Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Susreti i druženja "forumaša"

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Susreti i druženja "forumaša"
DakiNS
 Ne verujem da je Lala to hteo , ima jedna lepa sličica kod Klaje , preventive radiGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 [movie=youtube]K4LCgYEyoe0[/movie]

SAMO ZA LALU!!
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala
 Kleptomanija

Uzrok nastanka
...
Klinička slika
...
Lečenje
Lečenje se sprovodi psihoterapijom okrenutoj prema osobi kako bi se razumela motivacija i da bi se kontrolisali nagoni. Sprovodi se terapija ponašanja da se nauče novi modeli ponašanja, (kognitivno-bihevioaralna terapija). Depresija koja je u podlozi poremećaja reaguje na antidepresivna stredstva. Izgledi za ozdravljenje su veliki ali osoba se mora sama odlučiti na lečenje, potrebna je čvrsta volja za izlečenjem i u svakom slučaju potrebna je osim psihoterapije i lekova takođe i pomoć i podrška od strane intimnog kruga ljudi, koji znaju za problem.

Neki autori preporučuju ovu metodu lečenja:
[movie=youtube]-IL1dPdOxK4[/movie]
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac

Indjijanac kaže:
sve mi je jasno ,al neznam zašto je klaja ceo dan samo gledao u meneConfused

Da te nije slučajno uveo u mobitel pod imenom zemo Inđija? Ako jeste onda pod hitno nabavi ovakvu opremu.
Tri prsta 2Kolce

Indjijanac
 pošto je Lalu već ponegde i zovu doktor evo jedna pesma za njega
[movie=youtube]saoK1qpqi5g[/movie]

Podunavac
 Desio se još jedan nemio događaj na terenu juče. Rančer je pokidao i treću pušku! Posle pumparice i PA (koja radi kao repetirka) sada je pokidao i kombinirku Brno ZH. Juče kada je hteo da opali iz nje začulo se samo jedno glasno klik. Kasnije su mu lovci iz Čortanovaca nabavili nekakav komad eksera, pa je nakraju ipak uspeo da opali jedan metak iz nje.HaHaHa
Tri prsta 2Kolce

Lala
 Taj Rančer je u stanju da pokvari i kliker, veruj mi! Priča se po Baču da kad je radio ogradu na salašu, sve stubove je golim rukama ponabijao, uopšte nije koristio macolu!
Njemu su, kao mladom lovcu-podmlatkaru govorili da treba pušku čvrsto da stisne kad hoće da puca, i to mu ostalo iz mladosti, bukvalno je shvatio; pa kad sada stisne pušku, ili lomi kundak, ili krivi cev, a mehanizam izdrži nekoliko lovova, posle se baca!
Glavno da je za slikanje stao iza 'MOJEG' lisca! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Podunavac
 Pošto mu sad već polako ponestaje pušaka (ispravnih) moglo bi da se desi da za neki od narednih lovova traži nečiju pušku na posudbu. Upozorenje svim forumašima:ne pozajmljujte Rančeru pušku, pokidaće je!
Namerno je stao sa te strane za slikanje. Rekao je ovde ću ja da stanem iza ove lisice koju je skoro odstrelio moj kum doktor (oftamolog) Lala.
Tri prsta 2Kolce

bela

Indjijanac kaže:
a da nisu svi došli samo radi odstrela pokazuje i slika ,kolega Bela je pored neobične lisice imao još jedan neobičan ulov

