Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
VLADE
 kako mu je musterija reko boban mu je tako seko.pozzzB)
jankovic vladimir

Sniper Hunter
 Za dobar kundak dovoljno je i s vremena na vreme canisB)

Podunavac
 Canis druže kakva ti je to drvenjara? Jesi li to pravio deci da se igraju?Grin
Šalim se druže, stvarno je lepo urađena.B) Pretpostavljam da je kalibar 7,62x54 R.Hmmm
Tri prsta 2Kolce

VLADE
 drugari sace jedna sul polozara u kal 20/70 sa novim kundakom pa prodiskutuj te
jankovic vladimir

canis aureus

Podunavac kaže:
Canis druže kakva ti je to drvenjara? Jesi li to pravio deci da se igraju?Grin
Šalim se druže, stvarno je lepo urađena.B) Pretpostavljam da je kalibar 7,62x54 R.Hmmm

FrownGrin
najviše je zbog kalibra 7,62x54R i uzehConfused a i "kip je kip" a za skuplji se nema para pa ... (mada kad ga bolje pogledamOi ma ne bih ga ni za ferlaha menj'o!!Grin)

nemeza
 canis aureus, zanima me dali je podkundak iz jednog dela i kako je (ako je) prčvršćen za vrh cevi. Pozdrav. Bye

canis aureus

nemeza kaže:
canis aureus, zanima me dali je podkundak iz jednog dela i kako je (ako je) prčvršćen za vrh cevi. Pozdrav. Bye

nemezaBye
podkundak je iz dva dela i prvi se skida radi rasklapanja a drugi ostaje pričvršćen na cevi. Pričvršćen je sa "šelnicom" koja je navučena na cev a inače ukopana i fiksirana u drvetu i "držačem remnika" koji je za razliku od fabričkog sada ušrafljen kroz drvo u svoje ležište koje je na cevi

VLADE
 drugari imam uradje kundak za m85 extra drvo pah majer bavarski tip sa ebonovinom na vrhu dali to nekome nesto znaci ja bi ga prodao posto sam uradio nenarucen
Za trgovinu imas oglase a ovo je tema Kundak!
Srbijalov Admin Tim!

jankovic vladimir

nemeza
 canis aureus, hvala izgleda kao da je iz jednog dela, super je. Pozdrav. Bye

Igor
 Ponuda za izradu kundaka

Drustvo, prvo mi je drago sto ste spustili loptu i najzad krenuli da predstavljate svoje radove na ovoj temi koja bas za to i sluzi. Uvideli ste i sami da od svadje nema koristi ne samo na ovoj temi vec i na ostalim.
Pohvaljujem sve radove i cenim sve majstore ( do neke granice).
Krug ljudi sa kojima se ja druzim u svojoj kolekciji imaju minimalno jedan kundak koji su pravili nasi majstori a pojedini su promenili na svim oruzjima tako da sam se nagledao uzivo svakakvih radova od razlicitih majstora. Neko od njih je zadovoljan neko nije neko je ogorcen ali to je tako u tom poslu. Naravno tu spadam i ja imam par odradjenih kundaka gde sam veoma zadovoljan a imam i neke gde bas nisam blago receno bilo pa se ne ponovilo.
Ovom prilikom zahvaljujem svima koji zele da lov predstave i sa one druge strane tj. ne samo u odstrelu nego i u lepoti samog lovca tj. konkretno njihove lepse polovine ( nemojte pogresno ovo shvatiti Grin )

Kako sam naslov gore kaze imam ponudu za izradu dva kundaka. Radi se o lovackim karabinima Browning x-bolt. Za informaciju kundak x-bolta je napravljen u standardnoj velicini 346 mm bez ikakve mogucnosti narudzbine druge duzine po meni shvatljivo da je ovaj kundak pravljen za japance.
Da ne duzim: dva kundaka za x-bolt drvo kao na slici sa svinjskim ledjima, pismo i paciji kljun.

img854.imageshack.us/img854/438/94470126.th.jpg
img845.imageshack.us/img845/1241/87133398.th.jpg
img851.imageshack.us/img851/2903/cimg4420.th.jpg

Ponude slati iskljucivo na pp.
Budi svoj, samo svoj........

VLADE
 kundak
VLADE priložio:
7_4.jpg

jankovic vladimir

Igor
 Vladimire jedno pitanje. Interesuje me ovaj auto na slici ko ga je pravio i dali je skoro bila reportaza na tv.
Budi svoj, samo svoj........

Hunter forever
 Evo ja dajem predlog da neko pojasni (ako mu nije tesko) o vrstama kundaka i o stilovima,mojja molba.Hmmm
marka Engleski poenter marka

Podunavac
 Vlade gledajući ove tvoje slike ne znam šta mi je lepše, puške ili kola.
Tri prsta 2Kolce

VLADE
 vrste kundaka za puske su sledece;engleski ;nemacki;belgiski;monte carlo a kod karabina bavarski monte karlo i nemacki stil .engleski kundak svi znate staje nemacko kundak je sa pistoljskim rukohvatom belgiski je sa pistoljskim ali na kraju rukohvata je zaobljen ;kod karabina bavarski je obrazina zvana pismo ili okrugla svinjska ledja i paci kljun i vrh isto kljun monte karlo je zasecenih ledja na dole a vrh mu je ravan nemacki tip kundaka je kao zastavin fabricki sa okruglom obrazinom i blagim ledjima
jankovic vladimir

Hunter forever
 Vlade hvala na pomoci.
marka Engleski poenter marka

VLADE
 to mi je profesija
jankovic vladimir

SUMO
 Momci,
ocigledno su nesporazumi u pitanju. Brzo kucanje, citanje, previd necega....
Nije ni bitno. Rekoh vec, svako cudo tri dana. Ovo i krace.
Radio ga je 2008. ako se dobro secam.

Neco, ne zanosi se. Imao i ja isto godina kao ti, merkao dva stara oraha u detelini iznad kuce.
Onda pokojni deda rece - ma za onaj manji su nekad vezivani konji, pun je eksera i klinova.
Drugi - krupan mu rod, baki valjaju orasi za kolace.... Kasnije, dok se to osece, sredi, osusi....

Evo ti jedne slike cisto da znas sta moze da te saceka kad ga izvadis. Moj savet - za 200 do 400 eura se i u Beogradu i u Kragujevcu mogu kupiti vise nego solidne talpe turskog oraha. To je daleko jevtinije nego ako se desi da rodjo sj bansek u strugari....

SUMO
 Mada,
sto moze da se potrefi iz panja, to je za pricu....

DakiNS

SUMO kaže:
Mada,
sto moze da se potrefi iz panja, to je za pricu....
Kolega ovo je divota
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 26
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,581,271 posete www.srbijalov.com