Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Indjijanac
 a kada je daki ponovo uzeo pušku i promašio i blok na toj razdaljini,Gedža je pustio suzu junačku,što se da videti na slici
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala
 PROMAŠALJKA!!!Shock
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Indjijanac
 e zato mu je Indjijanac mladji pokazao da sledeći put koristi praćku bez optike

DakiNS
 Znate li šta sam primetio?
Niti u Kučevu niti u Vlasotincu nemaju upravnika lovišta, Barem ne onako "uvaženog gospodina" koji najčešće ni ne zna gde se lovište nalazi kao na primer Indjija. Ne ide čovek ni u Margitu. Ma nema pojma o poslu, ne zna ni gde mu je kancelarija nego po ceo bogovetni dan luta lovištem i ne da lovcima nikuda bez njega. Ako hoćete da vam lovište i LU propadnu garantuje vam uspeh Vojvođanski lonac. Tu se umešaju prsti raznihKuvar,Lisica, i ostalihZatvor i sigurno propadate. Deviza Vojvođanskog lonca je siguran neuspeh uz čvrstu valutu. A vi upravnici koji ste na terenu koji se još i družite sa lovcima i ne samo to nego i radite svoj posao, nikada ali nikada nećete biti priznati od strane Vojvođanskog loncaHaHaHa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DakiNS
 Au samo na tren okrenem leđa a ona dva zloyeba odmah trpaju, neka neka "družiti će mo se mi još"Opameti se

Indjijanac
 evo dobroga i poštenoga čuvara stvari,Sremcovog školskog druga FIĆE,pogledajte kako mu je sačuvao euroblok koji se vidi na slici,ustvari samo omot
sav se oznojio jedući euroblok

Indjijanac
 evo i slike domaćina koji su za vreme doručka sve precizno isplanirali,a za doručak priredili pravu gozbu
ovaj što telefonira je djoša69,onaj iznad njega je gedža66

Indjijanac
 drug glavni admin je pravio prljak za peći slaninu

Indjijanac
 a za koga je drug glavni pravio prljak pogledajte

Jank

Lala kaže:
Zaboravio sam da kažem, da smo mi gosti našim domaćinima u znak sećanja na susret i posetu LU Vlasotince, poklonili uramljenu ovu karikaturu koja će, nadam se, krasiti njihovu kancelariju:

Eeee nije mi žao što sam potrošio vreme montirajuću tu karikaturu, nek bude nekome za uspomenu....Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala

Indjijanac kaže:
evo dobroga i poštenoga čuvara stvari,Sremcovog školskog druga FIĆE,pogledajte kako mu je sačuvao euroblok koji se vidi na slici,ustvari samo omot
sav se oznojio jedući euroblok

Jeste, to je taj čuveni šidski striper Ficha, koji je u okviru zabavnog programa na lovačkom domu izveo svoju tačku skidanja, uz ovacije prisutnih. Žalio se kasnije da nije depilirao noge, inače bi bio 'full program'!!!Smean
Na maljave grudi je hteo da privije svog školskog druga! HaHaHa

ficha007
 Vidi čuda ovog
što priredi meni Lala
a kad tamo dođosmo
gospodina samo boli glava

mnoge stvari nestale mu
ko rukom odnete
a on se uzbudio
zbog četiri plave tablete

a zbog onog ordena
što dade mu neko
admin nam je pukao
Sremcu svašta reko

a brat Indjijanac se
na to samo smeška
i podvale smišlja on
bradicu si češka
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

Jank

Indjijanac kaže:
a kada je daki ponovo uzeo pušku i promašio i blok na toj razdaljini,Gedža je pustio suzu junačku,što se da videti na slici

A bre Inđijanac, što bre sobali ovuju sličku, morao sam da prilegnem da bi gu analizirao....a onda sam okrenuo monitor za 90 stepeni, da nebi moj školski gađao ležećki...HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

PEZ
 Gadja Daki Pilot

ficha007
 Popoviću Zorane
po nadimku Bejbe
sreća nisi bio tamo
dobio bi "ćebe"

Svetla tačka druženja
bio nam je Slava
sa drugarom Rančerom
tandem boli glava

Jako brzo shvatio je
kako stvari stoje
ko je svem đavolstvu kriv
ko gde prste malo malo
stalno gura svoje
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS
 Mislim da će se i ostali admini složiti da na sledeće druženje vodimoIndjijanac vezanih ruku , nogu sa povezom preko očiju i usta. Uh ala ćemo se provestiGrin

PEZ
 Daki prijatelju niko da te razume da nisi hteo da odstrelis perspektivnog vepra, svaka ti cast, a kad se dogodine opet budete sreli on sa vecim kljovama ti sa stegnutom montazom...pucanje tad ce traziti da se slikaju pored trofejaFoto

DakiNS
 Pogledaj samo izraze zahvalnosti u postovima domaćina, ma trpaju bre trpaju
DakiNS priložio:
ban_7.gif

Lala
 Čini mi se da domaćini u Vlasotincu nisu očekivali onakav ritam zezanja; možda grešim, ali mislim da su prvo bili u šoku, a kasnije kad su shvatili da nemamo baš puno ograničenja u zezanju, onda su se priključili!
Čisto da obavestim Gedžu, Djošu i ostale vlasotinčane: sledeći put će i neko od vas kanda da bude na tapetu, ovi yebivetri forumši su poštovali domaćine, ali sam lepo snimio par situacija kada im je na vrh jezika bilo da okrenu zez i prema vama!!!
Oni su tako fini prvi put, čim malo upoznaju ljude, ode mast u propast!Grin

Mada, i pored onolikog zezanja, našli smo vremena da pričamo i o ozbiljnim temama, i koliko vidim, prilično su bliska razmišljanja vlasotinačkih lovaca i nas forumaša. Istu muku mučimo: propisi, savezi, kriza, fondovi divljači, gazdovanje... Meni je prijalo da razmenimo mišljenja, zaista.

DakiNS
 Šokirao sam prvo ošu u onom njegovom lepom restoranu, prvo je pomislio da sam cicija jer sam rekao da je uzeo previše vulkanske lave, a siroma uzeo veličine oraha, drugi šok bio je kada je probao lavu, pa ga oblio znoj i brzo počeo deliti i ostalima ono malo lave iz svog tanjira, a ja sam se vrlo prijatno iznenadio onim bajnim specijalitetia iz njegovog restorana , roštilj za desetku a kupio me sa onim specijalitetom od čvaraka , došlo mi da mu donesem lavor vode za ispiranje usta , ali nisam stigao jer je sam otišao na ispiranje i umivanje, ko bi rekao da vulkan tako greje atmosferuGrin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,435 posete www.srbijalov.com