Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Izložbe i utakmice pasa

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Izložbe i utakmice pasa
od komtema
 17.07.2011.CACIB Irig.

huntinggirl1
 par reči o Cacib izložbu u Irigu,

u katalogu je upisano NLT od kataloškog broja 270 do 333, toliko nlt nema ukupno na 5 izložbi CAC ili na 3 CACIB a , ocenjeno je 15 stak pasa, NKD je upisano od broja 529 do 587, a ocenjeno je 15 pasa,

da li zaista svi misle da smo ludi, o seterima da ni ne govorimo, vlasnici su bili iznenađeni čitanjem imena svijih pasa koje nisu prijavili, čak i pokojnih pasa je bilo upisano, o nameštanju ocenjivanja priča za sebe, čekali smo više od sata da se reši ko u kom razredu prolazi, sramota za međunarodnu manifestaciju, ringovi razvučeni da se ne vidi koliko je zaista pasa bilo, ... teren kao zimsko oranje, vrat da polome i vlasnici i psi,
ljubaznost rukovodstva ne može da izgladi ovo što su nam priredili,

možda su neki i zadovoljni, ali ko je bio kod lovačkih pasa, taj sigurno nije, sem vlasnika pobednika,
ovako nešto ne dolikuje jednom Cacib-u!

kompletna izložba je kasnila, pa i BIS, pobednik je AST koji je bio u Parizu BOB i svetski šampion, drugi je labrador, a treći Nkd,

dosta providno, sramota ,
čestitke za AST,
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

Lala
 UfffffJaooo
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

od komtema
 Lovacko kinoloski kup na prepelicu 14.08.20011 Bajmok,proglasenje pobednika.Bye http://www.youtub...NDK-mQaqfM

od komtema
 Lovacko kinoloski kup na prepelicu 21.08.2011 Sivac.Sudili su Madzarev i Verac.Ucestvovao sam sa vizlanom Bilom .Osvojeno 1. mesto.Bye Ovo su pobednici sa sudijama,ja sam prvi sa desna.

od komtema
 Danasnji pehar.Bye

od komtema
 Slika 2.

vladant
 Pozdrav kolege!
Ide li neko od vas na izlozbu u Prokuplje, 17.09 tj. u subotu?
Sveta Srpska zemlja!

lovdzij@
 CAC Prokuplje,Binin prvi osvojeni pehar,naj lepsa beba od 3 do 6 meseci.
lovdzij@ priložio:
dsc00880_1.jpg

Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

Lala
 Danas je na Sajmu lova bila izložba pasa. Sudije su bile Sanja Momčilović-Bognič, i Ivana Pajkić.
Na izložbi je naš Zoranp, sa svojim psom NKD, uzeo titulu najboljeg, u razredu najmladjih! Čestitam!
Evo slike, sa izložbe, Sanja u ringu, prilikom ocene terijera - svi komplimenti za eleganciju!!! (Šešir nedostaje!No no no) Grin

Lala
 Na izložbu je bio izveden i kratkodlaki jazavičar, koji je svetski šampion u razredu mladih (ako se ne varam).
Na slici je Sanja (naša huntinggirl1), sa vlasnikom psa, i šampionom.

Lala
 Bio je i g-din Kuga Ilija, iz Subotice, sa mladom vižlankom. Inače, supruga g-dina Kuge je naša reprezentativka za svetsko prvenstvo u Parizu ove godine, gdja Mira Kuga.

Lala
 Evo da ponovim sliku i na ovoj temi: maestralni nastup Zoranap i njegovog Asa, danas na sajmu. Ko zna, da je Zoki malo doterao svoje šiške, možda bi bio i BIS!!! Grin

lela172
 a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/321531_226755444051297_100001505295165_636211_1547556208_n.jpg
CAC Kruševac
Atina Smoljinac-Tašić PRM
Blek Smoljinac - Tašić - veoma perspektivan
Više vredi zrno iskustva nego brdo teorije!

Boban
 Sve cestitke izlagacima na ostvarenim rezultatima,verovatno je moglo i bolje.
Ja zivim u Krusevcu i za sve ove godine bavljenja lovom i odgajanjem pasa jos ni jednom nisam izveo kera na izlozbu u Krusevcu,razloga ima mnogo tako da nebih da komentarisem o tome.

lela172
 Hvala Bobane, Blek vec treci put dobija vrlo perspektivan. Nadam se da ce ostati tako i na dalje, jedino sto ne znam dal ce ga pustiti u ring zbog visine, xaxaxa mnogo je veliki za svoje mesece da ne kazem godineFrown
Više vredi zrno iskustva nego brdo teorije!

spiker-mrmosh
 lela172 sve cestitke ! Videh ja tog "kerica" uzivo Pasi upoznah tvog zeta ! A da je mali napredan - jeste ! 
* Lako je naučiti životinju, lako je naučiti prostaka, ali teško je naučiti onoga ko je nenaučen postao učitelj drugima... *
( Vladika Nikolaj Velimirović )

alex
 Dobio sam informaciju da u subotu 05.11.2011godine u Kragujevcu sa pocetkom u 09:00h bice odrzana izlozba pasa kod Sokolane 
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

od komtema
 http://www.youtub...XIs3Ur7pbw Lovacko kinoloski kup prvenstvo Backe 12.11.2011 Bac.Niko nije imao plasman.

od komtema
 Utakmica pasa pticara CACT sa ostrelom,19.11.2011 Idjos.Ucestvovalo 12 pasa.Ja sam ucestvovao sa vizlanom Bilom.Odlicni tereni sa dosta divljaci.Samo jedan pas nije imao kontakt sa divljaci.Bilo je 3 plasmana.Bil je pronasao i markirao zeca i fazana i zauzeo 3.mesto.Sledi video zapis proglasenja pobednika od strane sudija.Sudili su Jojkic Zlatko i Veselnov Milos.Bye

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
parazitske bolesti pasa KINOLOGIJA 60 04.09.2020. 09:16
Ishrana pasa KINOLOGIJA 19 20.04.2019. 23:12
Obuka lovačkih pasa KINOLOGIJA 409 03.10.2018. 21:59
Trovanje pasa i prva pomoć KINOLOGIJA 68 06.05.2017. 23:31
Plašljivost i privikavanje pasa na pucanj KINOLOGIJA 38 03.01.2016. 14:55
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,632,803 posete www.srbijalov.com