Ja samo da se upisem ovde,moram da dam komentar..ja sam iz Plane i svi znaju ko je setic i sta sve radi taj gospodin,tako da nemoj molim te da govoris uz duzno postovanje na njegove rezultate o njegovim rezultatima jer mnogoo ljudi zna cime se on bavio!! tako da ne znaci nista to sto te ljudi poznaju!!
HANTER kaže: Moram da postavim par pitanja takmičarima, prvo
- Kakvi su bili sendviči za doručak,
- Da li je istina da se lovilo pored kanala i da nije imalo ni malo otvorenog terena da se ker rastrči?
- Da li su psi bili toliko loši pa je samo par lovaca imalo divljač (dva) i kako to da za državno prvenstvo bude teren siromašan divljači?
-Da li ste posle takmičanja bili na svadbi sa maladine ili mladoženjine strane pošto sam čuo da se u lovačkom domu organizovala svadba pa lovci nisu mogli da uđu nego su bili napolju
A što se tiče tebe Slavo mislio sam da si stvarno na strani LSCS, ali mislim da se odričeš nas kad prvo daješ podršku ovom takmičenju i verifikuješ ga, a dobro znaš da nama lovcima koji smo iz LSCS nije bilo dozvoljeno da učestvujemo, a većina nas je održala izborna takmičenja, i ja sam u mom udruženju prošao, ali mi nije bilo dozvoljeno da učestvujem na regionalnom u Lapovu, koje kako sam čuo nije bilo održano, a ko je prestavljao region i na osnovu čega neznam.
axaxaxaxaxa pa bre ovo takmicenje preslo sada u seoski vasar isli da se malko prosetaju po kanali pa posle na svadbu! pa kakva je to organizacija bre ljudi moji??
E sada da ja dodam nešto dosta je bilo prozivki i ostalog a nije trebala tema ni da se otključa mene kao obicnog lovca ne interesuje ni odgaivačnice ni ko je koga sa oproštenjem z.....o ,ko je kako radio ,mene zanima šta mogu da naucim na ovom podforumu o lovačkim kerovima koji su naši verni pomoćnici u lovu ,i zato bih vas upozorio da prestanete sa ovakvim upisima ,videli ste i anketu na forumu ,uskoro ce ovo biti samo prošlost ,za ovakve upise i prepucavanja ,prozivke imate PP,ne moramo mi obicni lovci koji nemamo nikakve koristi od vaseg "vađenja" očiju da trpimo sve ovo
Tema ide pod ključ ponovo. A nadam se da će Admin tim odlučiti da se obriše ovakva kinologija sa ovog foruma od koje ovakvom kakva je mi obični lovci nemamo nikakve koristi.
Smešno je što državno prvenstvo u Bečeju komentarišu ljudi koji nisu tamo bili, i koji imaju saznanja iz druge ruke; ko im je, šta i kako preneo, to je njihova stvar. O jednoj istoj stvari sam ja lično čuo barem tri različite verzije! I nisam hteo da komentarišem, jer nisam bio prisutan! Isto tako sam čuo nešto i za Požarevac (pomenuto je ovde), ali ni to neću da komentarišem, nisam bio i nisam video, šta da ja tupim tu nešto?
Još smešnije je da na temi 'St.Hubert' Aca Velika Plana pominje mešanje maltera, kolibu, dodelu lovišta, broj divljači u Starom Selu, omiljenost ili neomiljenost nekog u V.Plani i okolini, ko je koga zavrnuo, da li Slava nešto radi ili se hvali rezultatom prethodnika (a ja lično video da pada na nos od posla, i ja lično mu zamerio što toliko energije, živaca, vremena i SVOG novca troši)... Takvi upisi su totalno off topic, i nije im mesto ni na ovoj temi, a bogami ni na forumu.
Slava ga je istolerisao, to je njegova volja; ja sam te Aco opomenuo već dva puta, sada si već preterao! Ideš ponovo na hladjenje, pa se smej bilo čijim naporima, trudu i radu, i Slavinim i Sanjinim i bilo čijim, a ti sam nemoj ništa raditi! I nazivaj državno prvenstvo seoskim vašarom, ali na drugom mestu; time si uvredio i sve takmičare, i sudije, i organizatore, i goste... Ako nisi svestan šta pišeš, onda ni ne treba da pišeš!
