"Vojvođanski lovac" doo
|
Sremac75 |
Objavljen 18.12.2012. 21:07
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Sremac75 kaže:
Poštovane kolege lovci, da li je ova tema toliko opasna da se svi nešto bojite da na njoj pišete?
Još nije dokazano, a možda nikada ni neće, da je "Vojvođanski Lisac" doo neko kriminalno udruženje ili neko kriminalno privredno društvo za pranje novca, tako da smatram da nema potrebe da se bojite pisanja na ovoj temi!
Pa, jbt, radi se samo o g.Milenku Skupa Školarina A Ne Zna Se Gde Radi I Prima Platu, a ne o nekom prevejanom kriminalcu!
Zato ...izvol'te!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 18.12.2012. 21:09
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Eto već po godine ne stižu da proteraju razno razne falsifikatore iz LU, jednostavno divljač je prioritet eto nam najboji primer iz Margite
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 18.12.2012. 21:29
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
ako misliš na Indjijskog kvazilovočuvara,varaš se čovek je obećao da će sad stvarno završiti školu i upisao je sad u Sr.Mitrovici za šumara,a kad završi ima da bude super lovočuvar,pa kad se on i upravnik lovišta g.Milenko prošetaju lovištem,ima da bude milina,samo neznam kako će da se učlani u lovačku komoru kad u uslovima traže uverenje da se nevodi krivični postupak protiv kandidata,a protiv ovog se vodi pod brojem.... ,a i moraće da se zamisle u komori kako sad to,imao čovek diplomu za šumarskog tehničara,a sad ima i za šumara IIIstepen.
Ustvari šta to ima veze sad trenutno imamo lovočuvara glumca koji samo papirološki pokriva to radno mesto dok dozvole za lov grupovodjama deli kvazilovočuvar koji je bio prvobitno zaposlen sa falsifikovanom diplomom,a usput je napravio i jedan pečat LU onako za svoju dušu da ima,i još zaboravio da ga preda kad je predavao dužnost novom predsedniku,i onda onaj brezobrazni sekretar slučajno otkrije da su plaćena 2 pečata kad je novo udruženje izradjivalo iste.ŠTA LI ĆE TEK ČOVEK SKLON TAKVIM STVARIMA DA POPUNJAVA U DOZVOLE ZA LOV KOJE SU MU POVERENE?
A i novi lovočuvar još nije na listi članstva u Lovačkoj Komori Srbije?a baš je čovek uverio upravnika lovišta da se učlanio u komoru.
al su ljudi hrabri kad tako imaju poverenja da se potpišu na neki dokument za koji zalažu svoju licencu
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 18.12.2012. 21:34
|

Admin

|
pazi se samo ti službenog kurabina, jel on u prostorijama Lu ili je još uvek privatno
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 18.12.2012. 21:44
|

Lovčina

|
pa stoji po odluci UO kod fazaneriste(privremeno nkv lovočuvara),jer lovočuvara koji je trenutno zaposlen niko još u Indjiji nije video od konkursa a evo prodje 2 mesec,nema čovek razloga da dolazi kad je sve u redu,verovatno su razradili neku strategiju da u slučaju neke lovokradje lovočuvar krene brzo u akciju,a fazanerista sa karabinom i nivom koju je prodao LD još dok je bio predsednik,krene u susret i tako uhvate krivolovce.........i onda lovac ubije vuka i iz njegovog stomaka izvadi baku i crvenkapicu
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 18.12.2012. 21:47
|

Lovčina

|
predložiću na prvom UO LU da raspišemo nagradnu igru i kupimo novog juga onom ko u indjijskom lovištu sretne lovočuvara ili upravnika lovišta.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 18.12.2012. 21:55
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Indjijanac kaže:
A i novi lovočuvar još nije na listi članstva u Lovačkoj Komori Srbije?a baš je čovek uverio upravnika lovišta da se učlanio u komoru.
al su ljudi hrabri kad tako imaju poverenja da se potpišu na neki dokument za koji zalažu svoju licencu 
Pa kako nije na listi članstva u Komori, a polagao za licencu?
Ne kapiram ništa!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 18.12.2012. 22:00
|

Lovčina

|
a gde si ti to video ,čuo ili od koga da je on polagao za licencu?
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 18.12.2012. 22:02
|

Admin

|
Lalo džaba si okačio ono na naslovnu . To onima u Indjiji ne treba.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 18.12.2012. 22:39
|

Moderator

|
Indjijanac kaže:
a gde si ti to video ,čuo ili od koga da je on polagao  za licencu?
Pa jel obeć'o da će da položi?
Dok ne položi, iznajmi licencu od onog novog.
A upravnik volišta, tj. lovišta, toleriše, i svima dobro!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 18.12.2012. 22:46
|

