Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Beretta

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Beretta
sheytan

MMilos kaže:
Videh negde da ima S55 sa jednom selektivnom obaračom...
Zna li neko nekoga ko zna nekoga da ima to? Smile

... i da bi mozda prodao povoljno?

Sme�ko

�iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! �iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

PEZ

AcaNik kaže:
Како ти се ова Beretta A400 Action 28ga чини Подунавац?

Spolja gladac a iznutra jadac, nije ni Beretta što je nekad bila.
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

AcaNik
 А баш ми је лепо изгледала Sad Јбг кад нема ИЖ-155 у кал 28. Нема ни у .410
Онај Бенели 500$ скупљи Sad

PEZ

AcaNik kaže:
А баш ми је лепо изгледала Sad Јбг кад нема ИЖ-155 у кал 28. Нема ни у .410
Онај Бенели 500$ скупљи Sad

Verovatno je i toliko bolji
P.S.

"Da bi bio lovac moraš voljeti prirodu a onda moraš voljeti i vuka jer je on njen najdivljiji i najdivniji dio!"- Duško Sekulić

sheytan
 A shta stvarno ne valja s bArettu??? Confused

PEZ
 Šeki konkretno ono što se meni nimalo nije svidelo kod vake BerettLe je (i za Ruse) pregruba obrada nekih delova, da samo vidiš varove koji spajaju poluge sa zatvaračem, pa ono bi i najgori šloser bolje zavario. Drugo na ovom modelu ima jedan detalj koji nema baš mnogo veze sa lovom i lovačkim oružjem a ni sa mozgEm. Naime radi se o nekakvom čipu koji se nalazi na dnu rukohvata, taj čip broji ispaljene metke, meri prEtisak, kao i spoljnu temp. za koji q..c to treba jednom običnom lovcu, sve se svodi na marketing i prodavanje magle.
A na stranu to što je drvenarija za tu cenu po kojoj se ova Beretta prodaje u najmanju ruku ostala negde na pola finiširanja.
P.S.

ringe357
 Pozdrav kolege, evo jedan oglas kod nas se prodaje, zanima me kolika je cijena otprilike i isplati li se ulagati u ovu pusku.

http://www.pik.ba...cka-puska/
lovac Tandrčak Badžo

MMilos

sheytan kaže:

MMilos kaže:

... i da bi mozda prodao povoljno?

Sme�ko

�iveli 3

Znaš me, znam te !Sme�ko
Ključno sam označio sas masTna slova srbijalovPresre�an

davorcalic
 Ima na yuotube oficijalni snimak Berete outlander PA i kad je čovek gleda puška kao da je iz raja ispala...na sajmu sam je držao u ruci i nisam verovao očima...kao igračka iz kineskog butika....bila je u camo verziji sva ta folija je bila pocepkana,pečati sa natpisom Bereta koji su utisnuti nisu lepo obrađeni već imaju oštre ivice.....ja sam zapazio eto ta dva detalja, a kako ih nisu zapazili na kontroli kvaliteta...
Žena mi Makedonka....�ena Shock

mrwa22250
 Da ne bude opet da na nase trziste stize samo ono sto nigde nema prodjuSad
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

golf071
 Meni su puske starije generacije neuporedivo bolje od ovih novijih. Mozda gresim ali ove mi nekako izgledaju ko igracke.
Novine

vlada lovac

MMilos kaže:

Tesko da je ima kod nas, to je model koji je radjen u Bereti a sklapan u Argentini, posle raskida ugovora sa Zastavom kojoj je bilo povereno samo sklapanje s55 modela sa dve obarace, italijani su isti posao imali sa Argentincima i poverili im sklapanje novijeg modela sa jednom selektivnom obaracom, cisto sumnjam da je neki primerak zavrsio kod nas

sheytan
 ^ Bila je, mislim, skoro jedna u oglasima(cca. pre godinu-dve dana), i to sa droogim imenom, kao malo luxuznija... Smile

Podunavac
 Pre dve godine umalo da kupim Berettu S 55 sa jednim selektivnim obaračem u RH. Što znači da je ima i u Srbiji jer su ove puške iz vremena SFRJ. Samo su mnogo ređe od onih sa dva obarača, kao u ostalom i puške drugih proizvođača u ono vreme kod nas. Ja sam 1990. godine u celom Osijeku jedva našao pušku sa jednim obaračem. TOZ 34.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

AcaNik kaže:
Како ти се ова Beretta A400 Action 28ga чини Подунавац?

Druže nisam ljubitelj PA sačmarica. Iako volim Berretu što se tiče PA pre bi izabrao Benelli. A i što se tiče kalibra pre sam za 20/76 magnum.
Tri prsta 2Kolce

AcaNik
 НИсам ни ја био али ето некако се створи једна па да има друштво ;) После ове сезоне много више волим 28 Smile

Podunavac
 Postoji li neki sačmeni kalibar ispod 12 a da ga ti ne poseduješ? Imaš li 24 i 32?
Tri prsta 2Kolce

AcaNik
 Чекам да стигну Stidljiv
После 28 и .410 ови већи ми не чине неко задовољство више. Не осећам никакву инфериорност са њима у лову у односу на 20 и 12.

ringe357
 Pozdrav kolege, zna li neko nesto o ovoj http://www.pik.ba...cka-puska/ pusci, koliko vrije i slicno?
lovac Tandrčak Badžo

PEZ
 ^ Ringe vrlo je nezahvalno komentarisati i određivati cenu na osnovu slike, pored toga što se na slici ne mogu videti pojedini detalji na koje bi se trebala obratiti pažnja prilikom kupovine(procene).
P.S.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beretta ES 100 LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 148 12.10.2013. 12:42
Browning Cynergy pro sport & Beretta 686 E sport LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 37 02.11.2012. 21:30
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П�...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,706,207 posete www.srbijalov.com