Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar
Boban
 Belegis,lepa kuja svaka cast pa nam kazi nesto o njoj.Bye

belegis
 zdrao svima , svima se zahvaljujem na pohvalama za moju kuju CALLINU.kuja je stara 5 god.inace je cerka mikijevog jednog psa koi nije vise kod njega to je SATURNIN a majka joj je IKA sada je kod Laze u zrenjaninu inace isto je bila mikijevo stene. CALLINA je izuzetan lovac , s njom je milina loviti , dala je dosta lepih i radnih pasa i to sa mikijevim KALOM i sa JANKOM psom iz nemacke iz bavarije. jos jednom hvala i pozdrav.inace sad CALLINA ima stence sest crno meliranih i sve muzjaci pario je moj pas ZICO FANTASTIK OF MIKI to je sin od KALA Mikijevog.pozdrav svima.
belegis priložio:
calina__004.jpg

WILD SENSE
 Sto se tice rada verujem ti na rec,s'obzirom na odgajivacnicu iz koje potice!A sto se tice eksterijera to vidim i sam,ekstra izgleda.Daj nam sliku tog Kalovca!;)

belegis
 hteo sam postaviti sliku od ZICA FANTASTIK OF MIKI ali nesto nece da mi prihvati sliku.mozete pogledati neke od moih pasa na sajtu BELEGIS VON HAUS NIKOLIC inace zoco ima od titula prm ,2xcac ,bob ,iuo.pozdrav.

dragoslav
 belegis imao si i kratkodlake nemce pa si mogao da postavis forumu nkp inace ja sam onaj momak iz celareva dolazim kod vas svake godine
ODOSE MEDJEDI ZBOG GRUBE IGRE KUCIPivo 3

WILD SENSE
 Jos jedno pojacanje!
Zana Fantastic of Miki(Kale IV Donaueck+Unda Fantastic of Miki)
i881.photobucket.com/albums/ac13/ZoranZivojinovic/DSCN19421.jpg

belegis
 pozdrav zivojinovicu , ova zenkica bi trebala da bude vrh , vrhova.njena mama je cerka mikijevog ksera bavarija a otac steneta je kal sta tu reci za kombinaciju parenja . ja imam undinu rodjenu sestru iz istog legla zove se UTA. imam i KALOVOG sina paren sa zenicom ZIKO FANTESTIK OF miki.razgovarao sam sa Mikijem i sam kaze da odavno nije imao ovako lepo leglo.to vam pisem posto sam prijatelj s Mikijem i zmam sve njegove pse.sto se rada tice to nesme da izostane.pazite i cuvajte buducu sampionku.POZDRAV.
Nikolic Miroslav

WILD SENSE
 Hvala Miroslave na informacijama!Nezaboravite da imam jos jednu kujicu od Mikija gde je Xero pario Kalovu i Lenkinu cerku.....Drago mi je da imate Mikijeve pse!

belegis
 Drago mi je da imate i drugog psa od mikija , lenka je dobra kuja bila je evropski sampion 2007god.LENKA je trebala biti moja kuja a ja sam birao izmedju nje i sadasnje moje kaline , i izabrao sam CALLINU.Dobra je i ova druga kombinacija , svaka cast mislim i siguran sam da ste uzeli dobitnu kombinaciju.POZDRAV.
Nikolic Miroslav

Trifunovic
 Pozdrav svima,
Nabavio sam stene NOP-a cija je majka Tin Fantastic of Miki, iz legla Xero Bavaria+Lenka Fantastic of Miki.
Stene sada ima 5 meseci, interesuje me posto sam neiskusan u odgoju lovnih pasa, kada da zapocnem obuku u terenu i na koji nacin?
Stene markira kada vizuelno uoci plen, recimo pticu ili krilo fazana, radi aport predmeta, pronalazi predmete po njuhu, ali kada smo u terenu ne pronalazi niti markira fazana koji je ispred nje ako ga ne vidi.
Unapred hvala na savetima.