Admin

|
Ma obećavao je on svašta kao i upravnik još kao pionir , pa kao omladinac pa u vojsci (a možda i partiji). Takvi su progledali kada su ukinuli jednopartijski sistem i uveli demokradiju
Obećanje ludom radovanje
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 19.12.2012. 06:53
|

Lovčina

|
iskreno se nadam da će se ova situacija u Indjiji normalizovati,tako što će se upravnik lovišta možda dosetiti da dozvole za lov izdaje lovočuvar a ne lice koje nema moralnog kredibiliteta kod lovaca i koje voli da se igra s papirići i pečatčići.
dok god takav lik stoji pred strojem i rasporedjuje lovce gde i šta da love,ljudi će se gledati u čudu jer su zbunjeni onim što pokazuju činjenice i splet okolnosti,pogotovo što je i šumarski inspektor izvršio delimičnu kontrolu gde je pogledao samo ugovor o radu sa novim lovočuvarom i potvrdio da je sve u redu
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 19.12.2012. 07:14
|

Lovčina

|
Lala kaže:
Indjijanac kaže:
Pa kako nije na listi članstva u Komori, a polagao za licencu?
Ne kapiram ništa!
izvinjavam se Lalo da pojasnim:na konkursu za lovočuvara krajem 10/2012 pojavili su se 5 kandidata,od kojih je jedan doneo na uvid licencu,a 2 su dostavili brojeve licenci koji se nalaze na spisku licenciranih LKS,1 je član komore,nije još polagao,a ima radno iskustvo u struci i ovaj kog smo primili koji nema licencu,rekao je da se učlanio u komoru,a nema ga na spisku i posle 2 meseca i nema radno iskustvo,ali je rekao da će da "radi"bez naknade 3 meseca,samo doprinose da mu platimo,obzirom da je rekao da živi u Sremskoj (Rači)Mitrovici odma se moglo predpostaviti kako će biti prisutan u radu
čovek lovočuvar posle 2 meseca rada u lovištu još nije obišao lovište,a šta ima od ivljači u lovištu nezna,tereni i karta lovišta su mu nepoznati,al nema veze sad će oliver položiti za lovočuvara,pa licencu i nema sekiracije,stići će se sve do 01.04.2013
TOLIKO O TOME KAKVA JE SITUACIJA KAD SE POJAVITE NA KONKURSU SA ZAVRŠENIM KVALIFIKACIJAMA!!DALI OVI LJUDI KOJI REDOVNO ZAVRŠE ŠKOLU I LICENCIRAJU STRUKU UOPŠTE IMAJU NEKU SVRHU TOGA ILI SU DŽABE KREČILI!?!
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 19.12.2012. 08:16
|

Moderator

|
Indjijanac kaže:
...i ovaj kog smo primili koji nema licencu,rekao je da se učlanio u komoru,a nema ga na spisku i posle 2 meseca i nema radno iskustvo,ali je rekao da će da "radi"bez naknade 3 meseca,samo doprinose da mu platimo...
Razmišljam da se prijavim na konkurs za arhitektu, i da lepo KAŽEM da imam licencu za projektovanje zgrada, pa će me sigurno primiti.
Koliko ja znam, na konkursima se podnosi DOKAZ o ispunjenju uslova, a ne gadjanje obećanjima i izjavama.
Verujem da vaš upravnik lovišta sigurno nije imao neku primedbu na prijem ovakvog stručnjaka?
A ko vodi i potpisuje dnevnik lovišta?
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Evodija |
Objavljen 19.12.2012. 10:29
|

Stari član

Upisa: 499
Pristupio: 27.06.2012. 21:59
|
Lako je tebi kada su kod tebe u LU svi "LICENCIRANI" ,od preCednika do fazaneriste. Mogu da se igraju "ŠAPCA - LAPCA, ko se najlepše namesti." 
Možda LU "Inđija", NEPLAĆA ništa VL DOO jer im odrađuje a da se nezna kako?
Da vidiš bajnu inspektorku (lovnu) kako u drugim LU viri u papiritji. |
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 20.12.2012. 07:53
|

