Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
charuga
 labradora imas od mene..cim bude.
i on moze u stanu..da ima sosa sta da mazi kad nisi tu..hehehe
..............

arnotije
 Bravo drugari, pravi lovci pozdrav za vasB)
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Lala
 Hvala, drugari, šta da kažem...
Daj Bože da nadjem Mastera, pa da sa zadovoljstvom odbijem vaše ponude.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS

Lala kaže:
Hvala, drugari, šta da kažem...
Daj Bože da nadjem Mastera, pa da sa zadovoljstvom odbijem vaše ponude.
Iskreno to ti najviše želimo, sa kim ćeš inače pivo deliti

strahinja
 imali neko nkd stene na prodaju??

Hunter forever
 Strahinja pregledaj oglase...
marka Engleski poenter marka

Limun
 Moj AS marka tada je imao 4 meseca
http://www.youtub...xvLyg8jm6w
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

LU Aleksandrovo
 Pomoć, ima li neko SOPA da mi pozajmi, na određeno vreme, samo toliko da ga izgladnim i onda ostavim sa ženom jednu noć, normalno vratiću ga nahranjenog.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

vlada lovac

LU Aleksandrovo kaže:
Pomoć, ima li neko SOPA da mi pozajmi, na određeno vreme, samo toliko da ga izgladnim i onda ostavim sa ženom jednu noć, normalno vratiću ga nahranjenog.

Trenutno su zauzeti svi koje znam

Jank

LU Aleksandrovo kaže:

NE RAZUMEM...KADA MENE MOJA ena iznervira sam je izujedam gore od bilo kojeg SAPA...HA HA HAKiss
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

arnotije

Jank kaže:

LU Aleksandrovo kaže:

NE RAZUMEM...KADA MENE MOJA ena iznervira sam je izujedam gore od bilo kojeg SAPA...HA HA HAKiss

E sve zavisi da li zena zna neku od borilackih vestina pa kad te oplete enane pomaze ni copor vukova, samo brze noge mogu da te spasu Pilot
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

DakiNS

LU Aleksandrovo kaže:
Ima bezbolniji način dovedi je kod Lale pa kad joj da naočale konačno će progledati i videti s kim živi i sama otići . Tako se meni desiloPresreanPresreanSmeko

Lala
 Nemoj me više hvaliti, Daki! Grin Grin Grin
Ja sam sa jednim cvikerima učinio dva dobra dela: gospodja sad dobro vidi, a Daki je FREE!!!! Smeko

LU Aleksandrovo
 Bravo

Lala
 NAŠAO SAM PSA!!!!!!!

E sad ide priča: svaku ideju koja mi je pala na pamet u vezi potrage za Masterom, i svaku ideju koju ste mi vi kolege ovde dali, sam probao da primenim. Imedju ostalog sam obišao i obavestio nekoliko veterinara, uključujući i mog prijatelja Slobu, vlasnika veterinarske ambulante 'PET VET', koji vodi brigu o svim mojim ljubimcima, a Mastera vodi od prvog dana od kad je kod mene. Inače smo Sloba i ja lovili par puta zajedno, pa zna mog kera. Dakle, danas me zove Sloba, i kaže da je u svojoj ambulanti video jednu devojku 16-17 godina, sa NKD i da mu pas liči na mog psa. Devojka mu rekla da su oni (valjda porodica) našli psa. Ja doletim u ambulantu, Master kad me je video, poludeo od sreće, a ni ja nisam bio ništa bolji!! Grin Devojka, kad je videla da je to moj pas, tog momenta zbrisala iz ambulante, nisam stigao ni da je pitam bilo šta, ni ja ni Sloba! Jednostavno, bukvalno izletela!
Ovo je deo priče, o nekim detaljima kasnije.

Proveriću još neke stvari sada, najvažnije je da sam našao psa.

arnotije
 Bravo 2 Bravo 2 Bravo 2 KolceBravo 2
Matija Beckovic

Neca92
 E pa Lalo, da castis!!! iveli 4iveli 4iveli 4 Dragoljupe
Sad ga pazi k'o oci u glavi!!! B) Srecno sa Masterom! Daj boze da imas puno lepih i dobrih lovova sa njim!!! B) Bye
Pas
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

LU Aleksandrovo
 Lepo, što je sve na kraju imalo srećan završetak, bez Ramba i američkih marinaca. Isto sam i ja našao tako svog jer je neko prepoznao mog psa, gde je razlika opet kao nebo izemlja ja sam u selu gde me svi znaju a Lala ipak u mnogoljudnom gradu gde izgleda i njega svi znaju, lepo. pokušaj da pronađeš devojčicu, možda ga je i našla i ja sam nalazio pse i dovodio kući dok po njih ne bi došao gazda, a neke sam na žalost morao i da pustim jer se za njih niko nije interesovao.
U svakom slučaju svi smo se pokazali kao specijalci za pronalaženje izgubljenih pasa a u svakom slulčaju i svoju solidarnost.
A ti Lalo ako ustanoviš da je ipak bila ženska u pitanju, pod hitno da Masteru nađeš i jednu prijateljicu.

darkon
 E Lalo bas mi je drago da ste se nasli.Pas

mirko knezevic
 Lalo imao si srece koliko si tezak.B) Grin Eto ti slucajnosti dodjes kod veterinara koji te poznaje a i psa... Ma i to je sad nebitno, Lalo duplu zicu na box,ja bih ti preporucio onu "NEC".... E jedino ako neko ne uzme pa je namerno isece inace ker da je iskrivi ili polomi nema sansi!Smile
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,455,948 posete www.srbijalov.com