Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LD "Jelen" Bačka Palanka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LD "Jelen" Bačka Palanka
Alezi

Lala kaže:
Malo sam pogledao temu, od 240 upisa, ja sam postavio 52! Kad sam blesav...Sremac otprilike isto toliko, ili čak malo više. Zoranp jedno 10-15.
A gde su vaše ostale kolege, Zorane? Njima sve potaman, izgleda, ili ima nešto, što ih sprečava? Jel da podsetim, ko se sve ovde u početku oglasio, pa se posle izgubio u žaru borbe protiv nepravilnosti? Gde su Gedža, Alezi, Vuk71, Boro, i ko još, jesam li nekog izostavio? Pa čak i meshtan ufitiljio?
Izgleda su na forumu važnije teme o pečurkama, ili neke slične, po važnosti daleko iznad ove prozaične teme, o 'specijalitetima' u LU BAP? Alal vera, borci za pravdu!
Tako ste lepo odćutali... Sad
Samo da kažem još nešto: nemoj da mi više niko šalje na PP ili mail, neke informacije o nepravilnostima i kršenjima zakona po LU, i da traži od mene da ja to objavljujem, a da informatora ne pominjem. To je krajnje bezobrazno i podlo, i kukavički. Ako znate za kršenje zakona, reagujte sami, prijavite inspekcijama, reagujte. U zadnjih nedelju dana (da ne pominjem ranije) sam dobio 3 takva pisanija, sa opisom kršenja zakona i muljanjima po LU, i sva 3 ista šema: ajd objavi ti Lalo ali mene ne pominji, ti se Lalo ne plašiš, ti si Lalo budala koja će da podmetne ledja za nekog koga u životu nije video, objavi Lalo, iako nisi ni video ni čuo to što objavljuješ, ti si Lalo ovo-ono... Zayebite vi te priče. Imate forum, pa pišite sami. Niti sam ja šalter za žalbe, niti sam neka inspekcija, jedino što ste od mene mogli da vidite, jeste da se može otvoreno i pošteno pisati, kad nema putera na glavi. (Ovo što sam napisao se ne odnosi na vas iz BAP, vi ste imali pameti i petlje, da to uradite, ali ste brzo izduvali, mislili ste da će preko noći da se reši sve.).

Ovu temu je otvorio Sremac, i ja neću da je zatvaram, mimo njega. On će odlučiti šta i kako.

Lalo ako si imao nameru da me malo pecneš uspeo si u tome,nisam se javljao jedno vreme na forumu jer sam imao mnogo obaveza u našem zajedničkom LU(tvom,,rančerovom i mom)ali evo sad sam tu i mozemo da peglamo dalje.
Što se tiče situacije u BP stanje je nepromenjeno za sada ako se izuzme da neki pojedinci lutaju bez cilja,,prevode imovinu na nekoga drugog,,nebiraju reči kada pominju one koji su svakim danom sve više u pravu(hvala bogu i to dočekasmo);šalju svoje DUPELISCE da nas mire itd.
E pa gospodo umetnici iz BP malo ste se zajebali,nije Alezi repa bez korena i vrlo dobro zna ko je i kakav je i on i njegovi saborci,pa nosićemo se gospodo ali vam garantujem ne još dugo jer KRAJ vam je jako blizu..
POZDRAV ZA LALU I SVE NA FORUMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lala

Sremac75 kaže:
Evo još jedna interesantna tema!

Znate li da je LD "Jelen" za lovnu 2010/2011 godinu prijavilo LU veći prihod od odstrela divljači nego za lovnu 2009/2010 godinu????
Mislite o tome!Hmmm

A 2010/11 bila užasna godina za skoro svu divljač, po svim podacima jedna od najgorih godina u zadnjih 20. Osim možda za DS, sve ostalo je podbacilo, naročito zec. Prethodna 2009/10 je bila majka Mara za prošlu godinu.
Šta reći za prijavljeni prihod, ako se ovo što sam napisao ima u vidu?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

paninm
 zasto ne sacekate skupstinu, pa cete videti i finansijski izvestaj i sve ostale izvestaje. Mislim ovako nagadjati, ok vase je LD ,nije moje.

Sremac u pravu si,ovaj topic je komotno mogao da se zove "Lovacko Drustvo "Jelen" Backa Palanka". jer skoro 100% je vezan samo za to jedno drustvo LUO B.Palanka.

Naziv teme promenjen!
Srbijalov Admin Tim!*

meshtan

Lala kaže:

Sremac75 kaže:
Evo još jedna interesantna tema!

Znate li da je LD "Jelen" za lovnu 2010/2011 godinu prijavilo LU veći prihod od odstrela divljači nego za lovnu 2009/2010 godinu????
Mislite o tome!Hmmm

A 2010/11 bila užasna godina za skoro svu divljač, po svim podacima jedna od najgorih godina u zadnjih 20. Osim možda za DS, sve ostalo je podbacilo, naročito zec. Prethodna 2009/10 je bila majka Mara za prošlu godinu.
Šta reći za prijavljeni prihod, ako se ovo što sam napisao ima u vidu?
E bas volim da i ja mogu tebe da dopunim!Sta kazes na to da mi i pored lose godine nismo lovili sest meseci zbog zabrane lova?!...Jaooo...sta mislis da nismo lovili celu sezonu,onda bi garant prijavili veci prihod nego u zadnjih 10 godina zajednoROFL
Don't Be Afraid Of The Dark !