Pravilo je da se prvo predstavite!
Srbijalov Admin Tim.

Cvele
 Trifunovic, pa mozes poceti intenzivnije vec sada sa treninzima... najbitnije ti je da reaguje na komande dodji, sedi, daj, idemo... Ona ce vremenom da pocinje da uocava mirise, kada podignes fazana, vodi je do mesta poletanja, ako vec sama ne krene, i tada bi' trebala da oseti miris i stane u marku (na svez miris, pobeglog fazana)... malo sam ti rekao, uostalom imas dosta pisanog oko dresure pasa i na drugim temama, pa pogledaj ;) Dobar pogled! Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

WILD SENSE
 Trifunovicu-Imas stene iz odlicne kombinacije cak sta vise vrhunske!!Ono ima sada samo 5 meseci tako da nebrini,pustiga neka poraste malo,nastavi da ga izvodis(sto vise kontakata sa prirodom i divljaci),uradi pucanj za mesec dva!A u avgustu vodi na prepelice i nebrini se videces.Opusteno!Smile

Trifunovic
 Neverovatno, ali evo posle prvog posta, gde sam trazio pomoc, odveo sam je u teren, gde je markirala fazana u visokoj travi, pronasla je trag, odusevljen sam pa reko da podelim zadovoljstvo sa vama.
Hvala Zorane i Cvele.
Dobar pogled!

Lala
 Ovako sam i ja isto pitao pre 4-5 meseci, za moju kerušu NKD, i ista priča se ponavlja. Trifunovic, nosi fotoaparat sa sobom, pa slikaj! Kasnije će ti te slike biti lep podsetnik Smile A tek ćeš u narednih par meseci videti koliko će da napreduje u radu - samo je vodi što više na teren, i vežbaj komande.
A mogao bi i nama da pokažeš poneku sliku B)
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Trifunovic
 Imam neke slike vec sad ali u telefonu, cim ih prebacim na komp okacicu ih na forum.
Hvala na recima podrske, pozdrav svima

WILD SENSE
 Trifunovicu-Samo da te informisem,majka tvog steneta je rodjena sestra trenutno aktuelnog Tristana Fantastic of Miki svetskog prvaka u lepoti i pobednika svih radnih ispita u Slovackoj,cak je i polozio Hegewald.Otac Ljupce Fantastic of Miki je najlepsi bio pas na poslednjoj odrzanoj spesijalki za NOD-ove,imao je sve polozene ispite ali tragicno nastradao zimus od ujeda Krpelja.Tako da znas da imas pravo blago u posedu!Bio sam ja kod Milorada vlasnika majke tvog steneta pa cu da postavim njenu sliku!

WILD SENSE
 Zana Fantastic of Miki!!
i881.photobucket.com/albums/ac13/ZoranZivojinovic/DSCN21701.jpg i881.photobucket.com/albums/ac13/ZoranZivojinovic/DSCN21691.jpg

Ester Fantastic of Miki!

i881.photobucket.com/albums/ac13/ZoranZivojinovic/DSCN21741.jpg

belegis
 Svaka cast zivojinovicu , sta reci za ove snimke .ovo ce biti pravi lovci.ipak su to stenci iz odgaivacnice fantastik of miki.MIKI svaka cast na odgoju.
Nikolic Miroslav

Cvele
 Zorane, pa ti imas 2 stenca ? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

WILD SENSE
 Imam dva zenska steneta Cvele.to je sto se tice NOD-ova,jednu zenku NLT-a a za Labradore me nepitaj!Pozdrav!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački kratkodlaki KINOLOGIJA 6923 15.09.2022. 18:20
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Oštrodlaki jazavičar KINOLOGIJA 90 13.02.2016. 23:08
Bosanski oštrodlaki gonič BARAK KINOLOGIJA 79 07.04.2015. 00:31
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,685,917 posete www.srbijalov.com