Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Sajam u Novom Sadu LORIST

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Sajam u Novom Sadu LORIST
aleksa
 Da li je neko zapazio koliko kosta municija Clever Mirage,modeli High Speed 32 grama i Classic Game 34 grama,konkretno kod Grofa?
To je po mom misljenju municija sa najboljim odnosom cene i kvaliteta na nasem trzistu u prethodnih nekoliko godina,naravno za one koji su blizu Grofovih prodavnica ili ko moze sebi da priusti odlazak na sajam.
Poslednji put kada sam bio na sajmu,2008. godine,cene municije koje oni uvoze,S&B,Clever Mirage i Nobel Sport su bile ujednacene po gramazama i znatno jeftinije od konkurenata,na pr. RC-a i B&P-a.Kod njih sam 2005. kupio pusku koja je bila znatno jeftinija nego na susednim standovima pa mislim da se kod njih moze najpovoljnije proci,sa sasvim zadovoljavajucim kvalitetom,posebno municije,a moji favoriti su upravo navedeni Mirage High Speed za prvi metak i Nobel Sport Vectan ili cak NSI Formula 206 za drugi.
Od kad nisam isao na sajam,a posto su mi Pozarevac i Petrovac na Mlavi daleko,koristim neku drugu municiju ali je moja preporuka za kolege koji ce sutra posetiti sajam da obidju stand Grofa i potraze ovu municiju.Razlika u kvalitetu izmedju prethodne municije i RC-a ili B&P-a,ciji je kvalitet nesporan je znatno manja nego sto cena pokazuje ili je pokazivala onda.

fotolovac
 I sada su jeftiniji kutija Clever Mirage je 800din kod Grofa.
Reportaza sa sajma mozda veceras, pre sutra.....

slavaplana
 Mnogo sam umoran pa cu sutra da se ukljucim u pisanje i komentarisanje sajma!!!Sad sam stigao kuci i jedva gledam!!!Tri prsta 2

mikisa
 I ja sam juce posetio sajam !
Jeste da sam prvi put na NS sajamu ,ali nije bilo lose .
Isao sam sa jednom namerom i to uradio.
Pazario sam opriku . U pitanju je Bushnell tropy 1,5-6*44 i prosao super sto se cene tice.
Koji patron jos uz to i jos koja sitnica .
Sve u svemu ja zadovoljan se vratio kuci .
srbijalov

DESPERADOS
 Lepo kolege lovci , ima li i neka slika sa zajednicnog druzenja ?
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

punisher
 Što se sajma tiče sve je to meni ok bilo, ali je bilo i nečega što je meni mnogo, mnogo bitnije. Po prvi put pružila mi se šansa da upoznam zaista sjajnu ekipu ljudi koja čini ovaj forum na čelu sa Adminom, dok sam naše britko pero Lalu upoznao pre jedno 15 dana. Admin, Podunavac, Slavaplana, Meshtan ali pre svega jedan čovek koji me je nenormalno obradovao a to je naš prijatelj Sremac. Sa tim čovekom imao sam čast da delim klupe u amfiteatru Pravnog fakulteta u NS. Putevi su nam se razišli tamo negde 1999. godine i sada posle toliko godina ne znajući da je on moj kolega sa faksa ja krećem da s dopisujem sa tim čovekom identifikujući zajedničke probleme sa ostalim ljudima na ovom forumu. Nije meni bitna ni Zastava, ni Grof, ni Browing. Bitno je da su se ljudi upoznali i nadam se napravili kontakti za neka lepa prijateljstva. Hvala Lali, našem vezivnom tkivu. Ljudi čast mi je što sam danas bio sa svima vama makar i na kratko. Praštajte jer nije bilo duže.

Sremac75 kaže:
Danas je bilo jedno veliko druženje forumaša na sajmu lova u Novom Sadu!
Neću nabrajati pojedinačno ko je bio, da nekoga ne bih izostavio, ali nas je sigurno bilo 20-30.

Posebno sam se iznenadio kada sam video svog kolegu i drugara sa fakulteta, kojega nisam video bar 12 godina!
Nakon što smo se lepo pozdravili, upitao sam ga otkud on ovde, a on reče da je uključen u pisanje na forumu Srbijalov!
Onda se ubacio Lala koji je pitao da li smo se upoznali, i kada smo mu rekli da se znamo od ranije, upitao nas je da li znamo nick-ove na Forumu......da ste samo videli iznenađenje i oduševljenje kada sam ja saznao da je to PUNISHER, a on da sam ja Sremac75!!!