Lovčina

|
u pravu si do sada smo platili samo 1/4 ugovorene obaveze,šta ćeš nema se novca za tu namenu, ali to nije razlog da g.milenko neobraća pažnju na dešavanja u našem LU,jer ipak je on direktor na preduzetje koje nam je upravnik lovišta,osim ako što kažeš nije u nekoj interesnoj ili sličnoj vezi sa našim kvazilovočuvarom?
evo još jedan primer,da nebude puno sve od jednom,imamo poznati recept,svaki dan po jedan delikates, na ime naknade za korišćenje divljači bila je uplate od 30% od proletos,a sada zbog konkursa za dodelu sredstava PSPŠV uplaćeno je i preostalih 70%,pošto je odlukom preCednika LU odredjen fazanerista za ažuriranje dokumentacije i odnose sa nadležnim organima u vezi konkursa,fazanerista je i odneo potpisan nalog za uplatu preostalog dela naknade za divljač,vidim po iznosu da nije ni blizu onom delu od 70% koji je bio oko nekih 12.000 dinara,a nisam se setio da pogledam i račun,možda je prebacio na svoj tekući znate onu krilaticu OČEKUJTE NEOČEKIVANO.čovek voli da se igra s papiritji i pečatčići rekao sam vam.
toliko za danas rekli smo svaki dan po jedan delikates radi lakšeg varenja!
usput ovih dana će nekoliko medija preneti ovu situaciju,uputio sam ih i na mog preCednika LU i na direktora na preduzetje koje nam je Upravitelj lovišta što bi rekli,čisto radi parlamentarnosti da nebude samo jedan priča.
e milenko,milenko pazi se indjijskih lovočuvara da nedobiješ mesto nadimka nadimak zelenko
[movie=youtube]SelokkpW4x0[/movie]
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 20.12.2012. 07:59
|

Moderator

|
Oooo, pa kanda će biti interesantno!
Mogu misliti kakve će izjave dati za medije (ne)odgovorni, koje pominješ!
Na vidiku je izgleda još jedan lep set komentara na forumu.
A možda ste dobili neke pare iz Fonda za lovstvo, pa taman da pokrijete dug prema VL - jes' da to baš nije dozvoljeno, ali ionako niko ne kontroliše namensko trošenje sredstava iz Fonda, a kada je u pitanju VL, onda se može i zažmuriti na oba oka!
Šta ćeš, kad su ovi iz nadležnih organa bolećivi kada je u pitanju Milenko & co!
Što bi rekao , 'dobri smo sa Andjelkom'!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 20.12.2012. 08:08
|

Lovčina

Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
...ili da ne dobije duge uši možda...
O temi LU Inđija i o ovom vašem Sir Oliveru pisano je i što je još najgore postoje pisani, dakle materijalni dokazi da je čovek falsifikovao diplomu, da se vodi krivični postupak protiv njega, tako da stav VL d.o.o po ovom pitanju stvarno dovodi do pitanja: da li je neko normalan ili lood? i ali stvarno.
VL d.o.o bi kao Upravnik lovišta i sam predsednik trebali, kao poslodavac, u skladu sa Zakonom o radu, čl. 165. da donesu rešenje o suspenziji dok traje krivični postupaki i da se sačeka ishod istog, a ne da tom liku još dozvole da radi, deli dozvole...i to sve zbog toga što je inspektorka rekla da je sve u redu.
Koliko ja znam, ona je šumarsko-lovni inspektor a ne inspektor za rad i radne odnose, što su gospoda Jovelić i Lero pa bi valjalo njih konsultovati možda oko radnih odnosa.
Sa druge strane, ako se zna da se poziva na prijateljsvo sa G-dinom Anđelkom Lazarovim iz PSPŠV, a ovaj je opet šef šumarsko-lovnoj inspektorki, a pri tom se zna da su i ona a i iz Rume, neke stvari postaju jasnije.
"Vrana vrani oko ne vadi" kaže naš narod, a kaže i "Ne diraj me - ne diram te"
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 20.12.2012. 08:12
|

Lovčina

Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
A što se tiče pravdanja sredstava...pa nisu se pravdala ni neka veća sredstva koje je direktno dodeljivalo Ministarstvo u opštini Šid a odnosilo se na subvencije za višegodišnje zasade vinograda od kojih su se novaca neki u Šidu jako obogatili, kupovali stanove...itd, a kamo li Lalo da se kontroliše ta "crkavica" iz Fonda.
Pogotovo u situaciji kada sad imamo otvoreni raskol između R. Srbije i APV u strukturma vlasti... Čisto sumnjam prosto ne verujem da će PSPŠV da kontroliše da li su pare namenski ili nenamenski potrošene ako se radi o LU koja su simpatizeri aktuelne pokrajinske vlasti...i tako to.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 20.12.2012. 08:26
|

Moderator

|
Simpatisanje jedne političke garniture nema (ili ne bi trebalo da ima) ama baš nikakve veze sa namenskim korišćenjem sredstava.
Da li je iko ikada video neki izveštaj ko je, za koje namene, i koliko dobio novca iz tog Fonda za razvoj lovstva (bilo da se radi o republičkom ili pokrajinskom nivou)? To su pare koje su uplatili bukvalno svi lovci u Srbiji, a pare deli država po konkursu, pa mi je ovo pitanje jako interesatno, jerbo postoji mogućnost da se 'bolje ogreju oni koji su bliže vatri', a obzirom da je u zemlji Srbiji sve moguće, ondaK bi valjalo da ovi konkursi budu što transparentniji.
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|