Ban 7 dana, a razlog je u tvojim upisima, koji su totalno nedobronamerni, ismevaš se svemu i svačemu, komentarišeš admine, forum, druge članove, sve redom si na tapet stavio, niko ti ne valja i niko ne zna kako treba, jedino si ti bezgrešan, valjda zato što ništa ne radiš, pa ne možeš ni da pogrešiš.
Kakva je bila organizacija St.Huberta, to su mogli čelni ljudi svih saveza da se uvere na licu mesta, i da daju svoju ocenu, za koju su merodavni; primedbi na licu mesta na organizaciju ili na sudjenje nije bilo, koliko ja znam!? Takmičenje St.Hubert se organizuje po okriljem LSS/LSV i KSS/KSV; njih i vaš savez LSCS pitajte zašto nisu našli modus, da svi lovci učestvuju? Neka se bre dogovore već jednom, u interesu lovaca, a ne ovako!
I samo da ispravim Slavu: Sanja nije bila sudija ni u jednoj bateriji, bila je u organizaciji takmičenja.
Dokle bre više da se u svakom drugom upisu pominje Šestić? Ako imate nešto sa tim čovekom, rešite to sa njim, živite u istom gradu, u istom LU ste članovi, ako se ne varam? Da nećete možda sastanak vaše sekcije ili LU, da držite na forumu? Pustite bre tog čoveka na miru, ako imate dokaze da je nečasno ili nezakonito radio, to iznesite 'tamo gde treba'. A ne ovde paušalno pisati 'svi znaju', 'sve se zna', i sl. Šta se to bre 'sve zna', i šta to 'svi znaju'? Napišite konkretno, ako imate petlju i dokaze, pa ako nemate dokaze, neka vam sašije tužbicu za narušen ugled, pa ćete se naučiti šta možete pisati, a šta ne!
Sniper, svaka čast za zaključavanje teme, ja sad dodjoh sa posla, imam šta i da vidim! Temu sam otključao sa najboljom namerom, i upozorio da će biti ponovo zaključana, ako krene kako je krenulo, ali džaba.
PRVENSTVO SRBIJE, LKK St.Hubert Bečej, 10.12.2011.
Muška ekipa:
vlasnik-vodič ime psa rasa JR ekipa bodovi
1. Novica Spasojević Laro NKD 803490 Vojv. Odl. 83 I
2. Goran Šestić Brik NOD 75502 J.L.r Odl. 97 II
3. Dušan Bajić Belka NKD 807176 Vojv. Odl. 89 III
4. Miljan Vujović Ajaks NKD 806898 Vojv. Odl. 86 IV
5. Miomir Ranković Dik EB 83098 Vojv. Odl. 76 V
6. Srđan Marković Beta NKD 717207 I.L.r Odl 76 V
7. Marko Savić Giovinco del Rade Savić NKD 718669 rep.Srb. Odl. 75 VI
8. Boban Anđelković Zola del Cakić NKD 716804 C.L.r Odl. 75 VI
9. Nenad Ilić Blu-Bel NKD 715988 Bg.L.r Odl. 70
10. Bojan Kojadinović Aldo NKD 718576 Z.L.r Odl. . 68
11. Marko Jovanović Gina NKD 804787 rep.Srb. Vr.dob. 65
12. Dejan Vasić Gricko NKD 701768 Ist.L.r Vr.dob. 63
13. Radoslav Vukajlović Bek NKD 804284 Vojv. Vr. dob. 56
14. Ivan Ilić Jetta Forest Ezes E.B. 708905 C:L.r Vr.dob. 51
15. Miloš Radovanović Ziko 706040 Bg.L.r Vr. dob. 46
16. Aleksandar Petrović Anja 12477 J.L.r Eliminacija
17. Zoran Stepanović Astor 714612 Eliminacija
18. Života Janković Eliminacija
Ženska ekipa:
1. Jasmina Silaški NKD Vojv Vr.dob 53 I
2. Biljana Azašević MV Vojv. Dob. 44 II
3. Danica Kovač Poent rep. Srb Dob. 40 III
Ekipa Španijela:
1. Lojković Rajko Lina Špringer Dob. 35 I
živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!