Nas dvojica smo se na ovom i onom drugom Forumu odlično dopunjavali i jednako gledali na neke negativne stvari u lovstvu, i zaista sam imao želju da ga upoznam...... kad ono stari drugari!

Eto još jednog primera kako Forum može da spoji ljude koje je život odneo na sasvim različite strane!

Pored svega što se dešavalo, a to nije malo, ovaj susret sa PUNISHEROM je na mene ostavio najjači utisak!

Kolega, tek sada ćemo da rasturamo!

fotolovac
 Taze reportaža, nisam izdržao a da odmah večeras ne podelim ovo sa vama, uživajte.

Odmah sa ulaza, na veliki štand Vojvodinašuma privuklo me takmičenje u oponašanju rike jelena, kao u zlatni trofeji od pre 15-tak dana 243 boda!

img684.imageshack.us/img684/5876/p1250639resize.jpgimg594.imageshack.us/img594/4290/p1250689resize.jpg
img690.imageshack.us/img690/1963/p1250748resize.jpgimg706.imageshack.us/img706/1323/p1250747resize.jpg
img847.imageshack.us/img847/3299/p1250638resize.jpgimg200.imageshack.us/img200/799/p1250752resize.jpg
img20.imageshack.us/img20/2501/p12505812.jpgimg35.imageshack.us/img35/1585/p12505813.jpg
img190.imageshack.us/img190/1728/p12505824.jpgimg163.imageshack.us/img163/7758/p12505833.jpg
img692.imageshack.us/img692/9833/p12505842l.jpgimg831.imageshack.us/img831/5126/p12505843.jpg
img405.imageshack.us/img405/467/p12505844.jpgimg94.imageshack.us/img94/4189/p12505845.jpg

izložoba trofeja:
img28.imageshack.us/img28/1364/p1250691resize.jpgimg809.imageshack.us/img809/9805/p1250702resize.jpgimg824.imageshack.us/img824/7213/p1250666resize.jpg

Štandovi izlagača lovačke opreme:
Capriolo je uvek na nivou veliki štand sa obiljem kvalitetne opreme, vlasnik Capriola sa sportskom Berettom:
img827.imageshack.us/img827/4623/p1250602resize.jpgimg705.imageshack.us/img705/3731/p1250615resize.jpg
img689.imageshack.us/img689/8572/p1250617resize.jpgimg821.imageshack.us/img821/4601/p1250776resize.jpg
img819.imageshack.us/img819/5233/p1250756resize.jpgimg97.imageshack.us/img97/4748/p1250771resize.jpg
img696.imageshack.us/img696/8692/p1250608resize.jpgimg831.imageshack.us/img831/1217/p1250619resize.jpg
img545.imageshack.us/img545/6007/p1250637resize.jpgimg847.imageshack.us/img847/9608/p1250641resize.jpg
img535.imageshack.us/img535/2544/p1250645resize.jpgimg825.imageshack.us/img825/6118/p1250649resize.jpg
img855.imageshack.us/img855/957/p1250652resize.jpgimg41.imageshack.us/img41/2764/p1250653resize.jpg
img827.imageshack.us/img827/5491/p1250671resize.jpgimg594.imageshack.us/img594/7470/p1250677resize.jpg
img713.imageshack.us/img713/2091/p1250687resize.jpgimg840.imageshack.us/img840/1125/p1250763resize.jpg
img707.imageshack.us/img707/4559/p1250613resize.jpgimg703.imageshack.us/img703/326/p1250772resize.jpg
img855.imageshack.us/img855/1999/p1250779resize.jpgimg11.imageshack.us/img11/2590/p1250741resize.jpg
img707.imageshack.us/img707/1189/p1250616resize.jpgimg844.imageshack.us/img844/3041/p1250745resize.jpg

Obični lovni, srebrni i zeleni fazan:
img3.imageshack.us/img3/696/p1250737resize.jpgimg638.imageshack.us/img638/7971/p1250734cresize.jpgimg703.imageshack.us/img703/191/p1250733resize.jpg

Tigar je imao premijeru novih čizama, koje su se mogle kupiti skoro na svim štandovima:
img844.imageshack.us/img844/8461/p1250634sresize.jpgimg842.imageshack.us/img842/941/p1250633sresize.jpg
img202.imageshack.us/img202/4039/p1250684resize.jpg

