Postovane kolege imao bih jedno pitanje imam kerusu staru pet godina i sad je pocela dlaka da joj ispada sa ledja i to naglo veterinar mi je rekao da joj dam ribu al cini mi se da nema efekta
kolega dance i jedan moj drug ima isti prolem sa kujom iste starosti veterinar kaže da je alergija na ujed buve mora strogo na vreme da se zaštićuje.
Evo ja nisam imao sta da radim pa sam napravio jedan video mojih pasa i njihov rad
Ovo je prvi deo uskroo ce biti i drugi
Ima ostrodlakog i ostalo su kratkodlaki pticari....nadam se da ce vam se svideti
Mala pomoć oko snimka za kolegu i "komšiju".
Odličan je Isko. Lep eksterijerno, a koliko vidim isti je takav i u polju.
Gledao sam ga sad u Jagodini. Čak mu i dugačak rep lepo stoji. Jedina zamerka po meni nešto svetlije oko, koje će svakako još potamneti, ali to je sitnica, pored svih ovih pozitivnih osobina, i zaista je primerak oštrodlakog za poželeti.
Pozdrav.
darkon kaže:
Mala pomoć oko snimka za kolegu i "komšiju".
Odličan je Isko. Lep eksterijerno, a koliko vidim isti je takav i u polju.
Gledao sam ga sad u Jagodini. Čak mu i dugačak rep lepo stoji. Jedina zamerka po meni nešto svetlije oko, koje će svakako još potamneti, ali to je sitnica, pored svih ovih pozitivnih osobina, i zaista je primerak oštrodlakog za poželeti.
Pozdrav.
prelep pas svaka cast kolega,svako bi pozeleo ovakvog psa
Hvala kolege ,trudicemo se jos vise zbog vasih pozitivnih komentara..
darkon--Hvala na pomoci oko snimka,,nesto kod mene ne funkcjonise..Sto se tice Iska slazem se sa tobom..Prilikom odabira znao sam da ce imati nesto svetlije oko s obzirom na boju dlake ,uzeo sam ga zbog drugih odlika i za sada sve ide u zeljenom pravcu .Bilo je u njegovom leglu i stenaca sa tamnim okom ali imali su druge falinke pa sam se odlucio za manje zlo.On ima srednje tamno oko ali na ovakvu pigmentaciju leglo bi samo ekstra tamno..
Posto svi moji ostali psi iz odgaivacnice imaju tamno nadam se da cu daljim uparivanjem da popravim i taj detalj..
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
Hunter_lovac Offline
· 25.07.2025. 12:56
Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6