Tema je ponovo otključana i aktivna!
Obzirom da nam neposredno predstoji Balkansko prvenstvo u Bugarskoj, i Svetsko prvenstvo u Nišu i Natalincima, odlučio sam da otvorim ovu temu, za izveštaje i upise.
Dalje, na sajtu LSS izašlo je obaveštenje LSS, o organizaciji novog turnusa lovno kinoloških kupova.
Ovo obaveštenje je potpisao Vlada Videnović, potpredsednik LSS i predsednik Komisije LSS za lovnu kinologiju.
Pravo na učešće imaju samo članovi LSS, pa će, shodno 'mudroj' politici isključenja mnogih LU iz LSS, dobar deo lovaca Srbije biti uskraćen za pravo učešća u ovom takimčenju!
Bojim se da se ovaj turnus LKK neće proslaviti masovnošću!
Obaveštenje možete pogledati ako kliknete na sledeći link:
Sutra ekipa Srbije ide za Bugarsku !!Kod motela Stari Hrast u Markovcu dolazi i reprezentacija Hrvatske i Crne Gore i odatle sa dva vozila sa nasim prestavnicima idu za Bugarsku!!
LSS je za ovo takmicenje izdvojio za 9 takmicara ,put,hotel,gorivo 1.000 eura!!!!!!!!!!!!!
SIROKO NEMA STA!!!!
To je znatno manje od troskova od prosle godine za pehare i medalje od 12.500eura za 2011god!!!
SRAMOTA!!!!
Čujem da je organizacija nešto konfuzna.
Problemi sa odelima, problemi oko vozikanja pasa i takmičara/takmičarki za svetsko prvenstvo, trčkanje na relaciji Natalinci-Niš... Kako će i lovci i psi biti raspoloženi za rad, posle par stotina kilometara vožnje, mogu misliti.
lovačko kinološki kup,
sama reč kaže šta je to
LSS nije merodavan da odvaja lovce iz ovog pressžtižnog takmičenja,
pravilnikom nije regulisano do detalja način izbora reprezentacije,
sramota što kod nas ove godine zbog nečijih izmišljotina oko članstva, mi nemamo predstavnika u španijelima,
svetsko prvenstvo je pokrovitelj KSS, tako da neće moći baš rukovodstvo lss da sve samo reši, ko ide, a ko ne,
gde smo mi vojvošani ovde, raspisom, nas nema, sastav ekipe je 3:1 u korist takmičara iz vojvodine....
živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!
Ja mogu da dam neke osnovne podatke...
Lu Nis je dalo BESPLATNO terene za odrzavanje takmicenja, takodje ce uzeti aktivno ucesce u organizaciji otvaranja i zatvaranja takmicenja, koje ce se desavati u motelu Naiss. Otvaranje je 18.10. takmicenje pocinje 19. na terenima LU Nis, zatim se takmicari sele 20.10. u Natalince i opet se vracaju u Nis 21.10. gde je finale i dodela nagrada...
Uporedo sa ovim takmicenjem u Nisu se odrzava i evropsko prvenstvo za engleze u organizaciji agencije Grande cerka...
Pokušavam celo popodne da dobijem Bilju na telefon, izgleda je još u romingu pa se ne javlja. Sutra svakako idem u Bač, lovni dan, pa ću sa njenim ocem da se vidim, ne znam da li će ona doći, ali znaću već šta je.
Ovako smo slavili na lovačkom balu, jedne godine: Bilja (levo), ja i jedna nesudjena lovkinja. Ako je palo 2. mesto u Bugarskoj, opet ćemo feštu da pravimo!
POSLEDNJA VEST (SMS poruka iz Bugarske, od Bilje):
ženska ekipa Srbije je zauzela drugo mesto, a muška ekipa 4. mesto u Bugarskoj.
