moguće li je da ta plastikanerija može tako da grupiše?!?
(Ups zaboraviK da i ti imadeš "plJastičnu" )Grin

Jesi li ti bio strelac ili je vlasnik odgađao ovu metu?
... mora da je zadovoljan i srećan k'o malo dJete PresreanVebanjeVeselo 2
(imao sam neke rifuze pa ako je pronađem i sakupim ... da se cevka razrađuje, vlasnik da se uvežbava i tako to)
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

270
 Ovo na slici sam ja pucao, mada ni njegove grupe nisu lošije ali mete izbušene raznom municijom pa ih nisam slikao već samo ovu praznu koju postavismo na kraju kad već poče da se smrkava!
Pravo da ti kažem i mene iznenadila, ima sve šanse da kad malo poraste bude Steyr!
Inače i iz Steyr-a danas grupa ispod 2cm i ako beše ladno i to sa istom mundžom ko prošle nedelje! Izgleda da mi tad ne beše dan! Confused

canis aureus
 ... pa kažem ti ja al ti ne'š da slušaš Stari
-samo mislim da će to SP 9,7g da radi kao i ono moje SP 9,7g na srnećini
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Zlatar
 Pošto sam po ko zna koji put pokidao tetive na stopalu pa sa štakama skakućem mogao sam samo do
strelišta i da probam stranu municiju ljubaznošću naših gastarbajtera Federal, Hornady u 55gr.

PPU upucavanje,napolju minus 3,4,magla,daljina 100m jedina ja budala sedim i pucam,pobrkam klikove levo,desno,gore,dole.Mrzelo me da virim kroz cevku;)
odem popijem kafu i ajd tu je negde PPU gde ga hoću.

Nova meta jedan PPU pa onda Hornady 55 gr V-MAX te na kraju Federal Premium sa zrnom Nosler Ballistic Tip
I šta reći,4 flajera su moja greška.
[img]i48.tinypic.com/33vygkm.jpg[/img]

[img]i49.tinypic.com/2dgpe28.jpg[/img]

[img]i45.tinypic.com/k1t9ip.jpg[/img]
flajere sam obeležio

Lala
 Jel neko ume da upuca optiku na 10 (deset) metara, u nulu? Dakiju se malo poremetilo na 8x57, pa hitno mora da upucava, a ne zna...
Kaže da ima podbačaj na 12 metara od skoro pola metra, jel moguće da ima toliki pad zrno? Ja čisto sumnjam, ali sve je moguće... Ne verujem da je do strelca, ipak je on lovac 30 godina... HaHaHa
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

aca81
 Bolje Daki da ne posecuje forum neko vreme Smean
DOBAR POGLED

sheytan

Lala kaže:
Jel neko ume da upuca optiku na 10 (deset) metara, u nulu? Dakiju se malo poremetilo na 8x57, pa hitno mora da upucava, a ne zna...
Kaže da ima podbačaj na 12 metara od skoro pola metra, jel moguće da ima toliki pad zrno? Ja čisto sumnjam, ali sve je moguće... Ne verujem da je do strelca, ipak je on lovac 30 godina... HaHaHa

Mogućo, mogućo! Stari

Baš o tim stvarima smo dosta habali jagoditze na temi Qrabeenska džebana(toplo/hladno vreme&pooška&džebana), pa qj nije ćito, neka nam se pridrooži, a naročito kolega DakiKs, jer tamo smo više teoretisali, a on to zna iz praxe, pa će nam dobro doći njegovo konjkrevetno isqstvo! Bravo 2

Grin

iveli 3

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Lala
 Ja mu lepo govorio, da turi municiju u gaće, da se metak ne ohladi, a on nije hteo da sluša! Možda se plašio da ne izvuče iz gaća pogrešan metak i da turi u cevku??
A jel moguće da mu se od hladnoće iskrivi montaža za optiku, pa kad puca kroz optiku na 10 metara da ima podbačaj?
'Oće metal da reaguje, čuo sam ja to, pa se neravnomerno deformiše na jakoj hladnoći!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Ih Lalo kako permutuješ nije bio podbačaj nego prebačaj , kada se čovek uzbudi pa još mundžu drži u gaćama onda bude obavezno prebačajPfft
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

sheytan
 ^^ Naravno da može da se iskrivi! Stari

Pošto nisu isti materijali montaže i sanduka, pa velika hladnoća, pa ovo, pa ono, pa krti šrafići... Možda je tu i popucalo štošta! Čuo sam za montaže koje se uvijaju k'o italijanska melodija... Shock

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Držanje oružja ORUŽJE - SVAŠTARA 161 09.10.2016. 23:28
Boksevi (kavezi) za držanje kerova KINOLOGIJA 275 24.03.2016. 09:30
PONAŠANJE I NAVIKE DIVLJAČI DIVLJAČ 33 29.09.2014. 21:03
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,623,997 posete www.srbijalov.com