"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Ja sve mislim da se neko debelo zavitlava sa skupštinskom odlukom. Umislio neko da mu se može i ovakvu glupost poslati.
Pa ozbiljnije izgleda izveštaj na smeni u šanku iz seoske kafane, nego ovo što su poslali. Ne znam da li mi jadnije izgleda pregled prihoda i rashoda, ili obrazloženje?
Neko sebi dozvoljava da ovo nazove godišnjim finansijskim izveštajem jednog privrednog društva, koje je obrnulo 15-16 miliona dinara?
Sramota!
Još gore je ako su ovo imali pred sobom gospoda koja su se proglasila skupštinom privrednog društva, i 'ovo' usvojili kao godišnji izveštaj!
Koja je struktura prihoda i rashoda; ko je uplatio 15,6 miliona, i na osnovu čega, i kome je isplaćeno 16,4 miliona, i za koje svrhe? Ovo su osnovne stvari koje su trebali da prikažu, a ne ovo!
"...Kako je moguće da se ovi podaci razlikuju od podataka datih Agenciji za privredne registre???..."
A ja bih da postavim još jedno pitanje koje se nadovezuje na prethodno: Koji su podaci tačni a koji lažni?
Da li oni koji su poslati APR-u preko ovlašćenog računovođe, a znajući da to nije šala mislim da su ipak podaci sa sajta APR-a "malo" tačniji, što dovodi do zaključka da su podaci iz izveštaja koji je dobio Drug Jović i ostala LU po Vojvodini lažni, što opet dovodi do simpatičnog čikice iz NO LSV koji bi ovo isto pitanje morao da se zapita ili da se skloni u stranu ako ne zna svoj posao i ovlašćenja.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )