Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kundak

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kundak
aleksa
 Sto se tice puske koju je Vlade postavio, reci cu samo jedno a to su dve stvari - Ah, da mi je...!!!
Najvise volim polozaru sa engleskim kundakom ali ovoj nista ne fali!

DakiNS

VLADE kaže:
kundak
Vidim nešto mi puška poznata a ono sestra od moje puške, jedino je auto pradeda mom dedi od auta
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Neca92

SUMO kaže:

Neco, ne zanosi se. Imao i ja isto godina kao ti, merkao dva stara oraha u detelini iznad kuce.
Onda pokojni deda rece - ma za onaj manji su nekad vezivani konji, pun je eksera i klinova.
Drugi - krupan mu rod, baki valjaju orasi za kolace.... Kasnije, dok se to osece, sredi, osusi....

Evo ti jedne slike cisto da znas sta moze da te saceka kad ga izvadis. Moj savet - za 200 do 400 eura se i u Beogradu i u Kragujevcu mogu kupiti vise nego solidne talpe turskog oraha. To je daleko jevtinije nego ako se desi da rodjo sj bansek u strugari....

Kolega SUMO, sve ovo sto si rekao stoji, ali odakle meni 19ogodisnjaku, prosecnom lovcu, (pa jos i studentu) 200-400 eura za talpu turskog oraha? Frown Kolega, pa moja puska vredi 400eura! Cry
Mada, olaksavajuca okolnost je to sto moj kum ima strugaru (a i susaru), a video sam da ima specijlani smrk koji proizvodi ogroman pritisak vode (ne znam tacno koliko) i sa njim pre struganja balvana skida blato, pesak, (i sve ostalo sto moze da sj..be bansek) sa trupaca!
A i taj moj orah se ne nalazi blizu kuce, i od njega nemam nikakve koristi...
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

VLADE

Neca92 kaže:

SUMO kaže:

Neco, ne zanosi se. Imao i ja isto godina kao ti, merkao dva stara oraha u detelini iznad kuce.
Onda pokojni deda rece - ma za onaj manji su nekad vezivani konji, pun je eksera i klinova.
Drugi - krupan mu rod, baki valjaju orasi za kolace.... Kasnije, dok se to osece, sredi, osusi....

Evo ti jedne slike cisto da znas sta moze da te saceka kad ga izvadis. Moj savet - za 200 do 400 eura se i u Beogradu i u Kragujevcu mogu kupiti vise nego solidne talpe turskog oraha. To je daleko jevtinije nego ako se desi da rodjo sj bansek u strugari....

Kolega SUMO, sve ovo sto si rekao stoji, ali odakle meni 19ogodisnjaku, prosecnom lovcu, (pa jos i studentu) 200-400 eura za talpu turskog oraha? Frown Kolega, pa moja puska vredi 400eura! Cry
Mada, olaksavajuca okolnost je to sto moj kum ima strugaru (a i susaru), a video sam da ima specijlani smrk koji proizvodi ogroman pritisak vode (ne znam tacno koliko) i sa njim pre struganja balvana skida blato, pesak, (i sve ostalo sto moze da sj..be bansek) sa trupaca!
A i taj moj orah se ne nalazi blizu kuce, i od njega nemam nikakve koristi...
seci orah pa ces videti
jankovic vladimir

DakiNS
 Neco ako ti kundak služi dobro ne diraj ništa nego lepo ti završi faks pa postani svoj čovek, a pametan si snaći ćeš se u životu to vidim po tvojim postovima pa kada bude love dovoljno za zamenu zameniš lepo celu pušku za neku koja ti više odgovara ili renoviraš svoju da bude kao nova do tada uživaj i ne žali. I da ne zaboravim za vreme rata upoznao sam mnogo dobrih majstora iz KG koji su tražili bilo koji od mojih pištolja da im dam da ga srede, kada su mi pokazali fotke zanemeo sam to su sve umetnička dela i znaš koji je bio odgovor ? Hvala drugari ali ako mi tako sredite oružije ja ga ne mogu više nositi greota je ,to treba uramit,a sa druge strane možda se baš nekome u tim ratnim dejstvima svidi moje oružije ,mogu uludo glavu izgubiti zbog lepote oružija.