Jasmina je 2. pojedinačno, a Bilja 4.
Muška ekipa, Novica i Šestić, slab plasman u pojedinačnoj konkurenciji.
Domaćini su uzeli sve.
Velike žalbe na sudjenje.
Čestitke i veliki pozdrav za Bilju, Jasminu i sve naše u Bugarskoj, naravno izuzev selektora. Žao mi je što i ja nisam tamo, a nikad jači nisam bio. No, kao što kaže ona narodna "možeš kako hoćeš, al' ne možeš do kad hoćeš"! Razrešiće se nekad i ova situacija.
Jbg...
Bilo je nekih priča i problema, u zadnje vreme, vezano za poslove oko reprezentacije, za selekciju i pripreme reprezentativaca, šta je od toga tačno a šta nije, najbolje će znati da kažu naši reprezentativci i reprezentativke, a i selektor će sigurno dati svoj izveštaj.
Po mojoj oceni, polovičan uspeh naših u Bugarskoj. Ja lično sam zaista očekivao više, naročito od muške ekipe.
Mislim da sada ne treba praviti neke velike analize, i pričati puno; svvetsko prvenstvo je na pragu, naši takmičari treba da se koncentrišu da kao domaćini napravimo što bolji rezultat.
Cuo sam se malo pre sa Goranom Sesticem koji danas i sutra sudi u Lapovu za BRETONE takmicenje!!!
Ispricao mi je ukratko sta se desavalo u Bugarskoj!!
Bugari su namestili sve i kako kaze njihovi takmicari su imali i rezerve koji su se TAKMICILI pa u ukupnom zbiru tako su dobili!!
Rece mi da su Hrvati dosli sa DVE ekipe Lovackog Saveza i Kinoloskog??Hari Herak je putovao sa nasim reprezentativcima i na ulasku u Bugarsku Hrvati nisu imali pozivno pismo i nisu mogli da unesu oruzje!!5 sati su nasi zbog njih cekali da udju svi zajedno kako bi se takmicili sa najboljima!!
Goran je imao poziciju 1 i imao je jednog fazana ostreljenog,jednog spicovanog koji je pao daleko od njega pa mu je BRIK uleteo u fazane koji su tu pusteni i imao je problem da ga vrati!!Divljac NIJE HTELA DA POLETI!!!Oba nasa takmicara su imala divljac kako kaze dok Hrvati samo jednu Herak sa ulovom jednog petla a drugi nije imao ulov!!???
Kako su se rezultati sabirali nikome nije jasno????Takmicari NEMAJU POJMA koliko je ko imao poena i kako su bodovani????
Nasa takmicarka koja je 4 je POCEPALA DIPLOMU NA LICU MEST jer je imala dve marke i ne znaju kako je dosla na 4 mesto???
Hari Herak je za ovo takmicenje i za Natalince do sada oborio preko 2.000FAZANA????Rekao je Goranu da njegov drug koji se takmici sa njim samo to radi!!!!Nasi takmicari jedva da su pucali sada po 5 petla pred samo takmicenje i hocemo rezultate???Smesno!!!Nisu bili ni na jednom poligonu da malo vezbaju ili da rade ozbiljno sa kerovima!!Individualno kako se ko snasao to mu je!!
Neprikosnoveni su kaze Goran i kerovi su im bili UBEDLJIVO NAJBOLJI BEZ GRESKE!!!!
Divljac pustena neposredno pre takmicenja je napravila HAOS jer kad ker uleti u 10-15 fazana a lovio je drugacijim sistemom to izaziva HAOS i kod kera a i takmicara!!!
Losi utisci i losi rezultati su posledica svega!!!
Interesantno je da je i Zoran Popovic bio sa takmicarima u Bugarskoj???
Ostalo je sve bilo OK i ovo je dobar nauk svima pred Natalince!!!
Dobro vece postovani lovci i kinolozi,mlad sam lovac i odgajivac pasa i voleo bih da znam kako je moguce da se na prvenstvu pojavi pas sa tolikim problemima u papiru i kako je moguce da se na prvenstvu pojavi pas koji je u kvalifikacijama zvakao divljac??
