Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
zoranp
 Hvala Bogu, pa je nakon posete meni lično zaista dragog kolege Bele B), danas mi je u goste došao i kolega Lovac74 kojeg sam upoznao još na druženju u Bečeju, a sa kojim se na moju radost druženje nastavlja i dalje. Jako mi je drago da srećem kolege sa kojima imam dosta zajedničkih i stavova i tema, a i zahvaljujući Srbijalovu širimo poznanstva i uživamo u lovstvu znatno više, jer su lovačka drugarstva nešto nadnaravno!!! Puno pozdrava svim kolegama, a normalno sada poseban pozdrav za kolege Belu i Lovca74!!!B)Bravo 2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Limun

zoranp kaže:
Hvala Bogu, pa je nakon posete meni lično zaista dragog kolege Bele B), danas mi je u goste došao i kolega Lovac74 kojeg sam upoznao još na druženju u Bečeju, a sa kojim se na moju radost druženje nastavlja i dalje. Jako mi je drago da srećem kolege sa kojima imam dosta zajedničkih i stavova i tema, a i zahvaljujući Srbija lovu širimo poznanstva i uživamo u lovstvu znatno više, jer su lovačka drugarstva nešto nadnaravno!!! Puno pozdrava svim kolegama, a normalno sada poseban pozdrav za kolege Belu i Lovca74!!!B)Bravo 2
Samo jos mi da se upoznamo i bice sve ok, nadam se na sakalijadi kod Slave ako dolazite.
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Sremac75
 I ja sam danas na kratko posetio Zorana, kojem su već u gostima bile kolege Radun i Goran....
Žao mi je što se nisam mogao duže zadržati, tema je mnogo....
Ipak, krempita je bila za svaku pohvalu!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75

Limun kaže:
Samo jos mi da se upoznamo i bice sve ok, nadam se na sakalijadi kod Slave ako dolazite.

A tek tebe da vidim...moraš doći dan ranije da nam ne ponestane vremena...... i vina!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

zoranp
 Limune jedva čekam da se konačno vidimo, a šakalijada je idealna za to, ako pre nešto ne iskrsne!!

Sremac hvala u ima moje supruge!!!

Zaista mi je drago što sam danas celo popodne što planirano, što spontano proveo sa kolegama LOVCIMA!!!Bravo 2KissB)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp
 Evo i danas sam se susreo sa jednim našim kolegom sa portala, a na LKK-u našeg udruženja u Čelarevu!! .Pozdrava svima od Zoranap i Dragoslava!!B)Bravo 2

i44.tinypic.com/de5qwn.jpg
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sniper Hunter
 Svaka vam cast momci bas se druzite B)

mirko knezevic
 Pa kad Zoki ima upecatljiv detalj na sebi,brkove kao Marko Kraljevic,ko ga ne bi prepoznao pa i na stadionu kad bi se nasli.Smile
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Scorpion Hunter
 Ne stigoh da se pohvalim. Juce sam imao prilike da upoznam i da se sruzim sa nasim kolekom Aca velika plana
Pozdrav Aco drugarcina siB)

misa 71
 Danas u lovu na divlju svinju bili su mi gosti Slava ,njegov kum Darko i Aca Radosavljević . Lepo druženje, lep dan za lov , šteta što je izostao odstrel al biće prilike i za to. Srbijalov
misa 71 priložio:
dorucak_1.jpg

I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

Indjijanac
 U Indjiji dana 26.11.2011 godine LD Fazan iz Indjije organizuje promotivni komercijalni lov na fazana povodom otvaranja lovne sezone u to ime istog dana organizovano je već 6 put tradicionalno i pečenje bika u dvorištu lovačkog doma.Obezbedjen je lovački doručak uz kuvanu rakiju,ručak i odstrel jednog fazana u ceni kotizacije.Kotizacija za lov je 1000 dinara.Piće će se služiti iz bifea lovačkog kluba i naplaćivaće se posebno. Pravo učešća imaju svi koji imaju oružni list i lovnu kartu za 2011/12.Potrebno je izvršiti prijavu najkasnije do 24.11.2011 do 20h za sve informacije i prijave tel 064/6-123-182

Mislim da bi ovo bila odlična prilika da se napravi jedan skup forumaša,pogotovo što se Indjija nalazi na pola puta izmedju Beograda i Novog Sada.Srbijalov
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala
 Indjijanac, utefteri mene ODMAH tamo! Šaljem ti podatke na PP, ako nije problem.

Evo, i ja se pridružujem pozivu, hajde da dodje ko može i hoće, bez obzira da li je forumaš ili nije - svi lovci dobre volje za druženje, da napravimo feštu! I mislim da je ovo baš vrlo povoljno - doručak i odstrel jednog fazana, za jednu crvenu!
Nego, nisi napisao, da li se plaća na licu mesta, ili se uplaćuje na račun, ili može oba načina? I nisi napisao, koliko se plaća dodatni fazan (ako neko odstreli dva komada)?

Bik na ražnju i fazan na visku! Grin

D O L A Z I M!!! Makar sekire padale! Smile
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavaplana
 Ja dolazim i dovodim jos par lovaca!!!!Prijavicu se ima vremena!!!!!
Kad pocinje ta manifestacija i u koliko treba da se bude u Indjiji?//Gde???

DakiNS
 Lalo pa zaboravio si i mene prijaviti Indjijanac, pritefteri još jednu recku ako ja ne dođem crvenu šaljem po Lali ali ipak ću poneti još dve možda mi se omakne koji petao višeVebanje
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Pošalji mu PP sa podacima, Daki! A možeš i na PP da zacrveniš upis, pa ne moraš da keširaš! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jank

DakiNS kaže:
Lalo pa zaboravio si i mene prijaviti Indjijanac, pritefteri još jednu recku ako ja ne dođem crvenu šaljem po Lali ali ipak ću poneti još dve možda mi se omakne koji petao višeVebanje

Gde ćete naći tolike fazane bre, pa swe će gi potepate, predlažem indjijancu da nabavi mašinicu za izbacivanje glinenih golubova možda može da posluži...ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS
 Generacio i na tebe računamo na druženjuB)

Jank
 Biće mi veliko zadovoljstvo da dođem samo ako budem mogao da se organizujem zbog nekih mojih obaveza, pa ako ima fazana ima a ako ne drugo poluvreme nadam se da neće omanuti...Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DakiNS
 E baš bih voleoB)

Indjijanac
 jedno objašnjenje u fazaneriji trenutno ima oko 800 fazana puštamo ih pred lov jednog po lovcu plus fazani koji se nalaze u lovištu ,a što se tiče drugog poluvremena imamo prostor,imaćemo hrane i pića u dovoljnim količinama,bik se okreće na ražnju i seče pa valjda ćemo znati i atmosferu da napravimo.
Lov će početi u 8h,a uplate se mogu izvršiti na tr LD Fazan Indjija ili na licu mesta u gotovomSrbijalov
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 23
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,479
Najnoviji član: pwn

Poslednje vesti
ШАКАЛ ВАСА ЈЕ ИМПРЕСИВАН ПЛИВАЧ И МАРАТОНАЦ
JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O ORUŽJU I MUNICIJI: Rasprava će trajati do 20. ap...
46. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,712,875 posete www.srbijalov.com