Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Podunavac
 Domaćini iz Neština su se maksimalno potrudili oko dočeka i poluženja gostiju, pa su imali i tri pripadnice lepšeg pola za posluženje u sali. ZoranP (Beybe) je jednu toliko napadao i pipkao da je jadna devojka u samoodbrani morala da mu istrese vruću kafu za vrat. Slike ne mogu da se postave pošto ih je admin tim cenzurisao zbog nepodobnosti.Grin

Ala izvrtje i podmetje
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Inače lov je počeo ovako, pravi lovački govor sa detaljnim uputstvima i sugestijama , ali i upozorenjima. Apinest svaka čast
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

DakiNS
 Ekipa na početku lova
DakiNS priložio:
dogovor.jpg

Podunavac

DakiNS kaže:
Vrhunac svega bio je kada je Beybe utvrdio da mu je nestao novčanik! Njegova reakcija bila je:

VRATITE MI BAREM PARTIJSKU KNJIŽICU!

Beybeova sreća nakon što je dobio svoju partijsku (crvenu) knjižicu nazad.Presre�an
i49.tinypic.com/2qvv5ug.jpg
i49.tinypic.com/i3e16c.jpg
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Tu je i ekipa sa psima

Lala
 Ovi moji šošoni ne kapiraju da ovu temu na forumu čitaju i oni koji tamo u Neštinu nisu bili, pa teško mogu da ukapiraju šta se dešavalo i kakve zvrčke su se montirale, pa molim za detaljniji upis i opis svake, kako bi bilo razumljivije.
Neštinci (i Vizićani) su opet potvrdili da su sjajni domaćini, a po mom dubokom ubedjenju dogadjaj dana je bio odlazak kolege Sremca75 u pogon!!!! Koliko se ja sećam svih zajedničkih lovova do sada, a i nekih drugih u kojima ja nisam bio, a koje su mi opisivali, ovo je PRVI PUT da cenjeni kolega Sremac malo protegne noge i upusti se u pogon divljači! Mučenik se trudio, nije da nije, čak me je u pola lova zvao iz pogona na mobilni da proveri jesam li pucao - tako je huktao na telefon, da je jedva rečenicu uspeo da izgovori, zadihan od napora - mene stra' uFatio da ne pa'ne negde! Naravno, poslednji je stigao u povratku na zborno mesto, sa zakašnjenjem od pola sata, Apinest mi kaže 'daj zovi ga na mobilni, da mu se nije štogod desilo', kad eto ga nailazi brat Sremac glumeći DELTA FORCES onako debeo dok je forisirao poslednjih 20 metara noseći pušku sa dve ruke visoko iznad glave! HaHaHa Posle lova ga gledam, kako se lepo zaokruglio, nabacio kilažu, a i sasvim dobar podvaljak - tako je to, čim se dočepa funkcije (delegat u skupštni LSV), odmah se opusti! Još malo pa će ga biti lakše preskočiti, nego zaobići!! Sirota ona slavonka njegova, ja bih njemu udario BAN na frižider i CIPIRIPI, da sam na njenom mestu... A kad se setim kako je vitak bio pre par godina, dok ga je Piškać držao na dijeti...Grin
Medjutim, zajednička konstatacija prisutnih forumaša je bila da Sremac slabo nateruje! Jedino je nešto malo naterao Indjijancu ali je ovaj vrlo uspešno odigrao ulogu Promašaljke, sa dva metka, na 15 koraka, na sremačku liju!
Indjijanac je usavršio kleptomanske veštine: vrištanje je nastalo, kada je drpio Bejbiju mobilni, pa mu promenio jezik na mobilnom u albanski - posle toga Bejbi uzeo da telefonira, čovek nema šanse da ubode podešavanje telefona, preznojavao se 15 minuta pokušavajući da vrati srpski! Posle mu je Charuga podesio mobilni, uz prethodni dogovor po modelu 'usluga za uslugu', koji sam ja predložio, ali neću o detaljima dogovora! Sme�ko
Radio je i 'Vulkan lava' začin, a najbolji nehotični štos smo napravili, kada je Bejbi igrom slučaja zaljućenu kafu preko konobarice prosledio za susedni sto, gde su sedeli uglavnom stariji lovci-domaćini. Elem: prilikom posluženja kafe, Bejbi je neoprezno svoju šoljicu ostavio bez nadzora na minut, što smo naravno iskoristili da mu u kafu ubacimo malo vulkana; medjutim i Bebara se naučio pameti od ranije, pa kad je shvatio da je imao rizičan minut odsustva, rešio da za svaki slučaj zameni kafu! Ne razmišlajući dugo, uzeo je svoju (zaljućenu) kafu, stavio konobarici na poslužavnik gde je bilo još jedno 10-15 šoljica, i uzeo drugu, koju posle nije puštao! Daki, Podunavac, Rančer i ja pobeleli, jer sada ne znamo kome će u sali da zapadne ljuta kafa, i ko će da urlikne kada proba!!Iznenadjen