Gospodine SlavaPlana,vasim upisima poslednje pola godine koliko pratim forum je debelo unazadovan,voleo bih da znam sta je svrha tome da vi toliko hvaliti i dicete vaseg prijatelja Gorana Sestica,koji po meni nije ni do kolena mladom lovcu koji je stazista,svojim postupcima u svome selu i naravno svojim karakterom i radom kojem ne moze da se dokaze sta je ispravno a sta nije??
vas prijatelj kazete ima ovde nalog?
zasto se sam ne izjasni i kaze sta je bilo u tom pogledu na te stvari vezane za njega?
Prvo ako hocete da pomlemisete sa mnom bio bi red da se PRESTAVITE imenom i prezimenom a ne da se skrivate !!!
2.Vas upis i lazno prestavljanje Vam ne daje za pravo da mene kritikujete i da meni drzite predavanja!!!
Kinoloski Savez Srbije je adresa na koju trebate da se obratite sa pitanjem !!
Goran Sestic je imao 97 poena u kvalifikacijama??Gde ste Vi bili tada ??/Na kom mestu????
Sa kojim psom????
Ako nemate petlje da se bar prestavite da znam sa kim imam cast da polemisem Mi zaista nemamo sta da pricamo!!!
Sestic sta je imao rekao je na tu temu ali NJEGOVI PRIJATELJI NISU???Pitanje je za njih iteresatnije da oni kazu svoje vidjenje stvari ali i to nema potrebe jer se sve zna i sve je jasno!!!
Njih nema nigde a on ove godine ima osvojena 14 pehara sa svojim psima koji imaju plasmane na vise izlozbi u Srbiji!!!
Jedan od vodica je i Nikola iz Donje Livadice i jos dva gospodina koji se redje pojavljuju na izlozbama a vise na utakmicama!!!
Kad se budete uredno prestavili imacete pravo da kritikujete da znam kome da odgovorim ovako polemika sa vama je niteresatna!!!
U ovom trenutku Vasa IP adresa jasno govori sa koje se adrese javljate i sa kim imam cast da razmenjujem misljenja !!!Ako vec nemate PETLJE DA KAZETE STA IMATE pod imenom i prezimenom to za mene znaci d ste mali covek koji za tastaturom moze svasta da napise ,ako se sakrije,a mogu misliti sta ste sve spremni da uradite na terenu!!!
Koliko sam Ja unazadio ovaj forum govori i cinjenica i broj clanova i broj upisa na istom !!!
Niste trebali da se posle pola godine registrujete i da se brukate!!!
Pratite nas i dalje i ziv bio ti meni!!!
Prvo ako hocete da pomlemisete samnom bio bi red da se PRESTAVITE imenom i prezimenom a ne da se skrivate !!!
2.Vas upis i lazno prestavljanje Vam nedaje za pravo da mene kritikujete i da meni drzite predavanja!!!
Kinoloski Savez Srbije je adresa na koju trebate da se obratite sa pitanjem !!
Goran Sestic je imao 97 poena u kvalifikacijama??Gd e ste Vi bili tada ??/Na kom mestu????
Sa kojim psom????
Ako nemate petlje da se bar prestavite da znam sa kim imam cast da polemisem Mi zaista nemamo sta da pricamo!!!
Sestic sta je imao rekao je na tu temu ali NJEGOVI PRIJATELJI NISU???Pitanje je za njih iteresatnije da oni kazu svoje vidjenje stvari ali i to nema potrebe jer se sve zna i sve je jasno!!!
Njih nema nigde a on ove godine ima osvojena 14 pehara sa svojim psima koji imaju plasmane na vise izlozbi u Srbiji!!!
Jedan od vodica je i Nikola iz Donje Livadice i jos dva gospodina koji se redje pojavljuju na izlozbama a vise na utakmicama!!!
Kad se budete uredno prestavili imacete pravo da kritikujete da znam kome da odgovorim ovako polemika sa vama je niteresatna!!!
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?