Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lampe, nosači, montaže

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lampe, nosači, montaže
Cvele
 Hvala Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

klaja
 Uz konsultaciju sa Lalom kupio sam lampu u kineskoj radnji po 600 dinara.Moram da priznam da sam bio skeptican ali kad je pao mrak mogu samo reci da sam prezadovoljan i pokazala se puno bolje od ocekivanog. Za moje potrebe odlicna.Po mojoj slobodnoj proceni baca od 80 do 100 metara.
i47.tinypic.com/a5h80.jpg
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Cvele
 Ta lampa baca 80-100m? Iznenadjen
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Predator

klaja kaže:
Uz konsultaciju sa Lalom kupio sam lampu u kineskoj radnji po 600 dinara.Moram da priznam da sam bio skeptican ali kad je pao mrak mogu samo reci da sam prezadovoljan i pokazala se puno bolje od ocekivanog. Za moje potrebe odlicna.Po mojoj slobodnoj proceni baca od 80 do 100 metara.

Gdje si našao ovo, u kojoj radnji? Jesi li probao kako izgleda montirana na pušci? Za ove svrhe treba da izdrži pucanj, a da se ne pomjeri svjetlosni snop. Ja sam prošle zime na Najlonu kupio neku kinesku koja ima mogućnost podešavanja širine svjetlosnog snopa. Za 3000 dinara sam dobio lampu sa mikro prekidačem i montažu. Nosio sam je dvaput na čekanje lisice, ali nisam pucao tako da ne znam kako se ponaša prilikom pucnja. Inače, po slobodnoj procjeni, svjetlosni snop oblika kvadrata dimenzija 2x2m se solidno vidi do daljine 40-50 metara, sve dalje je diskutabilno.

Sasvim prirodno

Podunavac

klaja kaže:

Brašo koliko su ti kinezi platili za ovu reklamu? Jesi li isplaćen u juanima ili evrima?Grin
i45.tinypic.com/2r2yyci.jpg

Za te pare odlična baterija. Video sam je pre neki dan i sasvim solidno izgleda, na žalost nisam imao prilike da je testiram po mraku (pošto je Klaja izeo sve rezance i žurio nekuda pre nego što se smrači).Confused
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Ja sam pre par dana uzeo od jednog radnog kolege (koji ih uvozi iz USA preko e-bay) za drugog kolegu lovca dobru bateriju. Ultra Fire Cree T6 sa led sijalicom snage 1600 lumena. Ima 5 modova rada: 100%, 50%, 25%, strobo (bljeskalica) i SOS mod. Punjač, punjive baterije velikog kapaciteta, futrola za nošenje i klip za kačenje na kaiš. Sve ovo za 250 kn (34 evra). Na lampi može da se šteluje snop svetlosti od uskog (kockastog) do veoma širokog, a efikasni domet osvetljenja je po mojoj proceni minimum 200 metara. Ja sam lično bio iznenađen dometom kad sam je isprobao. Evo i slika.
i47.tinypic.com/okcppx.jpg
Tri prsta 2Kolce

klaja

Cvele kaže:
Ta lampa baca 80-100m? Iznenadjen

Nisam ni ja verovao dok je nisam kupio i probao,danas su jos dvojica mojih drugara kupili istu kad su videli moju kako svetli.Lala ima istu takvu pa nek kaze nesto na tu temu.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Sniper Hunter

klaja kaže:
Za moje potrebe odlicna.Po mojoj slobodnoj proceni baca od 80 do 100 metara.

Kada rikne baca se i dalje od toga ,pa gde Lalu da poslušaš čoveče???Grin
on se razume samo u brenreGrin

klaja
 Predator,nasao sam u kineskom trz.centru preko puta dnevnika na bul.Oslobodjenja.Danas kupljene dve poslednje.Baterija je jako cvrsta i mislim da nece biti problema kod trzaja,baca izrazito belicastu svetlost.

klaja
 Sniper,pa Lala je prvi komsija sa tim kinezima tako da neko nekog opasno reklamiraika

Sniper Hunter
 Baš zato ti kažem lako je Lali on od Li -Tonga ili Čang Linga na svaku 10-u prodatu dobije jednu džabe i uvek ima ispravnu ,provizija zbog reklame ovde na forumuGrin

slavaplana
 Dajte neku adresu za ovu lampu od 34 eura ????Gde ima toda se kupi ??Ovo nije mnogo ako zaista tako dobro radi!!!!!Ja sam zainteresovan za jednu???

Ako mi ne pomognete da je nabavim sve cu vas banovati na mesec dana!!!!ROFL

klaja

slavaplana kaže:
Dajte neku adresu za ovu lampu od 34 eura ????Gde ima toda se kupi ??Ovo nije mnogo ako zaista tako dobro radi!!!!!Ja sam zainteresovan za jednu???