Vidimo mi konobaricu kako prilazi susednom stolu, ja se uhvatim za glavu, ali džaba da reagujem kad ne znam koja je od silnih kafa zaljućena! Ostalo mi jedino da umirem od smeha, a Bejbi nije smeo da se okrene, i da gleda reakciju za susednim stolom - posle izvesnog vremena, primetim ja da ekipu za našim stolom sumnjičavo gleda jedan stari domaći lovac-brka, ali ni on nije siguran koga da okrivi, a ne može ni da reaguje jer je nehotice natrčao na minu... Ma cirkus opšti!!!
Pio je čovek kafu sa hlebom, da umanji ljutinu!!! Grin
Sremac i Apinest su sve vreme bili na nogama, i stvarno su brinuli da nikoom od gostiju ne zafali nešto, ali se ne bi moglo reći da nije zafalilo sitnog inventar: zli jezici govore da se u džepovima Sremčevo jakne neobjašnjivo našlo slanika, escajga, štrudle, pa čak i rebarca iz paprikaša (oglodanih, naravno)!!! To nejgovo trpanje hrane i pribora u džepove je počelo još od Kučeva, kada je uhvaćen u pokušaju da Miši mazne pohovanu papriku sa sirom, tako što je strpao u džep (čime je načinio kriv. delo 'Sitna kradja' u pokušaju, on valjda zna koji je to član KZ)!!! Sudija
Onaj urlik iz Sremčevog do sada jedinog komentara o jučerašnjem druženju pripisujem upravo pronalasku pomenutih stvari u džepovima!!! Ja sam ubedjen da Sremac ne trpa te stvari u džepove namerno, nego eto on to podsvesno, jer ima u zadnje vreme snažan poriv za nenormalnim količinama hrane (što se vidi po njegovoj figuri), pa ne bira sredstva da do hrane dodje!Gladan
Na jednoj od prethodnih slika se vidi kako Dakiju uručujemo orden u prikladnoj kutiji, ali se ne vidi najbolje, da je u kutiji umesto ordena ljuta feferonka!!!
Očekujem da neko postavi sliku nalepnice koja je kružila za našim stolom, pa ću dodatno napisati! Nalepnica je sada u mom vlasništvu, a sliku te nalepnice ću koristiti uglavnom na temama oko lovačkih saveza, kada bude primereno!
Videćete o čemu se radi! Grin
Moram da primetim, da je crno vino koje smo pili odličnog kvaliteta, zaista, samo mi nije jasno kako to da se toliko razlikuje od crnog vina koje je ranije donosio Sremac?!? Da li razlika u ukusu vina (za koje Sremac tvrdi da je iz istog podruma) ima neke veze sa time što je njegov zet Meshtan juče bio prisutan? Da nije ranije Sremac to isto vino malo 'krstio', tj. razblaživao vodom, kada je donosio zetovo vino? Ili je juče bilo služeno vino iz onog 'njihovog' bureta (svaki vinar ima vino za prodaju, i vino za sebe)?
Bilo je još toga, ali daj da neko drugi malo opiše...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 I naš kolega sa foruma Charuga pojavio se u Neštinu, tako da sam i njega upoznao . Malo je bio utegnut na početku pa sam morao da ga ponudim sa vulkanskom lavom da proba. Naš ajduk je onako momački zagrabio lavu zaboravljajući šta smo do sada pisali na forumu. Rekoše mi Vuk i Rančer da je stigao samo da tiho procedi: Dodaj mi još hleba!Grin Posle inicijacije opustio se i priključio opštoj zezanciji. Evo kako je izgledao posle ajdučke konzumacije
DakiNS priložio:
carugvulk.jpg

DakiNS
 Pored dvostruke promašaljke Indjijanac u ekipu promašaljki se učlanio i Rančer, nije mu vredelo što se pravdao da je od lisice video samo poslednje tri dlake na repu (naivan mislio je da ćemo mu poverovatiHaHaHa) Po završetku lova ekipa je malo dosipala gorivo iz pljoski.

DakiNS
 A teren me je malo podsećao na terene Kučeva i Vlasotinca

Lala
 Da ostane samo zabeleženo da su od forumaša juče bili prisutni: Sremac75, Zoranp, Rančer, Vuk71, DakiNS, Podunavac, Klaja, Meshtan, Charuga, Apinest, Indjijanac, i ja. Jesam li nekog zaboravio?

