Susreti i druženja "forumaša"
|
Podunavac |
Objavljen 26.12.2012. 11:57
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Indjijanac kaže:
da dakijeva puška na toj razdaljini može da pogodi kolega Gedža je isprobao u jedan blok sa 15 metara
a kada je daki ponovo uzeo pušku i promašio i blok na toj razdaljini,Gedža je pustio suzu junačku,što se da videti na slici

Kakav bi tek rezultat bio da je Daki pucao u Euro blok? Možda bi čak neko i nastradao trčeći premo Euro bloku. Čokolada je opasna stvar, pogotovo kad padne šećer.
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 26.12.2012. 11:58
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
vuk71 |
Objavljen 26.12.2012. 13:00
|

Veteran

Upisa: 584
Pristupio: 18.11.2010. 10:13
|
daki brate celu hajku su napravili na tebe i tvoj karabin...imas li plan odbrane... |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 26.12.2012. 13:25
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
vuk71 kaže:
daki brate celu hajku su napravili na tebe i tvoj karabin...imas li plan odbrane...
Imam. Klasičan način namamljivanja, prvo odstupaš, pa onda daš njima da te povuku
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
rancer |
Objavljen 26.12.2012. 15:40
|

Član

Upisa: 87
Pristupio: 27.02.2010. 23:08
|
promašaljka đjabe se branit
Evo meni druga mog, prijatelja jedinog...
|
|
|
|
rancer |
Objavljen 26.12.2012. 15:49
|

Član

Upisa: 87
Pristupio: 27.02.2010. 23:08
|
pošto sam stigo napokon i do tastature posle promašaljki i euro blokova i ordena da se zahvalim drugarima iz vlasotinca namaksimalnom druženju  |
|
|
|
Gedza66 |
Objavljen 26.12.2012. 16:44
|

Veteran

Upisa: 740
Pristupio: 15.02.2011. 19:45
|
rancer kaže:
pošto sam stigo napokon i do tastature posle promašaljki i euro blokova i ordena da se zahvalim drugarima iz vlasotinca namaksimalnom druženju 
Rančer brate, nemaš se čemu zahvaljivati, pa zato i postojimo, zar ne. Pa nije lov samo davanje para LoSoS-ima i LoSoV-ima. Pa osnovni elemenat lova (bar 98%) je druženje, druženje i naravno druženje. Pa tek nam predstoje hajke na vukove, šakale i ostale zveri (svaka sličnost sa pojedincima iz viših lovnih asocijacija je slučajna) i samo ti promeni ventile i spremi neki "laso" za onu "podmuklu zver" iz Indjije (mada je i ona iz BP zrela za tako nešto, dok za onog "provokatora iz VP-Staro Selo treba spremiti izolir traku).
Svi komentari oko poštede je.bača divljih svinja, koga je Daki ostavio u životu (na radost i sreću mladih krmačica) idu u pravcu koji je Daki namerno smislio.
Mnogo ste bre brate naivni???!!! Pa zar mislite da Daki, čoek od 40 i kusur leta, sa lovačkim i kinološkim stažom od 30 i kusur leta, sa preko 10 odsteljenih divljači (sitna i krupna) u karijeri, drugar znamenitih lovnih radnika i funkcionera (koji se prepoznaju po lozinci "Slonovo uvo"), može promašiti ono što bi neko "ubio" kundakom ili kamenom.
Namerno je pucao u vazduh i to sam utvrdio uvidjajem na licu mesta.
Mogu VAM i dokazati!!!!!
DOKAZ: I sa (do kraja) ne zatvorenim nosačima optike, odstupanja na toj daljini (12,50 koraka x 0,65 met. = 8,125 metara) su iznosila maksimalno 20 cm (proverili smo u Lovačkom domu da je na daljini od 15 metara odstupanje bilo 30 cm). To znači da ako je je.bač bio visine 0,90 met. a Daki nišanio i pucao u sredini (45-50 cm), morao ga je pogoditi ispod kičme i od njega napraviti trajnog invalida.
Kada sam mu na licu mesta predočio ovu matematiku, Daki mi je onako šeretski odgovorio: Gedžo, namerno sam ga promašio i pucao tik iznad kičme. Na moje pitanje, zašto bre brate, odgovorio je:
- vidiš li ti gde se ja trenutno nalazim i kako bi ga mi izvukli i dovukli iz ove "vukojebine",
- pa znaš li ti da sam ja kojim slučajem "ovo odstrelio", da bi "ovi pocrkali od ljubomore i da niko ne bi razgovarao samnom", pa čak bi bio" trajno banovan sa Srbijalova",
- pa znaš li ti, da sam rizikujući napred rečeno, ipak odstrelio je.bača, koliko bi to mene koštalo. Kažem mu ja, pa ne bi te ništa koštalo, kad će on: pa ne mislim na odstrel i cenu mesa-to bi mogao da podnesem, već na ture po svim restoranima na usputnim benzinskim pumpama- pa "dušu bi mi odrali"-
Ipak sam ja samo "čoek" i meni su ovakvi razlozi sasvim "dovoljni" a VAMA????
Zato, imajte razumevanja i ako to radite, radite sa "vlaženjem" i bez "zavrćanja ušiju".!
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 26.12.2012. 17:25
|