Neca92
 Hvala na lepim recima kolega Daki. Stidljiv
Mnogo ideja i zelja imam, ali o mnogima od njih mogu samo da sanjam (za sada)... Jedan sam od onih za koje merak nema cenu, a ako nesto volim onda je to lepo sredjena puska! U tome uzivam! Nebitno je da li je nemacka, italijanska, ceska, nebitno je da li vredi 200, 500 ili 5000 eura, bitno je da je lepo sredjena i da se o njoj vodi racuna! Imam neki svoj stek, pa mislim da ce taman da mi zalegne da castim sebe jednim lepim kundakom! To mi dusevna hrana... Smile 

DakiNS

Neca92 kaže:
Mnogo ideja i zelja imam, ali o mnogima od njih mogu samo da sanjam (za sada)... Jedan sam od onih za koje merak nema cenu, a ako nesto volim onda je to lepo sredjena puska! U tome uzivam! Nebitno je da li je nemacka, italijanska, ceska, nebitno je da li vredi 200, 500 ili 5000 eura, bitno je da je lepo sredjena i da se o njoj vodi racuna! Imam neki svoj stek, pa mislim da ce taman da mi zalegne da castim sebe jednim lepim kundakom! To mi dusevna hrana... Smile
Potpuno te razumem i ja mator ali svejedno imam svoj crni fond, istina često taj fond iskoristi sin ali da ti kažem jednu stvar . Kada sam posle ranjavanja ležao na VMA povremeno dolazio svesti razmišljao sam upravo o životu i tada sam shvatio da ne postoje ti novci koji mogu da plate jedan minut proveden sa svojim detetom ili najbližima a isto tako ne postoje ni materijalna dobra koja mogu zameniti prijatelje i uspomene, nikada se u životu nisam vezao više za novac ili stvari. Na tvom mestu to bih iskoristio za izlaske jer današnji dan živiš samo danas i nikada više, a puška je tu i danas i sutra i prekosutra probaj da se prisetiš bilo koje puške od kolega iz lova da li ima detalja , da li si primetio promene, Neco čovek je bogat onoliko koliko ima dece, prijatelja i uspomena.U svakom slučaju uradi kako se tebi sviđa. Pozdrav Darko

slavisa1205
 Kako se zove ova metalna kapa na kraju kundaka za stuc karabine, gdje se moze kupiti i koliko kosta otprilike.
i52.tinypic.com/a2rwxd.jpg

Neca92

DakiNS kaže:

Neca92 kaže:
Potpuno te razumem i ja mator ali svejedno imam svoj crni fond, istina često taj fond iskoristi sin ali da ti kažem jednu stvar . Kada sam posle ranjavanja ležao na VMA povremeno dolazio svesti razmišljao sam upravo o životu i tada sam shvatio da ne postoje ti novci koji mogu da plate jedan minut proveden sa svojim detetom ili najbližima a isto tako ne postoje ni materijalna dobra koja mogu zameniti prijatelje i uspomene, nikada se u životu nisam vezao više za novac ili stvari. Na tvom mestu to bih iskoristio za izlaske jer današnji dan živiš samo danas i nikada više, a puška je tu i danas i sutra i prekosutra probaj da se prisetiš bilo koje puške od kolega iz lova da li ima detalja , da li si primetio promene, Neco čovek je bogat onoliko koliko ima dece, prijatelja i uspomena.U svakom slučaju uradi kako se tebi sviđa. Pozdrav Darko

Hvala na dobronamernim savetima, Daki! B) Mislim da cu ipak da odradim kundak, i to ce da mi bude poslednja veca investicija sto se tice lova, za narednih 4,5 godina... Za izlaske se uvek nadje, svi to dobro znamo! Smile

slavisa1205
 Isti majstor, dobro i lose drvo

Neca92
 Evo jednog rada Zikice iz Knica (99% sam siguran da je njegov) koji mi se mnogo svidja, i mislim da cu nesto ovako da uradim za moj IZ27... Smile Mada, moze neko lepse drvo da dodje u obzir...

Zikica
 Neco mozes da budes siguran 100% rad je moj, pored kundaka za lovacke puske i karabine imam dosta zahteva od ljudi koji se bave gadjanjem glinenih golubova za trap kundacima pa evo jedno takvog

Sniper Hunter
 Zikice lepi kundaci!B)

vlada lovac
 Bravo Zikice Bravo 2 gledao sam tvoje radove kod par prijatelja, letos je radjen na mom Marocchiju koji sam prodao prijatelju, a jedan se ovih dana kod tebe upravo radi za Beretu trap ako se ne varam

canis aureus
 ZikiceBravo 2

arnotije
 Bravo 2
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

Neca92
 Bravo 2 Yes

hamerles
 Bravo 2B)

DakiNS

Neca92 kaže:
Bravo 2 Yes
Neco kada sam video ove slike uopšte se ne čudim tvojoj odluci.-I tata bi sine- e da ne zaboravim ova tvoja slika na avataru me oduševljava perfektnu si odabrao

kelt
 nemojte da hvalite previse zikicu moz da zasmeta nekim drugim majstorima pa ce samo da ga boli glava. Zikice samo napred i ja cu uskoro do tebe u Knic jel ono bese, to je nedaleko od moje tazbine u okolini cacka. samo da skupim malo parica jbg kriza udarila. Cao poljubac
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Plastični kundak PUŠKARSKA RADIONICA 9 12.03.2011. 01:43
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 11
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,581,850 posete www.srbijalov.com