Predstavljena je i mehanizacija u šumarstvu:
img20.imageshack.us/img20/8177/p1250717resize.jpgimg560.imageshack.us/img560/7567/p1250714resize.jpg
img841.imageshack.us/img841/492/p1250716resize.jpgimg683.imageshack.us/img683/302/p1250739resize.jpg

apinest
 Meni je danas bio praznik. Ne bilo koji nego- SVETAC! "Moj" 17 LORIST... Samo, ovaj put, prvi put od kad ga posećujem, oružje, municija i oprema bili su u drugom planu. Razlog: upoznao sam i družio se sa nekolicinom kolega sa foruma, sjajnih ljudi kojima je lov "najvažnija sporedna stvar na svetu", i kojima prioritet očigledno nisu meso, pozicije ili lična i imovinska korist u i oko lovstva. Ljudi kojima angažovanje oko ovog foruma ne donosi nikakvu dobit, a oduzima im puno vremena i energije. Ljudi koji nisu sa druge planete, sa kojima se može otvoreno razgovarati, do kojih se može uvek doći i obratiti im se bez bojazni da će se naići na negativan stav ili ignorisanje. Sušta suprotnost od svega što smo dosad imali, samo da se ne promeni... Ovakvi susreti, druženja i razgovori, kao i rasprava na ovom mestu, samo potvrđuju koliko je OBIČNOM lovcu smrtniku teško da nemoćno(?) posmatra kako mu se urušava čitav lovački svet dok se LU raspadaju (rasturaju), lovišta i lovni reviri arče kao da su tuđa, a prema divljači ponaša kao prema najljućem neprijatelju kojeg treba uništiti, jer će, Bože moj, na kraju ipak pripasti "nekom drugom". I što je najvažnije: ovakvi susreti bude nadu i daju novi podsticaj u težnji da sutra ne ostanemo i bez lovačkih organizacija, i bez lovišta, a samim tim i bez divljači. A šta će nama lovcima onda i šume i polja, i psi, i oprema i oružje? Samo da zlobnici i u ovome ne "pronađu" neku konspiraciju. A ako je bilo patetično, oprostićete mi- valda...
P.S. O sajmu konkretnije: izlagačima, ponudi, cenama i ostalom... nekom drugom prilikom!

zeljkox
 Fotolovac, extra slike. Bravo 2

kimi
 Na sajmu sam zapazio poluautomat FRANCHI Sport I12 koji izgleda lepo ali cenom odskače od "okoline" tj dosta je jeftiniji od ostalih(cena mu je 77 700 dinara). Zna li neko od kolega šta nije u "redu" sa tom puškom ?Hmmm
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

alex
 Kolega Fotolovac hvala na slikama kao da sam bio tamo
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

vojkan
 Kolega Fotolovac grandiozne slike,krajnje profesionalno.Hvala na ovakvom perfektnom fotosutingu sajma.
Zao mi je sto i ja nisam mogao prisustvovati ovom sajmu na zbog gledanja i kupovine vec zbog upoznavanja ostalig kolega sa foruma.Trenutno sam mnogo daleko od vas!
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!

Limun
 Eto i moj plan da danas sa drugarima posetim sajam je propao, zbog obaveza koje imam kod kuce, jos danas sam na odmoru pa moram da pozavrsavam nesto sto mi je ostalo. Strasno mi je zaooo! 
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