Obrati se Podunavcu da ti poruči a ja ću ti doneti u N.Sad i poslati na adresu.

Podunavac

slavaplana kaže:

Donosim ti Slavo na sajam u N. Sad ako ti nije kasno. Ako si nestrpljiv poslaću ti za N. Sad po Klaji a dalje nek ti on šalje poštom.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Pošto je ova lampa izavala veliko inetresovanje među kolegama lovcima danas sam doneo još jednu, a naručeno je još tri. Malo sam uslikao lampu da se bolje vidi kako izgleda.

Lampa sa futrolom i punjačem.
i48.tinypic.com/68985l.jpg

Rastavljena lampa sa ulošcima (baterijama) i klipom za kačenje na kaiš.
i48.tinypic.com/24orfwh.jpg

Baterije na punjaču.
i48.tinypic.com/znkh2t.jpg

Glava lampe na kojoj se šteluje svetlosni snop.
i46.tinypic.com/2sbn4zm.jpg

Uvučena glava (raširen svetlosni snop).
i47.tinypic.com/34t3ko7.jpg

Izvučena glava (sužen svetlosni snop).
i48.tinypic.com/33y04mq.jpg

Probaću večeras da uslikam efekat lampe u mraku.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac
 Evo nekoliko snimaka po noći.

Kukuruz na nekih 100-ak m, sa zumiranim (skupljenim) snopom svetlosti.
i45.tinypic.com/10zuxrc.jpg

Skupljen snop.
i45.tinypic.com/df8vn7.jpg

Širi snop.
i49.tinypic.com/2hygnpg.jpg

Još širi.
i46.tinypic.com/f24ehj.jpg
Tri prsta 2Kolce

slavaplana
 ODLICNO!!!!Javljam se Podunavcu sutra ili prekosutra da se dogovorimo oko detalja !!!!!

lakistrike95
 Lampa je skoro ista kao moja, samo sto je moja malo manja, ima je na prethodnim stranama, ista stvar, samo sto ova ima kao neko ime, na mojoj pise Police, ali ustvari je kinez, platio sam 1600 dinara i prezadovoljan sam, ima odlican snop, baterija drzi super, ne secam se kad sam je punio poslednji put, isto ima stelovanje sirine snopa i isto ima CREE diodu, po meni za 3000 je previse, ja sam za 1600 dobio futrolu, punjac, bateriju i ulozak za obicne baterije. Do 100 metara vidi se kao po danu, sve naravno zavisi kakva je i noc, mnogo ima uticaja, pogledajte malo po pijacama, ima sad tih lampi za male pare, u Nisu ima posebno, ja sam u Nisu svoju uzeo.

canis aureus
 Podunavac, jel i "Toma Vinković" udaljen 100tinjak metara?Zbunjen
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

nidzamotocross

lakistrike95 kaže:
Lampa je skoro ista kao moja, samo sto je moja malo manja, ima je na prethodnim stranama, ista stvar, samo sto ova ima kao neko ime, na mojoj pise Police, ali ustvari je kinez, platio sam 1600 dinara i prezadovoljan sam, ima odlican snop, baterija drzi super, ne secam se kad sam je punio poslednji put, isto ima stelovanje sirine snopa i isto ima CREE diodu, po meni za 3000 je previse, ja sam za 1600 dobio futrolu, punjac, bateriju i ulozak za obicne baterije. Do 100 metara vidi se kao po danu, sve naravno zavisi kakva je i noc, mnogo ima uticaja, pogledajte malo po pijacama, ima sad tih lampi za male pare, u Nisu ima posebno, ja sam u Nisu svoju uzeo.

Kolega, imam istu takvu. Pise na njoj "POLICE 3200W" kupljena za svega 1500 dindzi kod kineza, lepo staje u drzac, snop joj se steluje takodje, dugo drzi baterija na 100 metara je vidljivost perfektna, a na 200m takodje moze da se puca sa skroz skupljenim snopom. Sad oko montiranja mikroprekidaca se ne razumem, ali otac odstrelio njome nekoliko lisica bez mikroprekidaca.

Ovako izgleda
i50.tinypic.com/2sbalok.jpg
i47.tinypic.com/nn0f84.jpg
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Skidajuće i fiksne montaže OPTIKE I MONTAŽE 458 10.03.2022. 00:38
Rusan nosači i montaže optike OPTIKE I MONTAŽE 26 16.11.2017. 18:17
Nosač za kuku OFF-ROAD 78 07.02.2017. 22:40
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,687,797 posete www.srbijalov.com