Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Boksevi (kavezi) za držanje kerova

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Boksevi (kavezi) za držanje kerova
Lovac sa NLT-om
 Zanima me kako da napravim na najlaksi nacin boks za kera.

Cvele
 Kupis cevi, zicu, daske, eksere, elektrode, cement, pesak, sarke, i mozda jos nesto i pocnes izgradnju ;)
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Lala
 E Neco, pre nego što napraviš kavez, molim te prvo napravi jedan VAKEZ, da vidim kako to izgleda čudo! Pogledaj kako si napisao u naslovu teme Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lovac sa NLT-om
 to sam znao i ja...Kupovina hahahahavo pola od ovoga imam.... tu u mom selu ima jedan covek neke profile pa mogu njih da stavim umesto zice.. i udarim stubove i zavarim....i pokrijem i eto kaveza...Vebanje

Lovac sa NLT-om
 ne brini napravi cu ga!!!!

Boban
 Samo napred i neodustaj,najvaznija je kuciza u boksu.
Da bude topla i peostrana.

od komtema
 Ja sam napravio boksove ovako prvo sam u zemlji iskopao rupu dubine pola metra u nju sam usuo pesak tj.tampon zonu,pod je od starih cigala povezan cementnim mlekom,cigla je bolja od betona zato sto zimi greje a leti hladi,krov je drveni pokriven salonit plocama koje su dobar izolator,sa zadnje strane sam ostavio otvor takozvanu klima zonu koja slu zi za provetravanje,i najmanji povetarac dobro dodje u letnjim mesecima.Napravio sam pad poda prema napred da bi voda mogla da se sliva u odvodni kanal koji je dalje vodi u septicku jamu napravljenu za potrebe pasa.Bokseve sam napravio od gvozdenih cevi.

od komtema
 Boksevi duzine 7 metara sirinu sam zaboravio mislim da imaju preko 2.

od komtema
 Isto.

asivica
 Neco, moj predlog ti je da ti kucica bude odignuta 50-60cm od poda da bi oni uskakali u nju jer kad skoci ujedno otrese noge i uvek je u principu cista kucica,to vazi samo kad kerovi odrastu da bi mogli da uskoce,samo da slikam pa cu ti postaviti sllike da vidis kako izgleda.Sto se tice dimenzija moji boksevi su 1.2mx2.5m,i u jednom tom boxsu cuvam trenutno jednog nemca i nemicu {koje mozes videti na SLIKE MARKIRANJA}dimenzije kucice su 100x70x70,predlozio bih ti da im sprovedes kanalizaciju ali da pad das od vrata prema zadnjem delu,tako kad stoje da te gledaju kao uzbrdo a ne kontra i jos kad im peres ,peres od spolja ,nema potrebe da ulazis unutra da mlazom vode isterujes djubre prema odvodu nego sve to radis od vani, jer pad imas od tebe nadalje.Ako te jos nesto interesuje slobodno pitaj, nisam ni ja neki toliko iskusan ali sam pitao starije, pa sam od svakog nesto spoijo u jedno korisno i nadam se da nisam pogresio .POZDRAV.Confused

Negovan
 Ovako izgledaju moji boksevi za kerove.
Negovan priložio:
dc17.jpg

BRESTOVAC
 negovane ovo ti je super.ja imam dva kera i slicno izgleda kao tvoje.bas je super.ker treba da ima malo daske na podu ako je pod od betona.beton je zimi uzasno hladan.moj kerovi imaju paletu u boks i kada je hladno samo su na nju.jer tu im je toplije.B)
B)epanjel breton.moj pomocnik u lovu!!!

asivica
 za lovca sa NLT-om

asivica
 za lovca sa NLT-om

asivica
 za lovca sa NLT-om

asivica
 za lovca sa NLT-om

asivica
 za lovca sa NLT-om

aca81
 Nije nista narocito ali sam sve uradio sam od prvog siporexa do poslednje cevi bez icije pomoci i zato mo je jos drazi
DOBAR POGLED

aca81
 Evoi46.tinypic.com/6i4swz.jpg
DOBAR POGLED

aca81
 Kasnijei46.tinypic.com/2dt6p9x.jpg
DOBAR POGLED

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Gađanje karabinom LOVNO STRELJAŠTVO 884 14.12.2019. 20:53
Držanje oružja ORUŽJE - SVAŠTARA 161 09.10.2016. 23:28
KRADJA KEROVA !!!! KINOLOGIJA 78 14.11.2014. 17:59
PONAŠANJE I NAVIKE DIVLJAČI DIVLJAČ 33 29.09.2014. 21:03
Kradja kerova-kako se boriti? KINOLOGIJA 151 28.12.2012. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,620,595 posete www.srbijalov.com