Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
apinest
 Druženja su počela na LORIST-u, a nastaviće se početkom glavne lovne sezone. Idealna je prilika da se ove jeseni i zime u "produženoj" sezoni lova družimo, lovimo, razgovaramo i dogovaramo. S tim u vezi postignuti su i neki preliminarni dogovori, a još neka druženja su u planu i razmatranju. Ne bismo trebali dozvoliti da događanja u Srbskom lovstvu učine da zaboravimo osnovne razloge našeg bavljenja lovom: ljubav prema prirodi, životinjama (divljači i psima), oružju i pre svega druženje sa ljudima koji su u lovstvu sa istim ciljevima i stremljenjima.
Srbijalov

Podunavac

apinest kaže:
Druženja su počela na LORIST-u, a nastaviće se početkom glavne lovne sezone. Idealna je prilika da se ove jeseni i zime u "produženoj" sezoni lova družimo, lovimo, razgovaramo i dogovaramo. S tim u vezi postignuti su i neki preliminarni dogovori, a još neka druženja su u planu i razmatranju. Ne bismo trebali dozvoliti da događanja u Srbskom lovstvu učine da zaboravimo osnovne razloge našeg bavljenja lovom: ljubav prema prirodi, životinjama (divljači i psima), oružju i pre svega druženje sa ljudima koji su u lovstvu sa istim ciljevima i stremljenjima.
Srbijalov

B)Bravo 2
Tri prsta 2Kolce

misa 71

Podunavac kaže:

apinest kaže:
Srbijalov

B)Bravo 2

TAKO JE KOLEGA Aplauz Srbijalov
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

slavko75
 i55.tinypic.com/24ou8t1.jpgi52.tinypic.com/20623v6.jpg

Ujka Jank je bio kod mene u gostima i kao uvek nasmejan i spreman za akciju
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Jank
 Aaaa evo slika sa poslednjeg druženja , naravno Slavko neće da se hvali ali na prvoj slici mi je pokazivao svoju novu pušku poluautomat, platio je celo bogatstvo ali cena je tajna da nebi stradao od ena, a na drugoj mali odmor posle doručka na prele4pim terenima pored Drine...Kiss
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

alex
 Jao kolege kakve su ono usi i onaj repic sto vire sala mala.
Svaka cast na odstrelu
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Sniper Hunter
 Cestitke Jank i Slavko vi se dobro provodite!B)iveli 3

Jank

alex kaže:
Svaka cast na odstrelu

Alex ako se malo bolje pogleda u rancu je bio dvoglavi zec, posrećilo se prvo meni a potom i Slavku, obojica smo ulovili po jednog ušonju plus Slavko fazana, ja kao gtost nisam imao svoj ranac pa sam posle nosio i moj i Slavkov ulov....jadan ja,,,,Siroma

Sremac75
 Ujače, pa taj Slavko75 je pravi domaćin.....baš kao i ja.
Tebi je on dozvolio da nosiš ranac sa ulovom, a ja sam Lali dozvolio da protera trnje i koprive!ROFL

To nam je generacijski! 
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

alex

Jank kaže:

alex kaže:
Svaka cast na odstrelu

Alex ako se malo bolje pogleda u rancu je bio dvoglavi zec, posrećilo se prvo meni a potom i Slavku, obojica smo ulovili po jednog ušonju plus Slavko fazana, ja kao gtost nisam imao svoj ranac pa sam posle nosio i moj i Slavkov ulov....jadan ja,,,,Siroma

Verujte mi znam kako izgleda nosenje punog ranca ceo dan
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

slavko75
 ahahaha znate kako je kod nas nedamo gostu da ide praznog ranca SmekoBravo

doneo je pun ranac, pun se i vraca
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

bela
 lepo lepo . mada verujem da janku kao i nama većini nije bitno šta se nosi kući nego druženje.Srbijalov
vižlan i terier

Podunavac

Sremac75 kaže:
Tebi je on dozvolio da nosiš ranac sa ulovom, a ja sam Lali dozvolio da protera trnje i koprive!ROFL

To nam je generacijski!

I još si mu nosio onaj njegov starački futrovani prsluk kad se oznojio od silnog trnja i kopriva. Stvarno neznam što se žali na tebe?Grin
Tri prsta 2Kolce

Jank

slavko75 kaže:
ahahaha znate kako je kod nas nedamo gostu da ide praznog ranca SmekoBravo

doneo je pun ranac, pun se i vraca

Pun ranac nije težak...NAJTEŽI JE PRAZAN RANAC prvo sam nosio klopu a posle ulov....sada sam ojačao ko Silvester Stalone...ROFL

Jank

Sremac75 kaže:

To nam je generacijski!

Takvi su svi moji sestrići, (iz generacije 75), dobri i gostoprimljivi.....Kiss

Sremac75
 Bye
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

canis aureus
 Danas posle jutarnjeg lova ... imao sam priliku da upoznam i družim se sa kolegom sa foruma najicem!!!
Mogu samo da kažem da mi je drago zbog te prilike i novog poznanstva koje će se verujem i nadam se nastaviti ... što u nekim zajedničkim lovovima što u "drugim poluvremenima"Yes
... vreme časom proleti a tema za priču Jaooo kol'ko voliš ...
najicUiveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

bela
 e... kud ne ponesoh foto aparat (kad treba nikad nije kod mene) bio sam i ja pre neki dan kod zoranap i konačno se i upoznali. baš kao i kolega canisa ureus kaže vreme brzo proleti a lovačke teme ....nikad kraja... a verujem da će uskoro biti dana pa de se družimo i višeika
vižlan i terier

najic
 Canise zaista prijatno iznenadjenje i prijatan susret .
Ovim putem ti se javno zahvaljujem !!!! Nadam se nekom druzenju i naravno lovu .
Veliki pozdrav iveli 3

bela
 evo još jednog druženja forumašama patak 78mi je bio u gostima ispunio je obećanje B) doneo mi je kuče teriera tačnije ženkicu. žao mi je samo što nije doveo i suprugu ali otom-potom ima dana. brojevi telefona razmenjeni, verujem da je ovo jedan početak dobrog prijateljstva, kao i sa ostalim forumašima koje već poznajem. slika kučeta malo kasnije na temi nlt.
vižlan i terier

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,941,554 posete www.srbijalov.com