Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Izložbe i utakmice pasa

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Izložbe i utakmice pasa
DakiNS
 Najžalosnije je što najčešće trpe organizatori koji se polomiše od posla, sa gomilom problema kako isfinansirati takvu manifestaciju, jer su i sponzori malo stisli , kako dočekati sudije koji stižu nekada izdaleka kako ih i gde smestiti , kako osigurati izlagačima maksimum komfora, jer nije lako ceo dan stajati pored ringova i čekati red ,proglašenja otvaranja zatvaranja i kada posle nedelja priprema i patnji oko organizacije se desi nešto nepredviđeno , na primer neki eksces bilo koje prirode uvek se krivac pominje kao N.N. a pominju ime mesta gde se održavala manifestacija. Ova izložba meni će ostati u pamćenju kaoizuzetno korektna i dobro organizovana od strane domaćina a ostale stavari idu svakom akteru na obraz.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DakiNS

canis aureus kaže:
Svaka čast na peharima!Bravo 2
takođe i na organizacijiBravo 2
(mada je meni Daki izgledao lepoPodrka još samo da je posetio frizera- ma šampiJon iz mesta! Confused ali dobro to je za dogodine kec iz rukavaGrin)
Svaka čast momciSrbijalov
Jbg bila gužva i vrućina u autu kod Lale pa sam se držao za kuku do Bečeja a posle sam se očešljao petardom,ionako me ne bi primili među oštrodlake jer nemam braduROFL

Lala
 Da još jednom ponovim, da ne bude zabune: cela izložba u Bečeju, vrhunski organizovana! Sudjenje je generalno bilo fer i korektno, osim kod NOD, gde jeste bila jaka konkurencija, i odlični psi. Medjutim, retko se desi, da jedna uzgajivačnica odnese sve titule u jednoj rasi, uključujući i BIS. To nije moglo da prodje nezapaženo, i normalno je da izazove razne komentare. Mislim da je ipak trebalo malo povesti računa prilikom dodeljivanja titula, jer izmedju brojniih odličnih NOD pasa, trebalo je napraviti balans u dodeli titula. I ne bi bila greška, da je to uradjeno, naprotiv.
Ne treba mešati vrhunsku organizaciju izložbe, sa nekim manjim kiksom u sudjenju, kod pojedinih rasa.
Duel šampiona rase NOD:
Lala priložio:
dsci0036_1.jpg

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jank

Lala kaže:

Ne treba mešati vrhunsku organizaciju izložbe, sa nekim manjim kiksom u sudjenju, kod pojedinih rasa.
Duel šampiona rase NOD:

Lepi su obojica, ali....nemaju bradu, (Mislim vodiči), bez brade nema osvojenog prvog mesta.....ROFLROFLROFL

Ovde pričamo o jednoj dobro organizovanoj kinološkoj izložbi, možda su prvi put lovci članovi našeg foruma dobili priliku da izađu na ring da osete draž takmičenja, da se druže, da pokažu svoje verne pomoćnike, pa bogami i da pobede...(Kao neki ovde prisutni) a to da li je neki pas bolji, da li je imao duži levi brk i tome slično ostavimo sudijama na čast. Ko gubi ...ima pravo da se ljuti....

Jedino mi je žao što nisam bio u Bečeju....pa da lajem, lajem, lajem, lajem.....
Sigurno bih osvojio pehar za dobru imitaciju......ROFLROFLROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

huntinggirl1
 šteta što niste bili, pa makar i da lajemo u duetu....

Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

aleksa
 Koji pas je bio BOB kod NKD-a na izlozbi u Beceju?

Jank

huntinggirl1 kaže:
šteta što niste bili, pa makar i da lajemo u duetu....

