Susreti i druženja "forumaša"
|
saja rudnik |
Objavljen 03.12.2012. 19:02
|

Stari član

Upisa: 224
Pristupio: 11.06.2010. 08:48
|
Kada gledam ove vase postove,citam vase napisane strane,gledam slike sa druzenja,5.dana mi je toplo oko srca i sve mi je lepo.Tako da mi ova tudjina nepada tesko uopste.Svaka cast na ovakvim druzenjima,nadam se da ce te doziveti jos puno takvih i nadam se da cu u nekoj buducnosti ucestvovati na nekima od njih.
Saja Rudnik
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 03.12.2012. 19:04
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Lala kaže:
Lala kaže:
Takodje molim za sličku odevanja lovaca u stilu čuvenog stiliste Piškaća...
Dakle, anonimni dobrotvor nam je prosledio ovu sliku, čuvenog manekena još čuvenije škole mode 'B. Piškać - underwear', nevidjenog stila i elegancije. Ovaj put u reprezentativnom primerku zimskih duks gaća (postoji i letnja verzija, ali to nosi samo osnivač škole!). Slika je malo lošijeg kvaliteta, jer je slikano kradom, pošto se tvorac modela gaća boji da mu neko ne mazne patent!
Brat Sremac 66-75, u najnovijem modelu dukserica, specijalno izradjenom za predele istočne Srbije:
Pa gde se denu slika Lalomire, garant je neki od admistratora sklonio..će te još banuju crni Lalo!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 03.12.2012. 19:04
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Zoki evo još malo lepote
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 03.12.2012. 19:05
|

Lovčina

|
saja rudnik kaže:
Kada gledam ove vase postove,citam vase napisane strane,gledam slike sa druzenja,5.dana mi je toplo oko srca i sve mi je lepo.Tako da mi ova tudjina nepada tesko uopste.Svaka cast na ovakvim druzenjima,nadam se da ce te doziveti jos puno takvih i nadam se da cu u nekoj buducnosti ucestvovati na nekima od njih.
Sajo samo doleći i pazi gaće!!!
PS..kradu čokolade ko ludi!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.12.2012. 19:07
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Zašto se na svakoj drugoj slici onaj Indjijanac drži za glavu?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
nenadx |
Objavljen 03.12.2012. 19:07
|

Moderator

Upisa: 2282
Pristupio: 16.10.2009. 18:15
|
to je lov...šale,klopa...izlazak u prirodu...,samo kačite slike i kucajte šta je ko radio
Dobar pogodak
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.12.2012. 19:09
|

Moderator

|
Joooojjj Nenade, kad bi se to moglo preneti! To je na svakih 30 sekundi po jedna pizdarija, veruj mi!
Meni su na kraju pokušali i pušku da ukradu, a Daki se tek kod Beograda setio da mu nema šešira! 
U mejduvremenu je nestao jedan zatvarač od karabina, a čokoladice su verovatno onaj Toza Vampir i Sava Savanović pomažnjavali!
Pošto sam bio malo bolestan, Sremac je pokušao da me zamrzne tokom putovanja, kako bi me odmah isporučio direkt na groblje u NS, u hladnjaču, da ne moraju dva puta da me vozikaju tamo-amo, a kad sam malo zaspao, čini mi se da sam čuo kako razmenjuju recepte za koljivo (žito) za daću...
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
nenadx |
Objavljen 03.12.2012. 19:13
|

Moderator

Upisa: 2282
Pristupio: 16.10.2009. 18:15
|
ma verujem..gde je dobro društvo,tu je dobar provod,...iskvariće te mangupi
Dobar pogodak
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 03.12.2012. 19:14
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Daki je dobro prošao....ja sam prošle godine zaboravio PUŠKU!
PS
A i ove sam zaboravio kačket kod Inđijanca...

