Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
LU "Pomoravlje Plana" iz Velike Plane
Lala
 Klasična priča: čim neko pokaže da hoće, zna i ume da radi, a usput ima i dovoljno pameti, odmah počinje guranje klipova u točkove. E to se sad dešava Slavi, jer mi se čini da ostali koji ne mogu da prate njegov rad, čine sve da njega uspore, kako bi oni izgledali manje neuspešni.
Ja i dalje mislim da njegovi lovci ne treba da mu usvoje ostavku, i da treba da ga podrže
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS

veljaVP kaže:
Slavo odkud sada to da je Ruzic kandidat!!! Rekao sam ti jednom prilikom da ne znas u sta se upustas i da si nov u svemu tome i sad vidis sta se sve desava!!!!

A što ga onda ti i tvoji drugari ne podržite, ovako ispada da lepo ga opomeneš i time si nešto uradio za njega , ma ništa brale nisi uradio ne za njega nego ni za sebe ni za svoju decu. Eto sada vam još i pare pokradoše.ika
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

sabatti
 slavo u kom se udruzenju ne muva?batali to sto radis izgubices jos 100 puta toliko zivaca koliko si izgubio.svuda vladaju jedni isti ljudi godinama ili njihovi kompanjini,zbog toga ja i ulazim u lovacko drustvo samo da platim clanarinu a po svemu sudeci necu ni zbog toga vise da ulazim.pa najveci lopov mi jednog dana trazi 9 nedelje lova na fazana da mu pokazem uplatnicu da sam platio lov,a posle ove zabrane necu ni placati lov vise za svoje pare cu da biram loviste u kojem cu da lovim.gledaj svoje dupe prijatelju sve je propalo pa mora i lovstvo da probadne,to je sigurno da ce za 20 godina lovcu trebati gomila para da izdje u jedan lov

veljaVP
 Prvo Dakiju da odgovorim,ja nemogu da podrzim Slavu jer nisam clan u njegovom mestu !!!Relativno si nov na to sam mislio i mislio si da mozes da promenis ljude preko noci za staro selo pricam,odnosno njihove su ovo reci!!Plana je posebna prica i kad se biralo rukovodstvo na nivou udruzenja sve je to bilo u dogovoru i to sve nije moje da komentarisem jer ja kao i ostali ne zelim ulazim u neke konflikte zbog lova..meni lov predstavlja mnogo vise nego mnogima za koje ti kazes "da samo cekaju da love i da ih nista drugo ne interesuje",samo znam da ako je bilo propusta za koje kazes da je bilo ti ce morati da odgovaraju pred zakonom!! Taj spor sa Spasicem traje odavno i ko zna sta sve stoji iza toga,pa taj pezo 206 u to vreme nije kostao 4000e a steta je 700000 pa to nema nigde,ali moram da ti kazem da niko iz starog sela nije hteo ni da pita niti da se upusta u sve to, tako da i vi ste krivi!! A samo se nadam da nas ne iznenadi "neprijatno "ako ne budemo lovili Iznenadjen
veljaVP

Jank

Lala kaže:
Klasična priča: čim neko pokaže da hoće, zna i ume da radi, a usput ima i dovoljno pameti, odmah počinje guranje klipova u točkove. E to se sad dešava Slavi, jer mi se čini da ostali koji ne mogu da prate njegov rad, čine sve da njega uspore, kako bi oni izgledali manje neuspešni.
Ja i dalje mislim da njegovi lovci ne treba da mu usvoje ostavku, i da treba da ga podrže