Aaaaaaaaaa.... nisam ja ko neki !!!!!...,,.........ide u lov zbg "mesa". ja u lov idem zbog cveća

a kad sam stigap kući obradovala se i moja lepša polovina ne samo "kera"Stidljiv
vižlan i terier

zoranp
 Evo stigo i ja kući,hvala Bogu, znači od petka popodne do sada sam prešao 630 km, prešao četiri reke Tisu, Dunav,Savu i Drinu. ZAHVALJUJEM SVIM DOMAĆINIMA KOJU SU NAS UGOSTILI UZ POSEBAN POZDRAV NAŠEM KOLEGI, A MOME ZEMARI PREDATORU I NJEGOVIM RODITELJIMA, KOD KOGA SMO DANAS GOSTOVALI!! Sve pohvale i za lovce Čortanovaca, a paprikaš onako dobar odavno jeo nisamBravo 2!!! Tu posebno me dojmio i naš kolega Breton Beška, koji je zaista čovek sa stilom i znanjerm oko lovstva!!Odobreno Također pozdravljam i zahvaljujem se svima ostalima kolegama koji su bili učesnici ovog prelepog lovačkog vikenda!!Bravo 2
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

zoranp
 ..a sada o onoj grupi delikvenata koja ovde kleveće i napada našu pravednu borbu i NOB i AVNOJ i SUBNOR, itd,itd,,,pa dobro bre zašto take klevete?? ...mi crveni nikada ne širimo propagandu mi je uterujemoGrin, normalno nekima nemožeš nikad uterati koliko on može primiti...ali to su specijalni slučajevi!!ROFL...kao što znate na obraz očevidaca , priznali smo Lalin odstrel, mada je bilo jako gusto granje i velika suva trava, koja je i našeg zemu NS (poznatijeg ovde pod nicom Klaja), također omela danas pri usmrćivanju nekog napaćenog podrinskog lisa, normalno tu je uz izuzetno lep promašaj doša do izražaja naš kolega Zoli (inače čovek je rođeni poligota...tečno priča mađarski, srpski, engleski, nemački, a kad ga draga nazove sve pevuši na slovačkomROFL..također u snu priča...Hmmmmislim rumunski, ali nisam siguranHaHaHa).
Jučer su Bela i Zoli uspeli da odstrele nekog lisa sumnjivog genetskog koda, čak se tu htelo nešto diskutovati koji je od njih odstrelio, ali kad smo Lali priznali da je on pogodio lisa, onda je ovde bilo izlišno dalje raspravljati..jer ima ona narodna.....KAD JE LALA ULOVIO, ONDA VALA MOŽE SVAKO!!Grin
Inače ovaj put pravna služba Srbijalov je potpuno izdala ni Sremac, ni fićo ni Zoro nisu se pojavili...bruka i sramota, sudićemo im ..normalno u ime narodaGrin!!
Zanimljivo je da smo zaista Klaja, Bela, Zoli i ja okasnili malo iz lova tek se večeras vratili,a ima onih koji su i poranili iz lova, pa su tako kako TANJUG prenosi Rančer , zemo Podunavac i moj dobri prezidente Apinest (njegov citat danas u 11.00h:.. ja jutros iz opravdanih razloga nisam mogao ići u redovan lovROFL)su već jutros u tri bili kod kućeROFL!!!

Šta reći osim vikend za pamćenje, a s vama kolege, lov za mene još uvek ima smislaBravo 2Odobreno!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Indjijanac
 drago mi je da su uglavnom svi poneli lepe utiske sa sobom iz lova u Čortanovcima,a kako sam se juče čuo sa domaćinima i oni su zadovoljni samim lovom i dobrim rezultatom odstrela,takodje sam malo razgovarao i sa meštanima Čortanovaca koji su malo odahnuli jer u samom selu vlada velika bojazan od šakala kojih se mnogo namnožilo u ataru,i velika je sreća što nije bilo zime kao prošle godine jer bi verovatno počeli šakali da ulaze u selo u potrazi za hranom,a onda bi na meti bile domaće životinje.

