Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
Cvele
 Lalo, pisali smo u istom vremenu, tako da nisam vid'o sta si napisao, ja uopste nemam nameru da se svadjam kao sto sam i napisao, a pricam za znojne ili ti lojne zlezde kako se vec kaze, koje se kod NOD-a najvise osecaju, ja ne znam o kojima Mr. Zoran prica, moguce i da se ne poklapamo, ali eto, rekao sam sve sto imam... pozdrav! Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Lala
 Psi nemaju znojne žlezde, Cvele Smile
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

WILD SENSE
 Nezelim da vise pricam o ovoj temi!Jer se kod Cveleta javila ironija i cinizam!Skrecem paznju administratorima da skrenu doticnom mladom coveku paznju da me nenaziva Mr.Zoran, jer u protivnom ce meni u sledecem postu biti sigurno skrenuta paznja na uvrede i vulgarnosti koje cu sigurno izgovoriti.

Lala
 Slažem se, Zorane.
Cvele, nema potrebe za ironisanjem, i provociranjem. Već smo nas dva imali razgovor na tu temu, pa ne bih da ponavljam.
I smirite hormone, obadvojica!
Za svadju, vredjanja i provokacije možete naći drugi forum, ovde ste došli kao lovci i kolege, pa se i ponašajte tako. Ako neko vredja i provocira, tu su administratori da reaguju, prvo upozorenjem, a kasnije i oštrijim merama.
Nadam se da to niko ne želi, pa hoću da ovo smesta prestane!

WILD SENSE
 Hvala!A sto se tice teme,ja rekoh da sam zavrsio!!

Cvele
 Ok, Lalo, nisam ja ironican, ja samo iz postovanja tako govorim, jel' predpostavljam da je covek stariji a Mr. na engleskom znaci gospodin, da prevedem, ako neko ne zna... hahaha ne mogu da shvatim da se neko opterecuje ovim, ja se sve vreme salim, i ni trunku nervoze nisam uneo u sebe, mozda samo tako deluje u postovima ;) Pozdrav svima ! Grin

Lala
 Ako je šala, OK, ali vodi računa da tvoja šala ne bude neslana.

WILD SENSE
 Stigla je danas Ester Fantastic of Miki,kojoj su roditelji:Xero Bavaria+Carna Fantastic of Miki(Kale IV vom Danaueck+Lenka Fantastic of Miki).Ovom prilikom se zahvaljujem Mikiju!
i881.photobucket.com/albums/ac13/ZoranZivojinovic/DSCN18891.jpg i881.photobucket.com/albums/ac13/ZoranZivojinovic/DSCN18721.jpg

Lala
 Zorane, čestitam Bravo 2
Miki je legenda, lovio sam nekoliko puta sa njim, moraću da ga zovnem ovih dana.
A kerove ima extra...
Takodje je radio i obuke pasa, mom drugaru je jednu NOD kerušu staru godinu dana sredio super, od blentavog kera je napravio fantastičnog lovnog kera za par nedelja! Nismo mogli da prepoznamo kerušu, kad je preuzeta.

Cvele
 Znachi nije problem samo kod mog Max-a, sada vidim da i ova kujica ima rasirene noge-zadnje... ;)

Lala
 Skoro svako štene ima ovako raširene noge, kasnije zauzimaju pravilan položaj, kad malo odrastu, sa jedno 4-5 meseci ili kasnije.

WILD SENSE

Lala kaže:
Zorane, čestitam Bravo 2
Miki je legenda, lovio sam nekoliko puta sa njim, moraću da ga zovnem ovih dana.
A kerove ima extra...
Takodje je radio i obuke pasa, mom drugaru je jednu NOD kerušu staru godinu dana sredio super, od blentavog kera je napravio fantastičnog lovnog kera za par nedelja! Nismo mogli da prepoznamo kerušu, kad je preuzeta.

Hvala Lalo!!Znam Mikija jos od lepih terijerskih dana!Sta da ti kazem njegovo stene koje je sada u Slovackoj Tristan Fantastic of Miki je trenutni aktuelni svetski prvak u lepoti (PRM Bratislava),njegova zenka Zvezda PRM na i istoj izlozbi,Ljupce Fantastic of Miki najlepsi pas poslednje odrzane specijalke u Kovinu,Kale IV vom Donaueck osam puta CACT(strasan pas),Xero Bavarija sampion u radu i lepoti,Z-Ruto Fantastic of miki pobednik uzgojnog ispita u kovinu,Dzeni Fantastik of Miki pobednik uzgojnog ispita Vrbas 2010................................................Zbog svih tih uspeha sam se odlucio za stene iz njegove odgajivacnice.Videcemo kakve sam srece!;)

Lala
 Siguran sam da tvoj izbor šteneta ne može da omane!Bravo 2
Nisam video Mikija jedno godinu dana sigurno, vidim da kupi titule u razredu mladih, znači , našao je pravu kombinaciju roditelja štenaca!
Čovek je toliko posvećen kerovima, da je to za ne poverovati. Bilo je samo pitanje vremena kad će 'eksplodirati' (u pozitivnom smislu) sa uzgajivačnicom!

Negovan
 Zorane sto se tice izbora nisi sigurno pogresio dosao si na pravo mesto za NOD. Mikija znam od 93ce godine jos kada je cuvao samo NLT :Svake godine idem kod njega u goste na prepelice.Ove godine 26 juna idemo zajedno u Dansku na svetsku videcemo kako ce tamo da prodje ja mu zelim puno uspeha kao u Cesku.Pozdrav za MikijaBravo 2

WILD SENSE
 http://www.youtube.com/watch?v=sOsuOB...re=related

Boban
 Pa da bezobzira o kojim se rasama radi ,psi koji zive i odrastaju u kuci i uz decu su na neki nacin vise inteligentniji i drugacije shvataju decu.

belegis
 posto sam novi clan , red bi bio da vam prestavim neke od moih pasa.ovo je moja kuja calina. koja ima od titula sledece. 3xcac , 2xcacib , 2xbob , 1xbog , iuo .
belegis priložio:
calina__002.jpg

Lala
 Nema šta, belegiš, odličan exterijer! Koliko je stara kuja? 

WILD SENSE
 Odlicno izgleda!Jos kada bi nam rekli od kojih je pasa?;)

rokvic
 belegis Bravo 2 prelep pas, svaka cast.... .zivojinovic svak cast na izboru Miki ima sjajne pse...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Oštrodlaki jazavičar KINOLOGIJA 90 13.02.2016. 23:08
Bosanski oštrodlaki gonič BARAK KINOLOGIJA 79 07.04.2015. 00:31
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,921 posete www.srbijalov.com