1000 X PasKissBravo 2ByePasKissBye za direktorku izložbe.....Bravo 2

DakiNS
 Jank što se tiče iskustva na izložbama samo je Lala pripravnik ostali imaju poprilično staža kako takmičarskog tako i uzgajivačkog, e sada kada iskusan vodič iozvede grlo koje nije došlo samo reda radi na izložbu nego i da prikaže kvalitet kojim raspolaže tu dolazi do jakog rivalstva,pa još ako se ponekad s pravom oseti oštećenim e to je nešto drugo .Svaki sudija ne može da drži sve rase , može da nauči standarde ali najbolji je poznavalac ine rase ili rasa koje i sam uzgaja pa se često dešava da u rasi koju on sam ne uzgaja vlasnik i uzgajivač te rase ima mnogo veći i bogatiji fond znanja.Ja nisam neki ljubitelj bradonja ali mislim da imam oko za lepotu i sklad znam i standard ali ne mogu ni prići nekom ozbiljnom uzgajivaču koji na pamet zna malte ne rodoslovno stablo konkurentskih pasa sa sve titulama. Organizator se trudi da na izložbe pozove što kompetentnije i kompletnije sudije, nekada u tome uspe nekada ne,stvar zainteresiranosti samoga sudije za proširivanje osnovnog znanja.A današnji uslovi ne dozvoljavaju da se na izložbe na primer za VII grupu zove 5 različitih sudija koji su stručni za jednu ili dve rase .Upravo zato su specijalke zakon,ali i tu postoji lični uticaj pojedinca po meni na specijalki bi trebalo da sude komisijski tri sudije i odluku daju glasanjem, tek tada bismo možda uspeli napraviti pravu i kvalitetnu selekciju sa stvarnim i koliko toliko realnim rezultatima.

Boban
 Rodjo,jbg da sam bio tu nebi propustio sigurno.
Iz Becaja nosim vrlo lepe uspomene a i pehare,nazalost od 2005
nisam vise isao zbog obaveza ali bice bice.Vebanje

Lala
 Rodjo, dodješ, a ja ti izvedem psa u ring, jesi video na slici, kako trčim u ringu? Kao gazela, bato!!! ROFL A ne kapiraju posmatrači, da je mene u stvari ker pojurio, a ja bežao!!! Smeko

DakiNS

Lala kaže:
Rodjo, dodješ, a ja ti izvedem psa u ring, jesi video na slici, kako trčim u ringu? Kao gazela, bato!!! ROFL A ne kapiraju posmatrači, da je mene u stvari ker pojurio, a ja bežao!!! Smeko
Ma shvatili smo mi to Lalo nego nismo smeli reći da navijamo za Kastera da te stigne i malo prekroji onako straga

Jank
 Lalo ma neka si im pokazao kako se trči u ringu, ne osvaja se pehar lako, treba tu i kondicije.... Daki i jabi jedino potrčali za nekom lepom ena,...mislim odgajivačicom radi ukrštanja......kerova....ROFL

Lala
 Ti i Daki ne možete, niste vakcinisani protiv besnila Smeko

Jank
 Tu si u pravu, ja pobesnim tek kada vidim da nemogu da je stignem....StariROFL

Podunavac
 A imaju i gliste. Mislim... njih dvojica, svaki po jednu.ROFL E sad, na te gliste su se nekada pecale ribe.ena A sada dali čemu služe nebi znao.Confused
Tri prsta 2Kolce

DakiNS

Podunavac kaže:
A imaju i gliste. Mislim... njih dvojica, svaki po jednu.ROFL E sad, na te gliste su se nekada pecale ribe.ena A sada dali čemu služe nebi znao.Confused
E Rodjo, Rodjo, pa nismo mi od juče , kada nam neka dama zatraži sliku onako (nudističku) Mi dubimo na glavi kada se slikamo pa posle sliku samo okrenemo . Dok one shvate mi smo već rešili slučaj.ROFL

Podunavac
 A Bodyguard gaćice? Brvo, bravoBravo 2 stojiš pravo.Grin
Tri prsta 2Kolce

DakiNS

Podunavac kaže:
A Bodyguard gaćice? Brvo, bravoBravo 2 stojiš pravo.Grin
Naravno bez zato i dubiš na glavi da izgledaš kao u mladim danima

DakiNS
 Krec vidiš šta ti je demokratija na BK ti ne daju da pisneš osim ako ne pevaš njihovu ariju, i to samo u tonalitetu koji njima odgovara, ako ne pevaš visokim tonovima onda ti zavrtju yaya dok ne dobiju dovoljno visok tonROFL

lovdzij@
 Evo neka slicica sa specijalke za gonice i pticare u Blacu.
lovdzij@ priložio:
dsc00589.jpg

Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
parazitske bolesti pasa KINOLOGIJA 60 04.09.2020. 09:16
Ishrana pasa KINOLOGIJA 19 20.04.2019. 23:12
Obuka lovačkih pasa KINOLOGIJA 409 03.10.2018. 21:59
Trovanje pasa i prva pomoć KINOLOGIJA 68 06.05.2017. 23:31
Plašljivost i privikavanje pasa na pucanj KINOLOGIJA 38 03.01.2016. 14:55
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,632,496 posete www.srbijalov.com