evo jedna sličica kako se naš majkan umorio guleći po terenu poznatom kao"provalije"

klaja
 i45.tinypic.com/33jtmvr.jpg
Klikerasi u CortanovcimaFoto
i46.tinypic.com/23w5e8g.jpg
Dodela pp aparata,bezbednost na prvom mestu
i48.tinypic.com/w8th7o.jpg
Ljuta masina i Belino cvece(Bela kao Ferdinand)ROFL
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

klaja
 Posle odlicnog duzenja u Cortanovcima krecemo (ZoranP,Bela,Chici,Klaja) kod naseg drugara Predatora u Crnu Baru.Tamo nocimo(kako ko,hrkanje Bele u fulu),ujutro dorucak i polazak u lov uz Drinu na lisicu.Rasporedjujemo se i pustaju se gonici,ubrzo cuju se da su na svezem tragu,dizu zeca i lisicu.Lisica pravi jedan veliki krug u kao da je znala izlazi na mene,pucam i ona odlazi nasmejana,Chici isto puca a lija jos uvek nasmejana.Pocinje trpanjePalicaali sto Zemobp kaze nemogu oni trpati koliko ja mogu da primimHaHaHa.Vracamo se kod Predatora na rucak sa ostalim lovcima iz grupe i pocinje komunisticka propaganda i pretnje streljanjemlovacStari.Zelim da se zahvalim Predatoru kao i njegovim roditeljima na nezaboravnom gostoprimstvu,pravi lovci i odlicni domacini.
i48.tinypic.com/n2brxe.jpg
Bela,ZoranP,Predator,Chici,Baja,Klaja
i49.tinypic.com/35n4yky.jpg
i47.tinypic.com/1zjevs.jpg
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

bela
 šta reći na sve ovo rekli zoki i klaja sve što treba ostaje samo reči hvale PREDATORU za nedeljni lov i sve ostalo nadamo se da ćemo se nekako revanširati. Odobravam
vižlan i terier

bela
 [quote]klaja kaže:
Posle odlicnog duzenja u Cortanovcima krecemo (ZoranP,Bela,Chici,Klaja) kod naseg drugara Predatora u Crnu Baru.Tamo nocimo(kako ko,hrkanje Bele u fulu)

klajo ako mi oprostiš hrkanje , jati neću zameriti za noćno plašenje sa baterijskim lampama u 2 -pola tri ujutru.Krsti
vižlan i terier

klaja
 Bela,oprošteno ali ne i zaboravljenoFoto,to sam ja bio na dočeku sa baterijom da sprečim upad crvene furije sa sprata,pretio je streljanjepuc pucm čitav danHaHaHa

ficha007

Lala kaže:
Taj Rančer je u stanju da pokvari i kliker, veruj mi! Priča se po Baču da kad je radio ogradu na salašu, sve stubove je golim rukama ponabijao, uopšte nije koristio macolu!
Njemu su, kao mladom lovcu-podmlatkaru govorili da treba pušku čvrsto da stisne kad hoće da puca, i to mu ostalo iz mladosti, bukvalno je shvatio; pa kad sada stisne pušku, ili lomi kundak, ili krivi cev, a mehanizam izdrži nekoliko lovova, posle se baca!
Glavno da je za slikanje stao iza 'MOJEG' lisca! Grin

Lalo, Rančer ko Obeliks...upao u kazanče kad je bio mali ROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS
 E Ficho da si došao mogao si da nateruješ Lali možda padne i pogodakGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

rancer
 sad ćemo uvesti i klikeranje tojest bućanje u drugo poluvreme, pa ti lalo kontaj sa kim ćeš da se igraš; a brat podunavac ima dobre puškare tako da što ja strgam neko će da popraviSrbijalov

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
"Grom" iz Užica MUNICIJA ZA OLUČENE CEVI 284 27.09.2022. 07:26
"Gebruder Merkel Suhl" LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 447 22.06.2021. 11:59
"Vojvođanski lovac" doo LOVAČKA UDRUŽENJA 475 17.05.2019. 23:58
LU "PANČEVO" LOVAČKA UDRUŽENJA 115 07.03.2019. 18:18
L.U."Fazan" Vranje LOVAČKA UDRUŽENJA 82 31.12.2017. 12:06
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,688,748 posete www.srbijalov.com