Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
Podunavac
 I napokon susret uživo sa kolegom Sniper Hunterom.
Tri prsta 2Kolce

golf071

Podunavac kaže:
OdobrenoSvaka cast za odelo i sliku.
Novine

golf071

zoranp kaže:
Golf Svaka čast, zaista bogat ulov!!Odobreno

Klajo jeli Lala opet ranioGrin??
Hvala druzeOdobreno
Novine

Kile_
 A cestitam ,lepe slike,svaka cast na druzenju,nego kako ste prosli u lovu ? Smile
Samo 300 i 4x4

Podunavac

golf071 kaže:

Podunavac kaže:
OdobrenoSvaka cast za odelo i sliku.

Hvala kolega. Hteo sam da imam jednu lovačku jaknu baš onako za šminku. Posle sam se za lov presvukao, jer da u ovoj jakni prođem kroz neki čičak nebi je očistio do sledeće sezone.Grin
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

Kile_ kaže:
A cestitam ,lepe slike,svaka cast na druzenju,nego kako ste prosli u lovu ? Smile

Teren koji je Rančer odabrao je bio fantastičan. Polje pokriveno travom i grmljem. Kao da smo hodali po tepihu. Čizme čiste bez trunke blata. Prevoz traktorom do mesta gde smo lovili. Sve u svemu organizacija odlična. Kerovi su radili odlično, a isticao se Lalin Kastor. Moram da kažem i da sam se oduševio sa Lalinim PA Franchi-jem. Iako nisam ljubitelj PA sačmarica, ova puška me je oduševila dobrim balansom i lakoćom gađanja sa njom. Lepo leže u rame i lako se pronalazi cilj. Puška iako je lagana nema trzaja i ugodna je za pucanje. Sniper Hunter je pokazao da je odličan strelac, ne samo na žive mete nego i posle na flaše. I sve to sa petlarom u kalibru 16. Svaka mu čast.Bravo 2 Inače ovaj put nije bilo mnogo promašaja i niko se nije obrukao.
Tri prsta 2Kolce

Kile_
 A cuo sam vec za taj lov,cekaj kada ste isli to? u petak?
pa solidan odstrel,ovih 7 se verovatno izvukli na noge.
kraljevski lov nema sta Smile A dobra je lalina PA imao sam prilike da je drzim. tako treba Bravo 2
Samo 300 i 4x4

Podunavac
 To je bilo juče, subota. A prošle subote smo bili u Neštinu. Danas je lov na patke kod kolege Inđijanca, ali ja nisam mogao da idem zbog nekih drugih obaveza.Cry
Tri prsta 2Kolce

Kile_
 Da pa super, zavidim vam Smile) cuo sma i za to upoznat sam sa celom organizacijom i ekipom Smile cucemo kako su prosli,dzebana je spremna tako da sumnjam da su im utekli Smile
Samo 300 i 4x4

Evodija
 Bili su i prangijali!
Bilo je dosta pataka.Ni jedan brod nije stradao,što je dobro.
LALA je momački sve izdržao.
Sremac se interesovao telefonom za "stanje na terenu"
Bili i otišli, ja sam ugasio svetlo.Odobreno

Lala

Evodija kaže:
Bili su i prangijali!
Bilo je dosta pataka.Ni jedan brod nije stradao,što je dobro.
LALA je momački sve izdržao.

Prangijali?
Pa, neko jeste, a neko nije.
Odličan lov (za većinu), ogroman broj vidjenih pataka, a neko je pokušavao da promoviše novi vid humora svojstven onima koji ne mare puno za posledice. Nekima je to bilo smešno, nekima nije - šta da se radi.Confused
Za sve neupućene u lovački (i ne samo lovački) kodeks, dobre manire i običaje: ne tera se sprdnja i ne prave se neslane šale, nameštaljke i smicalice u vezi tri teme: oko žene bilo kog lovca, oko puške bilo kog lovca i oko psa bilo kog lovca. Društvo u lovu se bira, a ne nameće.

