Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Engleski Poenter

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Engleski Poenter
miroslav79
 evo malo bolje slike mog lepotana sa danasnjeg treninga pozdrav za sve forumase

i52.tinypic.com/2cosemt.jpg

miroslav79
 i jos jedna
i53.tinypic.com/ziqg6p.jpg

Boban
 Lep poenter,svaka castB)

milols_lovac_ostrovac
 Svaka cast lep ker...!

miroslav79
 hvala drage kolege i dobar pogledsrbijalov

Sladjan Ucitelj
 Sto se tice telesne mase, moj poenter Bobi, ima par kilograma viska koji za sad ne uticu na njegovu kondiciju. Kucica u kojoj spava je napravljena od drveta ali po sistemu sendvic zidova. Spolja je daska"colara", zatim stiropor 5cm, a iznutra blazujka 22mm debljine. Krov je spolja oblozen rebrastim limom, u sredini stiropor a iznutra ambalazna iverica debljine 16mm. Kucica ima i "predsoblje na cijem se ulazu nalazi parce kamionske cerade tako da sprecava svaku hladnocu da prodre u kucicu. Citav boks je sa tri strane zasticen zidovima visine 2,2metra tako da je Bobiju kao u Hajatu. Hvala na informacijama i savetima a svoje prve utiske javicu vam posle 17.oktobra kad pocinje lov na fazana.Dobar pogled!

miroslav79
 Pozdrav Ucitelju,i ja sam isto tako previo kucice sa izolacijom samo sto su kod mene spolja poluoblice kanadske topole al moje misljenje je da im ne treba previse ugadjati treba i sami da se navikavaju na zimu mada ne treba ga staviti da bude skroz izlozen hladnoci nego ja sam imao pre deset godina zenku poentera od italijanske linije Del Vento necete verovati izadje iz kucice i spava na snegu a za patkama je plivala na minus 10 dal je bila neki izrod ja neznam al svi smo se cudili veliki poSpavanje

blackhunter
 slusam vase komentare...pa reko da se ukljucim u razgovor....bilo kog psa mozete cuvati u kucicu koja ne furi ni sa jedne strane...ne treba vam izolacija,samo mu stavite jednu balu slame na ulazu stavite parce platna i garant nece da ju fali nista....provereno...pozdrav...
dobar pogled...lovac

miroslav79
 Bravo blackhunter potpuno se slazem sa tobom i mogu ti reci da ljudi po selima prevrnu bure zabodu kolac i tu vezu psa pa imaju najbolje pse ja opet tako ne mogu ali to je istina

blackhunter
 slazem se sa tobom miroslave da na selu tako cuvaju pse....zato su ti psi puno vise izdrzljiviji i zilaviji od ovih grackih...naravno sve zavisi ali je uglanom tako....neko nema para da napravi boks od 200-300 eura...nego cuva kako moze....najvaznije je da je taj pas srecan,da nije nikad gladan,i da mu nije hladno u zimskim periodima,da nekisne....nekad ljudi nisu znali sta je boks,nego su svi cuvali pse na lancu...pa su i taBravo 2da imali odlicne pse...pozdrav..

inace ker ti je prva liga prvo mesto....svaka cast...
dobar pogled...lovac

miroslav79
 Hvala na phvalama nego da mi izbacimo nase prvence od danas

i54.tinypic.com/k2qmp.jpg

i52.tinypic.com/rw80f7.jpg

Negovan
 Miroslav 79 svaka cast dobroje da imamo jos jednog ljubitelja Poentera. Od kojih kerova je tvoj poenter.

blackhunter
 miroslave,svaka cast....samo tako nastavite...pozdrav...
dobar pogled...lovac

Boban
 Miroslave,dobar prvenac za pocetak sezone super.
B)

miroslav79
 Hvala na cestitkama drage kolege Negovane pas je od negra i jedne kuje mog drugara poSpavanjezzz

Sladjan Ucitelj
 Uslove dobre mora da ima svaka zivotinja, jer za razliku od coveka, ona nije sposobna da sama svoj zivot uredjuje. Sto se tice prve nedelje lova na fazana, mogu reci da sam zbog kise morao da skratim lov. Fazani su pesacili vise nego sto su leteli. Moj poenter Bobi je markirao 9 fazana ali sam uspeo da pucam samo na jednog i to samo jednim patronom. Omasio sam ga, ali nije moj otac koji je lovac od 1978. godine. Platili smo danak neiskustvu, mlad lovac, mlad ker. Ali ono sto me odusevilo jeste lov sa poenterom koji oseti divljac na skoro 20 metara.

milols_lovac_ostrovac
 Uzivaj prijatelju u lovu sa ovom prepelom rasom,to je tek pocetak pas sa dobrin nosem oseti idvljac i na 50m,pogotovo poenter.meni je poenter u nedelju markira na pocetku jedne njive i kulirao nekih 40m ja sam ga polako pratio i na kraju
odstlerio dva fazana,!steta sto nisam imao aparat kod sebe da to slikam!

milols_lovac_ostrovac
 Evo malo slika sa treninga pre neki dan!!

blackhunter
 milos,prelepa marka...nemam reci za ovu rasu....sve vise mi se svidja....nesto sam razmisljao da nabavim sebi jednog poentera starosti do godinu dana ali ipak cu to odloziti do proleca...pozdrav...postavi jos koju sliku...
dobar pogled...lovac

milols_lovac_ostrovac
 Hvala kolega,neces pogresiti u izboru.Hteo bih da postavim jos koju sliku ali nesto nemoze!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Engleski seter KINOLOGIJA 1168 13.09.2017. 21:05
Engleski špringer španijel KINOLOGIJA 160 17.02.2016. 21:12
Pudl poenter KINOLOGIJA 8 15.01.2013. 22:44
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,467
Najnoviji član: SJ410

Poslednje vesti
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,463,141 posete www.srbijalov.com