kelt
 lepi grade novi sade eto mene za 1h otprilike molim odbor za docek da stavi crveni tepih i pionircici da bacaju karamfileGrin
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Lala
 E, pa, prošao je još jedan Sajam... Šta da kažem, bilo je i boljih. Meni je ovaj bio poseban, prvo zbog toga što sam sreo dosta ljudi koje dugo nisam video, pa onda što sam upoznao neke nove ljude (i sa foruma i van foruma), a naročito mi je poseban, što sam imao priliku da upoznam novog predsednika LSV Milana Pažina, i da sa njim porazgovaram (ne zadnji put) o ozbiljnim temama vezanim za savez i lovstvo u Vojvodini, pa i da naučim nešto novo.
Takodje, dobro je da sam imao mogućnost da porazgovaram i sa delom prethodne rukovodeće garniture u LSV, ma koliko to u nekim momentima nije baš bilo najprijatnije.
Sve u svemu, nije loše, za jedan sajam. Od opreme mi nije nešto preterano falilo, samo sam kupio municije fazanske, i, da, naleteo sam pred sam kraj sajma, na vijetnamke M65, sa uloškom, po odličnoj ceni, od 5500 dinara, pazario jednu momentalno (u novčaniku sam imao 5000 preostalih, pa mi prodavac oprostio 500 dinara - pozdravljam ga ovom prilikom!).
Stvarno sam pao na nos od umora (pre podne radim, popodne i veče na sajam), puno informacija i utisaka, pa se premori čovek, uveče kad dodjem kući sve mi se ljulja od umora. Ujutro već zvoni mobilni, ajd nanovo... Puna 4 dana tako, da je potrajalo još jedan dan, spavao bih u hali Smile.
E, da... jedna stvar koja je kvarila ceo utisak, jesu cene u onom 'restoranu', neću da kažem 'ćumezu', šatoru, unutar sajma (pljeskavice, pečenje, piće...). Rukovodstvo sajma bi svakako moralo da razmotri da li je onakvo hajdučko ponašanje u tom 'restoranu', korektno. Naime, pisao sam već da deru kožu sa ledja kad su cene u pitanju; odem danas ponovo na sajma, nadjem se sa Zoranomp i Charugom, (Zoranp sa svojim mladim psom osvojio titulu najboljeg u razredu mladih), sednemo posle izložbe da popijemo piće u to ime, kelner obračuna, kad ono piće 250 dinara?!? Ja šiznuo, pa reko', čoveče, zar nije piće 200 dinara? Kelner me otkači 'ladno, rečima, jeste, piće je BILO 200 dindži, ali je poskupelo od subote, na 250!?! Fiskalni račun je nepoznata imenica, dobiješ parče papira sa nažvrljanim iznosom, cenovnik možda negde postoji, ali je nevidljiv...Flašica vode 250 dindži, u radnji je 40! Malo pivo, coca cola, ista cena! A hrana? Nit manje porcije nit veće cene! Sramota! Pa valjda ni u Hyatt nisu ovakve cene!
Ono na šta sam ja ogorčen, je činjenica da nema drugog mesta na kom bi ste mogli popiti piće - ako bi ste da idete na drugo mesto, morali bi da napustite sajam, a onda vam ulaznica propada! Ovo je starno bezobzirno i bezobrazno deranje kože posetilaca sajma! Mislim da ću o ovome na neki način obavestiti upravu Novosadskog sajma, nema smisla, zaista, dozvoliti ovakvo ponašanje na jednom medjunarodnom sajmu.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

sremskesume

Lala kaže:
E, pa, prošao je još jedan Sajam... Šta da kažem, bilo je i boljih. Meni je ovaj bio poseban, prvo zbog toga što sam sreo dosta ljudi koje dugo nisam video, pa onda što sam upoznao neke nove ljude (i sa foruma i van foruma), a naročito mi je poseban, što sam imao priliku da upoznam novog predsednika LSV Milana Pažina, i da sa njim porazgovaram (ne zadnji put) o ozbiljnim temama vezanim za savez i lovstvo u Vojvodini, pa i da naučim nešto novo.
Takodje, dobro je da sam imao mogućnost da porazgovaram i sa delom prethodne rukovodeće garniture u LSV, ma koliko to u nekim momentima nije baš bilo najprijatnije.
Sve u svemu, nije loše, za jedan sajam. Od opreme mi nije nešto preterano falilo, samo sam kupio municije fazanske, i, da, naleteo sam pred sam kraj sajma, na vijetnamke M65, sa uloškom, po odličnoj ceni, od 5500 dinara, pazario jednu momentalno (u novčaniku sam imao 5000 preostalih, pa mi prodavac oprostio 500 dinara - pozdravljam ga ovom prilikom!).
Stvarno sam pao na nos od umora (pre podne radim, popodne i veče na sajam), puno informacija i utisaka, pa se premori čovek, uveče kad dodjem kući sve mi se ljulja od umora. Ujutro već zvoni mobilni, ajd nanovo... Puna 4 dana tako, da je potrajalo još jedan dan, spavao bih u hali Smile.
E, da... jedna stvar koja je kvarila ceo utisak, jesu cene u onom 'restoranu', neću da kažem 'ćumezu', šatoru, unutar sajma (pljeskavice, pečenje, piće...). Rukovodstvo sajma bi svakako moralo da razmotri da li je onakvo hajdučko ponašanje u tom 'restoranu', korektno. Naime, pisao sam već da deru kožu sa ledja kad su cene u pitanju; odem danas ponovo na sajma, nadjem se sa Zoranomp i Charugom, (Zoranp sa svojim mladim psom osvojio titulu najboljeg u razredu mladih), sednemo posle izložbe da popijemo piće u to ime, kelner obračuna, kad ono piće 250 dinara?!? Ja šiznuo, pa reko', čoveče, zar nije piće 200 dinara? Kelner me otkači 'ladno, rečima, jeste, piće je BILO 200 dindži, ali je poskupelo od subote, na 250!?! Fiskalni račun je nepoznata imenica, dobiješ parče papira sa nažvrljanim iznosom, cenovnik možda negde postoji, ali je nevidljiv...Flašica vode 250 dindži, u radnji je 40! Malo pivo, coca cola, ista cena! A hrana? Nit manje porcije nit veće cene! Sramota! Pa valjda ni u Hyatt nisu ovakve cene!
Ono na šta sam ja ogorčen, je činjenica da nema drugog mesta na kom bi ste mogli popiti piće - ako bi ste da idete na drugo mesto, morali bi da napustite sajam, a onda vam ulaznica propada! Ovo je starno bezobzirno i bezobrazno deranje kože posetilaca sajma! Mislim da ću o ovome na neki način obavestiti upravu Novosadskog sajma, nema smisla, zaista, dozvoliti ovakvo ponašanje na jednom medjunarodnom sajmu.