Evodija nas je u povratku iz lova domaćinski počastio u svojoj kući-vikendici odlično pripremljenom prženom ribom i vinom, a mene je 'raspametio' kada je izneo kao desert staru poslasticu koju u Vojvodini zovu 'kitnikez', koju sam zadnji put jeo pre nekoliko godina!!Bravo 2

Ja više neću ni reč napisati o ovom dvodnevnom druženju i lovu, pošto verujem u ono pravilo da vreme briše iz sećanja ružne stvari, a ostavlja lepe.
Ostali učesnici neka pišu detaljnije, i postavljaju slike.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

kelt
 Predivan dan i lov o reziji naseg brata Indjijanca. iako nam je studen kocila vilice nismo se dali omesti. ogromne kolicine pataka i pucanja,ali na nesto vecim dajinama pa je ucinak skromnij. Druzenje je nastavljeno uz riblju corbu i ribu kod Evodije. kompletan ugodjaj okrnjila je jedna neslana sala na racun druga glavnog, ali sta ces ekipa luda skroz pa se malko nekad i pretera. Oprosti nam lalo svi smo se smejali dok je tebi adrenalin bio na 5miiona. Vratices nam znam i treba. i to je deo lova. sta reci jos osim veliko hvala Indjijancu i Evodiji na organizaciji danasnjeg lova i druzenja forumasa Srbijalov
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter
 Stigoh kući konačnoGrin posle dvodnevne turneje i nezaboravnog druženja ,zahvalio bih se na pozivu i organizaciji odličnog lova na fazanske koke i divlje patke u organizaciji naših kolega Lale ,Inđjijanca ,Rančera i Evodije ,hvala na gostoprimstvu i lepom druženju ,lepi se trenuci pamte doživotno ,loše zaboravimo brzo tako lakše teče život ,upoznao sam lično naše kolege lovce i članove Foruma ,Podunavca,Klaju,Robiju ,i Evodiju,pohvalio bih i odličnu posadu našeg "razarača" koji je razgonio jata pataka

i46.tinypic.com/30k57gl.jpg

Izlazak sunca na našem lepom plavom

i50.tinypic.com/2ai1tad.jpg

I naši neumorni "mapetovci "

i46.tinypic.com/o51hq8.jpg

Vitezovi reda "Ljutog kulena"

i48.tinypic.com/2i90eae.jpg

i naš najmlađi i neumorni član posade "mali od palube "

i47.tinypic.com/f1wp3a.jpg
Inđijanac mađi koji će po svemu sudeći nadmašiti i oca Bravo 2

a naš kelt u pauzi između dva pucanja dimi lulu i analizira rezultate najnovijih laboracija sačmene municije ,koja se pokazala na visini zadatka

i46.tinypic.com/10z440j.jpg

Sniper Hunter
 i50.tinypic.com/23j1ytv.jpg

Treća smena na pauzi

pored" minakve" levo , nisko volumenske pljoskice od našeg zoranp i kelta Grin

i50.tinypic.com/t7fy1e.jpg

raz dva piš piš!Grin

i47.tinypic.com/33fgkjr.jpg

i ostade jedna lepa slika za kraj i sećanje dugo

i47.tinypic.com/347fluh.jpg

ficha007
 Evo da i ja ubacim neki komentar.

Lepo druženje kod kolege Evodije. Matori i ja bili smo samo učesnici "drugog poluvremena" kada su čuveni lovci na patke pristigli u Krčedin.

Ekipa mala ali odabrana. Ručak na nivou, a potom jedno kvalitetno druženje sa puno smeha.

Svaka čast.

P.S samo ne znam ko vam je onaj "simpatični čikica" između Kelta i Robije. Ima šešir ko Dok HolidejROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 Ja sam znao da on naginje ka "onima"... naš drug i lovac Indjijanac uredno slaže majicu žute boje...ccc
ficha007 priložio:
7_11.jpg

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 A ovde vidimo na slici ekupu "kablopolagača" kako polažu kablove u ladan Dunav i ispituju da li je voda muljevitaROFLHaHaHa
ficha007 priložio:
1_130.jpg

ficha007
 A ova slika pokazuje "lovačku sramotu". Malo dete vuče vreće a gospoda lovci drže ruke u džepovima...
ficha007 priložio:
5_23.jpg

ficha007
 "Mali od palube" deli ulov na ravne časti.
ficha007 priložio:
6_14.jpg

ficha007
 Slika učesnika ovoga "kolosalnog" druženja... falio je moj drug Sremac, da mu pričuvam ranac. Pozdrav za njega.
ficha007 priložio:
11_11.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,686,140 posete www.srbijalov.com