Ja stem nemam ništa ali sve je tako.....Angry

Ne daj se Slavo, jer tvojim odlaskom Staro Selo bi izgubilo jednog vrednog i uzornog lovnog radnika a finansijske poteškoće će se nekako prevazići...B)
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

lisac
 Loviste u Starom Selu ima veliki potencijal za lovni turizam, samo kad bi uspeli da se otcepite od Plane.
Vladan

veljaVP
 Dobro Slavo ako je tako kao sto kazes on ce da odgovara,samo ja sam ubedjen da su svi iz UO znali za taj slucaj,samo niko nije zeleo da se mesa svi su se sklonili u stranu cak i tadasnji clanovi UO iz starog sela,jer su svi lovci manje vise culi za taj slucaj i naravno na rukovodecima je bilo da to resavaju zato su i na tom mestu!!Ja sam cuo da je Spasic pristao da mu se isplacuje u ratama iznos koji mu se duguje e sad dublje necu da ulazim nije to moje,para na racunu nema i sam znas da clanarinu uplacujemo na drugi Z.R. tako da zivi bili pa videli sta ce dalje da bude!!
veljaVP

slavaplana
 Kad je propala DRZAVA ,LSS, Evropska unija neka propadne i lovstvo u SRBIJI i STAROM SELU,PLANI ......SVE je otislo u BOZJU MATER pa neka ide i ovSado!!!!!!!!!!!!

Jank

slavaplana kaže:
Kad je propala DRZAVA ,LSS, Evropsak unija neka propadne i lovstvo u SRBIJI i STAROM SELU,PLANI ......SVE je otislo u BOZJU MATER pa neka ide i ovSado!!!!!!!!!!!!

Ako odeš BRIŠEM Staro Selo sa najnovije mape dobrih lovačkih destinacija....No no no
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala
 Slavo, onda više nema hajke u januaru? Ja bez tebe tamo ne dolazim, svaka čast ostalim domaćinima, ali ne vredi. Neće to biti TO!

kelt
 a ja bas hteo da rezervisem jednog srndaca za april- bez tebe slavo nista od toga
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

veljaVP
 Pa od prilike ce biti tako,ja nemam nameru da placam niccije propuste,samo mogu da ti kazem da ce i kod nas da se desi vrlo brzo izbor novog rukovodstva,a svako novi ko dodje trazice sve izvestaje i vrlo brzo ce to sve izaci na svetlost dana..i budi siguram da ce morati sve da se obrazlozi i objasni a na kraju ko je kriv taj ce da odgovara u to budi siguran!!!!
veljaVP

slavaplana
 Zbog eventualnog spora i podnosenja prijava za nesavestan rad pojedini moji upisi ce biti obrisani i komentare necu vise davati a advokati od sledece nedelje preuzimaju dalji postupak i vodjenje citavog slucaja oko stete "Spasic" za sekciju koja ce morati iste da agazuje !!!!Platiti u ovo vreme nekome 750.000din a nenaci ko je za to odgovoran nece da MOZE!!!!!!!

Sniper Hunter
 TOOOO Slavo samo FIK ne daj se prijatelju!Palica

lisac
 Samo napred Slavo!!!!!!
Vladan

slavaplana
 Veceras sam podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika Sekcije Staro Selo !!!!Vodjenje iste po statutu do izbora novog predsednika preuzima predsednik zbora lovaca Jovica Andjelkovic !!!!Treba samo da mi javi kad i gde i u koliko sati da predam dokumentaciju sekcije koju imam!!!!!!

Kolce

Sniper Hunter
 Nisi trebao druže,sada ima da likuju Confused

Lala
 Ne verujem da će biti nekog ko je toliko slep, da bi likovao. Pre mislim da će se ova Slavina odluka olupati o glavu ovima u njegovom LU.
Možda je i bolje, da se u ovom momentu povuče iz te priče, da sačeka dodelu lovišta, pa da onda krene sa čistim računom, a ne da vadi fleke koje su drugi napravili.

Sremac75

slavaplana kaže:
Veceras sam podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika Sekcije Staro Selo !!!!Vodjenje iste po statutu do izbora novog predsednika preuzima predsednik zbora lovaca Jovica Andjelkovic !!!!Treba samo da mi javi kad i gde i u koliko sati da predam dokumentaciju sekcije koju imam!!!!!!

Kolce

CryCryCry
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Ma moliće oni Slavu da se vrati i to vrlo brzo
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Susreti i druženja "forumaša" SVAŠTARA 4989 02.10.2022. 23:48
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 21
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,757,796 posete www.srbijalov.com