Lala
 Da, da, zaboravio sam da ste imali zabranu lova.
Možda su u nastavku godine, vaši lovci željni lova odjednom postali izuzetno precizni i efikasni u traženju i odstrelu divljači, pa je to rezultiralo povećanim prihodom od odstrela. Garant je to u pitanju! Pošto ste u medjuvremenu istrebili predatore na osnovu onih izgubljenih dozvola, pa se plemenita divljač namnožila... Eto racionalnog objašnjenja.
Šta misliš, da neće biti tako?

meshtan
 E upravo tako nesto sam i ja hteo da kazem!KoTuKoga

slavaplana
 B)

vuk71
 Lalo nismo se mi smirili ili oladili nego neverujemo kako lsv radi tj. neradi svoj posao. JAVNO TUZILASTVO SE OGLASILO al lsv i dalje daje maksimalnu podrsku l-povima. Neverovatno je kad im se objasni situacija u ld jelen da oni predju preko toga ili imaju debelog udela u tome... sto je veca verovatnoca. Jednostavno se zapitamo sto i drugi lovci cute pa pobogu sutra ce u vasem dvoristu igrati mecka. Hvala svima koji nam daju podrsku...

GEDZA
 Meni je žena zabranila da se družim sa vama pa ću pomalo krišom da pišem Cry

GEDZA
 A što se tiče ulova u 2009 to se pokvario kompjuter pa je zato bila manja uplata sad su ga valjda popravili pa naobračunava manje Comp

meshtan

GEDZA kaže:
A što se tiče ulova u 2009 to se pokvario kompjuter pa je zato bila manja uplata sad su ga valjda popravili pa naobračunava manje Comp
Ma cudna je aparatura taj kompjuter a jos kad udaris dva puta enter...

GEDZA
 To ja znam najbolje kad sam radio tamo znaš ti meshtan di ENTER je pravio čuda Comp

kelt

GEDZA kaže:
Meni je žena zabranila da se družim sa vama pa ću pomalo krišom da pišem Cry

kolega baci zenu na Raanj
posle ima da bude meka ko dusa
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sremac75

savo bp kaže:

Sremac75 kaže:
Savo a kod nas u LD???
Za 2009/2010 godinu na prihod od oko 500.000 dinara reprezentacija oko 200.000???

Lovačko Društvo "Jelen" Bačka Palanka imalo je ukupan prihod za lovnu 2009/2010 godinu 2.940.727,14 dinara, mogli su potrošiti za reprezentaciju 88.221,81 dinar.U finansijskom izveštaju nije prikazan ni jedan dinar reprezentacije i tu je papirološki sve čisto.
Sremac75 priložio:
23032011582.jpg

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75

Sremac75 kaže:

savo bp kaže:

Sremac75 kaže:
Savo a kod nas u LD???
Za 2009/2010 godinu na prihod od oko 500.000 dinara reprezentacija oko 200.000???

Lovačko Društvo "Jelen" Bačka Palanka imalo je ukupan prihod za lovnu 2009/2010 godinu 2.940.727,14 dinara, mogli su potrošiti za reprezentaciju 88.221,81 dinar.U finansijskom izveštaju nije prikazan ni jedan dinar reprezentacije i tu je papirološki sve čisto.

Savo, Savo, odakle ti ovo?
Sutra ću objaviti finansijski izveštaj za 2009/2010!
Sremac75 priložio:
23032011583_1.jpg

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Pa sad, šta reći? Po ovom izveštaju, bogami, ima finog troška za reprezentaciju, nekoliko ručkova, sednice, zajednički lov, itd.
Pa kako Savo, pobogu, onda napisa, da nije bilo ni dinara reprezentacije u izveštaju, kad evo Sremac postavio papir, gde se lepo vidi da je on napisao tačno, a ti si to pobijao?
A ni prihod nije kako si ti rekao, Savo, jer imaju preko milion dinara preneto. To nije prihod u 2010.!

Sremac75
 Po meni troškovi reprezentacije su :

4. Zbor lovaca u 2009. godini (ručak fazanerija).....41.487,oo
8. Pobratimi lovci iz Srbije gostovanje................... 39.504,oo
10. Sve radne akcije u 2009 godini.........................43.820,oo
11. Četiri zajednička lova........................................27.423,oo
13. Sednice odbora lovaca LD Jelen........................26.355,oo
14. Takmičewe lovnih grupa....................................29.221,oo
16. Zastave i amblemi............................................. 9.100,oo

UKUPNO preko 214.000,oo dinara
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Za zastave i ambleme nisam siguran, to bi moglo da ide u sitan inventar, pošto nije jednokratna upotreba. U svakom slučaju, oko 200 000 jeste reprezentacija.

LU Aleksandrovo
 He he. To je to ajd da ne budem cepidlaka da je sve bilo jeftinije 2009, ali teško da može mnogo jeftinije, nadam se da je tu uračunata i muzika.
Hvala Sremac ovo je prvi tuđi izveštaj koji sam imao prilike da vidim, jer ovakvi dokumenti spadaju u strogo čuvane tajne.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

Lala

LU Aleksandrovo kaže:
He he. To je to ajd da ne budem cepidlaka da je sve bilo jeftinije 2009, ali teško da može mnogo jeftinije, nadam se da je tu uračunata i muzika.
Hvala Sremac ovo je prvi tuđi izveštaj koji sam imao prilike da vidim, jer ovakvi dokumenti spadaju u strogo čuvane tajne.

A tvoj izveštaj, Cuciću? Grin
Rad svakog udruženja gradjana je javan - kakve crne tajne, čoveče! Smeko

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

64,856,989 posete www.srbijalov.com