Očekivalo se da će se pojaviti i Ficha007, Saja i još neki forumaši, ali su izostali.
Ficha007 se verovatno nije pojavio jer mu je bilo 'jako daleko' da dodje, ima sigurno 15-20 km!!!
Šta da se radi, neko od nas mora vikendom da opaše keceljicu... Njanjanja

DakiNS
 No comment!
(klik na sliku za uvećanje)

Indjijanac
 Da se i ja javim ,kao prvo da se zahvalim domaćinima na odličnoj organizaciji tokom celog dana,a posebno na organizaciji lova i održanom govoru predsednika sekcije i LU u kome su primerno održali pozdravnu reč u kojoj su sve rekli i objasnili,poseban akcenat je stavljen na upozorenje o bezbednosti tokom lova.
takodje bih hteo da prekorim sve one koji su koristili puške u kalibru 16,a od kojih sam pre lova "nabavio" municiju da drugi put u lov ponesu neku kvalitetniju jer je ova stvarno lošeg kvaliteta i njome se lako promašuje divljač!!!
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Indjijanac
 inače slika na članskoj karti mu je iz doba kada je statirao u filmovima "Sulejman veličanstveni" i "Aladin duh iz čarobne lampe"ROFL
Indjijanac priložio:
2qvv5ug.jpg

Lala

Indjijanac kaže:
Da se i ja javim ,kao prvo da se zahvalim domaćinima na odličnoj organizaciji tokom celog dana,a posebno na organizaciji lova i održanom govoru predsednika sekcije i LU u kome su primerno održali pozdravnu reč u kojoj su sve rekli i objasnili,poseban akcenat je stavljen na upozorenje o bezbednosti tokom lova.
takodje bih hteo da prekorim sve one koji su koristili puške u kalibru 16,a od kojih sam pre lova "nabavio" municiju da drugi put u lov ponesu neku kvalitetniju jer je ova stvarno lošeg kvaliteta i njome se lako promašuje divljač!!!

Iskoristi priliku da se izvineš svima kojima si drpio municiju!!!
Sledeći put kad trkeljišeš po tudjoj džebani, uzimaj samo one žute patrone, te su najbolje! Zelene i plave ne kradi nikako!ROFL
Nego, Klaja mi je juče bio nešto indisponiran, dok je Podunavac bio potpuno u elementu.

Indjijanac

Podunavac kaže:
Domaćini iz Neština su se maksimalno potrudili oko dočeka i poluženja gostiju, pa su imali i tri pripadnice lepšeg pola za posluženje u sali. ZoranP (Beybe) je jednu toliko napadao i pipkao da je jadna devojka u samoodbrani morala da mu istrese vruću kafu za vrat. Slike ne mogu da se postave pošto ih je admin tim cenzurisao zbog nepodobnosti.Grin

Ala izvrtje i podmetje

neznam zašto ali možda Zoki ima neki magnet,ovo je već drugi put na druženjima da dobije po glavi(prvi put mu je Šestić u Starom Selu prosuo rasol od kis elog kupusa na glavu),sreća pa nema dugačku kosu pa se lako suši.

Inače što se tiče toga ko je šta poneo kući,neka svi koji su bili prisutni pretresu džepove pa će se već javiti ko je šta poneo!!Dragoljup�e

možda su oni koji idu retko na druženja poneli najviše?

I da nezaboravim KUGLOF koji je doneo Zoranp,inače kaže da je žena mesila a on je samo prenosio vibracije.Nešto bolje nisam jeo u životu,unutra je bilo raznih bobica,nadam se da su sve bile biljnog porekla,mada me nebi iznenadilo da ima i onih životinjskog,znamo svi da Zoki od životinja drži i bjelu tehnikuHaHaHa

Indjijanac
 a i "trovač" je juče dolijao na sopstveni vulkanROFL
nemogu da postavim sliku mnogo je mutna,samo je posle 10 minuta uspeo da kaže,ovo je izgleda ona teglica sa magnum punjenjemFIK

DakiNS
 Uh to je ovogodišnja produkcija ultra mega giga magnum vulkanske lave kuju sam i ja prvi puta probao , iako su laboratorijski zamorčići bili po celoj Srbiji. Stavio sam uobičajenu dozu,uhhhhhh oblio me ljuti znoj malo mi je bila jedna salveta , trebalo je celo celo pakovanje.Stidljiv

vuk71
 Pozdrav svim dobronamernim lovcima a pogotovo organizatorima lova 05.01.2013. Nestin... domacin koji vredi svake pohvale , domacinski nas docekali, dobro organizovali lov, lov prosao sto je najvaznije bezbedno za sve ucesnike, u sali dobra muzika i jos bolja klopa, kultuno nas ispratili i pozeleli jos slicnih druzenja... malo li je ...

klaja
 Ja sam bolestan(virus) pa cim ozdravim napisat cu i ja neku recccOdobreno
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Indjijanac
 crni Klajo kakav virus?
[movie=youtube]LOPkmiQa7Ok[/movie]

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П�...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,758,565 posete www.srbijalov.com