Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
darko subotica
 da li je Terc iz odgajivacnice GOLO BRDO.
DARKO SARCEVIC

mile mladenovo
 Pozdrav Darko SuboticaBye Ovo je Terc iz odgaivacnice GOLO BRDO
Ja i moja cerka sa Tercom
mile mladenovo priložio:
dsc00568_1.jpg

Bacelj Djordje
 pozdrav kolege svako ima svoje misljenje kolega vucenovicu slazem se u potpunosti sa vama ja sam vam lepo napiso da mnogo brzo trce nemoz to nahvatatBye
BACELJ DJ

Sale Voban
 Sale,kako napreduju stenci...el su poceli da izlaze iz kucice??pozz[/quote]

Bobo još nisu počeli da izlaze ali mislim da će za dva do tri dana početi, moram da se pripremim i za to Smile!
Kaže Žmuga da ih kuja dobro hrani i da sačekam do petka sa prihranom!
Krivo mi je jedino što nisam imao šta da pripremam od kerova ovog proleća ali zatu ću na jesen imati pune ruke posla B).
Ima li neko rezultate za NKP sa izložbe u KG od nedelje?

Sale Voban
 Mile mladenovo, daj još neku sliku tvojih lepotana, bilo štenaca bilo odraslih kerova

mile mladenovo
 Pozdrav SaleBye Trenutno nemam neku sveziju votografiju ali u petak idem kuci pa kad se vratim bise novih slikaPfft

Sale Voban
 Odlično!
Ja ću za vikend da napravim koju sliku štenaca, baš da vidiš kako napreduju

miroslav79
 Mile TERC je kao lutka ja imam crno meliranu zenku evo slika
i55.tinypic.com/and154.jpg
bice boljih slika ima u njoj dosta dobrih pasa bosa iz doline baira i jos nekih kolko ti je parenje

mile mladenovo
 Pozdrav Miroslav79 hvala na komentaru,cena parenja je realna za nase standarde 150e
Sale svakako napravi nove slike stenadi, ali posebno uslikaj muzijaka a posebno zenke

Sale Voban

mile mladenovo kaže:
Pozdrav Miroslav79 hvala na komentaru,cena parenja je realna za nase standarde 150e
Sale svakako napravi nove slike stenadi, ali posebno uslikaj muzijaka a posebno zenke

Dogovoreno Mile

blackhunter
 Mile,terz je pravi nemac sto bi rekli...mnogo bi bilo bolje kad bi mogao da ga vidim uzivo...jer slika je slika...pozz

Sale,ocekujem slike stenaca...a mozda za vikend idem do Ace pa navratim da vidim stence...jer je uzivo mnogo lepse....pa po nekoj mojoj proceni,kada stenci napune 3 nedelje treba poceti sa prihranjivanjem bar sam ja tako radio sa mojim prethodnim psom...pozz
dobar pogled...lovac

mile mladenovo
 Pozdrav blackhunterByeTo je najmanji problem, jer svima ko zeli da ga vidi uzivo su vrata otvorena, jer to je mnogo bolje nego preko slikePas

blackhunter
 Mile,pa slika moze psa da prikaze i u boljem svetlu nego sto izgleda a moze i u gorem....tako da ako resim da prodjem malo po Srbiji i pogledam pse obavezno svracam da vidim ovog lepotana...pozz
dobar pogled...lovac

aleksandar-m
 Mile pa zar Terc nije u odgajivacnici Sangajska?
Mirkov Aleksandar

mile mladenovo
 Pozdrav Aleksandar-m,jeste Terc u odgaivacnici sangajska kod mog dobrog kolege Vucka poznatijeg ovde kao Kopov,jer kad sam ga kupio dao sam ga njemu da ga vodi na izlozbe i da radi sa njim tako da je sada on zajednicki pas
Tako je balackhunter slike su cudo, samo svrati kad budes u prolazu

Sale Voban

blackhunter kaže:

Sale,ocekujem slike stenaca...a mozda za vikend idem do Ace pa navratim da vidim stence...jer je uzivo mnogo lepse....pa po nekoj mojoj proceni,kada stenci napune 3 nedelje treba poceti sa prihranjivanjem bar sam ja tako radio sa mojim prethodnim psom...pozz

Bobo, sutra ih čistim od parazita a od petka počinjem sa prihranom, svrati za vikend obavezno, ja sam gore.
A evo jednog u pokušaju da izadje Smile

img853.imageshack.us/img853/9927/stenacb.jpg

zexxx
 kolege poz...prvi put mi se ostenila kerusa pa bi mi trbao koj savte...kao prvo kako vrsite kracenje repova i na kom prsljenu?hvala unapred evo i slike keruse http://www.srbija...oto_id=653

samo smireno.....Grin

Sale Voban

zexxx kaže:
kolege poz...prvi put mi se ostenila kerusa pa bi mi trbao koj savte...kao prvo kako vrsite kracenje repova i na kom prsljenu?hvala unapred evo i slike keruse http://www.srbija...oto_id=653

Kolega nemam neko veliko iskustvo ali imam najsvežije iskustvo Smile, samo dobro i redovno hrani kuju,
ja je hranim bosh aktivom i dodajem piletinu i junetinu, obavezna je uvek sveža voda i nećeš imati problema,
repove su kupirali oni koji se duže bave kinologijom tako da o tome neću da ti pričam jer ne znam.

darko subotica
 ok mile ja sam pomesao pse!
terc je jako lep pas,video sam ga kod ACE i LUKE kada sam bio kod njih.
puno pozdrava za tebe i sve ljubitelje NKD PTICARA.
WWW.ODDARKA.COM
DARKO SARCEVIC

alex

Sale Voban kaže:

blackhunter kaže:

Bobo, sutra ih čistim od parazita a od petka počinjem sa prihranom, svrati za vikend obavezno, ja sam gore.
A evo jednog u pokušaju da izadje Smile

img853.imageshack.us/img853/9927/stenacb.jpg

Jao vidi ga mali lav kako je lep
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 24
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,484
Najnoviji član: Lovac Meraklija

Poslednje vesti
Od 17 lovišta u Vojvodini samo u lovištu kod Subotice divlje svinje nisu zaražen...
Инструкција корисницима ловишта у циљу спреч...
ИЗВЕШТАЈ СА РЕДОВНЕ И ВАНРЕДНЕ СКУПШТИНЕ ЛОВ...
SVE VIŠE MEDVEDA NA TARI
ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 24.07.2026. 15:50

Godinu dana od kad nam nema našeg DakiNS😭😭😭😭😭.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

67,455,652 posete www.srbijalov.com