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
zoranp |
|

Lovčina

|
...i na kraju tek kad su me ostavili na dočeki nji dva hrabri lovac Jura i drakula from Idjija, mašu cipiripijima iz auta, a u povratku bacaju iz auta omote od čokloda da ih ja nalazim i kupim, kao i svaki savestan lovac, ljubitelj prirode!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
saja rudnik |
|

Stari član

Upisa: 224
Pristupio: 11.06.2010. 08:48
|
Au...Vidim ja da ce se tu voditi ljut boj oko cokolade..lele..Koliko vidim i Sremac nije imun a ni Indijanac..Bice veselo...Samo to cuveno Nestinsko vino ako neizvadi situaciju.. ..Ja naravno nosim sta drugo nego Aparat za pravljenje SUMADIJSKOG CAJA a nadam se da ga svi volite.Ako se konzumira u velikim kolicinama izaziva umor,zamor,nekordinisane pokrete,kod nekih bauljanje i padanje u nesvest.Od mog aparata za pravljenje ujutru neboli glava i moze se ici pravo na ceku bez ikakvih nus pojava..he..he..
Saja Rudnik
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.12.2012. 19:18
|

Moderator

|
Sremac je lovio sa/čmarom!!!!! I to rafalno!!
Čulo se tokom noći!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 03.12.2012. 19:20
|

Moderator

|
zoranp kaže:
...i na kraju tek kad su me ostavili na dočeki nji dva hrabri lovac Jura i drakula from Idjija, mašu cipiripijima iz auta, a u povratku bacaju iz auta omote od čokloda da ih ja nalazim i kupim, kao i svaki savestan lovac, ljubitelj prirode!!
Ti si to skupljao da oližeš ono malo čokolade što ostane na pakovanju!!! Ekolog, malo sutra! A oni su ti bacali papiriće, da bi ti lakše našao put do kolibe, na čokoladu radiš kao krvoslednik na krvni trag!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 03.12.2012. 19:25
|

Admin

|
Izvinjavam se članovima ovog foruma!
Šta reći - B A B U N I
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 03.12.2012. 19:46
|

Admin

|
saja rudnik kaže:
Au...Vidim ja da ce se tu voditi ljut boj oko cokolade..lele..Koliko vidim i Sremac nije imun a ni Indijanac..Bice veselo...Samo to cuveno Nestinsko vino ako neizvadi situaciju..  ..Ja naravno nosim sta drugo nego Aparat za pravljenje SUMADIJSKOG CAJA a nadam se da ga svi volite.Ako se konzumira u velikim kolicinama izaziva umor,zamor,nekordinisane pokrete,kod nekih bauljanje i padanje u nesvest.Od mog aparata za pravljenje ujutru neboli glava i moze se ici pravo na ceku bez ikakvih nus pojava..he..he.. 
Sve može!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 03.12.2012. 19:51
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
neki juče u lovu nisu imali lovačku sreću da vide i odstrele divljač,ali danas su ultrasrećni što nemogu da prebacim slike sa telefona,jer ima tu svašta da se vidi,a posebno će biti zanimljiva fotografija na kojoj se vidi kako Zoran Popović donosi Lali kafu u krevet ili kako je izgledao trenutak atmosfere kada su Sremca uhvatili da u džepu iznosi pohovane paprike u salveti,a o exclusivi kako je Lala sveže izgledao nećemo.
Daki pita se moj Branko zašto mu se nejaviš kad prolaziš kroz Rabrovo

|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 03.12.2012. 19:58
|

Admin

|
Nije samo spakovao paprike nego i neke koskice da ima dok je na čeki za grickanje, a i duže traje
Indjijanac to o Zoranu Popoviću kako nosi kafu Lali u krevet treba sa sve slikom da se stavi na naslovnu stranu. A jel imao salvetu prebačenu preko ruke
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 03.12.2012. 20:02
|

Admin

|
Zanči i Zoran Popović je nakon Čeriniča shvatio da je Lala GLAVNI!

|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 03.12.2012. 20:03
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
ovo nije scena iz filma TITO I JA,ovako su izgledali Bapovci,usput svašta se sazna na ovakvim druženjima,recimo nisam znao da u Bap u lovačkom društvu nisi mogao da se učlaniš i položiš lovački ispit ukoliko nenaučiš osnovnu stvar(da nosiš duks gaće i leti i zimi kao predsednik),medjutim ostao je nekim piškaćovim pionirima taj nauk pa sad su u drugim LU al dukserke se nose
|
|
|
|
golf071 |
Objavljen 03.12.2012. 20:04
|

Veteran

Upisa: 891
Pristupio: 05.11.2010. 19:43
|
DakiNS kaže: