Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
blackhunter
 becelj,lepe fotke...pozz...
dobar pogled...lovac

slavko75

charuga kaže:

Jank kaže:

zoranp kaže:

Ostale muškarčine samo da znate da žene vole kad brkovi žare..DimGrin

OVAKO STOJE STVARI:
U lov na mame idemo mi "ratni" veterani...Daki, Lala i ja mi smo treći poziv, Ja sa nama kao pojačanje vodim moje sestriće...Mirka...Limuna...Slavka ...Sremca...i Zorana.....

Ovu mlađu grupu predvodi moj imenjak Browni ...on je sad diplomirao..mislim dečko je u formi....a za ovu mladjariju i ne brinem ti pucaju u svim vremenskim prilikama...ha ha ha ha ha .....Grin....Smeko....Smean

je li ti "sestrice",a ja???
pa ima li to smisla da idete u stetu bez mene???
a sremac i slavko moja generacija

nije zaboravio misli jank i na charugu preskocio da napise xaxaxaxaxaxa
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Jank
 Charuga ....izvini i ti si moj sestrić breeee...nego se ostarilo pa nisam se svih setio samo da dodam Daki Lala i Ja mi smo treći poziv a vi ste drugi poziv....vi prvi idete u vatru a mi veterani ćemo da vam držimo sveće...ha ha ha..GrinSmekoBye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

urosVA
 djordje lepe fotografije,svaka cast Bravo 2...izbaci jos neke slobodno ako imas Grin pozdrav
Harmonika Kolce

charuga
 ja taman mislio da joj pravim kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_6.gif
neka,neka jank proci ces kao ovaj jahac kolobok.us/smiles/artists/laie/Laie_42.gif
..............

Lala
 Diskusija je otišla poprilično off topic. Batalite više priče o mamama i ćerkama, i ostalo zezanje. Da se uozbiljimo.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

aca
 Van temeNazad na temu

DakiNS

Lala kaže:
Brate Slavko, pa eno u pričaonici samo nazdravljaju, samo sevaju ture pića Smeko
A da si video današnji susret mene i Mastera! Ne zna se ko se više blesavio od sreće, čak su i moji cvikeri stradali GrinGrinGrin
Lalo sada me brine drugo kako ćeš bez cvikera

Bacelj Djordje
 hvala drugari ja zaista uzivam u psima koji vrede paznje i svaki izlazak sa njima je posebna prica nisam znao kako se slike postavljaju pa mi je kolega zoran p to pojasnio tako da sad nije prpblem jer je moj pas zaista dobarKuca
BACELJ DJ

Jank

Bacelj Djordje kaže:
pozdrav drugariBye lalo drago mi je da si nasao svog psaHarmonika
evo koja slicica iz danasnje setnje

i56.tinypic.com/290sw0k.jpg

i55.tinypic.com/1z5url4.jpg

orđe lepi kerovi nema šta a za mene je nemac kralj ptičara....Bye

blackhunter
 Bacelj,ne sumnjam da je dobar....sto se i po fotkama vidi...medjutim mnogo bi bilo bolje kad bi mogao da vidim psa uzivo...i ne samo tvog vec sve pse sa foruma.....trebalo bi da organizujemo jedno okupljanje clanova foruma i da svako povede bar po jenog svog vernog pratioca....pa da svi zajedno uzivamo u njihovom radu...nije bitna rasa,vazno da je dobar lovac..pozz
dobar pogled...lovac

Jank
 blackhunter Dobar je ovaj tvoj predlog i ja bih voleo da se negde sastanemo u pratnji svojih vernih pomoćnika ali to je malo teško ostvarljivo, lako je meni da sednem u auto i prevalim stotinak i više km ali kada i psa treba da povedeš na put stvari se komplikuju...Potreban je Box ili korpa za prevoz pasa a to malo ko ima sem odgaviača koji stalno putuju po izložbama i smotrama pasa....Bye

Bacelj Djordje

blackhunter kaže:
Bacelj,ne sumnjam da je dobar....sto se i po fotkama vidi...medjutim mnogo bi bilo bolje kad bi mogao da vidim psa uzivo...i ne samo tvog vec sve pse sa foruma.....trebalo bi da organizujemo jedno okupljanje clanova foruma i da svako povede bar po jenog svog vernog pratioca....pa da svi zajedno uzivamo u njihovom radu...nije bitna rasa,vazno da je dobar lovac..pozz

to bi bilo skroz dobro ali verovatno nemoguce skupiti nas na jedno mestoBravo
ja i zoran p smo bili krenuli po srbiji da obilazimo ljude koji su predstavljali svoje pse na raznim forumima
nebi mogo da verujes gde ljudi drze svije pse pa smo odustali tu turneju zbog daljnjeg razocarenja od sad idemo na samo proverena mesta
ja svoje pse drzim u lux varijanti sto se tice druzenja ja sam uvek za
BACELJ DJ

urosVA
 I ja sam za neko okupljanje,kada se vreme prolepsa,npr moze i u leto!iveli
Harmonika Kolce

alex
 Bacelj Djordje lepi psi bravo
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

DakiNS

Jank kaže:
Charuga ....izvini i ti si moj sestrić breeee...nego se ostarilo pa nisam se svih setio samo da dodam Daki Lala i Ja mi smo treći poziv a vi ste drugi poziv....vi prvi idete u vatru a mi veterani ćemo da vam držimo sveće...ha ha ha..GrinSmekoBye
Nemoj tako Jank ipak su oni slabi za nas . Ono što oni rade sat dva vremena mi smo se toliko ispraksirali da smo za minut gotovi.

aca
 haha daki Smeko

Jank

DakiNS kaže:

Jank kaže:
Nemoj tako Jank ipak su oni slabi za nas . Ono što oni rade sat dva vremena mi smo se toliko ispraksirali da smo za minut gotovi.

Daki malo sam izvodio šale, ali naš drug Lala kaže da smo mnogo skrenuli sa teme ja to poštujem, vraćamo se na temu nemačkih kratkodlakih ptičara...Bye

Sale Voban

blackhunter kaže:

Zemljak dobar ti je ovaj predlog nego nemam šta da izvedem trenutno Smile,
daj neku sliku od kerića da vidim kako napreduje.

Lalo, divnu vest sam pročitao na prethodnim stranicama, isteraj to do kraja i želim ti puno lepih trenutaka i lovova sa tvojim ljubimcem!

Pozdrav

huntinggirl1
 moj predlog, pa da se vratimo na temu,

revija naših ljubimaca, na proleće u Bečeju,
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,455,921 posete www.srbijalov.com