Lovčina

Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
Gedza66 kaže:
rancer kaže:
pošto sam stigo napokon i do tastature posle promašaljki i euro blokova i ordena da se zahvalim drugarima iz vlasotinca namaksimalnom druženju 
Rančer brate, nemaš se čemu zahvaljivati, pa zato i postojimo, zar ne. Pa nije lov samo davanje para LoSoS-ima i LoSoV-ima. Pa osnovni elemenat lova (bar 98%) je druženje, druženje i naravno druženje. Pa tek nam predstoje hajke na vukove, šakale i ostale zveri (svaka sličnost sa pojedincima iz viših lovnih asocijacija je slučajna) i samo ti promeni ventile i spremi neki "laso" za onu "podmuklu zver" iz Indjije (mada je i ona iz BP zrela za tako nešto, dok za onog "provokatora iz VP-Staro Selo treba spremiti izolir traku).
Svi komentari oko poštede je.bača divljih svinja, koga je Daki ostavio u životu (na radost i sreću mladih krmačica) idu u pravcu koji je Daki namerno smislio.
Mnogo ste bre brate naivni???!!! Pa zar mislite da Daki, čoek od 40 i kusur leta, sa lovačkim i kinološkim stažom od 30 i kusur leta, sa preko 10 odsteljenih divljači (sitna i krupna) u karijeri, drugar znamenitih lovnih radnika i funkcionera (koji se prepoznaju po lozinci "Slonovo uvo"), može promašiti ono što bi neko "ubio" kundakom ili kamenom.
Namerno je pucao u vazduh i to sam utvrdio uvidjajem na licu mesta.
Mogu VAM i dokazati!!!!!
DOKAZ: I sa (do kraja) ne zatvorenim nosačima optike, odstupanja na toj daljini (12,50 koraka x 0,65 met. = 8,125 metara) su iznosila maksimalno 20 cm (proverili smo u Lovačkom domu da je na daljini od 15 metara odstupanje bilo 30 cm). To znači da ako je je.bač bio visine 0,90 met. a Daki nišanio i pucao u sredini (45-50 cm), morao ga je pogoditi ispod kičme i od njega napraviti trajnog invalida.
Kada sam mu na licu mesta predočio ovu matematiku, Daki mi je onako šeretski odgovorio: Gedžo, namerno sam ga promašio i pucao tik iznad kičme. Na moje pitanje, zašto bre brate, odgovorio je:
- vidiš li ti gde se ja trenutno nalazim i kako bi ga mi izvukli i dovukli iz ove "vukojebine",
- pa znaš li ti da sam ja kojim slučajem "ovo odstrelio", da bi "ovi pocrkali od ljubomore i da niko ne bi razgovarao samnom", pa čak bi bio" trajno banovan sa Srbijalova",
- pa znaš li ti, da sam rizikujući napred rečeno, ipak odstrelio je.bača, koliko bi to mene koštalo. Kažem mu ja, pa ne bi te ništa koštalo, kad će on: pa ne mislim na odstrel i cenu mesa-to bi mogao da podnesem, već na ture po svim restoranima na usputnim benzinskim pumpama- pa "dušu bi mi odrali"-
Ipak sam ja samo "čoek" i meni su ovakvi razlozi sasvim "dovoljni" a VAMA????
Zato, imajte razumevanja i ako to radite, radite sa "vlaženjem" i bez "zavrćanja ušiju".!  Gedzo brate verujem da je bas ovako bilo, sto se mene tice ovo tvoje iscrpno objassnjenje je sasvim dovoljno
Pozdrav od Čarapana!  "ja s'tem nem ništa"