Bravo za komentar!Nas su odrali u tom restoranu,ali pošto imaju monopol,može im se.Na celom sajmu nisam uspeo da nađem mesto gde bih kupio flašicu vode!Cry Ali,zato sam kupio svoju prvu pušku,IŽ27M,osnovni model,3 kutije municije,pribor za čišćenje,i sad polako postajem pravi lovac.lovac
homo homini lupus est!

sheytan
 Lalo, nema logike da se uopshte obratjash upravi Sajma. Oni ovima naplatjuju(verovatno izuzetno sqpu!) kiriju, a ovi NUDE odredjenu robu & usluge posetiocima. Znachi, TRZISHNI PRINCIPI! Mi, kao posetioci, mozemo da QPIMO ILI NE QPIMO tu robu & usluge, i to je sve!
Kao shto si napomenuo, to je JEDINO mesto di moze da se pije, i logichno je da shamaraju s cenama, koristetji taki monopolski status, koji im je opet uprava Sajma omogutjila... Itd, itd...

Jedino shta mozesh da preduzmesh je da monumentalno pozovesh trzishnu inspekzziju, kada poqshaju da ti naplate ceh bez fiskalnog... Stari
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

papiga
 Pa LALO da pomenem jednog bivseg ministra i onog obavestenja koje jos ima zalepljeno pored skoro svake kase bez fiskalnog računa niste u obavezi da platite uslugu i robu e sad verovali ili ne ja se toga jos drzim i dosad sam samo jednom hteo da se obracunam fizicki sa konobarom ali je i on video da ne odustajem i na kraju sam platio fiskalni racun manji za 1200 dindzi od onog famoznog papirica koji mi je poturio umesto racuna,vase sam slike video pa pretpostavljam da taj konobar nije izgledao ko Majk Tajson da niste mogli da se obijasnite da necete da platite onaj nadzvrljani papiric umesto racuna a oni bas na to i racunaju ne kazem ja da treba silom ali principi su principi i tu je kraj KoTuKoga

Lala
 Sheytan, nema tržišnog principa, ako imaš samo jedno mesto gde možeš da kupiš makar tu 'ebenu flašicu vode!!! A koga da zovem, u materinu, npr. u nedelju pre podne? I da sedim i da džedžim dok se neki inspektor ne pojavi? Nema tu 'leba!
Ovo što Papiga kaže, jeste princip, ali bato, ako bilo ko pokuša makar da se verbalno, ili ne daj Bože fizički, suprotstavi ovoj pljački, rizikuje da ostane bez oružja, barem privremeno (čuveno kršenje javnog reda i mira), itd. itd....
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

papiga
 Ah te puske i malo pistolja kolko sam puta u zadnjem trenutku pojeo ono sto i pas s maslom ne bi .....Cenzurisano

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Sajam FeHoVa - Lov, ribolov i oružje Budimpešta LOVAČKI SAJMOVI 43 20.02.2020. 18:20
Sajam u Kragujevcu LOVAČKI SAJMOVI 247 29.05.2019. 06:57
SAJAM U SALZBURGU LOVAČKI SAJMOVI 53 05.02.2017. 19:07
Sajam u Nišu LOVAČKI SAJMOVI 267 15.04.2016. 12:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,532,192 posete www.srbijalov.com