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
ficha007 |
Objavljen 26.12.2012. 19:42
|

Lovčina

Upisa: 1601
Pristupio: 01.10.2010. 14:36
|
Priči našoj ne bi bilo kraja
da naš i vaš drug Daki
ovde vrli admin
nije gađo vepra strašnog
pravo podno jaja
Nanišani Daki njega
kroz optiku baš do kraja
puče puška, vetrić pirnu
tome vepru negde oko jaja
Kasnije se pravdo Daki
svima nama kao Cajka
ali ništa to ne vredi
nadimak mu posta toga dana:
Daki Promašaljka
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA
"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 26.12.2012. 21:28
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Čitam i stvarno neznam šta da kažem...eto ja se izvinjavam domaćinima zbog ponašanja i promašaja mojih kolega..žao mi je što nisam mogao s njima i što sam ih same pustio da idu, jer da sam i ja bio sa njima verujem da bi bili puno ozbiljniji i precizniji!!...još jednom izvinjavam se geđi i ostalim kolegama!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 26.12.2012. 21:32
|

Admin

|
Mnoooogo preciznije bi duplo promašili
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 26.12.2012. 21:48
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Daki, čujem da stručni pratilac Promašaljki nosi isti broj čizama kao i ti...
Opasan običaj ima Daki - sa kime on ode u lov, uvek mu ostavi čizme!
Pošto moraš da nabavljaš nove čizme, evo ti link:
http://www.internet-prodaja.tigar.com...vacka.aspx
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 26.12.2012. 22:22
|

Admin

|
Aman Lalo pa dao sam mu rukavice, a njegove kolege mu uvališe i vulkansku lavu
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 26.12.2012. 22:35
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Ja ne znam kako je kod mene medju stvarima u rancu završila jedna narandžasta 'Browning' kapa - nije moja, a čija je, nemam pojma!
Da nije opet nešto onaj Indjijanac bajao?
U svakom slučaju, odgovara mi!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
Indjijanac |
Objavljen 26.12.2012. 22:51
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
daki je svoje čizme ostavio jer mu ih je veprić zgazio i probušio
[movie=youtube]1xq0RVoaWCo[/movie]
|
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 27.12.2012. 07:41
|

Admin

|
Lala kaže:
Ja ne znam kako je kod mene medju stvarima u rancu završila jedna narandžasta 'Browning' kapa - nije moja, a čija je, nemam pojma!
Da nije opet nešto onaj Indjijanac bajao?
U svakom slučaju, odgovara mi! 
Normalno da ti kapa odgovara kada si je probao prije nego je "ZALUTALA "u tvoj ranac
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 27.12.2012. 08:14
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
 |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 28.12.2012. 13:33
|

Admin

|
Uh malo sam odahnuo , ni doope mi više ne bridi
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 28.12.2012. 17:17
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
Moram da pomenem da je u nedelju Klaja ispekao vrhunski kobasicu, pa smo lepo papali...čik pogodite koja je njegova pečenica??? 
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
|
|
|
Jank |
Objavljen 28.12.2012. 18:21